Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-26 11:43:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves kodani!
Nagyon kedves vagy! Köszönöm szépen a beszámolót! Örültem neki. 😊🤗
Várlak máskor is szerettél!

Beszámoló Nina +36304489038 119674 erotikus masszázs

kodani a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viszonylag régen voltam már Ninánál, ezért már nagyon vártam, hogy újra találkozzunk. Éppen szabadságon volt egy hosszabb ideig, de ahogy hétfő reggel elérhető volt, már hívtam is. Elsőre nem vette fel, de rövid idő múlva vissza is hívott és hála rugalmasságának, sikerült is 11 órára időpontot egyeztetnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín az Istenhegyi úton található, ami busszal is könnyen megközelíthető. Én autóval mentem és bár a ház előtt most nem volt hely, egy szomszédos kis utcában sikerült megállnom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A társasház, ahol Nina található, jó állapotban van, nincs túl sok lakás sem. A lakás elég nagy, de én csak az előszobában, a fürdőben és a szobában voltam, amik mind rendezettek és tiszták. A fürdőben is több tusfürdő és minden található, amire szükség lehet.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nina élőben is ugyanolyan gyönyörű, mint a képeken, csak itt hozzáadódik a látványhoz az a tudat is, hogy ott van személyesen előtted. Arról nem is beszélve, hogy kedvessége és közvetlensége olyanná teszi, mintha éppen a barátnőjéhez érkezne meg az ember. De hogy a külsőről pontosabban is szó legyen, Nina tökéletes alakkal és gyönyörű arccal rendelkezik, a szemei pedig olyanok, hogy elsőre kis ártatlannak tűnik, de jobban belemélyedve láthatóvá válik a belőle sugárzó erotika is.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119674 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119674 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-26 18:18:29 erotikus masszázs 1196745. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-26 18:18:29 erotikus masszázs 1196746. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-26 18:18:29 erotikus masszázs 119674
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs tatamin történt, az elején választhattam, hogy illatos vagy szagtalan olajjal történjen a masszázs. Miután a szagtalannál maradtunk, utána bekerült az olaj a melegítőbe, így hamarosan már a jól előmelegített olajat érezhettem a lábamon. Nina már a masszázshoz teljesen levetkőzött, így már ott megcsidálhattam gyönyörű testét. A masszázs nagyon jól esett, közben jó hangulatban beszélgettünk. Masszázs közben inkább a masszázsra figyeltem, de azért az egyik falon lévő nagy tükör jól jött párszor, hogy láthassam is közben Ninát, miközben raktam folgozik.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Egy idő után elérkeztünk a még kellemesebb részhez, ahol elhangzott, hogy megfordulhatok. Tudni kell, hogy Ninánál nincs egyéb lehetőség, mint a kézi levezetés, de aki volt már Nála, tudja, hogy ezt jobban csinálja, mint máshol az egyéb dolgokat. Szóval, fordulás után szépen elkezdett olajat csorgatni a kezéből a farkamra, ami már eddigre is elég kemény volt, de aztán így még inkább azzá vált. Szerencsére Nina nem akarja ezt sem elkapkodni, így a mozdulatok nem arra irányultak, hogy minél előbb kivégezzen, hanem, hogy minél tovább élvezhessem a kényeztetést. Mikor már tényleg a maximum merevséggel rendeljeztem, kértem, hogy csúszkáljon rajtam, amit aztán meg is kaptam Tőle. Mondhatom, lenyűgöző volt, főleg, amikor a lefelé volt rajtam, így alig pár centiről csodálhattam a gyönyörű fenekét és a hívogató punciját, amihet természettesen nem nyúltam, de az érzés így is örjítő volt, hogy közben Ő pedig a szerszámomat simogatta és izgatta ebben a pozícióban. Ezt követően aztán kértem, hogy úgy folytassuk, hogy szembe ül velem, én is felülök, majd a lábait az enyémeken áttéve szétrakja. Ez a pozíció a kedvencem és most is fantasztikus volt, ahogy közel húzhattam magamhoz (persze csak a határokat betartva) és úgy érezhettem, mintha szinte szeretkeznénk, hiszen ráfogott úgy a szerszámomra, mintha csak benne lettem volna és miközben ezt a tevékenységet imitáltul, a kezében cuppogott a farkam, közben pedig a fejünk egymás mellett volt, így a fülembe suttogta, hogy dugjam csak, aminek nem is tudtam ellenállni és így lett végem.
Eztután még letisztogatott és simogatotz is kicsit, amikor pedig indulni akartam a fürdőbe, akkor mondta, hogy még van kb. 10 perc, addig szívesen maszíroz még. Szóval látszik, hogy tényleg 100%-ban a vendégekétt van. Mivel utána volt dolgom, így a zuhanyt választottam, de így is tökéletesen megérte.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tiszteletdíjat érkezéskor kiraktam, de szerintem ha utólag adom oda, az sem lett volna baj.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szerintem Nina az, akinél ha volt már valaki, akkor nagyon nehezen fog másoknál megelégedni a szolgáltatásokkal, mert Nina nagyon ritka gyöngyszem, szóval érdemes megbecsülni, ha rajtam múlik, biztos fogom még látni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-26 18:29:44
Összképben a lényeg, de nagyon jól elhoztad nekünk a Nina-hangulatot. Azért a fülembe suttogásért IS visszamegyek jövő hónapban. Bátorítanálak a további írásra, mivel tömören, de hasznosan fogalmazol!
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-08) : We totally skipped this for the lingam massage, but if needed, she can knead dough way better than Pusheen. As Nina doesn't know monotony, I had to subdivide our date in the next section to cover all of it.

