Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-23 19:55:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nati +36308870527 121302 erotikus masszázs

Caps2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Nati hirdetővel
igéző szemek
mindenre hagy időt
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Délelőtti órákban kerestem fel. Mivel az első hívásra nem sikerült elérni Natit ezért egy üzenettel próbálkoztam. Arra perceken belül választ kaptam, majd egy újabb telefonálás után megbeszéltük aznap délutánra az 1 órás találkozót.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel érkeztem. Metrótól kb. 3-4 perc sétát kell megtenni.
Helyszín
Szép nagy lakás,igényesen berendezett és nagyon kellemes, finom illat lepte be az egész teret. Tisztaság és rend volt.
A hálószoba egy hatalmas ágyat rejt, továbbá ülő alkalmatosságokat és egy tükrös szekrényt. Ezek mind hasznosnak bizonyulhatnak a találkozó idejére.
A zuhanyzásnál lehet én voltam béna, de mintha a meleg víz nyomása/folyása nem lett volna egyenletes így néha játszani kellett vele.
Nati külseje
Akinek felkeltették az érdeklődését a feltöltött képek, nem hiszem, hogy nagyot csalódhatna. Köntös és body kombóban fogadott, ami borzasztóan jól állt neki, persze a ruhaneműk lekerülése tovább tetézte az élményt.
Bubbly-t mondanék, ha egyetlen szóval kellene leírnom a kisugárzását. Zavarba is jöttem mennyire közvetlen és kedves módon kommunikált már az első perctől kezdve.
1. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 121302 erotikus masszázs
3. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 121302 erotikus masszázs4. Nati +36308870527 beszámoló 2024-04-24 08:03:33 erotikus masszázs 1213025. Nati +36308870527 beszámoló 2024-04-24 08:03:33 erotikus masszázs 1213026. Nati +36308870527 beszámoló 2024-04-24 08:03:33 erotikus masszázs 121302
Erotikus masszázs
Erre csak a végén került egy pár perc erejéig. Addigra már annyi csodát művelt velem, hogy a masszázs helyett csak arra tudtam figyelni, jusson elég oxygén a szervezetembe. Az érintése és a lágy levezető masszázs nagyon jól esett. Közben pedig szuperül elbeszélgettünk az élet dolgairól.
Levezetés
A fürdőből visszatérve az ágy előtt várt a köntös és body konfiggal. A tekintetével eléggé egyértelművé vált, hogy nem ragaszkodik a masszázzsal való kezdéshez. Odaléptem hozzá, átkaroltuk egymást és szépen lassan elkezdtük felfedezni egymás testét. Itt elcsattantak az első csókók, ugyanis ezt korábban leokézta. Ajkai tökéletesek és a technikája is csodálatos volt. Ha emlékeznék, biztos megpróbálnám eltanulni tőle. Így viszont muszáj lesz újra visszamennem.
Az ő kényeztetésével kezdtünk, ami valószínűleg inkább nekem volt élmény, mint neki, de nagyon vonzó volt hallani, látni őt és az illuziót amire erre a rövid időre meginvitált.
Ezután következett az én hosszas kényeztetésem. Nem az én napom volt, úgy tűnt nem lehet működésre bírni. Ettől függetlenül, Nati kíméletlen és fáradhatatlan volt abban, hogy eljuttasson a véghez. Leste minden kívánságomat és rendkívül türelmes volt. Hanyatt fekvés és 69 után, a tükör elé telepedtünk le, én állva, Nati pedig térdelve.
A tükör nyújtotta vizuális boost, illetve az útközben megbeszélt kényszerfrancia, (ezt próbáltam már mással, de vele egyszerűen fenomenális volt) közel juttattak a véghez, de nem sikerült átbillenni. Nati javasolta, hogy kapcsoljak át kézi vezérlésre, amíg ő a szájával ténykedik.
Itt kell kitérnem arra, hogy előző beszámolóiban olvastam ahogy mások megírják, a gátra is kitért a kényeztetés során. Mivel nekem ez sosem csinált túl sokat, nem gondoltam róla semmit. ATYAÉG, tévedtem. Az a nyelvmunka és váltakozó erősségű nyomás, teljesen leszedált. 2 perc alatt jutatott így a csúcsra, illetve melleire, ami lehetett volna gyorsabb is, ha önző módon nem próbálok kitartani.
A gyakori és hosszú szemkontaktusokat kifelejtettem, de végigkísérték az egész találkozót.
Elszámolás
A találkozó elején keült rá sor, megtoldva egy extrával, csókkal. Nem kérte, nem hozta szóba, ha ez valakinek fontos.
A végére maradt az útközben megbeszélt extra, kényszerfrancia.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nati javarészt munkaidőben dolgozik így multirabszolgaként nem a legegyszerűbb időt találni, de remélhetőleg sikerülni fog a jövőben.
Figyelmes, kedves, türelmes és rendkívül pozitív kisugárzása van. Nem mellessleg vonzó és tudja mit csinál :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-01-24) : Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve.

(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

felejthetetlen: 15db
(2024-01-20) : Visszatértemkor egy kellemes, inkább simító masszázzsal kezdtünk. Én voltam az "elszenvedője". Közben nagyon érdeklődött, de úgy lehetett vele hétköznapi dolgokról beszélgetni, hogy végig érdekfeszítő volt

(2023-06-22) : Nos a masszázsra igazából a 2 finomságokkal teli felvonás között került sor, mely szintén kellemes volt. Vádi - comb kombót kértem tőle, melyet krémmel végzett, a masszázs alatt szuperet beszélgettünk, felszabadultan, mintha főiskolás barátok lennénk..

(2023-04-13) : A szűkebb értelemben vett masszázsra a találkozónk második részében került sor. Ami semmiképp nem minősült gyógy-, vagy sportmasszázsnak, De nem is ezért mentem.

nagyon jó: 12db
(2023-08-14) : A masszázs inkább cirógatás volt, itt-ott finoman megnyomkodott, néha eltévedt a keze, közben végig beszélgettünk. Jó kis ráhangolódás volt ez a folytatásra.

(2023-06-13) : Fürdés után hasra feküdtem, majd Nati a nyakamtól a fenekemig átmasszírozott, közben végig beszélgettünk. Maga a masszázs nem volt különleges, tényleg csak a ráhangolódás volt a célja, azonban a végén a benyúlkálásai nagyon érzékiek voltak.

(2023-05-11) : minden esetre egy kellemes gyengéd, simogatós masszázst kaptam, majd én is megmasszíroztam Natit, közben beszélgettünk, szerintem oldott hangulatban, itt is kicsit hasonló volt ahhoz, amikor egy barátnőjéhez megy fel az ember egy lazulásra.

: 10db
(2024-02-21) : Kellemes volt, jól esett. Nem tudom megítélni, de talán inkább lelkes mint sem szakszerű. Nati felülről lefelé haladt közben jót beszélgettünk. Érdeklő volt és beszédes.

(2023-07-13) : Nem tanulta a masszázst, inkább a simogatós fajta, de abból a kellemes, beszélgetős, a másikra hangolódós verzió. Nem szakszerű, de nagyon kellemes volt és jól esett.

(2023-07-12) : positive Nati's massage is more like gentle caresses of the back of the shoulders and legs he is relaxed I did not ask for a strong massage and I do not know if she realizes it and what is its quality the massage came between two erotic sequences the second at his request...