Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-07-16 15:20:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
4
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nina +36300700463 81367 erotikus masszázs

andromeda a 2016-07 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon egyeztettünk, egy nappal előre könnyen sikerült időpontot találni, és SMS-ben még visszaigazoltuk mindkettem, hogy tudjuk tartani a megállapodást. Nagyon barátságos, kellemes a hangja a telefonban (és élőben is), ez nálam mindig pozitív előjel. Alig vártam, hogy találkozzunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
BKV-vel ajánlatos a tetthelyet megközelíteni, nagyon jók az összeköttetések. Autóval nem ajánlom, mert nehéz szabad parkolóhelyet találni. Monalisa pontos útbaigazítással szolgál, aki eltéved, magára vessen :-)
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás egy viszonylag régi, de jó állapotú házban található. Többen is rendelnek, szerintem max. 3-an, de amikor én mentem, csak egy kollegina volt még jelen, ezt abból gondolom, hogy hallottam, ahogy Monalisa vált valakivel egypár szót. A szobák egy közös előtérből nyílnak, a szükséges diszkréció biztosíttatott, másik vendéggel v. szolgáltatóval nem találkoztam. A fürdőszoba jól felszerelt, én tusoltam, de van nagy fürdőkád is :-) A tusfürdő-választék világszínvonalú, a bőség zavarával küszködtem... A tetthely maga igen kellemes, barátságosan berendezett szoba. Masszázspad nincs, helyette egy jó széles tatamira heveredik a kedves vendég. A falon tükör, lehet kukucskálni :-) Ja, és van szobainas!
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Monalisa sokkal vonzóbb, mint a képeken. Az tény, hogy van rajta mit fogni :-), de arányos a testalkata, és a mai sovány-fetisiszta világban valahogy üdítő változatosság, ha egy nőnek teltebb idomai vannak. A szemei gyönyörűek, meleg barna tekintete van, ez nekem az egyik gyengém :-), el is varázsolt velük legott.
1. Nina +36300700463 beszámoló Budapest 81367 erotikus masszázs
3. Nina +36300700463 beszámoló Budapest 81367 erotikus masszázs4. Nina +36300700463 beszámoló 2024-02-20 13:34:28 erotikus masszázs 813675. Nina +36300700463 beszámoló 2024-02-20 13:34:28 erotikus masszázs 813676. Nina +36300700463 beszámoló 2024-02-20 13:34:28 erotikus masszázs 81367
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nekem főleg a hátammal és vállammal vannak problémáim, és örömmel jelenthetem, hogy mindkét területet abszolút szakszerűen dolgozta meg. Egyértelműen profi masszázst kaptam, nagy odafigyeléssel. Bőségesen használja az olajat, ez a bőrömnek kifejezetten jólesett. Monalisa kérte többször is, hogy szóljak, ha túl erős v. gyönge a masszázs, igyekeztem is visszajelzéseket adni, de igazából nem volt rá szükség. Monalisa a "kezeivel lát", teljes mértékben a páciensre koncentrál, nekem nem is volt más dolgom, csak időnként nyögni... :-) Felettébb jólesett. Fej- és arcmasszázst is ajánlott, de ezekre idő hiányában (1.5 órás programot kértem) nem került sor, majd máskor. Másnap volt egy enyhe izomlázam a problémásabb zónákban, de ez pusztán annyit jelent, hogy hatott a kezelés.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös orális kényeztetésben állapodtunk meg, ami igen jó döntésnek bizonyult. Monalisa a hirdetésében és személyesen is hangsúlyozza, hogy "aktus nincs!", én ennek örültem, mert nem voltam semmi ilyesmire hangolva (csúnya szerelmi csalódásból gyógyulgatok éppen). Egy jó cunnilingusban viszont mindig benne vagyok :-) és Monalisa egy barátságos, meleg puncit kínált föl sóvárgó ajkaimnak és nyelvemnek. Ugy éreztem, hogy jólesett neki a kényeztetés, bár nem jutott el a csúcsra, de jelenlegi lelkiállapotomban ez nem lepett meg. Viszont kialakult köztünk egy nagyon kellemes erotikus feszültség, aminek köszönhetően egy igen magas színvonalú csúszkamasszázs után (ne hagyják ki, uraim!) engem sikeresen fölrepített a mennyországba. Franciatudása felsőfokú, és a csodaszép, nagy kerek cicikkel is hatékonyan besegített. Igazi, szép, lélegzetelállító orgazmust ajándékozott nekem, amelynek lelki gyógyhatását gondolom, nem kell ecsetelnem...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszélt számú virágot tettem le az asztalra, utólag. Ezt mindig nagyon szeretem, ha nem kell előre adni ill. nem téma, tudjuk, hogy kap egy csokrot, de ez szinte mellékesen történik. A bp-i átlaghoz képest egy picivel több, viszont megérte. Nagyon is!
Rózsacsokor
andromeda nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Monalisa egy rendkívül kedves, melegszívű, barátságos teremtés, balzsam a lélekre. Jóllehet először jártam nála, az volt az érzésem, mintha már régóta ismertük volna egymást. Jó volt vele beszélgetni, kellemes hangulat alakult ki közöttünk. Szerintem tetszettem neki, mint férfi, de amit bizton állíthatok, hogy ő, mint nő, nagyon tetszik nekem. Nyugodtsága, kedvessége, szeretteljes figyelme végtelenül jót tett frissen összetört szívemnek. Amint lehet, visszamegyek hozzá, mert az ilyen nő ritka kincs.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2016-03-08) : Talpmasszázzsal kezdődött, majd alaposan átgyúrta a vádlijaimat, a combjaimat, a csípőmet, a derekamat, hátamat és a nyakamat. Mivel mindenem rendesen be volt állva, elég sokat küzdött,

