Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-12 23:24:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Dieggo!
Nagyon szépen köszönöm hogy találkoztunk. Rendkívül kedves voltál nagyon jól éreztem magam! Várom a folytatást☺️és az ismétlést ! Szeretettel várlak vissza!
Sok puszika (ahogy te hívod) 😀😘

Beszámoló Nina +36202599791 119557 erotikus masszázs

Dieggo a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
3
Kronológiailag egy picit visszább kell mennem az időben, hogy felvezessem honnan indultunk, és végül hova jutottunk el. Kb 1 hónapja vettem fel vele a kapcsolatot az oldalon egy telefonos egyeztetés keretein belül, lazán, flottul ment az egyeztetés, roppant kedves, laza- közvetlen stílusban tájékoztatott a lehetőségekről, tiszteletdíjakról és időtartamról. Hamar nyélbe ütöttük az 'üzletet'. Napokon belül létre is jö(hete)tt (volna) a találkozónk, de a egy munkahelyi vis maior helyzet keresztül húzta a számításaimat, így legnagyobb bánatomra le kellett mondani a randinkat.
Mindkettőnk sajnálkozása közepette és után, pár hét múlva újra támadtam ismét interurbán megoldással, amikor is eldöntöttük, ha kő-kövön nem marad, akkor is véghez visszük a küldetésünket, és beteljesül közös vágyálmunk egy találkozó keretében.
2 nappal későbbre , kívánságom szerint Velem kezdte aznapi programját egy másfél órás program keretében. Ahogy írtam, elhatároztam, ezt az élményt már senki és semmi nem veheti el tőlem-tőlünk..
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Általában autóval közelítem meg a helyszíneket, de úgy gondoltam, hogy a jó időre és az egészséges mozgásra való tekintettel beiktatok egy kellemes bkvs-sétás etapot. Szerencsémre a kiváló 'földrajzi elhelyezkedésem' lehetővé tett egy hangulatos, egy átszállásos utazást az éppen elhalkuló reggeli budapesti közlekedésben a helyszínig. Egy órán belül a helyszínen is voltam, még 1 bátor üzenetet is megeresztettem, miszerint hamarabb is tudok érkezni pár perccel, ha megfelel. Mindezek ellenére, maradtunk az előre megbeszélt időpontban :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Óbuda központi részén helyezkedik el a találkahely, amely egy régi germán eredetű, de hazánkban, főleg a szocializmusban egy kimondottan népszerű férfi nevét rejtő utcában helyezkedik el. Kettős érzéseket rejt magában a milliő, amely hatásaiban ötvözi az indusztriál és a polgári környezetét.
Nekem abszolút a zsánerem, mind építészetileg, mind hangulatilag ez a fajta környezet.
A lakás hangulatosan berendezett, illatos, fényekkel ellátott randihelyszín, minden igényt kielégítő, ellazulós helyszín.
Higiéniailag kiváló állapotú minden helyiség, a tetthely kimondottan hangulatos emelvényen lévő szuper kényelmes matrac rózsaszínes led megvilágítással, illatanyagokkal. A fürdőszoba zárt, üveges zuhanyzóval ellátott értelmezhető tekerentyűkkel működő tágas tisztálkodóhely. Egy rossz szavam se lehetett semmire. Törülköző kimondottan nedvszívó, mely a randi végeztével újra cserélhető. Óbuda központi részén helyezkedik el a találkahely, amely egy régi germán eredetű, de hazánkban, főleg a szocializmusban egy kimondottan népszerű férfi nevét rejtő utcában helyezkedik el. Kettős érzéseket rejt magában a milliő, amely hatásaiban ötvözi az indusztriál és a polgári környezetét.
Nekem abszolút a zsánerem, mind építészetileg, mind hangulatilag ez a fajta környezet.
A lakás hangulatosan berendezett, illatos, fényekkel ellátott randihelyszín, minden igényt kielégítő, ellazulós helyszín.
Higiéniailag kiváló állapotú minden helyiség, a tetthely kimondottan hangulatos emelvényen lévő szuper kényelmes matrac rózsaszínes led megvilágítással, illatanyagokkal. A fürdőszoba zárt, üveges zuhanyzóval ellátott értelmezhető tekerentyűkkel működő tágas tisztálkodóhely. Egy rossz szavam se lehetett semmire. Törülköző kimondottan nedvszívó, mely a randi végeztével újra cserélhető.
Ha ez itt megengedtetik, számomra ez plussz pontok tömkelege :)
