Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Natália

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-04 11:55:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natália +36205276836 120058 szexpartner

bszkjncs a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Natália hirdetővel
Egyeztetés
Bár a másik helyen is fent van, én ezen az oldalon egy beszámoló-hozzászólás után jutottam el a hirdetéséhez. VTR-en 15 perc ráadást ígért, így aztán ezt kihasználva kértem időpontot és nagyjából fél óra múlva kaptam is jóváhagyást a másnapi randira. Mivel a lehetőségek, rózsaszálak száma a hirdetésből adottak voltak, a VTR pontos címet megadta, így elég profinak tűnt minden, nem éreztem fontosnak telefonálni.
Megközelítés
A Lurdy ház környékén itt is folyik az építkezés, de nem emiatt nem javaslom a ház előtt parkolást, hanem mert a kisszámú parokló miatt nagyon lutri a megállás. Én napközben voltam és találtam 1 db helyet, mindenesetre nagyobb biztonsággal a Lurdy 2 órán át ingyenes lehetőségét célszerű kihasználni. Persze az pár perc séta. Buszt nem tudom, de villamos is nagyjából annyi sétálva, úgyhogy nincs ok aggodalomra, megközelíthető a hely.
Helyszín
Szerencsére nincs portaszolgálat, úgyhogy könnyű a bejutás, a liftből hamar az ajtó elé lehet kanyarodni. A lakás váratlanul nagy, akicószobából van három is. Mivel egyedül voltam vendég, nyitva álltak és láttam őket, ahogy a fürdőbe meg vissza haladtam. Ránézésre mind teljesen normális, a célnak megfelelő. Akárcsak a fürdő, a szép nagy tusolóval, friss törölözőkkel. A mi szobánk szép tágas volt, tisztességes méretű franciaágy, a láb felöli végénél nagy tükör, illetve egy kisebb kanapé volt még bent, ahova egy óriás mackó mellé lehetett ruhákat pakolni.
Natália külseje
A képei alapján úgy láttam, hogy egy csinos lánnyal lesz dolgom, aztán felkerült egy újabb fotó sorozat, ahol szinte kezdtem aggódni, hogy ez valós-e, mert nagyon-nagyon szépnek találtam arcra és a teste is kívánatosnak tűnt. A valóság szerencsére nem okozott csalódást, mert élőben is ilyen vagány. Azok a huncut szemek, az a bájos mosoly mind igaz. Állva ölelkezéshez nekem pont jó magasságú lány, a markolászáshoz jó méretű, feszes kerek fenékkel megáldott bombázó. A cickók kicsit lehetnének ugyan teltebbek, a tetkók meg kevesebbek, de ez minden, amit a tökéletességre vágyva kis ürömnek írhatnék. Bugyiban és valami felsőrészben várt. Nem volt kérdés, hogy maradni szeretnék. Ahogy vezetett a szobába nem lehetett nem a ringó fenekét nézni, alig vártam, hogy belekezdjünk.
1. Natália +36205276836 beszámoló Budapest 120058 erotikus masszázs
3. Natália +36205276836 beszámoló Budapest 120058 erotikus masszázs4. Natália +36205276836 beszámoló 2023-12-04 13:17:16 erotikus masszázs 1200585. Natália +36205276836 beszámoló 2023-12-04 13:17:16 erotikus masszázs 1200586. Natália +36205276836 beszámoló 2023-12-04 13:17:16 erotikus masszázs 120058
Action
Miután a rózsákkal minden tisztázódott, a fürdést követően az ágyon vártam, hogy hozzon nekem egy pohár vizet, és nem is kellett sokat várni. Mellém ült és mondta, hogy úgy kezdünk, hogy ő fog engem különféle módon kényeztetni. Amúgy alapból szerettem volna kezdésnek kicsomagolni a kis fogadószettből és ismerkedni a remek testével, de nem volt mit tenni, így hátamra vetettem magam, fejem alá párnák, fény, kamera, csapó, action! Na kamera persze nem volt, de a szemeim hamar kikerekedtek. Velem szemben négykézláb helyezkedett, fenekét az égnek illetve a szemközti tükörnek mutatva cirógatással bővített, olajcsorgatós kézi bemelegítéssel, azt finoman elhúzva okozott látványos változást a célterületemen. Ha csak masszázslány lenne, ilyen jó kis lingammal ott is sikereket érhetne el. Aztán ahogy látta a változást kicsit még szavakkal is incselkedett, majd könyöklő pózt felvéve kezdődött a második szakasz. Szeretném elmondani, hogy ilyen remek szájmunkával rég találkoztam. Vagy tízféleképpen szopta a farkam, időről időre váltva a kényeztetések között. A nyelve pörgött a makkomon úgy is, hogy a szájában volt, úgy is hogy kint, nyalogatott teljes hosszomban, vagy bekapta és a szája lágyan ölelve simogatta szerszámom, ahogy fel-le haladt rajta, de ha olyanja volt erőből szívta, sőt még a kezét is odaügyeskedte. Mi volt még? Közel tette a szájához, csókolgatta finoman a csillogó makkom, sőt óvatosan fújta is, úgyhogy komolyan vette a dolgot. Mondanom sem kell a golyók is kaptak a törődésből. Na és aztán továbbra is minden utalás vagy kérés nélkül előkerült a torka is. Egyszer csak azt vettem észre, hogy ez már biza mélytorok, sőt, nekem feszül és igyekszik áttolni a gáton, öklendezésig lent tartva amennyire csak tudta. Majd megint egy kis lájtosabb csócsálás, majd újra tolta magát rám. Idővel aztán szomorúan megállapította, hogy csak nem akar átbukni, de azért még persze gyorsan csak rápróbált egyet-kettőt hátha. Hibátlan a lelkesedése. :) Persze rákérdeztem, hogy mit szólna a kölcsönösséghez, mármint hogy forduljunk 69-be, de azt válaszolta, hogy nem szereti, ha nyalják. Ezen kissé meglepődtem, de nem különösebben kenődtem el. Nekem az is jó, ha maradunk ahogy vagyunk, úgyhogy még hagytam, hadd szájaljon. Mondjuk ekkora már éreztem, hogy ennyi ingerlés után az izgalmi állapotom miatt rövid menetet várható.

