Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-19 11:11:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Móriccka!
Köszönöm az élmény beszámolód, és örömmel olvastam minden apró részletét! 🤗 Egy biztos a kommunikáció nagyon elsiklott de sosincs késő helyrehozni a dolgokat mint ahogy a szimpátia is ki alakulhat a későbbiekben ! Lassan érő típus vagyok elsőre nem szokott minden sikerülni😂😅! Legyen csodás napod! Remélem a versenyen győzedelmeskedett az apróság! Sok csók ! 😘

Beszámoló Nina +36202599791 120693 erotikus masszázs

Móriccka a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
csodás cicik
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Az oldalon írtam neki, de azt csak ritkán olvassa, így végül a telefonos bejelentkezés maradt. A szomszédban volt dolgom, ami 12:30-ig tartott így a randi kezdetét 12:45-re kértem, mert nem akartam se késni se a kocsiban ücsörögni. Ezt az oldalon egy levélben meg is erősítettem, mert volt egy olyan érzésem, hogy a 12:45 nem annyira bevett időpont. Az időpontot két nappal korábban foglaltam, amit aznap meg is erősítettem itt az oldalon.
Megközelítés
Én kocsival mentem és akkora szerencsém volt, hogy pont a kapu előtt volt egy szabad hely. Ahogy néztem a parkoló autók sokaságát ez tényleg szerencse, szóval hagyj rá időt, mert lehet kell menni pár háztömbkört, ha nem vagy annyira szerencsés mint én. Szerintem a BKV sem gond, de erről érdemben nem tudok reflektálni :D A cím természetesen pontos volt a GPS pont oda vitt. Ilyenek ezek a GPS-ek mostanában.
Helyszín
A lakás nagyon minőségi. A fürdő olyan, amit simán lakás célra is elfogadnék. Szóval több mint a "célnak megfelelt". Tisztaság makulátlan!
A szoba kicsi, de talán a legjobb hangulatú amit láttam erre a célra. Földön faltól falig tatami, kétoldalt hosszú tükrök, amik mindent láttatni engednek. A tatami és az ajtó között van annyi hely, hogy kényelmesen tudsz öltözni, vetkőzni, mikor mi a cél. Nem szalon, bár erről nem beszéltünk, de szerintem egyedül rendel Nina.
Nina külseje
Nina nekem abszolút az ideálom. Mindene nagyon formás. Egy csepp felesleg sincsen rajta de ahol kell ott kerek. Itt például a cicikre és a fenekére gondolok. Arca karakteres, nagyon kedvesen mosolygós, csillogó szemekkel, csókra csábító szájal. Bőre selymes jó tapintású. Punciról sajnos nem tudok beszámolni, mert a bugyi végig fenn maradt.
1. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 120693 erotikus masszázs
3. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 120693 erotikus masszázs4. Nina +36202599791 beszámoló 2024-02-19 18:06:44 erotikus masszázs 1206935. Nina +36202599791 beszámoló 2024-02-19 18:06:44 erotikus masszázs 1206936. Nina +36202599791 beszámoló 2024-02-19 18:06:44 erotikus masszázs 120693
Erotikus masszázs
Mikor éppen parkoltam jött egy SMS, hogy Ő 12:30-at írt be a naptárba 12:45 helyett. Gyorsan hívtam és monda, hogy mehetek ha belefér, hogy szűken lesz meg az egy óra. Én belementem, mert már nagyon vártam a randinkat, meg sok más helyen szólás nélkül is csak szűken van meg :D
Amikor a beléptem, kedvesen puszival köszöntött Nina és a szobába kísért. Elégedetten konstatáltam, hogy Nina olyan mint a képeken, csak itt van arca :D ami ez esetben kimondottan pozitív élmény volt. Ha jól emlékszem egy mini ruhában fogadott. Amikor elmentem fürdeni, mondta, hogy addig Ő is megszabadul ma ruháitól. Visszatértemkor már várt rám és a ruhától való megszabadulás 90%-osan sikerült. Még egy bugyi maradt rajta, ami sajnos végig fenn is maradt. Kérésének megfelelően a tatamira feküdtem hassal lefelé. Egy nagyon jó és megfelelően erős masszázst kaptam. Közben beszélgettünk. Nina nagyon kedves beszélgetőpartner. Megmasszírozta a lábaimat és a fenekem és a hátamat is. Mindezt úgy, hogy én terpesztettem Ő pedig a lábam között térdelt. A masszázshoz olajat használt. Ezt korábban kérdezte, hogy olaj vagy krém. A masszázs és a beszélgetés is nagyon jól esett.
Levezetés
A masszázst követően kérte, hogy forduljak meg. Beolajozta melleit és az enyémeket is, majd csúszkálni kezdett rajtam. A fenekét markolásztam, a hátát simogattam. Amikor úgy adódott a nyakát is megpuszilgattam, és a csodaszép melleit is. Próbáltam csókot lopni, de sikertelenül. Majd lejjebb csúszott és a lábaim között térdelve felébresztette az alvó oroszlánt :D A francia tudása kétség nélkül professzionális. Lágyan mélyen szopja a farkam, majd a golyókkal is játszadozik, nyalogatja szopogatja. Annyira ügyesen csinálta, hogy félve attól, hogy nem jut idő a kölcsönösségre rákérdeztem, hogy megfordulhatunk e. Nina az órára nézett és azt mondta nem fér bele. Így hát átadtam magam az élvezetnek és engedtem, hogy jól essen ami valóban jó is volt, az isteni francia. Mikor szaporábban kezdtem venni a levegőt Nina átváltott kézi kényeztetésbe, ami a látvány és ügyes technikájának köszönhetően a légyott végét is eredményezte. Kis törölgetés után újabb tusolást eszközöltem. Még megittam a Nina által korábban hozott vizet a honoráriumot az asztalra helyeztem és távoztam.

