Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

NORINA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-25 09:18:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NORINA +36702348178 121329 erotikus masszázs

Julio44 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg NORINA hirdetővel
Egyeztetés
Ez érdekes történet mert eredetileg nem őt kerestem hanem Kitti számát hívtam, de ő sajnos nem volt elérhető ezért Norina vette fel és ő tájékoztatott. Miután a többi kedvencbe rakott hölgy sem volt elérhető ezért visszahívtam Kitti számán és úgy adott időpontot aznap délutánra. Nagyon korrektül és kedvesen tájékoztatott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Metroval a legegyszerűbb a megközelítés, de szerintem egy buszjárat is a közelben áll meg. Autóval a parkolás adott de szerintem fizetős.A házat nem lehet nem észrevenni eléggé egyedül van, és nagy méretű. A kódot érkezéskor telefonon kaptam meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
Erre a célra profin kialakított lakás a felső emeleten. Eléggé sötét volt csak pár piros led fény mutatta az utat. Szerencsére nagyon kellemes meleg volt ez a kinti idő után felüdülés volt. A szoba átlagos. A földön van egy matrac és az egyik oldalon egy tükör. A fürdő jól felszerelt, szajviz és tusfürdők rendelkezésre állnak. Óvatosságra intenék mindenkit hogy vigyázzon mert a kád szerintem elég csúszos, főleg olajos lábbal.
NORINA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Tetszett:
3
A képeknek megfelelő szerintem átlagos testalkatú ( a jó értelemben.) . Az arca szép, a szemei a legszebbek szája vonzóan fel van töltve. Szép formás popsi és közepes méretű cicik. Az összhatás nagyon kellemes szerintem sokan az utcán is ki szúrnák őt mert karizmatikus és vonzó kisugárzása van.
1. NORINA +36702348178 beszámoló Budapest 121329 erotikus masszázs
3. NORINA +36702348178 beszámoló Budapest 121329 erotikus masszázs4. NORINA +36702348178 beszámoló 2024-04-26 08:01:09 erotikus masszázs 1213295. NORINA +36702348178 beszámoló 2024-04-26 08:01:09 erotikus masszázs 1213296. NORINA +36702348178 beszámoló 2024-04-26 08:01:09 erotikus masszázs 121329
Erotikus masszázs
A masszazsokra a két kényeztetés között került sor. Miután lassan megnyugodtam a felvetés után, vízzel kínált. A masszázst kókusz olajjal végezte. Lentről indult a labaktol, ha jól emlékszem a talpakat kihagyva egészen fel a vallaimig. Masszázsa nem szakszerű, közepesen erős. Viszont ennek ellenére nem alibizte el, összességében kellemesen ellazultam tőle. Közbe végig partner a beszélgetésre, úgy érzem hamar a "bizalmába engedett". Az üres pillanatokban bele bele szívott valami elf bar szerű cuccba ez engem nem zavart, mert úgy vettem hogy komfortosan érzi magát a társasagomban, de lehet valakinek ez zavaró.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
4
A másfél órás alap csomagban két kényeztetés van. Az nfvsz extra ezzel nem éltem. A technikája valahol félúton van a profi pornós és a tehetséges amatőr között talán kicsit közelebb az elsőhöz. Nem melytorkozik de becsülettel beveszi ameddig komfortos nem csak a fejét nyalogatja. A kezét kis mértékben használja csak , ami jó pont nálam. Egy picit hiányoltam a játékosságot belőle, olyan érzésem volt mintha egy feladatként tekintene rá. Közben kérésemre bármikor szívesen váltott pozíciót hogy a kilátás jobb legyen. A második lövés picit nehézkesebben sikerült de becsülettel megdolgozott érte, itt a végén már picit jelentősebb volt a kéz használat, de ezt a helyzet indokolta. Ugyan bőven kihasználtam az időt de nem nézte az órát egyáltalán, szerintem nem is volt a szobában.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Az alapon túl nem kértem extrát. Lennének plusz lehetőségek mint pl a kölcsönösség és a nfvsz.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében pozitív élményekkel távoztam. Kedvezőbb árfekvésű, és nekem nagyon közel volt. A nyitottsága nagyon sokat javított az összképen. Ajánlom azoknak akik szeretik a latinosabb külsőt és a randi erotikus részét előrébb helyezik a masszazsnal.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NORINA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-29 12:52:27
Igyekeztem pótolni a pontszámokat. Köszönöm a véleményt.

2024-04-28 11:44:54
Első látásra néhányan maximalistának tekinthetik a beszámolót, szerintem tömör, sok fontos információval, fontos értékelésekkel. A pontozást nagyon hiányolom. Ezen beszámoló alapján NORINA hív bennünket az erotika világába. Köszi
Mutasd mindet

FunkciókNORINA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-03-27) : Persze nem állom meg (nem is akarom), hogy egy-két perc után Norinának is odakínáljam magam, aki lehengerlően lobbanékony temperamentumát továbbra is ékesen bizonyítva azonnal mélyen rárabol lőcsömre,

(2023-10-28) : Norina a lábam mellé helyezkedett és olajjal látott neki a bokámnak. Először a bal majd a jobb lábamat simította át. Gyúrás nem volt, de volt erő a simításokban. Fokozatosan haladt felfelé,

(2023-02-05) : A velem egykorút kerülgették egy kicsit és utána a felsőtestemen kezdett el csúszkálni kitti és Norina kézimunkát kezdett el alkalmazni rajtam. Csókolóztam kittivel amíg csúszkált rajtam és utána az ujjaimat is bevetettem ás elkezdtem ujjazni őt.

nagyon jó: 3db
(2023-05-31) : Először a hátamat masszírozta végég, határozott mozdulatokkal, jó hosszasan, aztán a nyakamat, majd lejjebb költözött, bal láb, jobb láb. Amikor combtöveknél járt, már be-besimított a zacsihoz, ami igen kellemesen érintett. Összességében nagyon jólesett.

(2023-05-18) : Jó volt de lehetett volna alaposabb. Bevallása szerint a reggeli edzésben elfáradt. Masszázs közben beszélgettünk, inkább én kérdezgettem, annyira nem volt beszédes. Utána vízzel kínált, végül elküldött zuhanyozni.

(2022-11-17) : Rafinált módon először a tükör felé pucsított és kéz nélkül, a barátomat vette a szájába, miközben olajos kacsójával a zsákomat morzsolgatta. Később kérésemre a combjaim közé feküdt be és ugyanezt tette velem, állandó szemkontaktus mellett, anélkül, hogy erre a figyelmét felhívtam volna

: 4db
(2024-04-16) : A masszázs technikája gyakorlott, valószínűleg berögzött mozdulatokkal ,megfelelő erősségű az egész testtájra kiterjed. Kellemes a láb masszázs része,amit általában teljes fogadó ruházatban végez . Kicsit később félmeztelenül csúszkál .Amivel azért mert erősebb

(2024-03-03) : Zuhanyból visszatérve lefektetett a tatamira, és nagyon kellemesen, hosszan megmasszírozott, fentről lefele. Jó sok olajat használt.

(2023-01-07) : Kellemes masszázzsal kezdtünk (fürcsi és az extrák megbeszélése után), az átlagnál jobban masszíroz, nemcsak simi, de nyilván nem profi masszőr. Az elején levetkőzött, majd a hátammal kezdve a lábaimmal folytatva jól átmasszírozott.