Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-15 08:29:01

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem!
Köszönöm hogy találkoztunk nagyon jól éreztem magam veled! Remélem beszéltél a házi orvosoddal a receptre írással kapcsolatban és nem kifogásolta :)) a felhőben meg is találsz 😘 várlak vissza! Sok csókom Nina

Beszámoló Nina +36202599791 119285 erotikus masszázs

bleez a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Múlt szombaton határoztam el, hogy meglátogatom Ninát és írtam Neki egy üzenetet az oldalon, hogy ha van időpontja hétfőre, akkor felhívnám. Egész hétfőn vártam a választ, mivel láttam a beszámolókból, hogy nehezen elérhető, ezért rácsörögtem. Nem vette fel, küldtem még egy sms-t hogy én voltam. Aztán ismét fellépve az oldalra láttam, hogy kiírta a szabit, ezért írtam egy elnézést kérő üzenetet az oldalon, hogy majd szabi után keresem. Erre kedden válaszolt, hogy várja a hívásom. Szerdán megcsörgettem, egyből felvette, elmondta a szolgáltatásokat és kedvesen adott másnapra időpontot. Kicsit rossz volt a vonal, a tiszteletdíjat nem hallottam pontosan, de nagyjából tudtam, ezért nem is érdekelt.
Megközelítés
Óbuda, Amfiteátrum közelében rendel Nina, megközelítés busszal, hévvel lehetséges. Én kocsival mentem, a szomszédos lakótelepen volt szabad parkoló, fizetős. A házszámot már a telefonos egyeztetéskor megkaptam, GPS segítségével könnyen megtaláltam, az üveg bejárati ajtóra van írva. A kódot a kapunál telefonon kaptam, de hiába nyomogattam, nem nyílt az ajtó, szerencsére jöttek kifelé és azzal a lendülettel én meg be, telefon a fülemen, Nina útbaigazításával hiba nélkül megtaláltam az ajtót.
Helyszín
A ház modern emeletes társasház, lift vitt fel a 6. emeletre, onnan 10 lépés és ott álltam az ajtó előtt. A lakás szuper kategória, tetőtéri, de klímás. Előszoba nincs külön, konyhába érkezünk, bejárat mellett fogas, leülő, cipókanál. A konyha és a nappali egy légtér, mindkettő igényes modern berendezéssel. A masszázsszobában ledes hangulatfény, de nincs sötét. A szobát kitölti a franciaágy, mindkét hosszanti oldalán végig tükör fut. A szobában van szék és kisszekrény, előbbi a ruháknak, utóbbi az apróbb tárgyaknak pont megfelel. A masszázs szobával szemben fürdőszoba, nagyon rendben van, tágas zuhanykabin, jól záródó üvegajtóval. Tusfürdő mindenféle, szájvíz eldobható pohárral. Kaptam egy friss, jól nedvszívó törülközőt, Nina a foglalkozás végén is felajánlott egy újat.
Nina külseje
Belépve az ajtón megpillantottam egy gyönyörűséget, aki mosolyogva fogadott. Mondta, hogy ne haragudjak a telefon miatt, mert ma viszi szervízbe, bemutatkoztunk egy-egy puszi kíséretében. Nina a kiírt kornak megfelelő lány, nekem kedvenc korosztályom. Sötét haja szorosan összefogva símult a nagyon szép formájú fejére. Arca karakteres, szélesebb járomcsonttal, nagy, sötét, értelmes mandula szemekkel. Amikor nem mosolyog, szigorúnak tűnik, ezt később igazolta a beszélgetésünk során megismert határozott jelleme. Amikor mosolyog, akkor elbűvölő, sejtelmes és szexis arcocska nevet rád és a mosolyt nem nehéz szerencsére elővarázsolni. A fogadó ruha egy fekete átlátszó bébidoll volt, sejtelmesen felderengtek csodás cicijei. A fürdőből kijövet már levette és a masszázs alat egy falat rózsaszín tangát viselt, ez végig fenn maradt. Alakja hibátlan, arányos, sportos, semmi felesleg. Popsija és a cicik hibátlanok, utóbbiak pont jó méretűek, gyönyörű kiemelkedő, rózsaszín bimbókkal. A bőre selymes, nem túlszolizott, ápolt.
1. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 119285 erotikus masszázs
3. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 119285 erotikus masszázs4. Nina +36202599791 beszámoló 2023-09-15 09:40:50 erotikus masszázs 1192855. Nina +36202599791 beszámoló 2023-09-15 09:40:50 erotikus masszázs 1192856. Nina +36202599791 beszámoló 2023-09-15 09:40:50 erotikus masszázs 119285
Erotikus masszázs
A fürdőből visszatérve megöleltem és megpuszilgattam a nyakát és a vállát, majd leültem az ágyra, ő elémállt és megcsókoltam a melleit, a bimbókat szájamba véve. Kérte forduljak hasra, beült a lábaim közé és nekikezdett a krémes masszázsnak. Először a lábaimat gyúrta át, majd a hátamat, közepes erősséggel, szakszerűen. A hátmasszázs közben rám borult, cicijei folyamatosan karcolták a bőrömet. Mindezt a tükörből csodáltam, lenyűgöző látvány volt a tökéletes teste, nem tudtam egy percre sem levenni Róla a szemem. Közben folyamatosan beszélgettünk, leginkább kedvenc sportjainkról, meg életvitelről, nagyon őszintén mesélt a személyes dolgairől, ami meghitté tette az együttlétet.
Levezetés
Fordulást követően a combomra ül és beolajozta magát és engem is, majd nekilátott az egész testes csuszkának. Szuper érzés volt, ahogy a cicijeivel csúszott a farkamtól az arcomig, közben én a fenekét és a hátát simogattam. Kértem csókot, megkaptam, nagyon finom nyelves csókkal jutalmazott, amikor felért a számhoz. Kis idő múlva visszaült a combomra, beolajozta és kézbe vette a szerszámom, ami közben elérte az üzemi hőfokot. Csodás kezeivel szépen húzott felfelé a gyönyörök útján, különféle lingam technikákkal. Én bámultam a csodás nőt, aki lehúnyt szemmel, elegáns, erotikus mozdulatokkal tette a dolgát, időközönként rám emelte sejtelmes és kacér tekintetét. A vége egy lábremegős, hosszú orgazmus lett, amit végig levezetett és utána megvárta míg magamhoz térek. Gondosan megtisztított szilviával és utána az ágy szélére ülve, mint a borsó meg a héjja folytattuk a beszélgetést a hétralévő időben. Sokat nevettünk, élveztem az előadásmódját, stílusát. Időm lejárta előtt megmosta a hátamat, majd öltözés, ölelés, csók és búcsú.
Elszámolás
Mindent megkaptam, amit a telefonon elmondott. Extrákat nem vállal, de én nem is szoktam élni velük.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nina egy gyönyörű, elegáns, stílusos lány, tisztán látszik a tartásán a korábbi foglalkozása, amit majd nektek is elmond, ha akar. Ez egy ismerkedős randi volt, én nem rontottam Rá, hagytam, hogy azt tegye velem és úgy, ami Neki is komfortos. Nem kértem, hogy vegye le a bugyiját és vegyen szájba, mert így is szuper volt, de érzem, hogy megtette volna. Köszönöm Nina!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-07 08:54:17
Nagyon tisztes hangvételű, kellemes stílusú és elég informatív írás ez, köszi!

