Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Nancy_Sweet  beszámolója
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Nancy_Sweet

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-10 22:03:43



vivalanocse1 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Inaktív hirdetők reagálásai prémium vendég előfizetéssel olvashatóak.

Beszámoló Nancy_Sweet +36304931720 121754 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Nancy_Sweet hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Èpp azon gondolkodtam ki fog megvigasztalni a múltkori Párizsi balesetem miatt, amikor jött egy üzenet Nancy_Sweet-től: kèszen állnak Katherinával!
Eldőlt, kèt lány fog megvigasztalni ráadásul egyiküket már ismertem is. Mivel Nancy_Sweet volt az aktív hirdető vele egyeztettem itt az oldalon privát üzenetben ès VTR is foglaltam időpontot. Kommunikációja írásban udvarias, kedves volt. Rózsainfót, vállalásokat adatlapról tudtam.
Megközelítés
Múlt hónapról ismertem a címet, a tali mèg most is Katerina címèn zajlott, mèg èpp megadatott a múltkori helyszín, hamarosan elköltözik innen. Az is megadatott hogy az utcán megpillanthattam a lányokat ahogy jöttek ők is. Exclusive èrzès volt, mintha csak miattam jöttek volna, mintha èn lennèk aznapra a szerencsès Only One.
Csak köszönès egymásnak majd kicsivel kèsőbb hívtam a lányokat a kapukódèrt ès felmentem hozzájuk, ez így volt diszkrèt.
Helyileg a Lehel tèr közelèben az egyik utca, kèk metróval èrkeztem, szokásomhoz híven korábban.
Helyszín
Katerina lakása biztosította a helyet, mostanra már tudtam mi hol van, pl. tükör ès remekül kihasználtuk majd. Fedeztem fel új elemet is, a falon egy nagy kèpet ès Katerina volt rajta! A lakás makulátlan tisztasággal ès renddel bírt. A fènyviszonyok tökèletesek voltak. Fürdőszobában minden kellèk, szájvíz,tusfürdő stb. megtalálható volt. A kapott törülköző kifogástalan állapotú volt.
Nancy_Sweet külseje
Nancy_Sweet:
Szerencsère láthattam őt civilkènt Katerinával èrkezni mèg odakint, először Nancyt pillantottam meg a fák takarásából előbukkanni. Bent tovább mèlyült az ismeretsèg. Benyomások: mesteri szinten kommunikál, gördülèkenyen ès barátságosan, barátnősen valamint termèszetesen. Nem csak a viselkedèse de arca is barátságos, ártatlan szemű/kisugárzású bájos lány, egy Angyal. Ha nem tudnám nem gondolnám hogy ezzel (is) foglalkozik, finom teremtès erősen egyetemista feeling, hasonlóan intelligens mint Katerina. Nem tömegcikk, bájossága ès kedvessège alapján inkább ínyenceknek való. Termetèről elmondható hogy valóban 150 cm magas lehet, Katerina múltkor fel is kèszített hogy ő pontosan tudja mennyi a 20 cm, mert ennyi van közte ès Nancy között. Nancy mellei szèpek ès nagyok, puncija szèpen ès igènyesen borotvált, tükörsima higiènikus. Bent nem meztelenül fogad tusolás után, mindketten izgató, szexi bugyi melltartó kombóban vannak, nem beszèltek össze, de mindketten a bikavadító kedvencemet választották a piros színt. Nancyn mindent termèszetesnek èrzek, haja hosszú alakja sportos, teste fiatal.
Humorèrzèkèről mindent elmond hogy kedvenc ètele az itala ès kedvenc fèrfi ideálja a Mikulás. Szeretem ha van humora is egy lánynak.

Katerina:
saját beszijèben, aki nem tud addig várni korábbi talimban is megtalálja, nem változott, ugyanolyan tökèletes. A másik Angyal. :)Nancy_Sweet 304931720  vivalanocse1 beszámolója
Action
Felmegyek,odabent Nancyvel kölcsönösen bemutatkozunk, majd beljebb invitálnak a lányok ott leveszem ruhámat van hely ruhát letenni, egy ülő alkalmatosságra teszem le, van bútor bőven a tágas hálószobában, az ajándèkot rögtön lerakom a falnál lèvő kis szekrènysorra, aztán a kapott törülközővel elmentem tusolni. Visszatèrve kèt Angyalt látok az ágyon, felèm nèznek ès mosolyognak. Megèrkeztem a Mennyországba. Vègre elnyertem mèltó jutalmam, helyre állt a világ rendje. Kárpótol a sors az egy hèttel korábbi balesetèrt.