felejthetetlen: 5db
(2022-09-13) : Egy nagyon kellemes masszázst kaptam inkább erotikus masszázs volt mint szakszerű de ez az én kérésemre történt így. Nagyon jól esett és abszolút elérte a célját, mindenképp visszatérek, hogy újra lehetőségem legyen átélni.

(2022-05-31) : Monalisa minden irányból csúszkált a hátamon, a combjaimon és a fenekemen. Fantasztikus érzés volt ahogyan a giga cicik siklottak rajtam. Egy idő után finom besimításokkal éreztette, hogy nem sima masszázsról van itt szó.

(2021-10-19) : Így is tett, egy kis extrával amit mások csúszkamasszázsnak hívnak, rajtam csúszkálva és a farkam szorítva végzett ki és a forró nedűt köztünk szétfojva használta fel 'síkosítónak' h még egy kis masszázst kaphassak :) Egymásra borulva még beszélgetünk egy kicsit, de már az időm végefelé járt,

nagyon jó: 3db
(2022-06-06) : A masszázs rész alatt folyamatosan beszélgettük, repült Monalisával az idő. A nyakam, a hátam, a derekam, és a vádlim új erőre kapott a masszázs közben, de magára a cselekménysorra nem igazán figyeltem,

(2021-10-07) : Két órára mentem, így a masszázs középre került, két kényeztetés közé. Nem szétszedős, gyengédebb masszázst kértem és pontosan azt is kaptam. Kérésemre többet foglalkozott a nyak körüli részekkel, megtalálta a csomókat, letapadásokat és sikeresen el is tüntette őket. Amikor a fenék környékével foglalkozott kaptam puszikat, besimításokat és a vége felé célratörő benyúlásokat is. Így sikeresen készen álltam a második kényeztetésre....

(2020-06-29) : Egyre többször úgy fordult, hogy a farkam a mellei között csúszkáljon, majd amikor már alig bírtam magammal akkor lágyan szopni kezdte. Hol gyorsabban hol lassabban csinálta és a csúcs előtt mindig visszavett.

: 15db
(2024-03-04) : A masszázs az előre leegyeztetett két levezetés közt történt,mert megbeszéltük hogy az erotikán lesz a fő hangsúly(természetesen az ésszerű kereteken belül.) A masszázs elképesztően profi volt.

(2022-11-10) : Egy órába a tisztálkodáson kívül a folytonos kedvesség mellett jó hosszú - ahogy kell - kölcsönös orális szex fért, mindkettőnk nagy megelégedésére. Nála is, ezt érezni kell (nem mindenkinél volt így...).

(2021-06-09) : Zuhanyozással kezdtem, aztán mellém feküdt, csábító mosolyával, tetszettünk egymásnak na, ezt nem túlzásként írom, nagyon jó humora van, és a lelki oldalról is megközelítette a hozzá állását, mivel én ezen a téren rendben vagyok így áttértünk a testi részletekre, ajánlatait elfogadtam...és kezdtük is...hasra feküdtem, a tükörben látni minden mozdulatát és tekintetét is, a masszázs tényleg alapos és részletes volt,