Nina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Sarkalatos pont a külső, főleg arckép nélküli hirdetés esetében. Elsősorban a képeken átjövő hangulat fogott meg Nina esetében, illetve a pazar , nemes formavilág. Ahogy bebocsájtást nyertem az épületbe a szívem egyre hevesebben vert, hogy meglássam Őt. Nyílt az ajtó, beléptem, Nina a sarokban elbújt, majd fordulás után teljes valójában rám mosolygott. Az általam kért body-magassarkú-fekete nylon combfix szettnem fogadott: a látványtól a szavam elállt, de erőt vettem magamon és 2 puszi keretében üdvözültük egymást. Arca kimondottan szép: húsos ajkai, gyönyörű ívelt, 'égő', kicsit vágott kék szemei lebilincseltek. Magamhoz húztam, kezeimmel diszkréten végig mértem vonalait, rendkívüli élményt szerezve magamnak, és remélem neki is :) Az állam leesett , ahogy feldolgoztam a vizuális élményt: magassarkújában királynői élményt nyújtott, vékony fekete nylon harisnyájában emelte a szexuális vágyat , a body meg keretbe foglalta minden férfi álmát. Lábfeje szexi és harapnivaló , izgató hatású volt. Ha a látványtól valaki nem jön lázba, az veszett fejsze nyele, és menthetetlen :) Úgy Istennő, ahogy van :)
1. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 119557 erotikus masszázs
3. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 119557 erotikus masszázs4. Nina +36202599791 beszámoló 2023-10-16 16:22:03 erotikus masszázs 1195575. Nina +36202599791 beszámoló 2023-10-16 16:22:03 erotikus masszázs 1195576. Nina +36202599791 beszámoló 2023-10-16 16:22:03 erotikus masszázs 119557
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs előtt, belépésem után sort kerítettünk egy ismerkedős beszélgetésre. Leültünk a kanapéra, lábait az ölembe vetette és beszélgettünk az élet nagy dolgairól . Olyan érzés fogott el, mintha már régóta ismernénk egymást, kötetlen beszélgetés vette kezdetét pár percig. Simogattam , pár igazi csók is elcsattant , majd éreztem, hogy a vágy nem engedi ezt sokáig, így a zuhanyzó felé vettem az irányt.
A tisztálkodóhely jól értelmezhető , alaposan, de kellő tempóval túlestem a tisztálkodáson, alig várva, hogy beosonhassak a szobába, ahol a nyitott ajtón keresztül láttam Nina sejtelmes, kiváncsiskodó mosolyát :)
A masszázs egy kimondottan izgató csúszkamasszázsban manifesztálódott előlről-hátulról. Olajjal bekenve testét izgatott tetőtől talpig mindkét irányból bokától tokáig. Nehéz volt megállni a masszázs kategóriában a határokat, de a tartás megvolt bennem, annak ellenére, hogy akkor és ott többet is el tudtam volna képzelni :)
Így hát áttértünk a minden igényt kielégítő kölcsönös kényeztetésre. :)
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Úriemberhez méltóan először én igyekeztem kedveskedni vendéglátómnak, arcától lefelé haladva csókoltam nyakát, füleit, áttérve csodaszép izgatható melleire, oldalára, ami jól reagált, haladva a csodaszép, szexi és formás dereka és popsi felé. Elérve a kelyhét csodaszép látvány fogadott: izgatható, nedvedző , édes jégkrém fogadott, amit bűn lett volna nem kényeztetni. Kiválóan reagált ténykedésemre , talán nem is 1x sikerült elrepítenem bájos múzsámat.
Aztán jelezte, most ő akar megkínozni: ergo jöhetett a feketeleves. Folytatódott a meztelen csúszka , ami már alapvetően megtette hatását, és hason fekvésemet már alaposan nehézkessé tette. Megkímélt a további 'láthatatlan' bár kellemes érzésektől, hátamra parancsolt, és elejét vette ugyanez, csak előről.
Beolajozta magát ismét, és a tükörbe nézve magunkat, újra kínzásba vett. Kéjesen siklott rajtam, egészen mást imitálva, ami nem volt ellenemre, szerszámom szájnyújtásira volt tőle végig, de játszott velem, mint macska az egérrel. Vágyakozásomat meglehetősen sokáig húzta, de lassan kezdett megkímélni, és férfiasságommal elkezdett játszani a szájával. Egy ideig hagytam, majd 69et kértem tőle, amit szívesen meg is tett kedvemért, majd pár perc múlva együtt repültünk el, számomra csodálatos vizuális élménnyel megajándékozva.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Diszkréten elhelyeztem a szobában, nem esett szó róla.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Elképesztő szexuális kisugárzással rendelkező Hölgyet ismertem meg a személyében. Rendkívűl izgató, Igazi Nő, akivel egy egészséges férfi többet is el tudna képzelni. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-21 09:25:46
Korrekt módon, a jó ízlés határán belül megírt történet. Az apró hibák meg mindenkinek becsúszhatnak írás közben, aki érti átlép felettük, olyan véleményre pedig ne adj sokat akinek a nicknevében is benne van, hogy miért nem jár lányokhoz.

