Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-21 13:35:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nati +36308870527 120723 erotikus masszázs

gebek a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Nati hirdetővel
igéző szemek
végig incselkedő
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Egyszerű és gyors volt. Dél körül kerestem, mikor ki volt írva, hogy elérhető és hívható. Pár csörgés után fel is vette, nagyon kedves hangja volt. Épp előttem mondta le valaki így gyorsan tudtunk egy időpontot egyeztetni két órával későbbre.
Megközelítés
Tavaly találkoztunk utoljára, most egy másik helyszínen volt a találkozó, de nem sokkal messzebb a korábbitól. Én busszal érkeztem a Keletitől. Több más busz is megáll pár perc sétára a lákástól. A ház számot könnyű volt megtalálni, mikor oda értem, felhívtam, megkaptam a kapukódot és útba igazítást.
Helyszín
Diszkréten az ajtó mögé bújva engedett be szokás szerint most is elkápráztatott. Egy kicsit régebbi épület jó allapotú lakásba. A masszázs szoba apró, de kényelmes és a célnak pontosan megfelel. A fürdőszoba pont a szoba mellet van, tiszta és száraz. Volt szájvíz és több fajta tusfürdő.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nati szokás szerint lélegzet elállító volt, lenyűgözött kedvességével és odafigyelésével. Egy kissé áttetsző vékony köntösben fogadott ami alatt felsejlett egy ízléses fekete body.
Minden tetszett rajta a szemeitől a lábáig.
1. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 120723 erotikus masszázs
3. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 120723 erotikus masszázs4. Nati +36308870527 beszámoló 2024-02-22 08:17:24 erotikus masszázs 1207235. Nati +36308870527 beszámoló 2024-02-22 08:17:24 erotikus masszázs 1207236. Nati +36308870527 beszámoló 2024-02-22 08:17:24 erotikus masszázs 120723
Erotikus masszázs
Kellemes volt, jól esett. Nem tudom megítélni, de talán inkább lelkes mint sem szakszerű. Nati felülről lefelé haladt közben jót beszélgettünk. Érdeklő volt és beszédes. Az ágy alól egy kis hangszóróból halk zene szólt. A vége félé egyre kellemesebb cirógatásokat kaptam oda lent. Majd csicsergő hanggal mondta, hogy megfordulhatok.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Az elején megbeszéltek szerint natúr franciával folytattuk a kényeztetést. A lábaim között kezdte hihetetlen volt. Gyakran tartotta a szemkontaktust és inkább szájjal csinálta, mint kézzel ami szintén emelt az élményen. A gátat és a "popómat" is kényezette. Közben is érdeklődött, hogy jó-e és, hogy gyorsabban vagy lassabban szeretném-e. Egy ponton váltottunk én felálltam az ágy mellé, Nati pedig elém térdelt és úgy folytatta, fenomenális látvány volt. A gyönyörű ajkai között lett végem amik diszkréten a papírtörlőkben végezték. Miután 'magamhoz tértem" még beszélgettünk kicsit majd mentem egy gyors zuhanyzásra.
Elszámolás
Zuhanyzás és felöltözés után tettem az asztalra, nem esett szó róla. Két extrát vettem igénybe (popókényeztetés nyelvvel és NFVSZ) mindkettő nagyon jó volt
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nehéz jól kifejezni mennyire jó élmény volt bár ez már nem volt meglepetés. Kívül, belül tökéletes, ha tehetem gyakrabban fogom ezentúl keresni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-01-24) : Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve.

(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

felejthetetlen: 13db
(2024-01-20) : Visszatértemkor egy kellemes, inkább simító masszázzsal kezdtünk. Én voltam az "elszenvedője". Közben nagyon érdeklődött, de úgy lehetett vele hétköznapi dolgokról beszélgetni, hogy végig érdekfeszítő volt

(2023-06-22) : Nos a masszázsra igazából a 2 finomságokkal teli felvonás között került sor, mely szintén kellemes volt. Vádi - comb kombót kértem tőle, melyet krémmel végzett, a masszázs alatt szuperet beszélgettünk, felszabadultan, mintha főiskolás barátok lennénk..

(2023-04-13) : A szűkebb értelemben vett masszázsra a találkozónk második részében került sor. Ami semmiképp nem minősült gyógy-, vagy sportmasszázsnak, De nem is ezért mentem.

nagyon jó: 14db
(2023-08-14) : A masszázs inkább cirógatás volt, itt-ott finoman megnyomkodott, néha eltévedt a keze, közben végig beszélgettünk. Jó kis ráhangolódás volt ez a folytatásra.

(2023-06-13) : Fürdés után hasra feküdtem, majd Nati a nyakamtól a fenekemig átmasszírozott, közben végig beszélgettünk. Maga a masszázs nem volt különleges, tényleg csak a ráhangolódás volt a célja, azonban a végén a benyúlkálásai nagyon érzékiek voltak.

(2023-05-11) : minden esetre egy kellemes gyengéd, simogatós masszázst kaptam, majd én is megmasszíroztam Natit, közben beszélgettünk, szerintem oldott hangulatban, itt is kicsit hasonló volt ahhoz, amikor egy barátnőjéhez megy fel az ember egy lazulásra.

: 9db
(2023-07-13) : Nem tanulta a masszázst, inkább a simogatós fajta, de abból a kellemes, beszélgetős, a másikra hangolódós verzió. Nem szakszerű, de nagyon kellemes volt és jól esett.

(2023-07-12) : positive Nati's massage is more like gentle caresses of the back of the shoulders and legs he is relaxed I did not ask for a strong massage and I do not know if she realizes it and what is its quality the massage came between two erotic sequences the second at his request...

(2023-03-19) : Zuhi után vártam a fotelban ülve, majd mondta helyezzem magam kényelembe. Lefeküdtem hason az ágyra majd ő leült az ágy szélére és lágyan megmasszírozott krémmel. Ez pont jó ahhoz, hogy kicsit el lehessen lazulni és bájcsevegni közben.