Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-09-03 22:08:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Noctis,
Köszi a beszámolót! A spotyn van egy válogatásom mindenféle műfajból, így nehéz lenne beazonosítani. A wc valóban jobb napokat is megélt már. 😄Volt aki megígérte, hogy hoz új deszkát és megcsinálja, de valószínű, hogy én előbb fogom. Azt meg hogy természetes-e vagy sem a cicim majd legközelebb megvitathatjuk. 😊
Puszi😘

Beszámoló Nina +36304489038 119159 erotikus masszázs

Noctis a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt alak
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Tudjátok van az úgy, mikor a lelkes MT így tölti ki a masszázslány keresőt: 30 évesig szőke kékszemű nfvsz. Majd kiderül nincs ilyen. Pedig ha görcsös ragaszkodás helyett szemmel keresünk és besziket olvasunk, akkor találni rá igazán az ilyen eldugott gyöngyszemekre, mint Nina! Ellenkező esetben lemaradunk, mint óvodás a tejbegrízről.

Bevallom őszintén nem ismerem a művésznői munkásságát, a sokszor megénekelt hosszas farokszeretgetésén csillant fel a szemem. Na mondom nekem pont ez kell! Miután mindent elolvastam róla, VTR-t ragadtam egy nyárvégi időpontért 2 nap múlvára ebédidőbe másfél órára, amit az ajánlások miatt hamar elfogadott (bár a felét csak random kaptam, nem tudom miért). Üziben egyeztettünk egy hívást, mert érdekelt és jól esik egymás hangját hallani, meg az illem azt diktálja. Ez is jól sikerült vagy 5 percet cseverésztünk jó hangulatban másnap. Elfoglalt, szereti az előre tervezést, sűrűn csekkolja az oldalt. A hívást délután ejtettem meg, online státusz mellett, és már itt feltűnt a kifejezetten kellemes megnyugtató hanglejtése, stílusa. Legközelebb már a kapu elől folytattuk, mi nyitva állt, de az emelet és az ajtószám azért érdekelt.
Megközelítés
Isten(nő)hegyi ismert ház (Diós árok felett), ami lefelé emeletes, szépséges kilátással, vállalható ingyen parkolással, cím a VTR-ben. Két lakás vár(t) vendéget, évekkel ezelőtt a lejjebbikben Hannával görbítettünk egy alkalmat, mindenesetre beigazolódott: itt tutijó élmények várnak. Busszal, de ha kalandos vagy, akár fogaskerekűvel is érkezhetsz, nem kell sokat bandukolni. Parkolóhelyért: az utóbbi megállójáig felmész ha addig nem találtál, megfordulsz (óvatosan, elég forgalmas, helyenként dupla záróvonal és a bringások 70-nel jönnek) aztán lefele csaklesz... fel van festve a járdára a túloldalon.

Itt jött az első figyelmesség! Megírta nekem, hogy pont akkor jön másik MT is kolleginához, és egy lehetséges (fürdőre) várakozás helyett jöhetnék kicsit korábban. De az eredeti idő szerint engedett el! De most komolyan, ilyen kedves hozzállással mikor találkozni, főleg elsőre?
Helyszín
Négyzetes alakú szoba ízlésesen berendezve. Csak a hangulatfények működtek (pl egy rózsaszín ledes, illetve egy zenére mocorgó), de látszódott minden. Figyelmet nem elterelő háttérzene műfaját nem sikerült megállapítanom, de egyedi, igényesen összeállított Spotify lista. Frissítő itókák bekészítve, nem éltem velük, mert nem akartam az előadás alatt kimenni mosdóba. Jól elhelyezett tükör, tatami, kanapé. Törülközővel fedett párnák, tiszta rendes tetthely. Tipp: a kanapé felőli oldalra helyezkedj, legyen tere kibontakoznia közted és a tükör között Ninának!