Elrontottam, hogy nem kerek vagy legalább félkerek időpontra foglaltam és azt is, hogy itt az oldalon kommunikáltam. Tanultam belőle. Nina adottságaiból fakadóan ez a randi lehetett volna istennő kategória is. Sőt még így is az isteni franciának köszönhetően így is nagyon jól éreztem magam de sajnos nem voltam neki szimpatikus, ami csak abban nyilvánult meg, hogy a "csók szimpátia esetén" elmaradt. Igaz a kölcsönösség alapnak van jelölve és telefonon külön rá is kérdeztem, hogy az egy órában is benne van e és azt mondta, hogy igen. Sajnos ez az időbe nem fért bele, mert kocsitól kocsiig 40 perccel kellett gazdálkodni.
Elszámolás
Amennyit egy teljes óráért adni kell, azt utólag az asztalra helyeztem. Extráról nem tudok, az nem került szóba.
Rózsacsokor
Móriccka nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A masszázs és a beszélgetés is nagyon jól esett. A francia briliáns. Nem voltam szimpatikus, ami meglep mert én mindenkinek szimpatikus vagyok :DDDD így jártam, erről nyilván nem Nina tehet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-20 10:43:30
Dolgozatok jelesre sikerült. És külön köszönet a csokor meretéért

2024-02-20 08:59:22
A csokor mértéke 30 rózsaszál volt. Nem titok, csak valahogy átsiklottam rajta, aztán írtam a rendszergazdának, hogy írják oda, de már utólag nem lehet módosítani. A másfél óra 40 lett volna.
A környékről azért nem írnék részletesebben, mert ha bejelentkezel úgyis megkapod a címet, előre nem lövöm le a poént :D
Hiányoltátok azt, hogy kedvcsinálóbb lehetett volna, de én nem akarok kedvet csinálni! Szerintem ez nem az én feladatom. Leírom ami volt és pont.

2024-02-20 05:37:04
Alapvetően jónak látszik a beszi, a házi feladatot megírtad, "kilóra is megvan" de kimaradtak belőle fontos részletek. Nekem a helyszínnél az kevés infó, hogy a GPS odavisz és szerencséd volt a parkolással. Nincs lényegi tartalma a környéket illetően. A külső részletezése is hiányokat ébreszt bennem, arcos kép nélküli lánynál fontosnak tartom, bár azt írod "karakteres" arcú lány és neked bejött, de látva a többi iv és kanyarulat képét szerintem megért volna még néhány jelzőt :). Ugyanígy, a műved alapján a masszázs részleteiből sem derül ki semmi olyan, ami felkeltené az érdeklődést pedig azt írod, hogy magasan volt a léc és magas besorolást adsz a beszidnek. A csokor említése szintén fokozná a minőséget. Tuti jó lenne, ezek kidomborításával az anyag.

