A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Nara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-18 18:43:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nara +36303889245 121827 szexpartner

Adam_Weiland a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Nara hirdetővel
igéző szemek
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Éjszaka kértem tőle VTR-t másnap délutánra. Beszéltünk röviden telefonon is, nagyon kedves hangja volt, egyből vissza is igazolt VTR-en is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lurdy ház környéke, újépítésű blokk. Könnyű megtalálni, bár a bejutási pontot kicsit keresni kell a helyszínen. Újtípusú borbélyüzlethez közel kell keresni. ;)
Kapuból hívom Narát, elárulja a bejutáshoz szükséges információkat, és repülök felfele a lifttel.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Tiszta, rendes lakás, 2 hölgy rendelője. Nara lakosztálya közvetlen a szoba melletti saját fürdőszobával rendelkezik, úgyhogy nagyon kényelmes. Nagy, kényelmes franciaágy és egy állótükör az ágy feje mellett, aminek külön örültem. Tisztaság, kellemes félhomály mindenütt.
Nara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nara gazella-vékony leányzó, a kiírt életkor biztosan nem hazudik, de simán letagadhat annyi évet, amennyit csak szeretne :) Arca nagyon szép, szemei elbűvölnek, ajkai csókra termettek. Szexi, fekete csíkokból álló ruházata alól kikandikáltak apró testékszerei is. Feneke bombasztikus, cicik picik, de nagyon helyesek, kényeztetni valók. Kedvesen, kissé tartózkodóan fogadott, de én is kicsit meg voltam illetődve. Bemutatkozás, cipő levétele után a szobájában megbeszéltük a megbeszélnivalókat.
1. Nara +36303889245 beszámoló Hajdú-Bihar 121827 erotikus masszázs
3. Nara +36303889245 beszámoló Hajdú-Bihar 121827 erotikus masszázs4. Nara +36303889245 beszámoló 2024-06-19 08:36:17 erotikus masszázs 1218275. Nara +36303889245 beszámoló 2024-06-19 08:36:17 erotikus masszázs 1218276. Nara +36303889245 beszámoló 2024-06-19 08:36:17 erotikus masszázs 121827
Action
Csók:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Mélytorkos francia:
4
Kényszer francia:
3
Aktus:
5
Gyors tisztálkodás után a hálóban vártam rá pár másodpercet, és belibbent. Kedvesen, visszafogottan csókolóztunk, simogattam, puszilgattam testét. Finoman már ő is elkezdett simogatni, majd az ágyra heveredett, és elkezdtem folytatni teste felfedezését. Csókjai inkább finom, barátnős érzetet keltettek bennem, így én is apránként jutottam el a helyes kis ciciken keresztül finom punciájig.
Itt is eleinte óvatosan ismerkedtem kelyhével, de egy kis idő elteltével fokozódott a vágyam és a tempó is, ahogy nyelvemmel, ajkaimmal élveztem finom ízét. Orgazmusig nem hiszem, hogy eljutott, de puncija rendesen nedvesedett. Majd én kértem kényeztetést, amit rögtön teljesített is.
Eleinte az ágy szélén ülve játszott farkammal, majd az ágy mellet is, így a tükörből is élvezhettem a műsort. Mélytorok csak néha sikerült, de nem zárkózott el előle, sőt, az óvatos kényszerfrancia mozdulatokat is igyekezett teljesíteni. Azt éreztem, hogyha jobban ismernénk egymást, akkor talán még jobb lehetne az élmény, de csodálatos érzés volt, ahogy kényeztetett.
Gumihúzás után az ágyra kerültünk és lovacskázni kezdett. Apró csókok, és cicikényeztetés közben szolidan élvezkedett farkamon, én pedig igyekeztem még jobban feltüzelni Narát.
Kutyus pozíciót mindenképpen ki akartam próbálni, és nem csalódtam, mert a fenekét látni, markolni dugás közben, az valami eszement élmény.
Ismét kaptam tükör előtti kellemes, nyálas natúr franciát, majd a megbeszéltek szerint kézzel-szájjal végzett ki, de ekkor már az ő kérésére újra gumiban voltam. Ilyen formában még nem végeztek ki, úgyhogy nagyot élveztem, és kidőltem.
A végén egy gyors fürdés után beszélgettünk is egy keveset, kedves és közvetlen volt.
A kijutásnál volt egy pár perc, mikor el kellett vonulnom egy kisszobába, de ez csak apró logisztikai kényelmetlenség.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csókot kaptam extraként, így jött ki a kerek összeg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nara nagyon szép leányzó, kisugárzása megnyugtató, és azt az érzést keltette bennem, hogy több találkozó után még jobban fel tudnánk tüzelni egymást. Remélem lesz még rá alkalom!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nara szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet