Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-01-03 16:13:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nati +36308870527 116658 erotikus masszázs

Kobiak a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg Nati hirdetővel
fülledt erotika
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Mivel mint már emlitettem külföldön élek, igy itt "zaklattam" Natit párszor amire válaszokat is kaptam. Kintről is beszéltünk telefonon talán egyszer. Reménykedtem, hogy a mai napot jól tudom alakitani, igy vtr-n időpontot foglaltam amire pozitiv választ kaptam és szerencsére össze is tudtuk(tam) hozni. :)
Megközelítés
Dózsa és környéke. Kb. pont minden van a közelben. Busz, troli, metro, villamos aki amit akar. Kocsival is a cim teljesen egyértelmü, parkoló van bőven, de keményen fizetős. Ez legyen a legkisebb gond.
Helyszín
Új épitésű társasház. Lényegében minden új ahogy látom.
Lakás tiptop. Többen vannak, de ez engem nem érdekel főleg ha a szervezés is rendben van. Tusoló szép rendezett, kb 10 fajta tusi, szájviz stb. Szoba szintén tökéletes. Fotel, puff, nagy franciaágy, tükrök több helyen is. (Hasznosak) halk zene stb...
Nati külseje
Képeknek teljesen megfelel vagyis inkább jobb mert ugye látni az arcát, és előben a hölgy is sokkkkal jobb.
Kérésemnek megfelelően szexi bodyban és combfixben fogadott. Igazán faszállitó látvány volt. Alakja olyan mint a képeken, mellek tenyérbe valóak, popsi szuper, és az arcból sugárzik az aranyos kedves kislány aki erotikával van túlfűtve és emögött az "álarc" mögött rejlik egy perverz kis subördög. :)
1. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 116658 erotikus masszázs
3. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 116658 erotikus masszázs4. Nati +36308870527 beszámoló 2023-01-03 17:00:58 erotikus masszázs 1166585. Nati +36308870527 beszámoló 2023-01-03 17:00:58 erotikus masszázs 1166586. Nati +36308870527 beszámoló 2023-01-03 17:00:58 erotikus masszázs 116658
Erotikus masszázs
A terv úgy volt, hogy nehezen hisszük, de ha valami csoda folytán marad idő erre is akkor ezt is kipróbáljuk. Hát nem maradt szóval ide érdemben nem sokat tudok irni. Annyit igen, hogy Nati emlitette, hogy ez inkább ilyen erotikus simogatás szerüség. Biztos ez is kellemes mint szerintem vele minden az. Mi ezt most kihagytuk és ahogy érzem ha újfent visszatérek amire igazán jó esély van akkor is kimarad majd. :)))
Levezetés
Mint irtam már pár sort váltottunk a találka elött igy már képben voltunk, hogy mi hogyan lesz. Mikor beléptem a szobába és személyesen is cseverésztünk, mondta, hogy egy dolgot leszámitva mehet minden... na itt felcsillantak a szemeim és a farkam is azonnal ágaskodni kezdett mert kedvemre való dolgokat irtam természetesen. Volt benne popsinyalás aktiv/passziv, mocskos beszéd, mélytorok/kényszer, lenyelés ilyesmi "beteg" dolgok... az egy dolog a mocskos beszéd volt ami nem mehetett, de azért egy egy mondat elhagyta Nati száját is mikor olyan ritka pillanat volt, hogy nem voltam a szájában,torkában. :)
Emlitette azt is, hogy szereti az alárendelt sub dolgokat is... nem kellett több máris ereszkedett le a lilaköd... :)))
Mikor visszatértem a tusolásból állva simogatásokkal csókokkal kezdtük. Elöször finom majd igazi nyelves csókok. Kezeimmal melleit, popsit térképeztem fel, közben Nati levette a felesleg törülközőt és hát hogyan kezdjük kérdezte... mondtam az eléjen még csinálhat amit akar majd átveszem később. :) Elém térdelt és kezdödött az igazi játék.
Finoman nyalogatta a farkam és gyolóim alulról-felülről-oldalról ahogy kell. Majd lassan elkezdett rendesen szopni. Lassan lágyan majd hevesebben mélyen lenntartva, gyorsan majd ujra lassan. Mondhatni játszott vele. Természetesen szinte végig szemkontakt és a megszakitásoknál nyelvéhez verte csapkodta, nyálat csorgatott rá majd újra.
Itt már kezeim azért a tarkóján és haját összefogva, diktáltam néha az ütemet ami kitűnöen birt. Folyt a nyál is rendesen mindenhol.
Leültem az ágy szélére, Nati elémtérdelt és elkezdte a popsinyalást... na itt szóval lila volt minden mert hibbbbátlan volt. Jó nyálasan mindenféle nyelvjátékot bemutatva csinálta a dolgát :) néha mikor picit megpihent lent feljött a zacsikat nyalogatni meg néha én is felhúztam csókokat lopni majd természetesen vissza mert élveztem a dolgot. Itt is befigyelt azért szopás is mert azt minden pózban csinálni akartam.
Felfeküdtem az ágyra, Nati négykézláb a lábaim között mondhatni pucsitva és folytatodott a játék. Nyalta falta bőnyállal a farkam, néha ráhúztam és alulról lökve diktáltam a szájbadugást, majd megint lejebb és popsinyalás...itt mindenképpen megjegyezném, hogy lábaim felhúzva, közben mélytorok, majd popsinyalás és közbe Nati rámnéz, és még a háttérben a tükörben is látom popsi, punciját... na szóval ennél nem kell több szerintem. Itt rendesen elidőztünk igy. :)
Engedtem, hogy pihenjen ezért a számra ült és élvezésig nyaltam a szép puncit. Beleremegett és szépen a számra/ba élvezett.
Felálltunk mert mondta igy szeret a legjobbab szopni :) itt már keményebbre vettük és végig a fejét fogva mint a gépszij diktáltam az ütemet amit Nati is élvezett. Volt, hogy már én álltam meg ami ritka, de birta volna még :))) gagging volt rendesen a nap folyamán többször is de itt csúcsosodott ki, és a nyála is már patakokban folyt. Kibaszott jó volt...
A fejlelógatós pózt csak picit csináltuk...majd áttértünk 69-be. Itt Nati jó nyálasan és mélyen szopott én meg közben nyaltam a puncit és popsit és a popsit ujjaztam is. Ezt annyira élvezte, hogy a szopása is ki-kimaradozott, de persze kicsit sem bántam. Sikerült itt is élvezésig nyalni... a punci popsi összerándult és újfent hatalmasat élvezett. Az állás 0-2....
Mivel erőm is fogytában volt pedig ezt akár 0-24ben élvezni tudnám igy megbeszéltük, hogy én jövök... itt mondta, hogy verd az arcomra és a számba :)) több sem kellett...
Jött a végjáték... váltogattuk a kemény szájbabaszás, nyelvhez csapkodás, lágy fasznyalogatást... mondta a végén inkább én verjem az jobban szereti... igy is lett.
Kinyujtott nyelvvel várta... ment az arcára, nyelvére, szájába... mosolyogva fogadta és élvezte ő is. Törölgetni nem sokat kellett mert ami a nyelvére és szájábament lenyelte, ami meg az arcára azt fasszal a szájába kanalaztam és azt is lenyelte.
Kb összeestem de kibbbbaaassszzzoottulll jó volt.
Letusoltam, dumáltunk még és távoztam.
Elszámolás
Egyszer leirta itt, hogy mi mennyi. Utána csak a legvégén jött szóba mikor távoztam. Van alap meg rengeteg extra. Fulloscsomagot kértem és maximálisan elégedetten távoztam. Bőven minden fillért mégér!!!!!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szexi is kis aranyos nő vár aki ráadásul perverz és subördög is. Amit nyújt fantasztikus, nagyon élveztem minden percét. Az, hogy visszatérek és, megint nem lesz masszás rész az biztos. :) Erősen ajánlom azoknak akik szeretik a """franciás""" na szóval a mocskos szopatós játékokat. ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-01-24) : Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve.

