Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-23 20:56:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Édes!
Nagy örömmel töltött el amikor soraid olvastam! Találkozásunk alkalmával nagy meglepetéssel szolgált hogy igen is léteznek még Úri emberek és ez nem korhoz van kötve! Félve ugyan de már vártam a találkozónkat! És igen jó pár évet letagadhatnál! Egy ilyen úriember társaságában minden nő fantasztikusan érezné magág! Fantasztikus volt és köszönöm a csodás élmények sokaságát!
Nagyon várom már a következő találkozónkat!
Milliószor csókollak!
😘❤️

Beszámoló Nina +36202599791 119366 erotikus masszázs

Yosarian a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ez egy tipikus ,,hogy, hogy eddig még nem" szitu.
Nina utolsó beszijét olvasva több olyan információ is lejött róla ami rokonszenvessé tette számomra. Ilyenkor van az amikor elolvasom a hírdető(Nina) eddigi fellelhető előzményeit. Az oldalon és a **-kon megtalálható összeset elolvastam, de különösen az egyik MT. nagyszerűen megírt beszije Nináról tette fel az ,,Í"-re a pontot. Szinte minden ideális volt, kivéve a Nina által megadott vendég korhatár. Hoppá, ezt észre sem vettem, de attól még ott volt. Azért teljesen nem zuhantam össze, még mostanában is bebocsátást nyertem néhány 55-ös vendég korhatárral hírdető lánynál. Szóval ,,never give up!", egy kos soha nem adja fel. Belső üzin érdeklődtem mennyire van kőbe vésve az általa megadott korhatár. Postafordúltával jött a válasz, úriemberekkel szemben van némi rugalmasság. Szóval már felcsillant némi remény, ezért egyik reggel amikor villogott a zöld rácsörögtem. Mákom volt, Nina felvette, egy rövid udvariassági beszélgetés után szimpinek találtattam, meg is beszéltük a randit, a címet is elmondta. Azért felajánlottam neki, hogy az ajtóban még elbúcsúzhatunk egymástól, ha úgy adódik.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Óbuda, 3. ker., hangulatos kis környék, az új keveredik a rég múlttal, meg a még régebbivel. Közlekedés szempontjából abszolút ideálisnak mondható, akár a helikoptereddel is leszállhatsz a szomszédos Anfiteátrum területére. Természetesen vannak egyéb lehetőségek is a villamos, busz, hév viszonylatában s mindegyik kőhajításnyira a megadott címtől. Autóval akár a ház előtt, de 100 méteren belül biztos találsz helyet. Címnél a számozás mellett a betűjelzést is figyelembe kell venni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régebbi gyárépület néhány elemét meghagyva, kb 10 éves épület. Nekem személyes élményem is fűződik az épületegyütteshez, a helyén volt éveken át az egyik munkahelyem. Szóval nem volt nehéz odatalálnom, villamos megállótól 5 perc séta a bejáratig. Mint írtam betűjelzéses bejárat, kódot megkapod, a liftből ugyanazon az ajtón szállj ki, amelyiken beszálltál, majd egy balos a bejáratig.
Nina előző beszámolói részletesen és hitelesen mutatják be a terápia helyszinét, sok mindent már nem nagyon tudok hozzátenni. A lényeg, egy szuper célorientált kecó, tágas előszobával, kiváló hancúr szobával, igényes mindennel felszerelt fürdőszobával. A helyszín nálam benne van a top 5-ben, az tuti.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ninának van külseje, nem is akármilyen. Fotóit nézegetve, főleg a két utolsó, pár napja felrakott amatőr képeit, azt kell mondanom stimmel. Nina egy nagyon dögös csajszi, a szó szoros értelmében. Megint hivatkoznék, az előttem szólókhoz, akik nálam sokkal szebben megfogalmazták randipartnerem bájait. Fekete áttetsző hálóköntösben fogadott, alatta szintén fekete bugyi, melltartó. Nina arca nekem bejön, kicsit vágott kék szemek, enyhén hosszúkás arc, érzéki száj, imádni való fülecskék. Sötétbarna haja kontyban, így még jobban kiemelve érzéki nyakát. Cicik pont úgy jók ahogy vannak, meg nem mondtam volna, hogy volt némi korrekció.
Szép feszes, formás test, isteni popsi, szépen zárt nőiesség, szóval nagyon rendben van a tulajdonosuk. Nina nagyon kedves, nem megjátszós, jó társalgó, gyengéd, de ez nyilván rajtad is múlik, mit hozol ki belőle.
1. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 119366 erotikus masszázs
3. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 119366 erotikus masszázs4. Nina +36202599791 beszámoló 2023-09-25 00:52:03 erotikus masszázs 1193665. Nina +36202599791 beszámoló 2023-09-25 00:52:03 erotikus masszázs 1193666. Nina +36202599791 beszámoló 2023-09-25 00:52:03 erotikus masszázs 119366
