Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-10-08 22:56:02

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Noctis,
Szerintem ez a beszámoló még az előzőnél is jobb lett. Nagyon szépen köszönöm!
Puszillak😊

Beszámoló Nina +36304489038 119524 erotikus masszázs

Noctis a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
csodás haj
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Sok szépet s jót lehet róla itt olvasni, de más dolog ismerni az utat és járni rajta. Én már vissza járónak számítok ezen alkalom óta. Több nappal előre a VTR-t találom célravezetőnek, így nem kell még a telefonálásra is lesni az alkalmat. Egyből elfogadja, aztán el is fogynak az időpontjai két hétig. Kapós! :) Üziben jól kommunikál, még jóéjt is kíván előző éjjel mikor beköszönök. Egész hónap során alig várom Nina újabb érintéseit és epekedve nézegetem képeit.
Megközelítés
Az ismert társasház Istenhegyen, több lány megfordult már itt az évek során. Parkolás ingyenes, és könnyen találok is helyet elég közel. Buszok járnak erre pár percenként. Telefonban mondja melyik számot nyomjam, néhány lépés és ölelhetem is. Őszintén örül az újabb találkozásnak.
Helyszín
Rongyosra hallgattam egyedileg válogatott masszázsos Spotify listáját, amit elárult a múltkor. Ben Böhmer, Bonobo, Iniko, Massive Attack, Röyksopp és társai szólnak rajta. A kuckóban rózsaszín hangulatfények, tatami tükörrel, állótükör kanapéval, asztalka frissítőkkel. Van egy "párja" L. a sötét oldalról, de saját hangszigetelt szobája van. Az apró fürdőben mosógép dolgozik, teljesen kultúrált és összes cucc van, ami elvárható. Jó meleg vízzel és kakaóvajas Ziaja tusfürdővel tisztulok.
Nina külseje
Helyenként csipkés, de visszafogott bársonyköntösben fogad ez a szexi lány. Zsákbamakka nincs, a képeken látszik vonzó arcberendezése, sportos teste, nekem szerfelett bejön. Hosszú haja oktoberfestesen befonva, de a képekről elbújó részek is izgalmasak. Sőt! Elmeséli félig igazi cicijei történetét, miután múltkori írásomban tanakodtam róla. Már nem rúdtáncol annyira, pedig én bíztatnám rá, mindenesetre a teste pont olyan mintha aktívan űzné azt a sportot. Korábbi életéből megkukkantottam pár képet és azt kell mondjam a kislányból mára egy érettebb jócsaj lett. Jól áll neki az eltelt pár év! Magamról is kezdem megtanulni, miért ez a korosztály a kedvencem. Amit viszont személyesen tapasztalni az a kedvessége, közvetlensége, na meg a nézése, miközben puncit imitál, rámérez... végem.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119524 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119524 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-09 09:49:51 erotikus masszázs 1195245. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-09 09:49:51 erotikus masszázs 1195246. Nina +36304489038 beszámoló 2023-10-09 09:49:51 erotikus masszázs 119524
Erotikus masszázs
Egy kis simogatós beszélgetéssel zárjuk majd a történetet. Legközelebb a hátára kérem, de most lehasal, magához öleli az egyik párnát és a tükör felé fordulva figyel engem. Pihenésképp cirógatom a szépséges testét (sajnos kihagyva a tabu részt), ma feleslegesnek tartom összekenni olajjal. Lábaival melegíti a hideg lábaim és jól fogadja puszijaim itt-ott. Nem akartam én ennyire kihagyni ezt a részt... Igenis érdekel a reflexológiás talpmasszás, szóval remélem máskor visszatérünk rá.
Levezetés
Jelentem, ma minden is lesz mi a repertoárába illik, igazán izgalmas percek következnek kényeztető kezei között. Meg se fordul a fejemben hasra vágni magam, veszi az adást! Pőrére vetkőzik, nagy örömömre végig egy szál punciban lesz. Extra párnát ad a kényelmes mozizás érdekében, mellém kucorodik a tükör felé (most hagyok neki helyet) és csevegve elkezdi az olajos fa szállítását. Hosszú út lesz.

