Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-10-26 11:43:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves kodani!
Nagyon kedves vagy! Köszönöm szépen a beszámolót! Örültem neki. 😊🤗
Várlak máskor is szerettél!

Beszámoló Nina +36304489038 119674 erotikus masszázs

kodani a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viszonylag régen voltam már Ninánál, ezért már nagyon vártam, hogy újra találkozzunk. Éppen szabadságon volt egy hosszabb ideig, de ahogy hétfő reggel elérhető volt, már hívtam is. Elsőre nem vette fel, de rövid idő múlva vissza is hívott és hála rugalmasságának, sikerült is 11 órára időpontot egyeztetnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín az Istenhegyi úton található, ami busszal is könnyen megközelíthető. Én autóval mentem és bár a ház előtt most nem volt hely, egy szomszédos kis utcában sikerült megállnom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A társasház, ahol Nina található, jó állapotban van, nincs túl sok lakás sem. A lakás elég nagy, de én csak az előszobában, a fürdőben és a szobában voltam, amik mind rendezettek és tiszták. A fürdőben is több tusfürdő és minden található, amire szükség lehet.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nina élőben is ugyanolyan gyönyörű, mint a képeken, csak itt hozzáadódik a látványhoz az a tudat is, hogy ott van személyesen előtted. Arról nem is beszélve, hogy kedvessége és közvetlensége olyanná teszi, mintha éppen a barátnőjéhez érkezne meg az ember. De hogy a külsőről pontosabban is szó legyen, Nina tökéletes alakkal és gyönyörű arccal rendelkezik, a szemei pedig olyanok, hogy elsőre kis ártatlannak tűnik, de jobban belemélyedve láthatóvá válik a belőle sugárzó erotika is.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119674 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119674 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-26 18:18:29 erotikus masszázs 1196745. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-26 18:18:29 erotikus masszázs 1196746. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-26 18:18:29 erotikus masszázs 119674
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
A masszázs tatamin történt, az elején választhattam, hogy illatos vagy szagtalan olajjal történjen a masszázs. Miután a szagtalannál maradtunk, utána bekerült az olaj a melegítőbe, így hamarosan már a jól előmelegített olajat érezhettem a lábamon. Nina már a masszázshoz teljesen levetkőzött, így már ott megcsidálhattam gyönyörű testét. A masszázs nagyon jól esett, közben jó hangulatban beszélgettünk. Masszázs közben inkább a masszázsra figyeltem, de azért az egyik falon lévő nagy tükör jól jött párszor, hogy láthassam is közben Ninát, miközben raktam folgozik.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Egy idő után elérkeztünk a még kellemesebb részhez, ahol elhangzott, hogy megfordulhatok. Tudni kell, hogy Ninánál nincs egyéb lehetőség, mint a kézi levezetés, de aki volt már Nála, tudja, hogy ezt jobban csinálja, mint máshol az egyéb dolgokat. Szóval, fordulás után szépen elkezdett olajat csorgatni a kezéből a farkamra, ami már eddigre is elég kemény volt, de aztán így még inkább azzá vált. Szerencsére Nina nem akarja ezt sem elkapkodni, így a mozdulatok nem arra irányultak, hogy minél előbb kivégezzen, hanem, hogy minél tovább élvezhessem a kényeztetést. Mikor már tényleg a maximum merevséggel rendeljeztem, kértem, hogy csúszkáljon rajtam, amit aztán meg is kaptam Tőle. Mondhatom, lenyűgöző volt, főleg, amikor a lefelé volt rajtam, így alig pár centiről csodálhattam a gyönyörű fenekét és a hívogató punciját, amihet természettesen nem nyúltam, de az érzés így is örjítő volt, hogy közben Ő pedig a szerszámomat simogatta és izgatta ebben a pozícióban. Ezt követően aztán kértem, hogy úgy folytassuk, hogy szembe ül velem, én is felülök, majd a lábait az enyémeken áttéve szétrakja. Ez a pozíció a kedvencem és most is fantasztikus volt, ahogy közel húzhattam magamhoz (persze csak a határokat betartva) és úgy érezhettem, mintha szinte szeretkeznénk, hiszen ráfogott úgy a szerszámomra, mintha csak benne lettem volna és miközben ezt a tevékenységet imitáltul, a kezében cuppogott a farkam, közben pedig a fejünk egymás mellett volt, így a fülembe suttogta, hogy dugjam csak, aminek nem is tudtam ellenállni és így lett végem.
Eztután még letisztogatott és simogatotz is kicsit, amikor pedig indulni akartam a fürdőbe, akkor mondta, hogy még van kb. 10 perc, addig szívesen maszíroz még. Szóval látszik, hogy tényleg 100%-ban a vendégekétt van. Mivel utána volt dolgom, így a zuhanyt választottam, de így is tökéletesen megérte.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tiszteletdíjat érkezéskor kiraktam, de szerintem ha utólag adom oda, az sem lett volna baj.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szerintem Nina az, akinél ha volt már valaki, akkor nagyon nehezen fog másoknál megelégedni a szolgáltatásokkal, mert Nina nagyon ritka gyöngyszem, szóval érdemes megbecsülni, ha rajtam múlik, biztos fogom még látni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-26 18:29:44
Összképben a lényeg, de nagyon jól elhoztad nekünk a Nina-hangulatot. Azért a fülembe suttogásért IS visszamegyek jövő hónapban. Bátorítanálak a további írásra, mivel tömören, de hasznosan fogalmazol!
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 10db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-01-29) : Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

: 12db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.