Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

NOÉMIII

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-02 19:13:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NOÉMIII +36205337625 121677 erotikus masszázs

FoxT a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMIII hirdetővel
csókos száj
jól átmozgat, átgyúr
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Dórival és Nonokával négykezest szerveztünk. Ezt megelőzően előbb Dórival, majd Nonokával is volt találkám. Az egyik randi során egyeztettük az időpontot, ami üzenetbe tisztáztuk és VTR -en véglegesítettünk, jó néhány nappal korábban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Városliget Keleti pu. felőli sarkához közeli cím. BKV járatok szép számban járnak erre, 3-5 perces séta a 7, vagy a 30-as busz család megállói, a 74,75 troli annál is kevesebb. Kocsival érkezők a múzeum térszín alatti parkolóját vehetik igénybe, persze a felszínen is található fizetős parkoló. Ha megyek a lányokhoz többnyire a mélygarázst választom, egy kellemes ligeti sétával.
Cím egyértelmű, könnyen meglehet találni. A házon belül sem kell a lakásig sokakat csámborogni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A környék jellegzetes bérházai közül az egyiknek alsóbb szintjén van a találkahely. A teljesen felújít lakásban ketten rendelnek, Dóra és Nonoka
A belépve egy hosszabb folyósra érkezik a látogató, innen nyílnak a szobák és a vizes blokkok. A lakás nagy belmagasságú múltszázad első harmadába épülhetett. Dóra és Nonoka közösen működtetik a helyett így a közös terek közös nevező alapján vannak kialakítva, a szobák az egyéni ízlést és igényeket tükrözik. Számomra mindkét szoba teljesen oké.
Nonoka szobájában volt a négykezes randi. Ez van a bejárathoz közel, minimalistább mint a Dóri szobája. Nonoka szóbájában minden olyannal (kellemes világítás, tatatmi, tükör, karosszék) rendelkezésre áll, ami a randi szükséges feltétele.
A fürdőszobában mértess sarokkád szolgál a tisztálkodásra. A fürdéshez szükséges termékekből kellő választék áll rendelkezésre. Zuhany függöny hiányában a korábbi útmutatása alapján a falat locsoltam zuhanyzás közben. Sem előttem, sem utánam, nem volt a kilépő elázva. Törölköző célnak tökéletesen megfelel.

A hely komfortos, tiszt és teljes a diszkréció.
NOÉMIII külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A hármas / négykezes randiról szokásom szerint benyomásokat, impressziókat írok, általam lényegesnek megélt mozzanatokról. Egy vezérvonalon mentén készül a beszámoló, de a részletesebb kifejtés az adott lánynál írom meg.

>NONOKA - CSINIMINI -A SZŐKE LÓFARKAS SZOMSZÉD CSAJSZI -
Vonásai balti típusúak kék szem, szőke haj, világos bőr.
Nonoka alakjáról a képek sokat elárulnak.
Bájos arc, harmonikus, finom formák, gyönyörű, törékenynek látszó lány. Teste feszes, jó formája cicik, karcsú derék, és lágyan domborodó popó, nagyon csini. A popsiját imádom tenyerembe tartani. Szemérem dombja kifogástalan, puncija ízletes, kívánatos. Több tetoválása van számomra nem jelentettek zavaró tényezőt.
Számomra leginkább aza csinos, vidám, cserfes szomszéd csajszi, akinek középhosszú haja mindig lófarokba van
Közelében azt érzi az ember, hogy erős a vonzása.
Izgalmas fekete bodyban fogadott, ami masszázs után került le róla.

Személyiségéről benyomásom nagyon kedvező. Tudja magáról és ezt mondja is, hogy számára szükséges egy feloldódási idő, így anno az első találkozás elején félszegnek tűnik, de a későbbi randik során ennek nyoma sincs. Jó beszélgető társ, nyitott személyiség, kellemes társaság.

>DÓRA - BELLA DONNA - A MOSOLYGÓS MAGÁVAL RAGADÓAN CSINOS NŐ
Dóra szemrevaló alakja lágy mediterrán beütéssel bír.


Nonoka és Dóra férfi szemnek is figyelemfelkeltő párt alkotnak. Nagyon összeszokott pár, ami a vendégnek több szempontból jól. Ismerik egymás ritmusát, ki mit és hogyan kedvel. Közösen figyelnek a vendégre.
1. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 121677 erotikus masszázs
3. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 121677 erotikus masszázs4. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-06-03 07:20:19 erotikus masszázs 1216775. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-06-03 07:20:19 erotikus masszázs 1216776. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-06-03 07:20:19 erotikus masszázs 121677
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
> AGAPÉ - A VENDÉG KEDVES FOGADÁS

Az ajtóban együtt fogadtak, korábbi ismertség okán puszival. Ajándékok átadása, kötelező körök az öltözéktől megszabadulás, tisztálkodás. Közben a lányok inni vizet készítek be.
Szobába visszatérve egy – egy mézédes csók után a tatamira parancsoltak.
Kezdetét vette a lány közös varázslása. A koreográfiát a lányok adták, előzetes program elemeket nem fogalmaztam meg.
A programban meg volt az a rugalmasság, spontaneitás, ami a randit számomra komfortossá és izgalmassá tette.

