A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

NOÉMIII

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-10 01:07:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NOÉMIII +36205337625 121467 erotikus masszázs

FoxT a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMIII hirdetővel
darázs derék
teljesen feltölt
csodás csók
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nonoka adatlapja nem volt ismeretlen számomra, több alkalommal olvastam, de több pozitív eleme ellenére nem került a meglátogatandók közzé. Változást barátnőjénél Dóránál tett látogatásom hozott, ekkor úgy döntöttem, hogy meglátogatom.
Az adatlapján jelzett időpontban kerestem, nem jártam sikerrel. Nem akartam a véletlenre bízni így a VTR választottam. Az általam javasolt – egy héttel későbbi - időpontra elfogadó válasz érkezett. A VTR elfogadást követő napokban számomra úgy alakult, hogy nem volt lehetőség telefonálni. A helyezett számomra szokatlan volt, mert még telefonos egyeztetés nélkül nem volt randim. Nonokával néhány üzenet váltásban során ezt is osztottam, azzal, hogy valami fajta bizsergető érzés társul hozzá. Igy az első hang alapú kapcsolat a helyszín bejáratánál történt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A Városliget Keleti pu. Felőli sarkához közeli cím. BKV járatok szép számban járnak erre. Kocsival érkezők n a múzeum térszín alatti parkolóját vehetik igénybe, persze a felszínen is található fizetős parkoló. A városi zöldben idilli ligeti sétára is lehetőség van.
Cím egyértelmű, nem kihívás oda találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A környék jellegzetes bérházai közül az egyiknek alsóbb szintjén van a találkahely. A teljesen felújít lakásban ketten vannak. A belépve egy hosszabb folyósra érkezik a látogató, innen nyílnak a szobák és a vizes blokkok.
Az alkalmas méretű szobában kétszemélyes tatami foglalja el a fő helyett.
Szoba berendezése még: kis asztal, és egy karosszék. A sötétítés olyan módon van megoldva, hogy a szükséges mennyiségű termesztés fény legyen meg a szobába.
A fürdőszobában mértess sarokkád szolgál a tisztálkodásra. A fürdéshez szükséges termékekből kellő választék áll rendelkezésre. Zuhany függöny hiányában a korábbi útmutatása alapján a falat locsoltam zuhanyzás közben.
A hely komfortos, tiszt és teljes a diszkréció.
NOÉMIII külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nonoka alakjáról a képek sokat elárulnak. Üde, harmonikus, finom formákkal rendelkező gyönyörű törékeny lány. Közelében azt érzi az ember, hogy erős a vonzása.
Arca szép. Vonásai balti típusúak kék szem, szőke haj, világos bőr. Teste feszes, jó formája cicik, karcsú derék, és lágyan domborodó popó, nagyon csini. Szemérem dombja kifogástalan, puncija ízletes, kívánatos.
Több tetoválása van számomra nem jelentettek zavaró tényezőt.
Nonoka megjelenése engem elbűvölt.
Mély bordó/ fekete selyemre hajazó anyagú rövid hálóköntösbe fogadott, alatta fekete bady. A masszázs elején mindkettő lekerült róla.

Személyiségéről benyomásom nagyon kedvező. Tudja magáról és ezt mondja is, hogy számára szükséges egy feloldódási idő, így az találkozás elején félszegnek tűnik. Aztán ez a félszegség elillan, és egy tűzés cicává válik. Talpraesett, jó önérvényesítő személy. Kedves, és a kezdeti félszegsége mellett is közvetlen.
Jó beszélgető társ, kellemes társaság.
1. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 121467 erotikus masszázs
3. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 121467 erotikus masszázs4. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-05-10 06:11:20 erotikus masszázs 1214675. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-05-10 06:11:20 erotikus masszázs 1214676. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2024-05-10 06:11:20 erotikus masszázs 121467
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
>NONOKA MASSZÁZSA BEVEZETÉS AZ EROTIKA BIRODALMÁBA.
Kötelező körök után tatamin hasra és Nonoka meztelen testtel kezd masszírozni. Nagyon jól eső ahogy és amit csinál, ugyanakkor bizsergető érzés, hogy egy csodás mezítelen lány kényeztet.
Lábakok kezdet és az egész testemet végig gyúrta, nyomta. A kézmozdulatai nagyon jók voltak. Hol finomabban, hol határozottabban gyúrt, hol egész testsúlyával nehézkedett rám. Irgalmatlanul jól éreztem magam kezei között. A hátamon időnként a mellei suhantak, a fenék és belső comb masszírozása közben nem fukarkodik az erotikus érintésekkel, Egész testem átmozgatásra került. Élményt kívánt nyújtani a masszázzsal is.
Aztán melleit hátamhoz nyomta és finom lágy puszikkal a nyakamat és a fülemet kénytette. Eddig sem voltam izgalom híján, de ettől egész testemen bizsergés futott végig. Ez volt az átvezetés a program második részébe.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
>FLOW
Nonoka érintése flow élmény volt számomra. Érzékeltem testének könnyedségét. Éreztem bőre bársonyoságát. Halotam ahogy levegőt vesz. Beszívtam illatát. Ízleltem csókját. Tapintottam csodás testét Teljesen elmerültem testének érintésébe, lénye valójába, mind ez valóságos afrodiziákum ként hatot rám. Egyszerre gerjesztett hatalmas vágyat és feloldódást. Nagyon különös élmény volt számomra.

