Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Nara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-09 08:56:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nara +36205469840 121741 szexpartner

pályáttévesztett a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Nara hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Narát előzőnap hívtam fel telefonon.Néhány csörgésre fel is vette.Hangja nagyon aranyos volt, közvetlen. Holnapra kértem a találkát ami számára is megfelelő volt.Megadta a pontos címet,a bejutáshoz az infót meg holnap kapom. Mivel még nem találkoztunk a paramétereket is elmondta
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cím egyértelmű,GPS falig visz.Elsőre nem oly könnyű a bejutás, de ha az ember következőnek megy, már pofon egyszerű lesz. A parkolás fizetős, ha fizetsz érte. Az nap nem kellett. BKV-ról lövésem sincs.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás full modern, rendezett,nagyon tiszta, minimál stílussal berendezve. Fürdő is tiszta, zuhany kabinos, száraz kilépővel. Sok fajta tusfürdő és nagy törölköző áll rendelkezésre. Ágy nagy és kényelmes, talán a két párna számát lehetne növelni. Cuccodnak van egy kis sámli és fogas.
Nara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lényeggel kezdem, bomba a Lány!!! Olyan gyönyörű arca van amit ritkán lát az ember. Barna mandula alakú szeme mindig mosolyog.Ajkai is a természet alkotásai amelyek természetesen dúsak.Mese szép ívű az orra, bőre finom és sima, egy hiba nincs benne.
Alakja vékony izmos és kemény "húsú". Cicijei picik és nagyon formásak, ennivalók.Feneke kerek és kemény, lábacskái szép formájúak, izmosak. Hát a hasától meg lepadlóztam!! Lapos, kemény , őrületes. Bőre finom, szolizott.Haját egy hosszú lófarkba fonva viselte, mely kiemelte fejedelmi fej formáját.
Egy-két tetoválás van ezen a pazar testen, de ma már ez szinte természetes.
Mikor megláttam tudtam ez egy jó döntés volt részemről, hogy találkát kértem ettől a cuki Lánytól!
1. Nara +36205469840 beszámoló Budapest 121741 erotikus masszázs
3. Nara +36205469840 beszámoló Budapest 121741 erotikus masszázs4. Nara +36205469840 beszámoló 2024-06-10 10:18:42 erotikus masszázs 1217415. Nara +36205469840 beszámoló 2024-06-10 10:18:42 erotikus masszázs 1217416. Nara +36205469840 beszámoló 2024-06-10 10:18:42 erotikus masszázs 121741
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nem könnyű bejutás , de kiváló navigálás után az ajtóban álltam, majd nyílt az ajtó. Ekkor szembesültem a ténnyel, hogy nem egyedül ő használja a lakást. Egy csinos, fiatal hölgy fogadott , bemutatkozott, cipő le és egy szobába kísért. Elmondta, hogy választottam késik, mert a rakpart lezárása megtréfálta a tömegközlekedést is.Mondta tusoljak, le és helyezzem magam kényelembe.Fürdő szembe volt és már tusoltam is.Fürdést követően, derekamon a törölközővel elfekve vártam Narát.
Néhány perc múlva jött is és sűrű elnézések közepette bemutatkoztunk egymásnak, hisz először látjuk egymást. Még így ruhában is nagyon csinos volt és az arca azonnal megfogott. Fürödni ment és egy kis idő után, még félig vizes testel, törölközőbe csavarva páratlan testét mellém feküdt.Rögtön csókolóztunk, hosszasan és simítottuk egymás testét. Csókolni az a dús ajkakat valami fenomenális.Oly bujaság sugárzott róla. Pusziltam a kebleit, a nyakát, simítottam szemérem ajkai, Ő pedig kézbe vette férfiasságom amely azonnal életre kelt. Újabb csókok és érintése, majd partnerem lentebb húzódott és csodás ajkaival vette kezelésbe szerszámom. Leírhatatlanul finom volt, majd kértem lovagoljon meg. Gumit húzott fel rám, egy kis nedvesség került a puncikára és beleült. Kértem, hogy lassan mozogjon, kiakartam élvezni a helyzetet. Volt amikor felegyenesedett, volt amikor rám hajolt és csókolóztunk. Az a bámulatosan szép arc, az a brutáll jó test látványa és a számomra eddig ismeretlen érintés, érzés újdonsága miatt végem lett, óriásit élveztem.
Hagyott magában lenyugodni, leszállt rólam, majd Ő távolította el a védelmet, ezután nagyon finoman megtisztogatott. A tisztogatás finomsága miatti gondolataimon úrrá lettem és elmentem fürödni.
Fürdés után egymás mellé feküdtünk és jót beszélgettünk. Értelmes, okos teremtés, akivel, ha normális az ember kiválóan lehet kommunikálni. Én ezt a stílust szeretem, nem bírom a rohanást kapkodást az együttlétben. Direkt nem szexet írok, mert én nem a szexért megyek csak, hanem az élményért. Persze a minőségi szex is fontos, de szerintem az a legfontosabb, hogy mind két fél jól érezze magát.
Beszélgetések közben mindig visszavágytam a csodás ajkakhoz és az egyik " visszavágyáskor" Nara újra életre keltett. Most megint az ajkain volt a sor, de finom kecses újaival is besegített, ami nagyon tetszett. Semmi pornós vonal, csak is barátnős érzés jellemezte ténykedését. Hosszasa, nem kivégzősen vitt újra a csúcsra. Most is hagyott lenyugodna, ezúttal a szájacskájában.
Kiment a fürdőbe, rendbe tette magát majd én is fürödtem. Visszatérésem után, megint csókjaira vágytam, majd kérdeztem én is izgathatom a csodás punciját. Igenlő válasz után kértem feküdjön az ágy szélére és ott tárja szét izmos lábait. Törölközőmet a térdeim alá hajtotta. De sokszor megcsináltam már, majd nyelvemmel izgattam partnernőm kelyhét. Mondtam, hogy irányítson, hisz először vagyunk együtt, szóljon, hogy ha nem jó. De csak annyit mondott nagyon jó. Markoltam, simítottam melleit, lapos hasát. Combjai majd csípője remegni kezdett, zsigereiben hangok keletkeztek, fekvésből felkönyökölt, arcán a kéjjel, szemembe nézve, diszkrét hanghatások között érte az orgazmusa.
Megdicsért, hogy figyelmes voltam, megcsókoltuk még egymást és dumáltunk még párpercet, de mennem kellett.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Első alkalommal voltam Naránál, így nem furcsálltam, hogy előre elkérte a pénzt. Extrákat is igénybe vettem. Nagyon korrekt hozzá állása van.
Rózsacsokor
pályáttévesztett nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nara gyönyörű fiatal teremtés és amennyire elsőre meglehet ítélni nagyszerű lelke is van. Nagyon jó döntés volt, hogy randit kérte Tőle, kiválóan éreztem magam. Végig kedves volt velem, megkínált vízzel, leste kívánságaim.
Mindent köszönök Nara! A Pályáttévesztett!( fürdés mániás)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nara szexpartner beszámolójáról


2024-06-10 20:47:55
Remek, hangulatos beszámoló. Jól lejön belőle az élmény. Gratulálok!

2024-06-10 13:24:45
"nem a szexért megyek csak, hanem az élményért" szellemében készült ez a tiszta szívű beszi. Nara remek társ volt ehhez a szellemiséghez. Köszi a beszit!

2024-06-10 12:28:48
Nagyszerű ez a beszi, de ténsleg. Átadja a meghittséget is,! Nagy gratula nektek.
Mutasd mindet