Melegített olajjal teszi gördülékennyé a szeánszot, illatosat kértem, asszem citromfű, de erre nem vennék mérget. Pár percenként újra applikálja, nem maradhat semmi szárazon. Forró olajos markával újra és újra végigcsúszik a makkon, édes istenem... És télen mégmelegebb lesz az olaj?! Azt mondja. Hát izgatottan várom azt is, én jövök!

Rakoncátlanul eljárnak kacsói a testemen, emlékszik múltkorról mit szeretek. Mondjuk azt, amikor a hasamtól a fülem tövéig simít. (Nem hiába az avatarom.) Na de a nem-műkörömmel karmolászást se hagyja ki a felhozatalból, és természetesen a fő attrakció teljes környéke is alapos törődésnek örvend, perineumon túl is. Kezemmel leginkább a formás fenekét fogom vagy a karját simítom. Még.

Mikor mozgolódik, mindig repesve várom vajon mi jön most. Hát a csúszka! A jól elhelyezett tükörben (mit ő is sokszor sasol, nagy megelégedésemre) az olajos csupasz testeink összesimulásának látványa fenomenális. Hasával és cicikkel izgat, kezével vezényli a bot állását. Arca közel az enyémhez és csak mosolygunk, közben kezeimmel érintem finom bőrét, felfedezem a domborulatokat. Sokkal jobban szeretem ilyenkor a csúszkát, mint az erotikus rész legelején.

Következő mozgolódás nem várt fordulatot hoz, mégpedig a 69-et! Nem franciás örömök, az itt nem kapható, de ez szerintem nem vesz el az élményből. A képekről is rámkacsintó formák landolnak az arcomba, van mit markolni, nem győzök betelni velük. Sőt, a pucér puncija vonalát is megcsodálhatom. Szívesen belenyalintanék... De mindent a szemnek. Mellkasom felett, combjai közötti kis "ablakon" tökéletesen látom mit művel kezével, de a tükör is kedvemre van. Már sejtem honnan jött a művésznevének második része.

Korántsincs még vége. Többször felvesszük a beszélgetés fonalát, de ezt még gyakorolnom kell, hogy közben is tudjak érdemben mitmondani. Ha azt érzi lankadna a figyelmem, ügyesen megoldja ez ne így legyen. Mondom neki most fókuszálj a makkra. Az nem túl intenzív? Nem, én szeretem úgy. Köröz a makkon majd viccesen bemutatja a citromfacsaró fogást és a dugóhúzót. Lesi hogy jó nekem. Olajjal cuppogtatja, csúsztatja alkarjai között, csinálja két kézzel, gyorsan/lassan, V-alakban ujjai között átfonva, tövét lefogva csak makkon tenyérrel, tehát kifogyhatatlan a kreatív technikákból. Semmi sürgetés vagy cibálás. Szeretettel nyúl a vendéghez!

Megkérem üljön velem szembe, lábait átteszi az enyémeken, vádlijaiba kapaszkodom. Premier plánba kerülnek a cicik álló bimbókkal, majd felveszi a szemkontaktust és így folytatja. Felülök, átölelem, simogatom a hátát, puszilom a nyakát, arcát, ő a szabad kezével hátam karmolássza simogatja, másikkal szüntelen mozog a banánon. Itt azért érzek határokat, igyekszem rajtuk innen megállni, mert ez nem az a hely, de azért kapok én is egy-két puszit a nyakamba. Mindenesetre én nagyon szeretem az ilyen ülve összebújós, kézi kényeztetős pózt, mert jól esik a közelsége, feromonjainak áradata. Orra a homlokomon, lenézek mitörténik az ölünkben. Így is remegek már olyan közel a vég, de az utsó felvonáshoz hátra kell dőljek. Laza 40 perc elteltével megnyitja a szökőkutat, serény tevékenykedésének gyümölcse végre utat nyer. Csillogó szemmel nézi az eredményt és megdicséri milyen szép magasra lőttem, mégis sikerült őt szárazon tartani. Gondosan megtörölget és helyet cserélve a szavak mezején folytatjuk.
Elszámolás
Nyilván egy napon nem lehet emlegetni a mainstream csak-kézi szalon élménnyel, de mivel én azokon nevelkedtem szűk tíz évvel ezelőtt, ezért igyekszem elhessegetni az előítéletet, ami esetleg első ránézésre kialakulna a francia hiánya miatt. Itt nem a végén van 5-10 perc huncut rész, hanem esetemben az egész Nina-élmény a tömény erotikáról, edgingről és a kényeztetésről szól, szóval nekem emiatt megéri! Könnyed csokorral illik készülni, amit az elején magamtól egy tál édesség alá tűzök. Fürdési idő az órán túl van, értékelem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Gondosan felépített, érzéki lingam masszázst kap a vándor, ki az ő szobájába lép. Akár te is lehetsz a következő, csak ajánlani tudom. Repetáztam, és a menü most még finomabb volt. Újra bizonyított varázskezeivel Nina! Extra hosszú törődésben lehetett részem hatalmas élvezéssel és sikerült egy jót beszélgetni is. Valóban tartalmas órát tölthettem el egyik top kedvencemmel, és új dolgokat is mutatott, melyeknek kifejezetten örültem. Végig figyelmes és kedves volt velem, emlékezett korábbi témákra. De még a beszimre is. Szerintem a kereteken belül közelebb kerültünk egymáshoz és továbbra is nagyra becsülöm, amit ad. Remélem sokszor jöhetek még és egyre jobb lesz vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-28 09:54:48
Hosszú beszámolódban részletesen kifejtetted a randi összes fontos momentumát.