>SUAVIUM - NONOKA AZ ÉRZÉKI CSÓK NAGY MESTERE -
A nyak puszik voltak a jelzés az átvezetés. Már a puszik koreográfiája - ahova és ahogy adja- jelezte, hogy az ajkak nem akármilyen mesterével van dolgom. Meg fordulva Nonoka testével takartam magam és keresetem száját. Ajkaink lassan összeértek, érzékien egymáshoz simultak, nyelvemmel előbb felső ajkát, majd a nyelvét is simítottam. Csókja káprázatos, számomra álmok álma. Ahogy rajtam feküdt egész testével benne volt a csókban, egyszere fokozta a vágyat és adott boldog perceket. Ütemesen távolodott el ajkunk, nyelvünk, hogy újra és újra egymásra találjon. Jó néhány percig tartott ajkaink ezen játéka és többször megismétlődött. Közben simogattuk egymást, kölcsönösen bejárva minden elérhető erogén zónát, mintát véve egyes régiók érzékenységről. Nonoka épp úgy örömest vett részt csók folyamban mint én.
A csókolózás inkább a felvezetést támogatta. Imádok csókolózni számomra a csók a "kényeztetés" elengedhetetlen része., és Nonoban nagyszerű partnerre leletem.

> FRANCIA GYAKORLAT - AMELYBEN NAGYON OTTHON VAN ÉS SZERETI CSINÁLNI
Nonoka apró puszikkal végig halad testemen. Szájamtól indult, kérésemre elidőzött mellbimbóimon, és elérte célját a férfiasságomat. Hihetetlenül szexi módon kerültem a szájába. Lassan érzékién franciázott, játszadozott ajkaival, nyelvével a makkon, siklott a szája lefelé. Az ajkai és kezei bejárták a férfiasság egészét és annak környékét, sorra került a combtő, a zacskó. Nagyon szép és izgató látvány volt ahogy játszott velem. A mennyországban voltam A szemkontaktus folyamatos volt, Nonoka élvezettel fürkészte a kiváltott hatást, ami beteljesedésben kezei között történt meg.

> BOLDOG VÉG - KÖLCSÖNÖS MEGÉLÉSE
Nonoka miután francia feladványt abszolválta hátra dőlt a tatamin és mint aki azt mondja. “most jössz nekem eggyel” fejemet finoman öléhez húzta. A feladat igen kedvemre való volt. Nem rontottam ajtóstól a házba. A vénuszdombról puszikkal indulva lassan végig haladtam a jobb lábán a lábujjakig, majd a balon visszatértem a kiindulásig., közben gyönyörködtem Nonoka kacér mosolyába. Aztán itt volt az idő az arany háromszög részletesebb szemre és nyelvre vételezésének. Óvatosan ujjaimmal ismerkedtem az alsó ajkakon, és szemre vételeztem a háromszög lenyűgöző középpontját. Előbb ujjaimmal, majd nyelvemmel felfedeztem Nonoka illatos kehelyének alkotóit. Nyelvem bejárta a kis és nagy ajkakat, a hüvely bejáratott és tartósan a csikló kényeztetésével voltam elfoglalva. A művelet sorokat változó intenzitással és ütemezéssel végzetem. A kitartás és az örömszerzés iránti vágyódás meghozta eredményét. Nonoka a szituációt fenntartotta, így három boldog véget véltem megszámolni. Számomra az örömszerzés adta a boldogságot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extráról nem esett szó.
Az asztalon helyeztem el - virággal, ajándékkal együtt - borítékban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
>KIS TÜNDÉR - NAGY ODAADÁSSAL.
Nonoka csinos lány, aranyos, csodás nő, , kedves, szenvedélyes, éles eszű, bölcs, tapasztalt hölgy.
Remek ahogy masszíroz, és ész veszejtő az erotikába. Szereti, amit csinál és művészi szinten űzi az érintéseket.

Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyeségi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-16 05:07:08
Remek, részletes, érdekesen megírt, információ gazdag olvasmány Minden része alapos és informatív, érdemes elolvasni. Köszönet a megosztásért!

2024-05-14 16:41:05
Számomra ez a beszámoló egy kiválóan sikerült randevú szépen megfogalmazott leírása, amit élmény volt végigolvasni. A hölgy nagyon figyelemre méltó.

2024-05-13 10:06:46
Ván-dor a szalag színét módosítottam, kösz az észrevételt. Készletem ezt engedi.....

2024-05-10 20:35:53
Ez egy igen jól megírt beszámoló, de a Nonoka megnevezésen nagyon jól szórakoztam. Volt a családban egy 90 éves néni, őt hívták Nonokának.

2024-05-10 08:18:32
Izgalmas, jól részletezett leírásod alapján sokkal színesebb szalagot érdemel. Külön élmény a csók mélyebb kifejtése, nagy inspirációt adott, hogy hasonló élményben legyen részem.
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

felejthetetlen: 12db
(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

(2022-09-30) : A technikája nagyon kellemes, mégis hatékony és szakszerű, érezhető, hogy tanulta, illetve hogy teljes odaadással csinálta. Így egy nappal a randink után is érzem a hatását, van egy enyhe, kellemes izomlázam. A masszázs közben végig beszélgettünk, nagyon sok közös téma akadt, illetve Noémi rendre rámparancsolt, hogy lazítsak, mert be vagyok feszülve.

nagyon jó: 8db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

: 10db
(2024-02-01) : Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez.

(2019-08-05) : A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nono...

(2019-04-19) : A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak.