Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

NOÉMIII

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-01 17:49:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NOÉMIII +36205337625 121945 erotikus masszázs

bleez a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMIII hirdetővel
legszebb punci
profi, szakszerű
csodás csók
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Nagyvonalú Nono kedvezmény megállapítása, ezért már korábban a fókuszomba került. Rá is kérdeztem néhány apróságra üzenetben, amire gyorsan és kedvesen válaszolt. Kivártam a sorát és felhívtam egy bemutatkozásra, amely során egy laza csevejt ejtettünk, fiatalos és szimpatikus volt a kommunikációja. Küldtem is VTR-t a kövi hétre, amit hamar visszaigazolt, megjelölve a pontos címet.
Megközelítés
Ajtósi Dürer soron, a Dózsa György úthoz közeli régi emeletes bérház, a tömegközlekedés e 2 főúthoz köthető, állomások max 2 percre. Parkolás a környező merőleges kis utcákban lehetséges, még napközben is van hely, 100 méterre tudtam parkolni. A házszám kicsit nehezebben felismerhető, de a szomszédos kapuk jól látható számozása után egyértelmű.
Helyszín
A magasföldszinten, belső körfolyosón közelíthető meg a lakás, amely régi polgári stílusú, magas belmagasságú kecó. Most nem voltam olyan szemfüles, kicsit zavarban is voltam, ezért csak a masszázsszobára és a fürdőre emlékszem, előbbiben egy tiszta lepedővel leterített matrac, egy kisszekrény és egy szék volt, a matrac mellett tükör a falon. Kellemes félhomály, led fények, jó illat. A fürdő kádas függöny nélkül, vigyázni kell a pacsával, kilépő száraz, több tusfürdő, szájvíz van, a törülköző is príma. Az előszobában is le tudtam ülni lecipőzni, a hosszabb folyosóról még nyíltak szobák, Nono mondta is, h a barátnőjével együtt bérlik.
NOÉMIII külseje
A feltöltött képek közül a fekete tornadresszes lány Nono, teljesen természetes, a műtermi fotók is szépek, de nem velük fogsz találkozni, hanem egy sportos formás, cserfes, nagyon vagány csajjal. Magasság pontos, szőke hosszú haj, hatalmas kék szemek, kajálni való érzékeny kis cicik, tükörsima rózsaszín babpunci. Nagyon formás, de nem csontkollekció. Van két tetló is, ezeket nem annyira szeretem egy ilyen cuki lányon, de elment. Érdeklődési köre széles, jól tájékozott és szívesen mesél a dolgairól, a témáit egytől-egyig szívesen hallgattam.
1. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 121945 erotikus masszázs
3. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 121945 erotikus masszázs4. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-07-02 08:09:33 erotikus masszázs 1219455. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-07-02 08:09:33 erotikus masszázs 1219456. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-07-02 08:09:33 erotikus masszázs 121945
Erotikus masszázs
A fürdőből visszatérve egy gyors öleléssel nyitottam, majd hasra feküdtem és a tükörben néztem Nonoka ténykedését. Elsőként a talpamat és a vádlimat masszírozta meg, majd jött egyre följebb, comb, fenék, hát, nyak. Elég szakszerű volt, nagy tapasztalatra tett szert az évek során. Mivel előtte voltam a gyógymasszőrömnél, most nem igényeltem annyira a masszázst, de ismerkedésnek tök jó volt, mert közben elég intellektuális diskurzus alakult ki közöttünk. A masszázs alatt a fekete bugyi-melltartót nem vette le, de nagyon csini volt így is.
Levezetés
A masszázs végén belecsókolt a nyakamba és a fülembe, megfordulhatsz, súgta. Fölültem és kaptam egy olyan nyelves csókot amitől elolvadtam. Csak csókoloztunk rámenősen, annyira jó volt, hogy még most is feláll a szőr a hátamon. Közben leoldottam a melltartót és körbenyelveltem a rózsaszínű bimócskákat, nagyon peckesen felálltak. Mint ahogy én is odalenn, Nonó hanyatt döntött és elindult lefelé, megcsócsálta a mellbimbóimat, végignyalta a hasamat, majd az addigra megkeményedett farkammal kezdett foglalkozni. Finoman körbenyalta, lement a golyóimhoz is, közben kézzel jó erősen tartott, majd a szájába vett és nagyon finom vákummal és bő nyállal kezdett szopni. A látvány és a cuppogás hatására gyorsán a kilövés határára kerültem. Cserét kértem, megszabadítottam a bugyitól és újabb csókolódzást követően lassan lejutottam Nonó puncijához. Szélesre tárt, puha selymes combok, nedves rózsaszín illatos punci, elmondhatatlan, A környékkel kezdtem és haladtam befelé a gyönyör kapujába. Ahogy Nonó jelzéseit vettem, úgy gyorsítottam az izgatását, aminek eredményeképpen Nonó gyönyörűen elélvezett. Ő következett, ismét hanyatt találtam magam és mivel az ő izgatása élvezés közeli állapotban tartott, egy rövid kezes ajkas kényeztetést követően a szájába spricceltem. Elég hangos voltam, bocs. Nonó hagyott lenyugodni ezután köpte ki az utódokat. Még beszélgettünk egy kicsit, majd kaptam még csókot is, fürödtem, öltöztem és tipli.
Elszámolás
A masszázsdíjat a végén helyeztem a kisasztalra. Mivel csókfüggő vagyok, Nonó szolgáltatása nekem pláne megérte. Mindent ad, amit vállal és ez nekem pont elég.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon vagány csajt ismertem meg Nonó személyében, jó beszélőkéjű, értelmes, formás leány, akiből ha kibújik a fenevad, akkor csuda élményben van részed.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-07 12:33:10
Öt rózsa, VTR kedvezmény.