2023-10-16 16:15:40
Lenyűgöztél;) Szinte érezni lehetett az érintéseket, azt hiszem, kedvet kaptam a Hölgy meglátogatásához.

2023-10-16 12:19:19
Szia. Extra jó beszámolót olvastam tőled!köszönöm makktársam

2023-10-13 06:50:01
Nagyon izgalmasan megirt élménysor, izgalmas olvasmány minden elismerés a tökéletes érzékeltetésért. Régóta szemezek vele, meggyőztél.

2023-10-11 07:31:26
Hibátlan stílusú írás, tökéletesen kiaknázod a magyar nyelv korlátlan lehetőségeit:)
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 8db
(2024-01-29) : Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.

(2023-09-03) : Finoman kezdte a talpamtól a fejem búbjáig, kétségtelenül tanult, szakszerű mozdulatokkal, közepes erősséggel. Ami ennél is jobban tetszett az a kényeztetés alatti masszírozás, szerintem nem maradt olyan felülete az "elejemnek" amit ne érintett volna olajos varázskezeivel.

(2023-08-22) : Átmasszírozta a combjaimat, fenekemet, hátamat. A masszázs ereje igényeimnek megfelelően alakult. Külön köszönet Ninának, hogy nem hívta fel a figyelmemet a nyilvánvalóan  gebe tartásomra és a csomóimra. Igen, mindannyian tudjuk, hogy ez van, szerintem pár csomót azért szétmasszírozott,

nagyon jó: 8db
(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

(2023-10-26) : Miután a szagtalannál maradtunk, utána bekerült az olaj a melegítőbe, így hamarosan már a jól előmelegített olajat érezhettem a lábamon. Nina már a masszázshoz teljesen levetkőzött, így már ott megcsidálhattam gyönyörű testét.

(2023-08-07) : Ezzel kezdődött a szeánsz én mindig a lágy / ellazító változatot kérem, bár tud ő jóval erősebben is ha kéred. Közben folyamatosak a benyúlások incselkedések, és a végén az elmaradhatatlan csúszka, én még hason fekve.

: 9db
(2023-12-10) : Egyszer egyszer frenetikus csúszkával szakítja meg a kézi kényeztetést, majd csodás kis lábaival is kényeztet. Jó párszor visszaránt az orgazmus határáról, még nem jött el az idő.

(2023-11-29) : jól lehet vele beszélgetni és közben természetesen folyamatosan gyönyörködni lehet benne - én most elsőre azért mentem, hogy egy szép nőt érintsek, érezzek, a szemébe nézhessek, élvezhessem a lényét. Sikerült és ebben végig partner volt.

(2023-08-30) : A talpammal kezdte a masszázst, egész nap el tudtam volna viselni. Nina érezhetően tanulta a fogásokat, isteni jó volt a masszázsa is, rendelkezik a megfelelő szaktudással. Mindig élmény tapasztalt, tanult kezekhez érkezni :) A masszázs során beszélgettünk tényleg mindenféléről, sportról, masszázsról, filmekről, felnőtt filmekről