Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Niki

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-23 22:25:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Niki +36306084497 121028 szexpartner

Robkovi a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Niki hirdetővel
csodás haj
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
3
Telefonon egyeztettünk, a tervezett randi reggelén sikerült elérnem 10 óra után. Nem a legkönnyebb elérni, de próbálkozni kell. Mivel a címet és az infokat tudtam a korábbiak folyamán, így csak az időpontot egyeztettük. A napközbeni időpont szabad volt így lefoglaltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Széll Kálmán tértől pár perc séta, kb. hasonló a távolság a Déli pu-tól is. Villamossal 4-6, 17-es is jó, illetve egy csomó busz is jár arra vagy metro/vonat és séta a déliből. A parkolás kicsit nehezebb, de most is volt két hely pár méterre a céltól. A cím könnyen beazonosítható a házszám alapján.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
A lakás egy földszinti egy régi tipusu bér/társasházban található. Szépen felújitott és jól berendezett. Fürdőben modern zuhanykabin, tusfürdőből, dezodorból és szájvizből van elég. Törölköző nagy és nedvszívó. Az ágy talán egy lenyitott kanapé volt a nappaliban, de elég strapabíró volt, a célnak tökéletes. A ruháknak két szék volt odatéve. A lakásban volt még egy szoba, de egyedül voltunk amennyire meg tudtam itélni. Ami kicsit hiányzott az egy tükör.
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Niki élőben még szebb mint a képeken. A magassága stimmel, szép arca és jó alakja párosul hozzá. Kb. a 20-as évei lelején lehet. Legjobban hosszú szőke haja tetszett, amit kibontva hordott. Egy fekete miniruhában jött elém a fehér kabátjában és a ruha rajta is maradt amig kiértem a fürdőből. Ami még nagyon tetszett a sima, puha tökéletes bőre, szép(de nem hosszú) műkörmei, szóval Niki nagyon egyben van!
1. Niki +36306084497 beszámoló Budapest 121028 erotikus masszázs
3. Niki +36306084497 beszámoló Budapest 121028 erotikus masszázs4. Niki +36306084497 beszámoló 2024-03-25 08:08:03 erotikus masszázs 1210285. Niki +36306084497 beszámoló 2024-03-25 08:08:03 erotikus masszázs 1210286. Niki +36306084497 beszámoló 2024-03-25 08:08:03 erotikus masszázs 121028
Action
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Fürdés után kis simogatásokkal, apró puszikkal, csókokkal kezdtük még állva. A szájra puszik aztán egy idővel egyre mélyebbek lettek és a nyelveink is összegabajodtak. Fura igy leírni, de úgy tünt mintha izmosabb nyelve lenne mint nekem, nagyon jó érzés volt vele a csók (is). Levette a ruhát és nemsokára lekaptam a melltartót is. Egy piros bugyit és melltartót viselt, valami hasonlót de nem ugyanazt mint a képeken. Közben háttal fordult és kezébe akadt a farkam is, a ciciket markolászva, nyakát csókolva szivtam be finom illatát. Visszafordult és pár csók után lefelé vette az irányt.

Csókokkal és puszikkal közelített az álló farkamhoz és előzzör a környéket simogatta, puszilgatta majd szép lassan szájba vette. Lassan franciázott finoman, de határozottan. Közben a haját simogattam és figyeltem ajkait. Pár perc után leállitottam az ágyra huppantunk és gumit kértem. Minőségi ruhadarab került rám, amit szájjal helyezett fel. Kis igazitás után már fölém is helyezkedett és lassan beleült. Kellemesen szűk volt és pàr mozdulat után gyorsabb fokozatba is kapcsolt. Lehajolt és közbem csókolóztunk megint, közben a fenekét fogva. Éreztem, hogy ennek így gyorsan vége lesz, így váltást kértem misszibe. Gyorsan fölé kerekedtem, pár lökés után nem bírtam már tovább és elélveztem. Hagyott lenyugodni benne, hozott törlőket, és közösen tisztogattunk.