2024-07-07 12:07:32
Érdekes írás, érdekes 💃.
Szinte sztoriba van az olvasó.
💰 igen kedvező!

2024-07-03 22:23:44
"Nagyvonalú Nono kedvezmény megállapítása" Így kezdted de kèsőbb se találtam milyen kedvezmènyről is van szó.

2024-07-03 19:22:53
A beszámoló jó, és számomra igen hasznos. Köszi, hogy megírtad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-) A rózsaszálak száma meglepő.

2024-07-03 16:59:35
Szia, köszi az írást, nekem tetszett
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

felejthetetlen: 13db
(2024-08-01) : Kezdődött azzal, hogy sok-sok finom puszit kapott a combom, a zacsi, és a rúd is, mielőtt Noémi szájába került. Odabent a forró nyelve körkörösen mozgott a makk körül, miközben szívó motívumokkal tarkította a kényeztetést. Kis idő múlva váltottunk és le-fel mozgott a szája a farkamon, kézzel szinte csak közbeölelte, az érdemi munka szájban történt.

(2024-06-02) : Dóra foglalta el a királynői pozíciót ült a számra, és akkor távozott, amikor a kéj beteljesedett számára. A két inger, hogy Nonoka érzékien játszik a farkammal és közben egy ízletes punci kéjnedvében “fuldokolok” rendkívül izgató volt.

(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

nagyon jó: 9db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-09-30) : A technikája nagyon kellemes, mégis hatékony és szakszerű, érezhető, hogy tanulta, illetve hogy teljes odaadással csinálta. Így egy nappal a randink után is érzem a hatását, van egy enyhe, kellemes izomlázam. A masszázs közben végig beszélgettünk, nagyon sok közös téma akadt, illetve Noémi rendre rámparancsolt, hogy lazítsak, mert be vagyok feszülve.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

: 13db
(2024-07-22) : Lassan, barátnősen nyalogatta. Egészen egyedi technikával tud szopni Nonoka, ahogy nézett fel a szemembe, éreztem, hogy hamar el tudná venni az eszem és rövidre tudná zárni a randinkat, de nem akarta. Picit lassított, visszavett a szívóerőből, aztán később újra intenzívebbre fogta.

(2024-06-12) : Majd szép lassan elkezdett puszikkal közeledni lefelé és hamm, be is kapta. Határozott mozdulatokkal, minimális kézhasználattal, lendületesen, de azért kellő lágysággal vett a szájába, és bizonyos időközönként rátért a zacsimra is,

(2024-05-10) : Lassan érzékién franciázott, játszadozott ajkaival, nyelvével a makkon, siklott a szája lefelé. Az ajkai és kezei bejárták a férfiasság egészét és annak környékét, sorra került a combtő, a zacskó. Nagyon szép és izgató látvány volt ahogy játszott velem.