Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Natasa

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-05 15:08:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36300727308 120304 erotikus masszázs

gabrieI a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
gyönyörű arc
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Kendrát kerestem meg telefonon 1nappal a randi előtt. Alapvetően egy 4 kezes masszászt kértem Natasával és Kendrával. Kendra hangja nagyon barátságos és kellemes. Mindenről tájékoztatott. Elmondta a pontos címet, az extrákat. Az extrák összegeit és természetesen a 4 kezes masszázs árát is. Minden telefonos egyeztetésnek így kéne kinéznie.
Megközelítés
Bkk-val pofon egyszerű. Több módon is megközelíthető, én pl gyalog mentem mert a közelben voltam. De opció az M3 és a 4-6. A szalon a Corvin pláza mögötti sétányon van.
Helyszín
Új építésű szép lakás. Semmi extra, de minden van aminek lennie kell. Hangulattos tetthely, felszerelt fürdőszoba. Mivel egy szalonról beszélünk így több lány dolgozik egyszerre. Nekem ez egyáltalán nem zavaró, mivel diszkréten csinálják. Annyi történt, hogy az egyik tusolásom után egy csupasz fiatal lánnyal találkoztam a folyosón, de hogy ilyen történik azt nem tudom negatívumként értelmezni. Bárcsak minden folyosón ez történne.
Natasa külseje
Natasa gyönyörű. Ezzel nem mondok újat, hisz a képeivel nem árul zsákbamacskát. Magas, sportos, gyönörű testével nem lehet betelni. Ehhez a nem mindennapi összképhez még hozzájárul a közvetlen életvidám stílusa is. Úgy viselkedett velem, mintha már ismernénk egymást 1000 éve.
1. Natasa +36300727308 beszámoló Budapest 120304 erotikus masszázs
3. Natasa +36300727308 beszámoló Budapest 120304 erotikus masszázs4. Natasa +36300727308 beszámoló 2024-01-06 15:52:40 erotikus masszázs 1203045. Natasa +36300727308 beszámoló 2024-01-06 15:52:40 erotikus masszázs 1203046. Natasa +36300727308 beszámoló 2024-01-06 15:52:40 erotikus masszázs 120304
Erotikus masszázs
Az első kényeztető részt megelőzte egy rövidebb, 4 kezes masszázs etap. Nem tudtam megállapítani, hogy tanult masszőzök e vagy sem. 4 kéz folyamatos érintése közben könnyű nem erre figyelni. Néha erősebben meggyúrtak, néha átváltottak erotikus simogatásba, kezükkel el-el kalandoztak érzékenyebb részekre. Egyszer csak Natasa a fülembe súgta, higy forduljak meg. Itt kezdetét vette az első kényeztetés.
A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt. Majd újra forduló következett.
Levezetés
Először Natasa vetette rám magát mivel rajta ekkor már semmi sem volt, Kendrának még annyi időre szüksége volt, hogy megszabaduljon a bugyijától. Natasa teljeseb beolajozott engem is és saját magát is, ebben persze én is a segítségére voltam. Natasa teljes testével csúszkált rajtam, volt olyan pillanat, ahol hirtelen azt hittem véletlenül venne vagyok. Persze ez nem így volt, odafigyelt hogy ez ne történhessen meg. Mire észbe kaptam Natasa mellém feküdt és elkezdett csókolgatni és simogatni ahol csak bírt. Mire hirtelen zavaromban viszonozni tudtam a csókot már kendra mellei között csúszkált a velem egykorú. Simigattam Kendrát és Natasát ahol csak értem, Natasa nagyon bújós, olyan mint egy igazi barátnő, míg Kendra inkább a pornós vonalat képviseli. Az az érzésem volt, mintha Natasa a barátnőm lenne, és beszervezett volna egy harmadik felet Kendra képében, hogy kivégezzen. Már csak ez a gondolat is annyira izgató volt, hogy pillanatok alatt Kendra szájában ért a vég.
A második körben először kézzel segítettek, hogy használható állapotba kerüljek, mivel két gyönyörű nővel voltam nem tartott sokáig. Natasával csókolóztunk és simogattuk egymást aholcsak éetük, Kendra pedig lejjebb ügyködött rajtam. Fogalmam sincs, hogy végül hogyan lett vége. Kézzel, szájjal.... Akárhová néztem cagy nyúltam, mindenhol egy csodás mell, vagy egy feszes fenék volt.
Miután végeztek velem befeküdtek mellém, jobbomon Natasa, balomon Kendra. Így simogattqk tovább, de ez nem volt nekik elég. Elkezdtek egymás mellével játszadozni felettem átnyúlva. Percekre voltam attól hogy újra harcképes legyek. De sajnos már közeledett az időm vége.
Elszámolás
Az extrákról pontos tájékoztatást adnak a lányok telefonon. Én a csókot és a NFVSZ-t kértem, és nem bántam meg. Ottlétem alatt egy szó nem esett a pénzről, megérkezésemkor letettem egy kis asztalra és kész. Én mindig előre rendezni szoktam. Azt meg nem figyeltem, hogy elrakták e onnan, vagy ott maradt végig. De ennek nincs is jelentősége.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 116 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egyáltalán nem bántam meg. Natasa csodálatos. Mint külsőleg, mint belsőleg. Ő teljesen meggyőzően hozza a barátnő életérzés, Kendra pedig a pornós feelinget, és ez a kettő így együtt nagyon működik.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 13:18:27
A 2 lány jól kiegészítette egymást, te pedig részletesen megírtad a randi minden fontos momentumát.