A szünetben próbáltam beszélgetést kezdeményezni ami sikerült is, pár témát röviden körbejártunk, közben a karját és a hasát simogattam. Kezdeményeztem a második kört, ami csókokkal indult, kezeimmel a csiklóját izgattam aztán rákérdeztem a 69-re. Örömmel igent mondott és fölém helyezkedett. Bár nem vagyok profi ebben, nyalni kezdtem a csiklóját és szemerémajkai miközben változatosan franciázott, hol kezeit teljesen elvéve. Gyönyörű puncija és popsija van, ezt kár lett volna kihagyni. Nagy sikereket nem értem el nála, de ezen a téren nem vagyok nagyon gyakorlott. Egy idő után ismét gumit kértem és kutyusba fordultunk. A látvány csodás volt ahogy hátulról ki be járok benne, de éreztem, hogy egy második orgazmushoz még intenzívebb dolgok kellenek. Megkértem franciázzon gumival mert a végén a szájában akartam elmenni. Egy idő után átvettem az irányítást, közben Niki sem tétlenkedett, a környékkel foglalkozva izgatott. Amikor éreztem hogy közeledik, szóltam neki és a szájában sikerült elmennem. Kis lenyugvás után gumi levétel és tisztogatás újfent és rövid dumcsi.

Pár perc után a zuhany felé vettem az irányt. Közben Niki is magára vett egy könnyebb szettet. Öltözkôdés közben utòlag átadtam a csokrot, aranyosan odalibbent és puszival megköszönte. Felöltöztem, elköszöntem és puszik után kiengedett a lakásból, most már egyedül mentem ki a nehéz fémkapun.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrákról nyilatkozni. Ahogy mondani szoktuk fiatal szépsége volt az extra. A popóra elfelejtettem rákérdezni sajnos. Utòlag adtam, abszolút korrekt volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, a kommunikáció lehetett volna jobb köztünk, de először találkoztunk és én sem vagyok az a nagy dumás. Néha megdicsért ami jól esett és én is próbáltam kedveskedni neki. Sokan vágyunk arra az élményre, hogy a fősuli/egyetem szépségével eltöltsünk egy éjszakát, Niki ez a kategória, és biztosan ennél is több van benne.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról


2024-03-26 11:19:50
"A popóra elfelejtettem rákérdezni sajnos." Tènyleg kár, èrdekelt volna. Jó látni hogy kitartásod elnyerte jutalmát, nem adtad fel ès összejött a tali.

2024-03-26 10:58:26
Minden jó, ha a vége jó. Örülök, hogy végül sikerült összehoznotok a randit, és hogy néhány fontos infót is elcsepegtetve itt is nyomát hagytad az élménynek.

2024-03-25 18:41:32
Nagyon jó élmény lehetett, irigykedem. Bárcsak sikerülne elérném nekem is 😬
Mutasd mindet

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-04-24) : Előbb mellkasa fölé térdeltem (Ő javasolta, mintha sejtette volna, hogy nekem ez az egyik kedvencem), és így tettem a szájába (miközben ujjaztam), majd váltottunk, és szemből izgatott kézzel, és szájjal. Nagyon barátnős, és egyben mégis pornós volt a végkifejlet.

(2024-03-26) : Először a végét vette be, finoman szopogatva, alul pedig kézzel átfogva, gondosan a feladatra koncentrálva. Haja jólesően simogatta csípőmet, és ugyan felvetette, hogy ha akarom, feltűzi, de jobban szerettem így látni, és érezni bőrömön.

felejthetetlen: 2db
(2024-02-26) : Nem sokáig bírtam magammal illetve a kezemmel ,mert az egyik újam minden áron meleg helyre vágyott , addig addig még csak belekerült a világ egyik legjobb helyére. A szám a cicin, a kezem a puncusba hát kell ennél több ?

(2024-02-09) : Ezután ő kezdett franciázni, egész mélyen be tudja venni, le is kellett állítanom, mert benne akartam lenni már, gumit húztunk és bepucsított. Hátulról is gyönyörű volt a puncija miközben a farkam benne volt. Itt is voltak kommentjei, például, hogy milyen jól kitöltöm. Niki puncija nem csak szép, de szűk is így váltottunk hasonfekve pózba, ahol szintén először lassan hatoltam Nikibe

: 1db
(2024-04-13) : Én nyaltam a szép kis puncit ő pedig tovább és fáradhatatlanul franciázott tovább. Nem gondolnám, hogy elment volna, nem is volt kifejezetten ez a cél. Aztán fordulást kértem és gumit. Belecsüccsent, a haja rám borult, két kezemmel fogtam a melleit amíg lovagolt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-05) : Pár perccel korábban érkeztem, így tovább sétáltam. Először 3 perccel dél előtt hívtam, bár kicsörgött nem vette fel. Gondoltam korai még és pár perc múlva ujra hívtam, sikertelenül. Ez igy zajlott 12.10-ig aztán szomorúan eljöttem