Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-05-04 17:18:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nati +36308870527 114175 erotikus masszázs

perfectshots a 2022-04 hónapi randiján történteket írta meg Nati hirdetővel
érzéki hang
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Meglátva Nati hirdetését, egyből telefont ragadtam. Amíg a számokat ütögettem be a billentyűzeten, nem is reméltem, hogy gyorsan elérem, abban pedig, hogy találunk kölcsönösen jó időpontot belátható időn belülre, végképp nem reménykedtem. Szerencsére tévedtem. Pár csengés, és egy mosolygós hang válaszolt. Ismeritek a mosolygós hangot? Natié ugyanis pont olyan. Nem vagyok jó a "csajozós dumában", szóval mindig tartok az ilyen hívásoktól; mit mondjak, mit kérdezzek. Szerencsére sokat nem kellett kérdezni, Nati azonnal elmondta a lehetőségeket és a fő tudnivalókat. Olyan kedves volt a mosolygós hangja és annyira természetesen beszélt, hogy egyből rákérdeztem a legfontosabbra, azaz arra, mikor tudunk megismerkedni. Szerencsém volt: pár órával későbbre, a számomra legideálisabb időpontra már volt is egy szabad órája. Mosolygós hangú Nati sajnálkozott, hogy csak rövid, alig hatvan perces randira lesz ideje, de olyan kedvesen mosolyogta ezt a fülembe, hogy ismerkedésre talán pont elég lesz, amit később majd bepótolhatunk, hogy azonnal el is fogadtam a propozíciót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vacak, szakadó esős, szélfúvós idő volt, én pedig BKK-val járom a várost. Szerencsére kollégám pont arrafelé ment haza munkából, így elvitettem magam a helyszínhez legközelebbi multimodális csomópontig. Jó ez a szó, azt jelenti, jár ott busz, metró, troli, bicikli, tricikli, gyalogos és automobil is. Mivel autóval araszoltunk a helyszínig, így jó 45 perccel előbb is érkeztem mint ahogy a kényelmes tömegközlekedéssel többszöri átszállással ment volna, így a nagy kereszteződésnél található magánkórház tövében működő kávézóba menekültem az eső elől és rendeltem egy lattét. A latte jó volt, de a személyzet kb. 5 percenként figyelmeztetett, hogy negyven, harmincöt, harminc stb perc múlva zárnak. Így a latte elfogyasztása után azonnal vettem az ernyőmet és átsétáltam a Nati által megjelölt címen található helyszínre. Az épületet nem lehet eltéveszteni; ahogy az egyik beszámolóban jellemezte a költő: ez egy ilyen "részeges" ház. Jó nagy, új építésű lakókomplexum, tövében üzletekkel. Nati az épület hátsó frontját adta meg koordinátaként, ami egy parkra néz. A bejárat előtti árkád jól véd az esőtől, ezért az eső miatt viszonylag sokan is vettük igénybe, így egy picit kínosan is éreztem magam ahogy a kapu előtt sétálgattam, telefonnal a kezemben, várva az én időszeletemre és felszállási engedélyemre. Lehet, többen is hasonló céllal sétálgattak a kapu előtt telefonnal a kezükben. A házba bejutva lifttel fizikailag elemelkedtem a Földtől, ami Földtől való elemelkedésről képletes értelmemben is be fogok számolni a következő bekezdésekben.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A ház új építésű, láthatólag igényes épület. Nem célom sem építészeti, sem esztétikai szempontból elemezni; amúgy is, a lakás ajtaján belépve már más esztétikai értékek foglalkoztatták gondolataimat. A lakás tip-top, ez a fürdőszobán látszik is, a többi helyiségben meg a hangulatos, de nem túl nagy fényerejű megvilágítás miatt inkább csak vélelmezed. A sötét előszobából Nati a szemközti szobába invitál, ahol piros led-szalag gondoskodik a megvilágításról. A led-szalag átfut egy falba épített, vagy falra szerelt tükör rámáján is, ami tükörről én elsőre valamiért azt hittem, egy jó nagy képernyős tévé. De Nati felvilágosított, hogy az bizony egy tükör, és szerinte ebben jobb műsor lesz mint bármilyen tévében. Efelől kétségem se volt persze :) A szobában ágy van, egy kis éjjelszekrény, halk zene szól. Csak a fény lehetne egy picit több, és kevésbé piros :) A szobában volt mindenféle alkalmatosság a vetkezésre, Nati pedig friss, puha törölközőt a kezembe nyomva elkísért a fürdőszobáig. Kád, zuhany, zuhanyfüggöny, kilépő a kád előtt, többféle tusfürdő, szájvíz, megfelelő hőfokú víz... Nagyon jót zuhanyoztam, jól is esett, de hát nem lubickolni jöttem, hanem ismerkedni. :) Ha jól emlékszem, hárman dolgoznak itt, de egy időben csak ketten, közben a harmadik lány mindig pihen. Figyelnek a logisztikára, szerencsére nem futottam össze senkivel az előszobában.