Fürdő apró, mert a kádat 3 fal veszi körül, husisabb kollegák nemtom miként oldják meg a mosógép és a mosdó közti átlibbenést, de amíg 60 kiló vagyok vasággyal, én abszolváltam a dolgot. Mondjuk a wc látott jobb napokat is. Balea tusfürdő választék sasolt vissza, illetve nem túl finom szájvizek sorakoztak pohárkával. Környezettudatossági okokból a 2 helyett 1 friss törülközőt használtam el. Végülis mindent rendben találtam, mint a lottósorsoláson (Nina a jackpot).
Nina külseje
Beléptem és megelevenedett a képek alapján vágyott lány. Sőt, még a végén a nappaliban, a kilátásban gyönyörködve természetes fényben is megcsodálhattam egy bársonyköntösben. Egyértelműen azt kapod, ami a temérdek képén látható, ha még profi is csinálta némelyiket: retusra nincs szükség mindene rendben van. 👌 Hosszú hajával keretezett, kéjsóvár arcberendezése a mosolygós barna szemekkel, szerintem sokunkat beindítja. De amikor leveszi a ruháját, én már a matracon fekszem, és végigvezetem tekintetem a kecses testén, sportról árulkodó lábain és feszes fenekén át a tinisnél is formásabb ágaskodó bimbójú cicijein... ó jajj. Utóbbiakról nem tudtam eldönteni természetesek-e, tippre igen. Délvidékét pár pillanatra láttam, ami egy borotvált vonalka. Mivel Nina nem fogad kölcsönösséget, az alaposabb felfedezés álmaim mezején folytatódik. Ápolt fogakat rejtő, mosolyra álló, érzéki ajkas szájával nyilván szerettem volna közelebbi ismeretségbe kerülni, de nem szabad. Műkörmöt, tetkót vagy piercinget nem láttam bár nem kerestem. Ápoltság alap, összhatás pazar!
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119159 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119159 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2023-09-04 08:01:40 erotikus masszázs 1191595. Nina +36304489038 beszámoló 2023-09-04 08:01:40 erotikus masszázs 1191596. Nina +36304489038 beszámoló 2023-09-04 08:01:40 erotikus masszázs 119159
Erotikus masszázs
A második felvonásban kerített sort erre. Finoman kezdte a talpamtól a fejem búbjáig, kétségtelenül tanult, szakszerű mozdulatokkal, közepes erősséggel. Ami ennél is jobban tetszett az a kényeztetés alatti masszírozás, szerintem nem maradt olyan felülete az "elejemnek" amit ne érintett volna olajos varázskezeivel. Sokáig a hátamon lehettem, mondván lássam is, tudjunk beszélgetni szemtől szemben. Pont jól feküdtem a kényeztetés után, fordulásra a vége felé került sor. Jah, édes illatú Yamuna narancsos-fahéjas növényi alapú olajjal dolgozott, lehet kérni mentest is.

Beszélgetésünk nem az interjús vonalat követte, hanem mintha ezer éve ismernénk egymást, aktuális dolgokról, utazásról, illatokról, a női lélekről szólt. Bőven lesz még téma, a kínos csend ismeretlen nála. Részleteket nem teregetném ki, ha elmész kiderül mit és mennyit oszt meg magáról. Kommunikatív és öröm hallgatni a hangját, szexi.
Levezetés
Ezzel kezdtünk, én kettőt terveztem (előfordult már, helyzete válogatja). Szerinte az más tipusú embereknek jobban fekszik (jól bánik az idővel és aszerint tett javaslatot a program irányára menet közben). Így egy ilyen kontextusban számomra rendkívül hosszúnak számítónál kötöttünk ki, amit egyáltalán nem bántam. Mivel legutóbbi élvezésemről konkrétan itt beszámoltam, egy 2.5 hétig rázott pezsgőt hoztam neki, és erről halkan szóltam az elején... Sose csináltam még ilyet mióta eszemet tudom és van internet, de érdemes kipróbálni. Örültem, hogy Nála sikerült ez, ahol tényleg a végletekig vagyok húzva és látom is az eredményt.

Nina elhelyezkedett a balomon, sarkaira vagy közéjük ült. A tükörben csodálhattam formás fenekét, amibe "sajnos" sokszor bele kellett kapaszkodnom, hasikáját, oldalát és ciciket szintén szabad simogatni. Tesztelte az olaj hőmérsékletét a hasán, és ez nem mellékesen a kis csúszkához is hasznosnak bizonyult: oldalról-szemből közelített, olajos hasát bökte szerszámom és meglehetősen érzékien mozgott rajtam. Kicsit felhypeoltam magamnak a sok kiváló beszi kapcsán, szóval féltem mégse lesz olyan mint a mesében...

Mikor már valami hatodjára csurgatta-locsolta az árbocra az olajat és abszolút mindenhol is érintett nem csak ott, kétség nem fért hozzá: valóban egy különlegesség ez a lány! Például belső combom masszírozta másik kézzel, meg a nyakamig, a fülem tövéig elnyúlt és onnan simított végig a mellkasomon át. Többször elengedett pár pillanatra magától is, de egyszer mondtam neki lassítson és tényleg visszavett, nem akart kivégezni hamar. Tán edgingnek hívják ezt, és ebből kell még! Van, aki full intenzitással a program végén letud, hát kérem itt piszkosul nem erről van szó, véletlen se egy n plusz egyedik csak-kézi szalon. Lágyan markolt, nem erősen, randi után az időráfordítás ellenére sem éreztem magam leharcoltnak. Kértem a körmeivel karmolássza a testem finoman, az is őrülten izgalmas!