> NÉGYKEZES MASSZÁZS - A MÉLYREHATÓ ÁTGYÚRÁS
A masszázs szakszerűségét nem tudom megítélni, a benyomásaim pozitívok,
Dóra a fejemet lábai közzé vette és vállam, lapockám gyúrásával kezdett el foglalkozni.
Nonoka a lábammal foglalkozott. Előbb a bal, majd a jobb alsó lábszáramat dolgozta meg, a talp és a lábfej is kapott rendesen bársonyos és érintést.
Dögönyözés közben kellemesen elbeszélgettünk, két lánynak nem fogyott ki a szóból, de arra figyeltek, hogy tudjak kapcsolódni a társalgáshoz, kíváncsiak voltak rám.
Aztán változás jött, Nonoka végig nyomkodót olyan formán, hogy fokozatosan a fenekemtől előre haladva rajtam ülve araszolt előre. Igazán ütős érzés volt amint testével végig nyomkodott. Nonoka illatmentes, antiallergén krémét használták.
A négykezes masszázsnak nem volt olyan erotikus töltette, mint annak, amikor a páros randikon volt masszázsnak.
Aztán jött a változás. A két lány a masszázs végét jelezvén két oldalról, olyan nyak és fül puszi offenzívát indítottak el, amiben csak beleborzongani lehet. Innen már Erósz volt az úr.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
>ERÓSZ MEGÉRKEZÉSE - A VÁGY FELKORBÁCSOLÁSA
Még hason fekve Dóra és Nonoka játékos énje vette át az irányítást. Eddig kezük játszotta a főszerepet testemen, ekkortól aktivizálták az ajkaikat és a nyelveiket. Sok – sok simítás, érintés, puszi, nyalogatás indította az erotikus játékot. Előbb Nonoka, majd Dóri csókolt bele a fülembe, majd közösen halmoztak el puszikkal.
Mind két lánnyal nagyszerű csókolózni, érzéki, mély és mindig tudják fokozni a mámort. Számos hármas csókra is sor került

>NONOKA – A LASSÚ FRANCIA PROFESSZOR ASSZONYA
Az akciók közül az egyik maradandó Nonoka franciája.
Lassan, érzékien franciázik.
Nagyon kifinomult technikája van, finoman kényeztett.
Kézzel kezdi, tartósan az ajakai és a nyelve játssza főszerepet, bőnyállal ténykedik. Nem kapkodja el. Komótosan vezeti fel és végig lány a tempó. Az ajkai, a nyelve és a szája vakuma olyan kombinációt ad, ami nagyon különleges élményt nyújt. Közben végig tartja szemkontaktust és a reakció alapján fokozza vagy enyhíti a hatást. Közben kézzel, esetenként nyelvvel a golyókat is kényezteti. Beteljesedésem ajkai között történt meg.

>HÁRMAS FORMÁCIÓ - A KÉNYEZTETÉSEK VARIÁCIÓJÁNAK TÁRHÁZA

A hármas formáció számos kényeztetési lehetőséget hordoz magában. Ezeket igyekeztünk is élni, Nonoka volt, aki rendszeresen tett javaslatokat formációkra. A lányok kényeztetése akár általam, akár közöttük főképpen szájjal, nyelvvel történt.
>>A lányok ajkai között.
Nonoka ajkai között voltam, akkor Dóra foglalta el a királynői pozíciót ült a számra, és akkor távozott, amikor a kéj beteljesedett számára. A két inger, hogy Nonoka érzékien játszik a farkammal és közben egy ízletes punci kéjnedvében “fuldokolok” rendkívül izgató volt.
Nonoka hátán feküdt, lábai között elhelyezkedve térdelve nyaltam, Dóra szabad farkam alá bújt és alaposan pátyolgatta, aminek hatására nyelv munkám érzésem szerint mélyrehatóbb lett.