A megérzésem igaz volt, mindössze egy pózra, a kutyás változatra futotta csak a tudományomból. A gumihúzást na meg a pózt ő javasolta én meg persze nem mondtam nemet. Miután közös erővel felügyeskedtük a védelmet, eltűntette magáról a bugyit és elém helyezkedett, hogy térdelve belecsusszanjak. Egy kis sikosító az elmaradt nedvesítés miatt még odafért, de a többivel nem volt gond. Tövig és tempósan, nagyjából ezek voltak a vezényszavak, de nem csak én gondoltam így, mint kiderült. Ha megpihentem egy kis levegőért, akkor ő tolatott rám lendületesen, így aztán nehéz volt bónusz másodperceket nyerni figyelemeltereléssel. Menet közben felfedeztem, hogy a kis felsője ami még mindig rajta van hátul kapcsos, úgyhogy viszonylag gyorsan megszabadítottam tőle és ismerkedős simogatásba kezdtem a melleivel, ami aztán hamar markolós magamhozhúzós pózt eredményezett, de itt már a szakadék szélén billegtem. Még egy két fenékpaskolás, hogy hátha ettől még bírni fogom, de nem, ezek voltak az utolsó pillanataim. Utána a gumit én vettem le a törlést ő oldotta meg, aztán kiviharzott azt hiszem, mert én meg kiterültem.

Egy fontos, vagyis nekem váratlan dolog amúgy történt mire eddig eljutottunk, csak azt nem tudom már pontosan mikor. Szóval egyszer csak megkérdezte, hogy szeretném-e jobban látni, mert akkor elhúzza a függönyt! Én ilyet még sehol se tapasztaltam, úgyhogy persze, hogy igent mondtam és tök szuper is volt nappali fényben szexelni.
Ha már váratlan, abból volt még egy, ugyanis amikor a szünetben visszajött megkérdezte, hogy dohányzom-e, majd megmutatta a kétféle e-cigijét és az egyikkel kérdés nélkül pöfékelt is gyorsan párat ott mellettem. Én nem akadtam ki emiatt, de nem tudom más mit szól az ilyen lazasághoz. Na mindegy, csak mint érdekesség, hogy ne legyen váraltan.