2024-01-11 20:00:54
Jürgen, két lány, két óra, 2-2 extra, az pont annyi.

2024-01-11 06:02:55
Kellemes beszámolóra hajaz, de a matek hogy jött ki a végén 116?

2024-01-07 16:36:58
Négykézes foglalkozás 2 órában az bizony ilyen. Minden örömét megírtad. A matek az egyetlen dolog ami megnehezíti az ilyen gyönyörök gyors megismétlését.
Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-16) : Orális kényeztetése is színes elemeket felvonultató, lendületes akció volt. Többször is le kellett állítanom, mert annyira szenvedélyesen adta elő a farok cumit. Szereti ezt csinálni.

felejthetetlen: 1db
(2023-05-30) : A fenekemre ült (meztelenül) és a hátamat masszírozta meg. Olajat használt hozzá. Nem kérdeztem meg, hogy milyen fajta volt, vagy milyen minőség, de nem babaolaj volt az tuti. Nagyon kellemes volt, ahogyan megdolgozott vele.

nagyon jó: 3db
(2023-11-29) : Ez rendkívül élvezetesre sikeredett, iszonyúan izgató volt ahogy a két pajkos kis nyelvecske játszadozik érzékien a farkamon, a makkomon is lefetyeltek egyszerre, nagyon durván bekeményedtem.

(2023-06-29) : Ekkor volt egy kis műsor szünet. Addig én lefürödtem. Bevallom őszintén az előzmények hatása deréktól lefelé látszott rajtam. A hideg zuhany sem mulasztotta el. Álló farokkal tértem vissza a szobába. Ezt látva Natasa azonnal kezelésbe vett. Kicsit nyomogatta, huzigálta, aztán a szájába vette a férfiasságomat. Nem csak a csábításban jár élen, de a cumizásban is tanítani való amit tud. Felnőttfilmek mozdulatait másolta le. Én legalábbis úgy éreztem magam, mintha én lennék a saját pornófilmem főszereplője.

(2023-06-02) : Hasra parancsolt és elkezdődött a masszírozás része a programnak. Itt egy kisebb meglepetés ért, mert jól és erősen tette a dolgát. Nem is értettem, hogy miként tud ekkora erőt kifejteni egy ilyen vékony hölgy.

: 2db
(2023-11-19) : Mikor Natasa becsatlakozott a karomat meg a lábaimat kezdte masszírozni és közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Gyengédebb talán picit félszegebb volt a hirtelen jött helyzet miatt mint Kendra de magabiztosan vette át a beszélgetés irányítását

(2023-06-08) : A tusolás után hasra feküdtem, Natasa pedig a bokáimtól felfelé haladva átgyúrta a testemet. Ahhoz képest, hogy erről nincs oklevele, meglehetős szakszerű mozdulatokkal, hol gyengédebben, hol pedig erősebb fogásokat alkalmazva vette kezelésbe a testemet.

rossz: 1db
(2023-10-21) : A két extrája egyike a csók amit kértem de egy szájra pusziban is több bele élés van mint amit kaptam. Ha ez szimpátia alapú és nem voltam az akkor ezt mondhatta volna de ez így inkább kellemetlen volt.