>>Nonoka nyelve is több formációban kényeztette Dórát.
Miközben Nonokát nyaltam – kedvenc tatamin kiterülve pozícióba, - ő száján Dóra foglalt helyett.
A karosszékben ülő Dóra mellett álltam. A farkam intenzíven jár a csodás szájába. Nonoka előtte térdelt és nyelv játékával juttatta csúcsig Dórát. Nonokát ahogy ebben, a térdelő pozícióba szemléltem igen érzéki élményt nyújtott, amit Dóra nyelv és ajak játéka a farkamon igen, csak fokozott, kicsit módosítottam is az intenzitáson, nem akartam, ott elmenni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrára a lányok egymással foglalkozása ami *-* rózsa, ez teszi az élményt különlegessé.
Az asztalon helyeztem el - ajándékkal együtt - borítékban.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
>NÉGYES KEZES [HÁRMAS RANDI] ÉLMÉNYE - A KÖLCSÖNÖS ÉLMÉNY SZERZÉS
A négykezes élménye termesztésen mindenki számára más. Mik azok az okok, amik miatt számomra érdekes a négykezes randi.
Több felé figyelem, és több figyelmet érintést, stimulációt kap és ad az ember. Egyszere kényeztetni és kényeztetve lenni, az élvezetek elnyújtása, megduplázása.
Élmény mélyenszántó így termesztésen minden részlet, nem marad meg de ami igen az átütő
A hármas az interakciók miatt más, mint a párosok, ugyanazok a személyek, de a további személy jelenléte inspiráló. Nonoka és Dóra esetében úgy tűnt számomra, hogy más a jelenlétük a hármasban, minden szereplőre egyaránt figyelnek.
A lányok rendkívül össze szokottak. Számomra az volt a benyomás, hogy nem rutinból, hanem élvezetből csinálják, amit csinálnak.
Ezt szóban meg is erősítik. “Csak azt csináljuk, ami jól esik”. Ez az összeszokottság a számomra külön élményt nyújtott. Az egészet az tette számomra jó hangulatúvá, hogy partnerként tekintenek rám a randi során. A randi egésze ad egy erős, kellemes, mindenre kiterjedő élményt.
Az a benyomásom, hogy a másfél órás hármas randi az optimálás a lányoknál. Aki intenzív erotikus randira vágyik annak jó szívvel ajánlom a lányokat.

>NONOKA - A RANDI MOTORJA
Nonoka a randi során mindig kereste, hogy miként alakítható az együttlét a nagyobb élmények, élezetek érdekébe. Több koreográfiára, kényeztetési formára tett javaslatot, és mindvégig aktív volt.
Remek partner mind az együttlétben, mind a beszélgetések során,
Nonoka csinos, nyílt, aranyos, tapasztalt, szenvedélyes lány.

> DÓRA - AZ ÉRZÉKISÉG NAGYASSZONYA
Dóra törődik a résztvevőkkel, érdekli a másik ember.

Köszönet és hála Nonokának Dórának a csodás együttes élményekért.


Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyességi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-06 05:37:47
Négykezes elemző, sok szempontú bemutatása, benyomások alapján, önállóan is érdekes olvasmány, de a párjával együtt ad teljes képet. Köszönet a megosztásért!

2024-06-04 23:47:07
Köszönet az elismerő kommentekért. A beszi Nonoka és Dóra nélkül nem jöhetett volna létre. Az ő fantasztikus tevékenységük előtt kívántam hódolni az írással. A webi megjegyzéséhez:
az alap/ összevont szöveg (két lány együtt - szóköz nélkül ) 10.217. Nonokáé 8.147, Dóra 8.426,
Ha jól értem időközben a szavazatok alapján megkaptam a prémiumokat, a lényeg igazából az olvasok állásfoglalása.

2024-06-04 15:53:46
Professzionális ahogyan a 4 kezes műfaj szabályait betartva megírtam a beadandódat. Gratulálok. Minőségi és precíz munkát látok mögötte.

2024-06-04 12:16:59
A megadott diagnózisok és BNO kódok ellenére ez egy tökéletes beszámoló. A webmesteri bejegyzés nem tudom minek köszönhető, szerintem téves, és jogos lenne alapból is a prémium nap.

2024-06-04 10:59:13
Ez egy hosszú beszámoló, ezért a webmesteri megjegyzés nem jogos. Nem mellesleg a tartalmi rész is megfelelő, így jár a jó értékelés.
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

felejthetetlen: 13db
(2024-07-01) : Nonó hanyatt döntött és elindult lefelé, megcsócsálta a mellbimbóimat, végignyalta a hasamat, majd az addigra megkeményedett farkammal kezdett foglalkozni. Finoman körbenyalta, lement a golyóimhoz is, közben kézzel jó erősen tartott, majd a szájába vett és nagyon finom vákummal és bő nyállal kezdett szopni.

(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

nagyon jó: 7db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

: 14db
(2024-07-22) : Lassan, barátnősen nyalogatta. Egészen egyedi technikával tud szopni Nonoka, ahogy nézett fel a szemembe, éreztem, hogy hamar el tudná venni az eszem és rövidre tudná zárni a randinkat, de nem akarta. Picit lassított, visszavett a szívóerőből, aztán később újra intenzívebbre fogta.

(2024-06-12) : Majd szép lassan elkezdett puszikkal közeledni lefelé és hamm, be is kapta. Határozott mozdulatokkal, minimális kézhasználattal, lendületesen, de azért kellő lágysággal vett a szájába, és bizonyos időközönként rátért a zacsimra is,

(2024-05-10) : Lassan érzékién franciázott, játszadozott ajkaival, nyelvével a makkon, siklott a szája lefelé. Az ajkai és kezei bejárták a férfiasság egészét és annak környékét, sorra került a combtő, a zacskó. Nagyon szép és izgató látvány volt ahogy játszott velem.