Szóval volt szünet, de épp csak a kis cigizésnyi, mert már mászott is vissza az ágyra, hogy akkor gyerünk, menjen a második menet. Hát én még testben épp csak ott voltam, de ez nem zavarta, újra a lábaim közé helyezkedett és próbált életet lehelni a kis pihegő farkamba. Ütögette a szájához, szívogatta, kézzel masszírozta rendesen, de sajnos látványos eredmény nélkül. Én már letettem róla, ő nehezebben, de aztán végül egy idő után belátta, hogy ez biza most ennyit tudott. Mivel volt még némi időnk, arra gondoltam, hogy azért egy kis kedveskedés csak belefér még, ezért javasoltam, hogy megmasszírozom. Örömmel fogadta, meg ahogy hasra vágta magát félig odavetette, hogy most már mindenhol csókolhatom, akár a popsiját is. Nos a masszírozást csókkal végeztem a hátán, a fenekén, a comján, majd visszafelé haladva a farpofái között is és mire kétszer így végimentem a finom testén feltűnt, hogy bizony csak lehet itt még valami második menet féleség, mert bár időnk nem sok, de merevedésen annál inkább van. Ennek megörülve gyorsan megpördült, felhúztuk a gumit és mivel újra csak a kutyust kérte, már adtam is neki. Inkább nyúltempó volt, mint kutyás, de attól még nagyon is jó kardióedzés az ilyen, na meg combnak sem utolsó. Aztán varia a pózokban itt sem volt már, ő kitámasztotta magát és nyögve fogadta a löketeket. A második gumitlanítás és törölgetés után még eltántorogtam fürdeni és épp időnk végeztével búcsúztam is.
Elszámolás
Itt volt egy kis irgumburgum, mert bár nem kértem extrát, mégis már a randi elején a bővebb infóhoz képest emelni kellett a rózsákon, ugyanis szerinte az nem annyi, mint ami ki van írva. Mutattam a telefonon, hogy nézd a "lehetőségek"-nél mennyit ír? Azt válaszolta, hogy ma (a randi napján) írta-írja át. Meg hogy a beszámolót írók adták meg rosszul. Vagy ilyesmi.... Ez egy kicsit gyenge magyarázásnak tűnt, de mivel nagyon tetszett a lány, nem húztam fel magam és megadtam a pluszt. A VTR adta bővítésről annyit mondott, hogy vagy 15 perc vagy egy extra, de ezt sem nagy meggyőződéssel mondta. Mindenesetre ahogy eleve készültem én a 15 percet kértem és azt végül ki is töltöttük.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 40, egy órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egyértelműen minden felmerült és negatívumként értékelhető részletet felülírt az, hogy ilyen szépséges nő, aki e mellet lelkes és odaadó, kacér és huncut is, egy vadító kis bestia. Azt nem írtam meg részleteiben, de sok vicces gesztusa, beszólása volt, nevetgéltünk is, így összességében én remekül éreztem magam vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natália szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatália legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-01-03) : Néha tövig eltüntette csöppnyi ajkában , néha csak a végével játszadozott .Amikor már meg veszttűnk a vágytól, gyorsan gumit húztunk és azonnal magára rántott. Teljesen kiélhette a vágyait , éreztem mire és milyen tempóban van szüksége .Ezt bizonyította az egyre hangosabb zihálása . Ahogy a csúcsot ostromolta az egész teste remegésbe kezdett , a fenekemet szorítva egyre jobban húzott és tovább remegett .Majd fordulást ajánlott és kutyusa váltottunk. Felkorbácsolt élvezetekkel fogadott magába .

(2023-09-22) : Vègül szètválunk, pici beszèlgetès hogy mióta csinálja, hogy van barátnője párosra, majd az ágyon ő fekszik, oldalt èn a szájába adom farkam, közben mondja ujjammal a popó bejáratot èrinthetem izgathatom, kívülről. Nagyon izgató, eredmènye egy gumihúzás ès hason fekszik úgy dugom punciját.

nagyon jó: 2db
(2024-01-06) : Csenge megfogja ès Natália fejèt rányomja a farkamra, pornós izgi rèsz, èlvezem de csak rövid ideig csinálta, gondolom a köpős javaslat ellentètelezèse volt. A tükör előtt folytatjuk, Csenge jön velünk,

(2023-09-21) : Natúr franciával kezdetünk amit csodásan intonált , tapasztalt hölgynek tűnt aki nem retten meg egy kemény fegyvertől. Rutinosan franciázott , le is kellett állítani , nehogy túl hamar vége legyen a randinak . Átfordítottam ,hogy immáron Én is bele tudjak kóstolni a falnivaló kis puncijába .

: 1db
(2023-09-11) : Visszajöve, kezelésbe vette hosszó perceken keresztül a Juniort, amely nekem nagyon tetszett, majd fogta a vazelint és bekente vele amit kell. Én már a fraciájától, annyira fel voltam spanolva, hogy mikor éppen akarta besegíteni a Posijába a Juniort, én akkor eldurrantam.