Nina szakterülete a hosszas szeretgetés, változatos fogásokkal. Bele se merek gondolni, mi lenne ha következő alkalmakon tanítanék neki ezeken felül pár kedvenc mozdulatot, mit hozna ki belőlem? Ígyis teljes punci imitáció. Pl. egyik fogása cuppogó hangokat adott ki. Majd a két alkarja extrasima bőrű, csuklóhoz közeli részei közé véve siklott fel le. Valamikor meg a cicibimbóját a makkomal olajozta. Agyam eldobtam olyan széles a repertoár. Figyel rám, olykor szemembe néz, fáradhatatlanul csinálja, én meg részemről nem siettettem semmit. Egyik lábam a combján, másik valahol szét, könnyen elérje amit kell, minden tocsogott persze. Megjegyezte milyen sima vagyok (megéri ápoltan érkezni, értékeli) és váltottunk pár szót a különlegesebb tartós szőrtelenítési megoldásokról, de azért igyekeztem csendben a történésekre figyelni.

Bő fél óra után egy dupla kezes szeretkezés imitációnál már nem bírtam tovább. Magam is meglepődtem a kitörő örömön, de hogy Nina is, arra nem voltam felkészülve. "Esernyőt hozhattál volna!" - mondta kuncogva. A homlokára is jutott (pedig nem hajolt rám), akkorát élveztem a kezeitől. 3-4 liter vizet iszom, edzek PC izomra és babonából eszegetek egy tápkieg stacket, talán ezek is közrejátszhattak. A továbbiak ellen aztán fölé tartotta a kezét. Utána meg a jó magas szekrény tetejéről előkerült a zsebkendőnél azért nagyobb szilvia tekercs, mert az árvízzel kezdenie kellett valamit. Én csak pihentem és gyönyörködtem lábujjhegyen ágaskodó vendéglátómban.
Elszámolás
Magamtól előre letettem egy bútorra vetkőzés közben, úgy emlékszem ottmaradt a teljesen átlagos masszázsos csokor, igazából általatok és a bővebb infóból tájékozódtam róla, tehát szóba se került. Korrekt, nincs trükk. Egy korábbi lány tanítása formálta ezirányú szokásom, miszerint rózsás kézzel nem nyúlunk a női testhez higiéniai okok miatt, így azt a kézmosás-fürdés előtt a legcélszerűbb megejteni. Autótól-autóig 100 perc. Megfontolt elefántvadászként (ha valaki nem egy Gatling-csoda) akár egy óra is elég lehet (de abból sok), mindenesetre én nagyon élveztem a hosszú szeánszot.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Pusheen cica tésztája immáron vanilíasodótól megfosztva gurult le a hegyről és vigyorgott utána egész nap, mint a tejbetök. Most azért nem VTR-ezem máris a következőt, mert lelkemnek jó egy kicsit sóvárogni iránta, addig meg a kedvencek feliratú kincsesládám rejt még mást is. Viszont alig várom a további kalandokat a magas szexkultúrával rendelkező Nina kezei között. Mindenképp érdemes és megérős tapasztalni az ő törődését, nem csalódtam! Kíváncsi vagyok, ennél van-e feljebb. Nem leszek rest közös kis időtöltésünket tovább gombolyítani az élvezetek oltárán.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-11 11:19:13
Parádés beszámoló, amely feltarja Nina fantasztikus képességeit. Köszönjük. Régóta a kedvencek között van nálam is. Megpróbálok én is bejutni hozzá. 😉😁😎💯

2023-09-05 06:05:55
Sok jo beszamolot olvastam mar, de ez igazan kulonleges. Azon tul, hogy reszletes es informacikkban gazdag, a szorakoztato stilusa latogatasra osztonzo. A besorolas felejthetetlen, a beszamolo isteni! Koszonet erte!

2023-09-04 16:37:56
Nagyszerű írás, egészségedre! Kószönöm.

2023-09-04 15:17:45
Gratulálok az élményhez, egészségedre! Aláírom, hogy nagy élmény Nina vendégségében lenni :)

2023-09-04 11:43:02
ÁÁzztakurva, piszok jó írás, komolyan nagyon tetszik!
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 9db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-01-29) : Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.

nagyon jó: 13db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

: 12db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.