2023-10-17 19:42:20
Ilko, az, hogy en mi alapjan osztalyozok csakis az en dolgom. Mindemlett reszletesen meg is indokoltam az osztalyzatomat, amibol kiderul, nem egyetlen szo miatt adtam Lehetnejobbat, tobb problemam is akadt az irassal, ebbol persze van ami szubjektiv.
Termeszetesen a velemenyem tovabbra is fenntartom, illetve azt is, hogy nem az iro vagy egy-egy felhasznalo a rangja alapjan mondhatja meg, miylen kriteriumok alapjan itelhetek meg egy beszamolot.

2023-10-17 14:10:24
"Ott es akkor fogalmazok meg kritikat, ahol kedvem tartja. Ha kezdo vagyok , ha nem."

Már bocs, de nem ízlés alapján kell osztályozni a beszámolókat, hanem tartalom alapján. Az, hogy valaki egy szó miatt LJMat ad egy írásra, holott az rendkívül informatív és normális stílusú, az osztályozás alapjait kérdőjelezi meg. Ez olyan, mintha mondjuk zsűri lennél egy borkóstolón és azt mondanád, hogy bocs, de a vörösbort utálom, tehát sz*r. Nem, nem sz*r, csak te utálod.

2023-10-17 07:45:25
Nem szaporitom a szavakat, minden venne van ami erdekelt.

2023-10-16 22:34:57
Nem lett volna rossz , sőt..., csak hát volt egy több soros ismétlés és sok lényegtelen információ. Lesz ez még jobb is egy kis oda figyeléssel.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-05-08) : Nina mestere a kéz nélküli, testtel történő masszírozásnak. Szorosan magához ölelt, miközben egymás ajkait csókolgattuk néha kissé ellazította combjait, miközben én szívélyesen kissé beroggyantottam a térdemet, hogy csípőjét mozgatva jobbra-balra sodorgathassa combjai között a szivaromat, majd ráfogott és előre hátra húzogatta

(2022-12-12) : Amikor úgy éreztem, hogy van még mondanivalóm a masszázs részre is gyorsan ledobtam a ruhámat, felkaptam az előre kikészített törölközőt és miután megbizonyosodott, hogy szabad a fürdő el is mentem gyorsan tisztálkodni. Visszatértemkor a melltartó már lekerült, addig nem hagyta hogy leheveredjek a tatamira mielőtt rendesen meg nem ölelgetett és szenvedélyesen megcsókolt.

felejthetetlen: 6db
(2024-02-19) : Egy nagyon jó és megfelelően erős masszázst kaptam. Közben beszélgettünk. Nina nagyon kedves beszélgetőpartner. Megmasszírozta a lábaimat és a fenekem és a hátamat is.

(2024-01-03) : Azután ő indul el finom csókokkal, puszikkal érintve arcomat, nyakamat, mellkasomat, mellbimbóimat és hasamat, majd ér le ölemhez, ahol először csak finoman körbejárja kezeivel s nyelvével himtagomat, s férficsomagomat, és kezd bele egy eszméletlenül izgató franciás kényeztetésbe.

(2023-11-20) : Nina masszázsa igazán kellemes, igény szerint mindenre kiterjedő, lényegében teljesen szakszerű masszázst tud nyújtani. Olajjal végzi a műveletet, vállakat, karokat, hátat és lábakat, minden testrészt átdolgoz és mindenhol annak megfelelően alkalmazza az erősség szintjét.

nagyon jó: 2db
(2023-09-15) : Először a lábaimat gyúrta át, majd a hátamat, közepes erősséggel, szakszerűen. A hátmasszázs közben rám borult, cicijei folyamatosan karcolták a bőrömet. Mindezt a tükörből csodáltam, lenyűgöző látvány volt a tökéletes teste, nem tudtam egy percre sem levenni Róla a szemem.

(2022-09-07) : Hátamra feküdtem, ő pedig az ágy mellé térdelt. Olajjal bekente a testemet elől, nyakamtól a combomig. Olajos kezével szépen elsimította minden felé, majd elkezdett masszírozni. Közepes erővel végezte a masszázst. Jól esett, de én már az első perctől fogva az erotikus részre vágytam, annyira tettszett nekem Liza. Főleg így, hogy csak a bugyika volt rajta, nagyon izgató volt a szexi testének a látványa.

: 1db
(2023-10-19) : Nagyon jól masszíroz, csillagokat is láttam, lejött a Szaturnusz is. Közölte velem, hogy van egy nagy csomó a hátam jobb, felső részén és gyógymasszőrt keressek és heti min. 1x, köpölyözéssel együtt járjak el