(2023-05-18) : A nyakamig bezárólag csomótlanított mindent, mint utólag érzem elég jó hatásfokkal. Összekötött hajjal dolgozott, amit a tükörben lehetett volna mozizni bájaival egyetemben, de olyan jól esett amit csinált, és a beszélgetés is kellemes volt, jó témákkal, hogy nagyrészt csukott szemmel élveztem ténykedését.

(2023-01-12) : Fürdés után, ahogy megbeszéltük, egy rövid masszázzsal kezdtünk. Hasra feküdtem, és a lábaim masszírozásával kezdett. Közben beszélgettünk. Nagyon jó hangulat alakult ki. Maga a masszázs egy kis talpmasszázzsal kezdődött (miután tisztáztuk, hogy azt nagyon szeretem), majd haladt feljebb a lábamon.

felejthetetlen: 7db
(2023-10-08) : Melegített olajjal teszi gördülékennyé a szeánszot, illatosat kértem, asszem citromfű, de erre nem vennék mérget. Pár percenként újra applikálja, nem maradhat semmi szárazon.

(2023-09-03) : Finoman kezdte a talpamtól a fejem búbjáig, kétségtelenül tanult, szakszerű mozdulatokkal, közepes erősséggel. Ami ennél is jobban tetszett az a kényeztetés alatti masszírozás, szerintem nem maradt olyan felülete az "elejemnek" amit ne érintett volna olajos varázskezeivel.

(2022-09-21) : Megbeszéljük nekem nem kell szünet, azonnal folytathatja így már folytatja is Nina, keze újra a farkamat izgatja, ő maga is izgató, közben beszélgetünk pornó szóba kerül, google-ben mondja pillanatok alatt megtalálható, valamint szóba hozom a szomszéd lány kifejezést, én definícióm szerint más, ő feloldja azzal hogy a szomszédlány azt is jelentheti hogy egy szép lány aki ott van a szomszédodban és szívesen meglesnéd, ja ez így illik rá és közben technikája másodszor is elélveztet, Nina lelkesen-kiváncsian nézi a végeredmény mennyire látszik, mondom harmadikra nem lesz már olyan sok.

nagyon jó: 7db
(2023-08-22) : Átmasszírozta a combjaimat, fenekemet, hátamat. A masszázs ereje igényeimnek megfelelően alakult. Külön köszönet Ninának, hogy nem hívta fel a figyelmemet a nyilvánvalóan  gebe tartásomra és a csomóimra. Igen, mindannyian tudjuk, hogy ez van, szerintem pár csomót azért szétmasszírozott,

(2023-08-07) : Ezzel kezdődött a szeánsz én mindig a lágy / ellazító változatot kérem, bár tud ő jóval erősebben is ha kéred. Közben folyamatosak a benyúlások incselkedések, és a végén az elmaradhatatlan csúszka, én még hason fekve.

(2023-03-14) : A tea elkészülte után kezdetét vette kényeztetésem, finoman meleg olajat csorgatott a farkamra és változatos technikával, a heréket sem elhanyagolva izgatott. Néha olyan érzés volt, mintha minden ujjacskája külön életet élve kényeztetne, majd kellemes csúszkával folytatta.

: 8db
(2023-11-29) : jól lehet vele beszélgetni és közben természetesen folyamatosan gyönyörködni lehet benne - én most elsőre azért mentem, hogy egy szép nőt érintsek, érezzek, a szemébe nézhessek, élvezhessem a lényét. Sikerült és ebben végig partner volt.

(2023-08-30) : A talpammal kezdte a masszázst, egész nap el tudtam volna viselni. Nina érezhetően tanulta a fogásokat, isteni jó volt a masszázsa is, rendelkezik a megfelelő szaktudással. Mindig élmény tapasztalt, tanult kezekhez érkezni :) A masszázs során beszélgettünk tényleg mindenféléről, sportról, masszázsról, filmekről, felnőtt filmekről

(2023-07-22) : Nina nem tolakodó, nem indiszkrét, de figyelmes. Az az érzés támad az emberben, hogy ez a szakasz már a session következő részére vezet át, most hangolódik rám, hogy azt nyújtsa majd, ami akkor nekem a legjobb. És ezt is nagyon ügyesen teszi.