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Kettőt koppintottam, mire az ajtó kinyílt és ott állt előttem házigazdám Nina. Mikor meglátott széles mosoly, barátságos kézfogás. Asszem sínen vagyok, gondoltam, de azért rákérdeztem maradjak-e. Pozitív válasz után cipő le, Nina megmutatta mit hova lehet tenni. Azért egy próba ölelést ki nem hagytam volna, ami nem volt ellenére Ninának sem. Levettem gönceimet, de mielőtt a kapott törölközővel a fürdőbe mentem volna, egy ismerkedős beszélgetést kezdeményeztem partneremnek, így a kanapéra telepedtünk néhány perc erejéig. Ezt követően tusolni mentem, kérésemre Nina is bejött hozzám és ezalatt is folytattuk a beszélgetést. A szoba pont a fürdővel szemben volt, hamar összfutottunk újra. Átöleltük egymást, éledező farkam már Nina kezében lelt menedékre, ami jó eső érzéssel töltött el. Kicsit beljebb léptünk a szobába, itt Nina már levette a maradék textiliát magáról. Ekkor láttam meg először tökéletes testét, magamhoz húztam, a nyakát majd a száját csókoltam. Nina jól fogadta közeledésemet, ezért a csók valódi volt, nem csak maszatolás. Talán ez a tevékenység, a nyelv masszázs sorolható leginkább ebbe a rovatba.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Nina azonkívül, hogy elfogadta egy senior M.t. udvarlását még abban is rugalmas volt, hogy maximálisan engedte a további történések sorrendjének általam elképzelt menetét. Az ő testét istenkáromlás nem simogatni, szeretgetni. Először hasra fekvést kértem tőle, hogy kezemmel, mintegy szonárral tapogathassam le formás testének a számomra még ismeretlen területét. Még most is csorog a nyálam ha visszagondolok a látványra, amit ráadásul az ágy mindkét oldalán elhelyezkedő tükrök mindvégig közvetítettek. Nina egyik kezében olajos flakonját tartotta, ami nagy segítségnek bizonyúlt. Fenekénél egy keveset lecsorgattam a popsi, punci irányába, majd tenyerem és újjaim segítségével közelebbi kapcsolatba kerültem velük. Úgy tünt Nina is élvezte a helyzetet, légzése egyre szaporább lett, már kisebb sóhajok is befigyeltek. Nem elégedtem meg ennyivel, fordulásra bíztattam gyönyörű partnerem. Hát szemből sem volt piskóta ez a lány, egyszerűen nem tudtam eldönteni, hol érjek hozzá először. Hozzá hajoltam csóközön fentről indulva, mellek, szeméremdomb, kezeim is beszállnak a kényeztetésbe. Nina bal kezében a flakon, néha pumpálok egy keveset, cicik punci már kellően sikamlósak. Nina teljesen széttárja lábait, egyik kezemmel melleit markolászom, másikkal punciját kényeztetem. Nina szabad kezével álló farkam gyurmázza, sóhajai egyre erősebbek, élvezi érintéseim. Ez megy egy darabig, én viszont már a küszöbön vagyok, visszakérem farkam, nem így mennék el. Kezem még mindig Nina punciját bűvölik, érzem már nincs messze, hogy jó legyen neki. Rákérdezek, mit szólna, ha nyelvemmel repíteném el. Ajánlatom tetszik neki, a következő pillanatban már lábai közt habzsolom üde puncusát. Rövid időn belül egy erősebb hang kiséretében fejemet öléhez szorítja, így jelezvén felhőtlen örömét. Combjait lelazítom, hálás érte, mellém bújik. Kicsit beszélgetünk, majd felkel olajat tesz mellére és lejjebb is. Hanyatt fekszem, betámad, dugást imitálva mozog rajtam, időnként mellei közé vesz. Pazar látvány, ahogy ez a bombázó csajszi rajtam siklik, hullámzik. A két, oldali tükrök most igen jó szolgálatot tesznek, nem semmi látvány.
Nina lejjebb siklik, egészen a lábaim közé. Jó beolajozza a makkost, hogy ne nyikorogjon, majd egy nagyon kellemes, profi lingammal kezd. Hol őt, hol a tükröt nézem, egyik jobb látvány mint a másik. Egy idő után szájába vesz, semmi pornós ez inkább barátnős, kezei a zacsimon, szájával főleg a makkomal játszik, azt szopogatja. Nemsokára ő is érzi, hogy nálam kicsengetnek, gyorsít a tempón, majd célt ér. Hatalmasat élvezek és elég hosszan, végig a szájában tart az utolsó cseppig. Miután visszatértem, kiszalad a fürdőbe, miután visszatér mellém fekszik, s a maradék időt egy laza beszélgetéssel töltjük el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon és már a helyszínen is egyeztettük mi mennyi. Egy másfélórás csomag értékét tettem vázába, szerintem már pesti átlag a csokor.
Rózsacsokor
Yosarian nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nina egy kedves, csinos, közvetlen, vendégcentrikus lány, kiváló helyszínnel. Nagyon jó érzésekkel távoztam, de biztos vagyok benne, hogy még ezt is lehet fokozni. Mindenképp ajánlott kategória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-08 09:35:44
Kiváló beszámoló egy csodás randiról. Tetszik a nyelvezete, könnyed, humoros. Grat az élményhez is.