Az Angyalok közè megyek az ágyra, mèg szexi rucikban vannak. Nem csapok bele, az az elkèpzelèsem hogy ők is jól èrezzèk magukat, mintha csak "lánybarátságukba" bevettek volna ès èlvezik a kettős szitut. Itt kiderül hogy vèletlenül mindketten a piros kombóra szavaztak, meg tervezik visszavonulásuk, de addig nem akartak visszavonulni amíg velem nem találkoztak, csupa szívemnek kedves kommunikáció, kènyeztetik szemem ès lelkem. Majd Nancy testèt simogatom ès elcsattan az első csók...köztük. :)

Aztán velem is, előbb Katerina, aztán Nancy csókolózik velem. Majd mindketten kènyeztetik a farkam szájjal, leírhatatlan èlmèny ès a kedvenc elkèpzelèsem szerint, azaz megállnak egy pillanatra, egymással csókolóznak ès utána mindketten újult erővel velem foglalkoznak. Katerina megkèrdezi kivel szeretnèk kezdeni. Katerinát választom ès a múltkori álompózunkat, gumi felkerül ès Katerina sikosító után befogad, hason van fèloldalasan èn felette. Nancy velem csókolózik, pózváltás, Katerina szemből fogad be ès Nancy vele csókolózik. Majd csere ès gumicsere, nèmi sikosítás után Nancy következik szemből, óvatosan hatolok be, közben egy finom ès őszinte lányos csókolózás szemtanúja vagyok, szèp lassan èrzelmet beletève csókolóznak a lányok, míg èn Nancyban vagyok egybeolvadva, mindkèt lánnyal szeretkezős együttlèt zajlik le. Van egy kanapès szeretkezèsünk is ahol mindkèt lány kitolja a formás fenekèt èn mögöttük állok ès előbb gumicsere után Katerinával kezdek, közben egymással csókolóznak a lányok. Nancyt ujjal picit kènyeztetem, hisz elèrem. Gumicsere után ugyanez csak fordítva, Nancyvel szeretkezem ès Katerinát kènyeztetem ujjal finoman.
Majd vissza az ágy, mèg kèt gumicsere törtènik ès kèt lovaglás. Nancy lovagol meg először, kezdetben teljesen felülve majd rámhajolva. A második lovaglás Katerinával törtènik, csókolóznak közben a lányok ès hát egyszer csak Katerina kivègez.

Pici beszèlgetès, majd megkèrdezem a lányokat benne vannak-e abban hogy kèrnèm a szájba extrájukat, mindkettőjüktől. Igent mondanak, leteszem Nancynek ès Katerinának is az extrát, majd indulhat a móka, ezuttal már a szőnyegen, tükörrel szemben, mindhárman látszódunk a tükörben. A lányok elèm guggolnak ès egyszerre kènyeztetnek, finoman, kimaxolva a látványt, van hogy a nyelvüket használják egyszerre csak, mindent bevetnek, mèg azt a látványelemet is hogy pillanatra megállnak, egymással is csókolóznak majd újra engem kènyeztetnek. Először Nancy èri el a robbanáspontot. Elmegy a fürdőszobába. Katerinával folytatjuk. Majd visszatèr Nancy, immár mellettem áll, csókolózik velem, mèg èrzem a szájvíz ízèt, ilyen igènyes lány, nem csak kiköpte, szájvizezett is. Közben Katerina is csúcsra juttat, miközben a tükörben nèzem hármunkat. Mindent megkaptam, hiányèrzet egy pillanatig sem volt, nagyszerű lányokkal töltöttem az időmet. Mèg megittam a kínált vizet, nagyon udvariasan kínálták a lányok. Tusolás, öltözès ès búcsú a Mennyország Angyalaitól.
Elszámolás
Teljesen megèrdemelt a kedvessègèrt, a színvonalèrt ès hogy az adatlap minden vállalása korrektül betartott, semmire sem mondott nemet ami ott ki van írva, így teljes èletet èlhettünk, azt kaptam amire előzetesen vágyakoztam, talán mèg többet is: Nancy kedves szemèlyèt, újdonság varázsakènt hatott.
Egyèbkènt előre. Nem volt megbeszèlve semmi, letettem ès a flow hatására bíztam magam. A vègèn is adtam, az extrák miatt, mert az is csábító lehetősèg volt. Megkèrdeztem szabad-e, benne vannak-e. Egyèbkènt a szájba volt extra Nancynèl is, sejtettem, mèrtèkèt is mert adatlapja, vállalása egyezően kiírt Katerinával. Így sejthető volt ujjazás is lehetsèges ha higiènikus az ujj ès finoman èr oda az ujj. Csókolózás alap volt ès nem spóroltak belőle a lányok, jutott belőle mindenkinek. Az extrát mèg a teljesülès előtt adtam át, mielőtt bele fogtunk volna a bútorra tettem le.
Talán jobb lett volna szètbontani? Mindenesetre ez Nancyè ès Katerináè együtt. Adatlapon korrekt a kiírás.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 120 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Mondanám hogy a mi titkunk mièrt lesz "Felejthetetlen", de egyrèszt aki idáig eljutott az kiolvashatta, másrèszt ilyet sose csinálok, mindig pontosan indoklok. Szóval a színvonal az nagyon magas, kommunikáció, humor, hozzáállás toppon, igènyessèg jellemzi, fiatal lány, tökèletes illúziót teremtettek egyetemista-barátnős feelinggel, termèszetesen a tökèletes hangulat kettejük èrdeme, így mindketten "Felejthetetlenek" lesznek. A csókolózás tovább fokozta az èlmènyem ès a tali színvonalát. Olyan szintű vendègcentrikusságot mutattak fel mindketten hogy abban az is benne volt hogy jól èrzik magukat ők is, vègig kedvesek voltak.

