Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Niki

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-16 13:05:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Niki +36705318870 120158 szexpartner

BrianW a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Niki hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az előző randi előtt beteg lettem, ezért legutóbb chat-en értem el. Ő visszakérdezett, hogy mikor, megbeszéltük, majd VTR-en fixáltuk a dátumot és az órát.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
BKV-vel mentem, mert a szokásos home office helyett az irodában voltam délelőtt. A 61-es villamos szinte a ház előtt tesz le, csak pár métert kellett gyalogolnom. Telefonon hívtam fel a ház előtt, Niki kinézett, hogy jó helyen vagyok (először túlmentem a házszámon :), aztán mondta, hogy a kapu nyitva, meg az ajtó is nyitva, így simán bementem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Már voltam ezen a helyszínen, tehát ismertem a házon és a lakáson belül a járást. A lakásban van egy kis előtér, ahol a kabátot le tudom tenni, aztán egy szoba balra fordulva, a szobából nyílik a fürdőszoba. A szobában egy kanapé, egy asztal, székek, konyha és egy nagy ágy van, vagyis a tetthely középen van. Minden tiszta, rendezett.
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Niki fekete harisnyában és kombinéban fogadott, a haját befonta, régi ismerősként szájra puszival köszöntünk egymásnak. Most is nagyon csinos volt, mint mindig, öröm töltött el, hogy láthatom, azonnal a ciciket és finom bőrét néztem, vágytam már az érintésükre.
1. Niki +36705318870 beszámoló Budapest 120158 erotikus masszázs
3. Niki +36705318870 beszámoló Budapest 120158 erotikus masszázs4. Niki +36705318870 beszámoló 2023-12-18 09:12:58 erotikus masszázs 1201585. Niki +36705318870 beszámoló 2023-12-18 09:12:58 erotikus masszázs 1201586. Niki +36705318870 beszámoló 2023-12-18 09:12:58 erotikus masszázs 120158
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Úgy beszélgettünk, mintha csak pár napja találkoztunk volna és onnan folytattuk, ahol abbahagytuk a beszélgetést. A beszélgetés közben vetkőzni kezdtem, mindenképpen fürdenem kellett, mert a BKV-n eléggé leizzadtam. Niki már mindent a fürdőszobába készített nekem, a beszélgetés után siettem is zuhanyozni. A zuhanyzóban van elég tusfürdő választék, a szájvíz is ott van, amit használtam persze.
A zuhany után az ágyba kerültem Nikivel, ő pedig odaadta nekem a ciciket, amikre először vágytam. Niki irányította a dolgokat, a cici kényeztetés után elhelyezkedett a szerszám közelében és azt kezdte el simogatni, a cicikkel majd a szájával is izgatott. Hamar eredményt ért el, csodásan csinált mindent a szájával, de amikor a védőköpenyt kellett volna feltenni, elsőre nem sikerült. Niki mellém feküdt, folytattuk azzal, hogy újra a ciciket, majd a száját csókolgattam, ő a szerszámot fogta, ami végre kemény lett. Ezután Niki felrakta védelmet és bele is ült, nagyon jó volt a lovaglás, élveztük mindketten, közben folytattuk a csókolózást, amitől csak jobban élveztük az együttlétet. Még szerettem volna folytatni, Niki készségesen fordult, csókok, de már el is durrantam, ami kicsit korán jött, ezen jót nevettünk - hát igen, ez van, ha az ember régen volt lánnyal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát, viszont tudtam, hogy Niki jól masszíroz, ezért levezetésképpen kértem Nikit, hogy masszírozza meg a nyakam és a jobb vállam, ami kicsit beállt.. Nagyon ügyes volt, el is múlt a fájdalom és ingyen volt. A rózsákat az asztalra tettem öltözködés közben, pontosan annyit, amit megbeszéltünk a chat-en.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Beszélgettünk még pár percet, közben felöltöztünk, Niki rendet tett és együtt távoztunk a lakásból. A ház előtt egy puszival köszöntünk el egymástól, nagyon jó érzésekkel távoztam.

Szőke hajadon a Nappal együtt játszottam,
Kebleiden a szíved ritmusát hallgattam,
Csókod édes, mint a nyár első esője,
Szívünk lüktet, mint a tenger mély zenéje.
Szerelmünk lángolt, mint a naplemente,
Szépséged örökre beleégett a lelkembe.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2022-12-13) : Eleinte csak a farkam oldalát kényeztette a nyelvével majd néha a hegyét bekapta,majd mikor már kellően felizgatott akkor pedig bevetette a Niki féle mélytorkos franciát amit magas fokon űz. Sokáig élveztem az isteni kényeztetését, de én is szerettem volna viszonozni, igy most én térdeltem elé.