2024-02-19 20:11:52
Ez egy jólmegírt beszámoló. Kár, hogy a csokor méretét nem osztottad meg velünk.

2024-02-19 19:38:43
Igyekszem elolvasni csak a masszázs beszámolók zömét, így fogalmazódott meg spontán véleményem, sűllyed a színvonal, mint a Magyar gazdaság.
Sajnos ez érvényes a mostani beszidre is, ami egy jól részletezetten indokolt ajánlólevéllel köszönő viszonyban sincs. Hasznos információ, ami nagy segítség lenne szinte semmi. Nincs felsorolás, csak egy pár példa.
Szerencséd volt a parkolással, persze nem tudtam kitalálni a kerület melyik részén. Virágszálak száma talán tabu?
Külső bemutatása semmitmondó, akárcsak a masszázs fejezet tartalma. Megpróbáltam indokolni átlagos értékelésem.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-05-08) : Nina mestere a kéz nélküli, testtel történő masszírozásnak. Szorosan magához ölelt, miközben egymás ajkait csókolgattuk néha kissé ellazította combjait, miközben én szívélyesen kissé beroggyantottam a térdemet, hogy csípőjét mozgatva jobbra-balra sodorgathassa combjai között a szivaromat, majd ráfogott és előre hátra húzogatta

(2022-12-12) : Amikor úgy éreztem, hogy van még mondanivalóm a masszázs részre is gyorsan ledobtam a ruhámat, felkaptam az előre kikészített törölközőt és miután megbizonyosodott, hogy szabad a fürdő el is mentem gyorsan tisztálkodni. Visszatértemkor a melltartó már lekerült, addig nem hagyta hogy leheveredjek a tatamira mielőtt rendesen meg nem ölelgetett és szenvedélyesen megcsókolt.

felejthetetlen: 6db
(2024-01-03) : Azután ő indul el finom csókokkal, puszikkal érintve arcomat, nyakamat, mellkasomat, mellbimbóimat és hasamat, majd ér le ölemhez, ahol először csak finoman körbejárja kezeivel s nyelvével himtagomat, s férficsomagomat, és kezd bele egy eszméletlenül izgató franciás kényeztetésbe.

(2023-11-20) : Nina masszázsa igazán kellemes, igény szerint mindenre kiterjedő, lényegében teljesen szakszerű masszázst tud nyújtani. Olajjal végzi a műveletet, vállakat, karokat, hátat és lábakat, minden testrészt átdolgoz és mindenhol annak megfelelően alkalmazza az erősség szintjét.

(2023-10-12) : Folytatódott a meztelen csúszka , ami már alapvetően megtette hatását, és hason fekvésemet már alaposan nehézkessé tette. Megkímélt a további 'láthatatlan' bár kellemes érzésektől, hátamra parancsolt, és elejét vette ugyanez, csak előről.

nagyon jó: 2db
(2023-09-15) : Először a lábaimat gyúrta át, majd a hátamat, közepes erősséggel, szakszerűen. A hátmasszázs közben rám borult, cicijei folyamatosan karcolták a bőrömet. Mindezt a tükörből csodáltam, lenyűgöző látvány volt a tökéletes teste, nem tudtam egy percre sem levenni Róla a szemem.

(2022-09-07) : Hátamra feküdtem, ő pedig az ágy mellé térdelt. Olajjal bekente a testemet elől, nyakamtól a combomig. Olajos kezével szépen elsimította minden felé, majd elkezdett masszírozni. Közepes erővel végezte a masszázst. Jól esett, de én már az első perctől fogva az erotikus részre vágytam, annyira tettszett nekem Liza. Főleg így, hogy csak a bugyika volt rajta, nagyon izgató volt a szexi testének a látványa.

: 1db
(2023-10-19) : Nagyon jól masszíroz, csillagokat is láttam, lejött a Szaturnusz is. Közölte velem, hogy van egy nagy csomó a hátam jobb, felső részén és gyógymasszőrt keressek és heti min. 1x, köpölyözéssel együtt járjak el