Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

NOÉMIII

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-12 10:50:15



Krapulax4 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NOÉMIII +36205337625 121768 erotikus masszázs

Krapulax4 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMIII hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
3
Korábban már többször próbáltam őt elérni ami vagy nem sikerült, vagy nem volt már aznapra időpontja, aminek oka, hogy korlátozott számú vendéget fogad, és csak a megadott reggeli idősávban érhető el új vendégek számára. Ezúttal sikerrel jártam, reggel megbeszéltünk egy dél körüli időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel már jártam ezen a helyen korábban, ezért nem okozott gondot az odanavigálás, de egyébként is könnyen megtalálható. A Városliget Ajtósi Dürer felőli szélén található, régi ház gangos udvarának a földszintjén, nagyon diszkrét és egyértelmű a bejutás. Troli megálló egészen közel van, autóval pedig a legegyszerűbb a Liget mélygarázst megcélozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás jó állapotú, a fürdőszobát is sikerült helyrehozni a legutóbbi látogatásom (kb. 3 éve) óta, szóval tökéletes minden. Tágas előtér, több szoba, melyek közül a bejárathoz közeli volt Noémié. Földre helyzett matrac, oldalsó nagy tükör, fotel a ruháknak, kis asztal egy szobrocskával, ami alá a virágszálakat be lehet helyezni.
NOÉMIII külseje
Tetszett:
4
Noémi egy helyes arcú, szép kék szemű, vöröses(?)szőke hajú, fehérbőrű lány. Testalkata kislányos és egyben sportos, kisebb méretű cicikkel, arányos, jól karban tartott testtel. Fekete kétrészes bikiniszerű ruhában fogadott. Van néhány tetoválása is itt-ott. Személyiségét tekintve közvetlen, cserfes, aranyos. Bár nekem összességében nem a zsánerem, mégis nagyon tetszett.
1. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 121768 erotikus masszázs
3. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 121768 erotikus masszázs4. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-06-12 21:06:31 erotikus masszázs 1217685. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-06-12 21:06:31 erotikus masszázs 1217686. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-06-12 21:06:31 erotikus masszázs 121768
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
4
A fürdés után hasravágtam magam a matracon, és elkezdődött a masszázs, ami még a bikiniben történt. Elején nagyon figyelmesen érdeklődött az esetleges fizikai próblémákról ill. hogy talpmasszázs mehet-e. Ezután elkezdett alulról fölfelé haladni, egy gyengéd, nagyon kellemes masszázzsal a finom kis kezeivel. Mivel járok hagyományos gyógymasszőrhöz is, nem igényeltem semmilyen erősebb gyúrást, nem is voltak letapadt izmaim, szóval nem tudok nyilatkozni arról, hogy erősebb masszázs mennyire megy neki. Nem is ezért mentem. Közben végig gyakorlatilag megállás nélkül mesélt mindenféléről, szóval aki néma csendre vágyik, szerintem ne hozzá menjen. Érdekes dolgokat mesélt, amit természetesen itt nem fejtek ki, mindenesetre ez szinte egy külön attrakció volt, és a barátnő érzést ezzel maximálisan hozta. A masszázs végén egy nagyon érzéki, nyelves fülizgatással jelezte, hogy következik a második felvonás.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ekkor lekerült róla a felsőrész, és elővillantak mellei. Nagyon érzéki, igazi nyelves csókkal kezdett felkorbácsolni, ami meg is tette a hatását odalent. Majd szép lassan elkezdett puszikkal közeledni lefelé és hamm, be is kapta. Határozott mozdulatokkal, minimális kézhasználattal, lendületesen, de azért kellő lágysággal vett a szájába, és bizonyos időközönként rátért a zacsimra is, amit kiválóan csinált, ezzel egyben nyújtotta is az élvezetet. Közben volt szemkontaktus is, bár nem nagyon mertem odanézni, nehogy túl hamar véget érjek. Ami persze aztán ettől függetlenül bekövetkezett az érzéki szájacskájában, nem ment mellé egy csepp sem. Kellett némi idő, mire magamhoz tértem, majd egy kellemes összeölelkezés után elmentem tisztálkodni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elvileg van lehetőség kölcsönös franciára, én nem jeleztem ezirányú igényemet, mivel masszázson ezzel nem szoktam élni. Amúgy minden benne volt, ami az adatlapján szerepel, a csók az gondolom szájhigiénia függvénye, de azzal nálam nem volt gond. A virágszálakat távozás előtt a szobrocska alá helyeztem. Szerintem korrekt, kiváló ár-érték arányú szolgáltatás volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Abszolút elégedetten távoztam, mint mindig erről a helyről. Noémi kellemes beszélgetőpartner, és egy nagyon érzéki masszőrhölgy, remélem, fogok még vele találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-17 09:00:40
Tisztes iparos munka a beszi. Precíz, körül tekintő. Nonoka személyének és munkálkodásának bemutatása egybeesik saját tapasztalataimmal, így elfogult is vagyok. Gratulálok a beszihez és az élményhez! 

2024-06-13 10:59:18
Teljesen jó az írásod, jól visszaadja a randi történeseit. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-06-02) : Dóra foglalta el a királynői pozíciót ült a számra, és akkor távozott, amikor a kéj beteljesedett számára. A két inger, hogy Nonoka érzékien játszik a farkammal és közben egy ízletes punci kéjnedvében “fuldokolok” rendkívül izgató volt.

(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

felejthetetlen: 12db
(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

(2022-09-30) : A technikája nagyon kellemes, mégis hatékony és szakszerű, érezhető, hogy tanulta, illetve hogy teljes odaadással csinálta. Így egy nappal a randink után is érzem a hatását, van egy enyhe, kellemes izomlázam. A masszázs közben végig beszélgettünk, nagyon sok közös téma akadt, illetve Noémi rendre rámparancsolt, hogy lazítsak, mert be vagyok feszülve.

nagyon jó: 7db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

(2019-04-09) : A számtól indult és nyakamon át a mellkasomon keresztül haladt lassan lefelé. Középtájon kicsit elakadt, mert már akadályba ütközött, de aztán neme akart egyből rámrontani - pedig időnként annak is van helye - így kicsit árugrotta az akadályt és lentről támadt ezúttal felfelé.

: 12db
(2024-05-10) : Lassan érzékién franciázott, játszadozott ajkaival, nyelvével a makkon, siklott a szája lefelé. Az ajkai és kezei bejárták a férfiasság egészét és annak környékét, sorra került a combtő, a zacskó. Nagyon szép és izgató látvány volt ahogy játszott velem.

(2024-02-01) : Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.