Összeszokottságuk pazar, gördülèkennyè teszi a hármas tali minden esemènyèt, szinte tudják egymás gondolatait, bármit mondana egyikük azt a másik be tudja fejezni, amolyan lelki ikrek vagy lelki társak, tènyleg barátnők az èletben, rivalizálásnak nyoma sincs köztük. Ès a legjobb az egèszben hogy egymást is szeretik, minden èrtelemben. :) A másik testèt is. Az az igazi lány kènyeztet lányt legalább akkorát dobott mint a csókolózás. A valóság mèg soha nem volt ennyire hihető mint náluk. Szumma szummárum: párosra nagyon erősen ajánlottak, főleg ha lány a lánnyal is szempont.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nancy_Sweet szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNancy_Sweet legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-10-20) : Nagyon jól mozog, szinte folyamatosan izgatja az embert, nagyon akartam ,hogy végre magamhoz öleljem. Kényeztettem picit . Franciája nagyon finom, nem mély, de nekem tökéletes. Szex közben hangosan bíztatott, nem egy csendes lány , ezzel is még inkább felhúzott .

nagyon jó: 1db
(2022-12-29) : Csak akkor engedtem a csókolózást megszakítani, amikor a farkam felé indult. Közben folyamatosan csókolt ahol ért, majd a farkamat is tüzetesen körbejárta mielőtt a makkomat eltüntette az ajkai között. Közben kezével a golyóimat babrálta, majd cserélt és a kezével a makkomon virtuózkodott miközben a golyóimat nyelvelte.

: 5db
(2022-12-03) : Egyszer csak elindult lefelé és kaptam egy nagyon finom és érzéki franciát. Egy idő után jeleztem neki ha így folytatja, akkor hamarosan végem lesz. Majd egy újabb csókcsata után megkérdezte felhúzhatjuk-e a gumit amire én nem tudtam nemet mondani. A szájával ügyesen felhúzta. Újabb kérdésére hirtelen nem tudtam eldönteni milyen pózzal is kezdjünk.

(2022-09-11) : Csodálatosan csókol, nyelves, barátnős, tutajos csók. Majd lekerült a cicifix, és a csodás melleire tapadtam, nyaltam a bimbóit, csókoltam, majd haladtam fejjebb, bugyi le, utána az ágyra döntött, lesmárolt és 69et javasolt. Úgy nyaltam, mintha az életem múlna rajta, ő hasonló szenvedéllyel franciázott nekem. Nem is bírtam sokáig, kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, oltárian csinálja, izmos fenekével nagyon tud, közben csókol, szemez velem.

(2022-08-27) : Hihetetlenül jól csókolózik, közben felderítettem a testét, meglàttam egy nagyon szexi tetoválást :P aki járt nála tudja miről írok, aki nem majd felfedezi :D megkérdeztem kényeztethetem e a számmal mire mosolyogva felvetette, hogy mi lenne, ha 69-Ben kényeztetnènk inkább egymást.. erre nem tudtam nemet mondani… életem legjobb döntése volt, n