Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-01-20 13:37:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nati +36308870527 120427 erotikus masszázs

Kuttor a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Nati hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem még aznap reggel, akkor még ki volt kapcsolva. Utána dél körül hívtam, nagyon kedves hangja van. Még aznapra sikerült időpontot egyeztetni, amit kisebbfajta csodának tituláltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott címet google maps-en kerestem meg, tökéletes pontossággal meg lehet találni. Tömegközlekedés megfelelő, a metró 5-10 perc sétára található. Autóval a parkolás fizetős, de van hely a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy újépítésű társasházban található, ennek megfelelően a rezidencia állapota kiváló. A tetthely egy kb 10-15 nm-es szoba, a közepén egy nagy franciaággyal. Ízlésesen van berendezve, csakúgy mint a fürdőszoba - a lakás többi részébe nem nyertem betekintést. Higiénia csillagos ötös, tisztálkodási szerekből és szájvízből is volt megfelelő kínálat. A törölköző egy nagyobb darab volt, aminek külön örültem :)
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A telefonban kellemesen csengő hang mellé beléptemkor - nagy örömömre - egy tüneményes arcot is tudtam már társítani. Egy kellemes, átlátszó fekete hálóingben fogadott vendéglátóm, akinek a kedves kommunikációja és szép arca már az elején elvarázsolt. Így szemre az adatlapján megadott adatok (magasság, súly, bőségek) stimmelnek. Lassan besétáltunk a szobába és egy pár perc kellemes ismerkedő csevegés után elindultam a fürdőbe.
1. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 120427 erotikus masszázs
3. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 120427 erotikus masszázs4. Nati +36308870527 beszámoló 2024-01-22 09:33:23 erotikus masszázs 1204275. Nati +36308870527 beszámoló 2024-01-22 09:33:23 erotikus masszázs 1204276. Nati +36308870527 beszámoló 2024-01-22 09:33:23 erotikus masszázs 120427
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Visszatértemkor egy kellemes, inkább simító masszázzsal kezdtünk. Én voltam az "elszenvedője". Közben nagyon érdeklődött, de úgy lehetett vele hétköznapi dolgokról beszélgetni, hogy végig érdekfeszítő volt. Abszolút biztosított volt a barátnő feeling, amit már az előttem szólók is többen pontoztak. Egész testemet átkente krémmel, majd a végén elkezdődött egyfajta cirógatás, ami átvezető volt a megforduláshoz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Fordulás után megszabadult ruhadarabjaitól, majd lábaim közé kuporodott. Megkezdte a franciaórát, de nem is akárhogy. Technikája nagyon jó, kevésbé kézzel, inkább szájjal dolgozik. A kezelésből nem maradnak ki a tartozékok, mint a herék vagy a gát tájéka. Extraként popókényeztetést kértem nyelvvel, ami isteni élmény volt. Az ággyal szemben volt egy hatalmas tükör, amiben megcsodáltam Nati alsó testtájékát, miközben rajtam dolgozott alul, vehemensen, nagy beleéléssel. Egy idő után visszatért a francia leckéhez, közben többször a szemkontaktust is tartotta. Óriási az a változás, amit ilyenkor a szemekben megpillanthat az ember: a kezdeti melegszívű kedves tekintet egy vad, zsigeri vágyait megélő szempárrá változott, emiatt (és a technika miatt) értékelném a 'pornó feelinget' is. Egy idő után nagyot élveztem alkalmi partnerem ajkai közé, majd aléltan feküdtem az ágyon. Kicsit összeszedte magát, majd mellémült és nem siettetve a dolgokat, letörölgetett. Pár perc pihenés után mentem a búcsútusolásomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már felöltöztem kabátba, amikor szóbahoztam az anyagiak rendezését. Két extrát vettem igénybe (popókényeztetés nyelvvel és NFVSZ), ami maximálisan megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nati egy nagyon kedves lány, a belépésem pillanatában tudtam, hogy vissza akarok térni majd hozzá. Sokoldalú személyiség, az erotika része alatt áttranszformálódik barátnőből vadmacskává. Ódákat tudnék zengeni róla.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-01-24) : Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve.

(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

felejthetetlen: 13db
(2023-06-22) : Nos a masszázsra igazából a 2 finomságokkal teli felvonás között került sor, mely szintén kellemes volt. Vádi - comb kombót kértem tőle, melyet krémmel végzett, a masszázs alatt szuperet beszélgettünk, felszabadultan, mintha főiskolás barátok lennénk..

(2023-04-13) : A szűkebb értelemben vett masszázsra a találkozónk második részében került sor. Ami semmiképp nem minősült gyógy-, vagy sportmasszázsnak, De nem is ezért mentem.

(2023-03-14) : Nem bántam, mert a kérésemnek megfelelően picit körmeivel is izgatta a hátam, illetve a cserében is benne volt. Így nekem is volt okom újra átsimogatni a hátát és gyurmázni kicsit a popsiját, amit nem is hagytam ki. Volt egy tervem, hogy majd én jól bekrémezem a fenekét

nagyon jó: 13db
(2023-08-14) : A masszázs inkább cirógatás volt, itt-ott finoman megnyomkodott, néha eltévedt a keze, közben végig beszélgettünk. Jó kis ráhangolódás volt ez a folytatásra.

(2023-06-13) : Fürdés után hasra feküdtem, majd Nati a nyakamtól a fenekemig átmasszírozott, közben végig beszélgettünk. Maga a masszázs nem volt különleges, tényleg csak a ráhangolódás volt a célja, azonban a végén a benyúlkálásai nagyon érzékiek voltak.

(2023-05-11) : minden esetre egy kellemes gyengéd, simogatós masszázst kaptam, majd én is megmasszíroztam Natit, közben beszélgettünk, szerintem oldott hangulatban, itt is kicsit hasonló volt ahhoz, amikor egy barátnőjéhez megy fel az ember egy lazulásra.

: 10db
(2024-02-21) : Kellemes volt, jól esett. Nem tudom megítélni, de talán inkább lelkes mint sem szakszerű. Nati felülről lefelé haladt közben jót beszélgettünk. Érdeklő volt és beszédes.

(2023-07-13) : Nem tanulta a masszázst, inkább a simogatós fajta, de abból a kellemes, beszélgetős, a másikra hangolódós verzió. Nem szakszerű, de nagyon kellemes volt és jól esett.

(2023-07-12) : positive Nati's massage is more like gentle caresses of the back of the shoulders and legs he is relaxed I did not ask for a strong massage and I do not know if she realizes it and what is its quality the massage came between two erotic sequences the second at his request...