(2022-05-27) : Niki ekkor is a makkon hegyét bekapja és folyamatosan pörög a nyelve rajta. Valami fantasztikus perceket élek át ilyenkor nála,mikor pedig már érzem ha így folytatja akkor hamar vége az első körnek, akkor jelzem hogy forduljunk át mert most én szeretném őt kényeztetni.

(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

felejthetetlen: 41db
(2022-12-12) : Majd az alapos fürdetés és vizsgálat után Niki huncut mosolyt ejtett majd leguggolt elém és a velem egykorút elkezdte a szájában eltüntetni....hát srácok ilyenben még nem volt részem egy zuhanyzós orális szexben de nem csalódtam Niki tudásában és művészetében.

(2022-05-01) : Majd a hátamra döntött és elkezdte kezelésbe venni az éledező velem egykorút. A gyönyörű ikreit bevetette és hamar hadrendbe is álltam. Ki-be járt a cicik között,néha pedig bekapta a végét és a nyelvével izgatta. Niki a francia nyelvet magas fokon űzi. Kaptam tőle egy igazi mélytorkos franciát ahol teljesen eltüntette a velem egykorút.

(2022-03-14) : A velem egykorút elkezdte a cicikkel izgatni,miközben mi még beszéltünk,majd mikor látta hogy a velem egykorú kezd életre kellni,akkor Niki abbahagyta a mondókáját és szépen,lassan érzékien elkezdte bekapni a kis barátomat. Nikinek nagyon finom franciája van.A kis barátom hol a szájában hol pedig az ikrek között találta magát,igaz nagyon jól érezte magát mindkét helyen.

nagyon jó: 67db
(2022-02-28) : Így is lett megkaptam a védőruhát majd rá ült a farkamra és elkezdett lovagolni. Lovaglás közben az ikreket is megkaptam, melyeket kellő odafigyeléssel a gondozásba vettem. Hol jobbra, hol balra járt a fejem a bimbókon…nem tudtam betelni velük…Majd Niki egyszercsak fordult egyet és háttal csusszant rá a farkamra

(2022-01-22) : A fejem alá tettem a kispárnák nagy részét, hogy lássam is rendesen amit művel. Sokat nézett a szemembe pajkos, pornós pillantásokkal, ami nagyon tetszett de már én is nagyon ki akartam nyalni, ezért szóltam, hogy forduljunk hatvankilencbe! Így is lett és végre kinyalhattam Niki - túlságosan tiszta - punciját! Sajnos nem éreztem igazi punci ízt :(

(2021-08-10) : Ellentmondást nem tűrően közelte, hogy ezt most nagyon vissza fogom kapni és a hátamra döntött. Végigcsókolt mindenhol, majd birtokba vette meredező férfiasságom. Lágyon csókolgatta, nyalogatta és a hegyét izgatta. Finoman bekapta és egyre mélyebben bevette. Ezzel kezdetét vette egy hosszú és egyben őrjítő mélytorkos elemekkel gazdagított franca óra.

: 104db
(2022-12-27) : Megtapasztalhattam az olajos cicis csúszkát.... WOOOW meleg puha érzés és látványra is tökkkkkkkéletes. És a legjobb része ami nagyon tetszett hogy mellszex közben ahogy és amilyen erotikusan bekapta a makkomat az valami eszméletlen volt. Itt folytatódott a franciázás azt tudom hogy a plafont bámultam és kis idő múlva gumiért könyörögtem, mert így ezzel a tempóval mindjárt végem lesz. Gumit húztunk és misszionárius pózban kezdtünk hozzá. Jó szűk puncikája van, de hamar elmerültem... az örömökben. Kellemesen láttunk hozzá, majd egyre fokoztuk a tempót, néha a tekintetünk összeakadt olyankor próbáltam állni vágytól felfokozódott tekintetét.

(2022-12-23) : A csuszkálás fokozatosan átment franciába, bár később is időről időre újra bevetette az ikreket. Majd fordulást javasoltam és rávetettem megem a mézescsuporra. Itt hamar célt értem és Niki jelezte, hogy szeretne visszavágni.

(2022-12-18) : Az ágyra vetülve és folytatva heves csókolózásunk, Niki egyszer csak lecsusszanva a keblei közé vette a nemesebbiket és pornósztárokat megszégyenítő ciciszexbe kezdett, de olyan profizmussal művelve azt, hogy már önmagában ezzel robbanás közeli állapotba hozott. Ezt megspékelte szintén mesteri szintű, szenvedéllyel végzett nyelvmunkájával, ami alaposan megdolgozta úgy a golyókat, mint a makkot.