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján jóra számítottam, és még jobbat kaptam. Nati nagyon szép lány, arca legalább olyan kedvesen mosolygós mint a hangja, alakja tökéletes, ha tudnék festeni, biztosan megfesteném. Kár, hogy nem tudok. A hirdetésében szereplő fotók tökéletesen visszaadják, ami vár ránk, kivéve persze azt, amit nem látunk, de senkinek semmitől sem kell tartania. Egy szexi, sötét színű itt-ott áttetsző ruhácskában fogadott, ami a fordulást követően, az én segítségemmel le is került róla. Szívesen találkoztam volna vele úgy, hogy utcai ruha van rajta, kell egy kis fantázia ahhoz, hogy elképzeld, észrevennéd-e az utcán :) Talán legközelebb megkérem, mutassa meg, milyen stílust követ öltözködésében.
1. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 114175 erotikus masszázs
3. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 114175 erotikus masszázs4. Nati +36308870527 beszámoló 2022-05-06 14:02:35 erotikus masszázs 1141755. Nati +36308870527 beszámoló 2022-05-06 14:02:35 erotikus masszázs 1141756. Nati +36308870527 beszámoló 2022-05-06 14:02:35 erotikus masszázs 114175
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A masszázs részt én két okból is kedvelem. Egyrészt tényleg jól esik az az érintés, másrészt tényleg remek lehetőség az ismerkedésre, én pedig hatvan perces ismerkedésre érkeztem. Natival jól elbeszélgettünk, megtudtam pár dolgot arról, hogy fő- és mellékállásban mivel foglalkozott eddig. Most egy hónapja dolgozik itt, és nagyon tetszik neki. A beszélgetés és Nati mosolygós hangjának hallgatása annyira lekötötte a figyelmemet, hogy őszintén, kevéssé figyeltem a masszázs technikájára. Válltól indult, bokáig haladt, és én nagyon éveztem, bárhogyan csinálta is :) Krém és olaj közül lehet választani, én Natira bíztam ezt a fontos döntést, ő pedig a krémet választotta. Szerintem jól döntött :)
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nati a második (bal) bokámnál járt már, amikor megkegyelmezett :) Gondolom, addigra már nagyon feltűnő volt, hogy leginkább benne gyönyörködöm és kevésbé a masszázsban vagy az aláfestő zenében. Ezért felajánlotta a lehetőséget, hogy megforduljak, amely lehetőséget azonnal el is fogadtam, főképp hogy ne csak a korábban tévének nézett tükörben láthassam. A megfordulásnál azért addigra már többre vágytam, ezért felültem, segítettem Natinak kibújni a ruhácskájából, majd finoman lefektettem az ágyra és lágy puszik, néhol finom csókok mellett alaposan feltérképeztem Natit, elindulva az arcától, mellein és hasán át a combjáiig, majd vissza. Gyönyörű lány. Órákig ellettem volna így, de vonzott a combja, így ott kezdtem ténykedni csókokkal, nyelvemmel, egyéb más érintésekkel. Nekem maga volt mennyország; hogy Natinak mennyire volt kedvére ténykedésem, azt nem tudom biztosan, de a remegéseiből és ujjainak szorításából arra következtetek, nem végezhettem rossz munkát. A remegések és a megfeszülés után lassan ellazulva pár másodpercig pihent, majd felült, és azt mondta, hogy "ideje, hogy viszonozza". Simogatni kezdte a velem egykorút, majd a lábam közé telepedve, velem szembe helyezkedett és finom, puha ajkai közé vett. Nagyon finom volt. Nem tudom hogyan csinálta, talán sosem volt részem ilyen finom franciában. Kezeit csak a végén használta, amikor jeleztem, hogy az is jól esne. Pár perc után, mozizva, így is ért a vég a szájában. Nem így terveztem eleinte, de nem tudtam megállni. Elernyedtem, pár percig pihegtem még, nem volt könnyű összeszedni magam. Még kis simogatás, ölelkezés, bújás, majd irány a fürdőszoba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt volt, és ha nem lenne nagyon üzleties így fogalmazni, akkor azt mondanám, nagyon megérte! Vannak extrák, amik az adatlapján is szerepelnek, és amiket telefonon is elmond korrektül. Az, hogy a vég a szájában ért, az pl. extra volt, de nagyon jó, hogy így lett :) Az extra árát a virágcsokor megadásakor nem tüntettem fel, adjatok hozzá még 5 gyönyörű szálat! Ha tudok, mihamarabb visszatérek, ezúttal már hosszabb időre, több ölelésért, több mosolygós csevejért, Nati hosszabb és alaposabb kényeztetéséért és talán más extrákért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A konklúzió az, hogy csodás késő délutánt éltem át egy kedves, gyönyörű, intelligens, mosolygó hangú lánnyal. Remélem, hamarosan újra találkozom vele, hogy újra átéljem a csodát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-01-24) : Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve.