2023-09-27 19:47:18
Hasznos és informatív beszámoló.

2023-09-16 17:45:25
Kellemes emlékeket idézett fel az írásod.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-05-08) : Nina mestere a kéz nélküli, testtel történő masszírozásnak. Szorosan magához ölelt, miközben egymás ajkait csókolgattuk néha kissé ellazította combjait, miközben én szívélyesen kissé beroggyantottam a térdemet, hogy csípőjét mozgatva jobbra-balra sodorgathassa combjai között a szivaromat, majd ráfogott és előre hátra húzogatta

(2022-12-12) : Amikor úgy éreztem, hogy van még mondanivalóm a masszázs részre is gyorsan ledobtam a ruhámat, felkaptam az előre kikészített törölközőt és miután megbizonyosodott, hogy szabad a fürdő el is mentem gyorsan tisztálkodni. Visszatértemkor a melltartó már lekerült, addig nem hagyta hogy leheveredjek a tatamira mielőtt rendesen meg nem ölelgetett és szenvedélyesen megcsókolt.

felejthetetlen: 7db
(2024-02-19) : Egy nagyon jó és megfelelően erős masszázst kaptam. Közben beszélgettünk. Nina nagyon kedves beszélgetőpartner. Megmasszírozta a lábaimat és a fenekem és a hátamat is.

(2024-01-03) : Azután ő indul el finom csókokkal, puszikkal érintve arcomat, nyakamat, mellkasomat, mellbimbóimat és hasamat, majd ér le ölemhez, ahol először csak finoman körbejárja kezeivel s nyelvével himtagomat, s férficsomagomat, és kezd bele egy eszméletlenül izgató franciás kényeztetésbe.

(2023-11-20) : Nina masszázsa igazán kellemes, igény szerint mindenre kiterjedő, lényegében teljesen szakszerű masszázst tud nyújtani. Olajjal végzi a műveletet, vállakat, karokat, hátat és lábakat, minden testrészt átdolgoz és mindenhol annak megfelelően alkalmazza az erősség szintjét.

nagyon jó: 1db
(2022-09-07) : Hátamra feküdtem, ő pedig az ágy mellé térdelt. Olajjal bekente a testemet elől, nyakamtól a combomig. Olajos kezével szépen elsimította minden felé, majd elkezdett masszírozni. Közepes erővel végezte a masszázst. Jól esett, de én már az első perctől fogva az erotikus részre vágytam, annyira tettszett nekem Liza. Főleg így, hogy csak a bugyika volt rajta, nagyon izgató volt a szexi testének a látványa.

: 1db
(2023-10-19) : Nagyon jól masszíroz, csillagokat is láttam, lejött a Szaturnusz is. Közölte velem, hogy van egy nagy csomó a hátam jobb, felső részén és gyógymasszőrt keressek és heti min. 1x, köpölyözéssel együtt járjak el