(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

felejthetetlen: 13db
(2023-06-22) : Nos a masszázsra igazából a 2 finomságokkal teli felvonás között került sor, mely szintén kellemes volt. Vádi - comb kombót kértem tőle, melyet krémmel végzett, a masszázs alatt szuperet beszélgettünk, felszabadultan, mintha főiskolás barátok lennénk..

(2023-04-13) : A szűkebb értelemben vett masszázsra a találkozónk második részében került sor. Ami semmiképp nem minősült gyógy-, vagy sportmasszázsnak, De nem is ezért mentem.

(2023-03-14) : Nem bántam, mert a kérésemnek megfelelően picit körmeivel is izgatta a hátam, illetve a cserében is benne volt. Így nekem is volt okom újra átsimogatni a hátát és gyurmázni kicsit a popsiját, amit nem is hagytam ki. Volt egy tervem, hogy majd én jól bekrémezem a fenekét

nagyon jó: 13db
(2023-08-14) : A masszázs inkább cirógatás volt, itt-ott finoman megnyomkodott, néha eltévedt a keze, közben végig beszélgettünk. Jó kis ráhangolódás volt ez a folytatásra.

(2023-06-13) : Fürdés után hasra feküdtem, majd Nati a nyakamtól a fenekemig átmasszírozott, közben végig beszélgettünk. Maga a masszázs nem volt különleges, tényleg csak a ráhangolódás volt a célja, azonban a végén a benyúlkálásai nagyon érzékiek voltak.

(2023-05-11) : minden esetre egy kellemes gyengéd, simogatós masszázst kaptam, majd én is megmasszíroztam Natit, közben beszélgettünk, szerintem oldott hangulatban, itt is kicsit hasonló volt ahhoz, amikor egy barátnőjéhez megy fel az ember egy lazulásra.

: 9db
(2023-07-13) : Nem tanulta a masszázst, inkább a simogatós fajta, de abból a kellemes, beszélgetős, a másikra hangolódós verzió. Nem szakszerű, de nagyon kellemes volt és jól esett.

(2023-07-12) : positive Nati's massage is more like gentle caresses of the back of the shoulders and legs he is relaxed I did not ask for a strong massage and I do not know if she realizes it and what is its quality the massage came between two erotic sequences the second at his request...

(2023-03-19) : Zuhi után vártam a fotelban ülve, majd mondta helyezzem magam kényelembe. Lefeküdtem hason az ágyra majd ő leült az ágy szélére és lágyan megmasszírozott krémmel. Ez pont jó ahhoz, hogy kicsit el lehessen lazulni és bájcsevegni közben.