(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

felejthetetlen: 12db
(2023-06-22) : Nos a masszázsra igazából a 2 finomságokkal teli felvonás között került sor, mely szintén kellemes volt. Vádi - comb kombót kértem tőle, melyet krémmel végzett, a masszázs alatt szuperet beszélgettünk, felszabadultan, mintha főiskolás barátok lennénk..

(2023-04-13) : A szűkebb értelemben vett masszázsra a találkozónk második részében került sor. Ami semmiképp nem minősült gyógy-, vagy sportmasszázsnak, De nem is ezért mentem.

(2023-03-14) : Nem bántam, mert a kérésemnek megfelelően picit körmeivel is izgatta a hátam, illetve a cserében is benne volt. Így nekem is volt okom újra átsimogatni a hátát és gyurmázni kicsit a popsiját, amit nem is hagytam ki. Volt egy tervem, hogy majd én jól bekrémezem a fenekét

nagyon jó: 13db
(2023-08-14) : A masszázs inkább cirógatás volt, itt-ott finoman megnyomkodott, néha eltévedt a keze, közben végig beszélgettünk. Jó kis ráhangolódás volt ez a folytatásra.

(2023-06-13) : Fürdés után hasra feküdtem, majd Nati a nyakamtól a fenekemig átmasszírozott, közben végig beszélgettünk. Maga a masszázs nem volt különleges, tényleg csak a ráhangolódás volt a célja, azonban a végén a benyúlkálásai nagyon érzékiek voltak.

(2023-05-11) : minden esetre egy kellemes gyengéd, simogatós masszázst kaptam, majd én is megmasszíroztam Natit, közben beszélgettünk, szerintem oldott hangulatban, itt is kicsit hasonló volt ahhoz, amikor egy barátnőjéhez megy fel az ember egy lazulásra.

: 9db
(2023-07-13) : Nem tanulta a masszázst, inkább a simogatós fajta, de abból a kellemes, beszélgetős, a másikra hangolódós verzió. Nem szakszerű, de nagyon kellemes volt és jól esett.

(2023-07-12) : positive Nati's massage is more like gentle caresses of the back of the shoulders and legs he is relaxed I did not ask for a strong massage and I do not know if she realizes it and what is its quality the massage came between two erotic sequences the second at his request...

(2023-03-19) : Zuhi után vártam a fotelban ülve, majd mondta helyezzem magam kényelembe. Lefeküdtem hason az ágyra majd ő leült az ágy szélére és lágyan megmasszírozott krémmel. Ez pont jó ahhoz, hogy kicsit el lehessen lazulni és bájcsevegni közben.