2023-11-05 16:00:32
YoYo, le a kalappal előtted, micsoda beszámolót tártál itt elénk. Gratulálok, hisz ez a beszi is méltán beleillik a sok magas minőségű beszid sorába.

2023-11-04 22:52:41
Bár csak most olvastam, de le a kalappal,egy minőségi írást tettél le elénk. Gratulálok neked, de elsősorban 'ihletődnek' , remek pásztororában volt részed Ninaval...
Beszid ugyanakkor egy új infóval is szolgál , ezt külön köszönöm.

2023-10-02 10:49:37
Bravo!!!! Igazán remek írás, mondanám hogy az egyik legjobb amit az elmúlt időszakban olvastam, olyan fokú információhalmaz, ami párját ritkítja! Yoss! A reagálással kapcsolatban: dobjál egy hátastD

2023-09-29 06:17:43
Yoss, Nina egy szenvedélyes ösztönös Nő, ki tudja mit hoz ki belőle egy igazi tapasztalt Férfi?!
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-05-08) : Nina mestere a kéz nélküli, testtel történő masszírozásnak. Szorosan magához ölelt, miközben egymás ajkait csókolgattuk néha kissé ellazította combjait, miközben én szívélyesen kissé beroggyantottam a térdemet, hogy csípőjét mozgatva jobbra-balra sodorgathassa combjai között a szivaromat, majd ráfogott és előre hátra húzogatta

(2022-12-12) : Amikor úgy éreztem, hogy van még mondanivalóm a masszázs részre is gyorsan ledobtam a ruhámat, felkaptam az előre kikészített törölközőt és miután megbizonyosodott, hogy szabad a fürdő el is mentem gyorsan tisztálkodni. Visszatértemkor a melltartó már lekerült, addig nem hagyta hogy leheveredjek a tatamira mielőtt rendesen meg nem ölelgetett és szenvedélyesen megcsókolt.

felejthetetlen: 6db
(2024-02-19) : Egy nagyon jó és megfelelően erős masszázst kaptam. Közben beszélgettünk. Nina nagyon kedves beszélgetőpartner. Megmasszírozta a lábaimat és a fenekem és a hátamat is.

(2024-01-03) : Azután ő indul el finom csókokkal, puszikkal érintve arcomat, nyakamat, mellkasomat, mellbimbóimat és hasamat, majd ér le ölemhez, ahol először csak finoman körbejárja kezeivel s nyelvével himtagomat, s férficsomagomat, és kezd bele egy eszméletlenül izgató franciás kényeztetésbe.

(2023-11-20) : Nina masszázsa igazán kellemes, igény szerint mindenre kiterjedő, lényegében teljesen szakszerű masszázst tud nyújtani. Olajjal végzi a műveletet, vállakat, karokat, hátat és lábakat, minden testrészt átdolgoz és mindenhol annak megfelelően alkalmazza az erősség szintjét.

nagyon jó: 2db
(2023-09-15) : Először a lábaimat gyúrta át, majd a hátamat, közepes erősséggel, szakszerűen. A hátmasszázs közben rám borult, cicijei folyamatosan karcolták a bőrömet. Mindezt a tükörből csodáltam, lenyűgöző látvány volt a tökéletes teste, nem tudtam egy percre sem levenni Róla a szemem.

(2022-09-07) : Hátamra feküdtem, ő pedig az ágy mellé térdelt. Olajjal bekente a testemet elől, nyakamtól a combomig. Olajos kezével szépen elsimította minden felé, majd elkezdett masszírozni. Közepes erővel végezte a masszázst. Jól esett, de én már az első perctől fogva az erotikus részre vágytam, annyira tettszett nekem Liza. Főleg így, hogy csak a bugyika volt rajta, nagyon izgató volt a szexi testének a látványa.

: 1db
(2023-10-19) : Nagyon jól masszíroz, csillagokat is láttam, lejött a Szaturnusz is. Közölte velem, hogy van egy nagy csomó a hátam jobb, felső részén és gyógymasszőrt keressek és heti min. 1x, köpölyözéssel együtt járjak el