Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

NIKI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-07 18:42:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Yosarian!

Először is szeretném megköszönni Neked, Kandúrom, hogy felevelenítetted a randenvúnkat. Élvezettel töltöttem el veled ezt a kevéske órát is és örömmel élvezem kölcsönösen a társaságod! Remélem még sok közös emlékünk lesz! Puszillak :)

Beszámoló NIKI +36702425695 121440 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg NIKI hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges csúszka
fergeteges francia
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel a randijaim mostanában randomok, most is így indult. Nikinél már voltam egyszer és akkor szimpátiája jeléül megadta Viber elérhetőségét. Niki szalonja kb. 20 percnyire van budai otthonomtól. Behatárolt időm volt ezért ráírtam Viberen, tud-e fogadni egy órán belül. Szerencsémre, ő még úton volt és szabad volt az első időpontja. Szuper, elkezdtem készülődni, szépen nyugodtan, majd elindultam a Széll Kálmán tér irányába.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ahogy már említettem, Niki Budán rendel, a 2. kerületben, nem messze a Széll Kálmán tértől, a Duna felé. Ebből kifolyólag igen sok lehetőség van tömegközlekedéssel elérni a címet. A villamos szinte az épület előtt áll meg. Autóval inkább a közeli mély garázsokat javasolnám, pl. a Mammut alattit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokan a helyszín alapján azt hihetik, hogy a már régebben itt működő két szálon egyike Niki rendelője, de nem.
Ez egy újabb intézmény, néhány hónapja nyílt, mint megtudtam. Régi többemeletes épület egyik felső emeletére kell feljutnunk a lányokhoz. Szépen,igényesen felújított lakásba lépünk, a tágas előszobából nyílnak a kezelők, ha jól emlékszem három nagyméretű szoba. Most a középső szobába vezetett Niki, ahová a fürdőn keresztül jutottunk be. Ez azért praktikus, mert így a szobából közvetlen mehetsz pancsolni. Ez a szoba is nagyméretű hatalmas tatami a földön, végében tükör. Kanapé, kis asztal, frivol hangulatú tapéta, félhomály. A tágas fürdő is teljesen rendben, minden rendelkezésre áll, amire szükséged lehet. Talán még annyi, hogy a lift pont a bejárati ajtóval szemben áll meg, abszolút diszkrét.
NIKI külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nikinek van jónéhány feltett fotója, ami alapján semmilyen csalódás nem érhet a helyszínen. Középmagas, sportosan vékony, karcsú, hosszú lábú, formás fenekű lány. A megadott kora teljesen stimmel, formás kerek mellei vannak, érintésre hegyesedő bimbókkal. Mediterrán típus, kreol, selymes bőr, csókolni való nyak, szépen zárt nőiesség. Sötét barna haja, most copfban volt, barna kacér szeme sok mindent elárul egyéniségéről. Arca ovális, enyhén karakteres, mosolya barátságos, stílusa közvetlen. Szeretem a laza, jó dumás csajokat és Niki pont ilyen.
1. NIKI +36702425695 beszámoló Budapest 121440 erotikus masszázs
3. NIKI +36702425695 beszámoló Budapest 121440 erotikus masszázs4. NIKI +36702425695 beszámoló 2024-05-08 09:28:53 erotikus masszázs 1214405. NIKI +36702425695 beszámoló 2024-05-08 09:28:53 erotikus masszázs 1214406. NIKI +36702425695 beszámoló 2024-05-08 09:28:53 erotikus masszázs 121440
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Az van, hogy mostanában szerencsére nem gyötör semmilyen izületi kórság, S mivel csak egy órás randira mentem, Nikivel elég hamar belecsaptunk a lecsóba. Talán az a masszázs kategóriaba sorolható, hogy mikor visszajöttem a fűrdőböl, Niki szárazra törölte a hátsó felemet. Ezúttal is köszönöm ezt a kedves gesztust. Niki egy bodyban fogadott, talán feketében, ha jól emlékszem. Néhány puszi után kaptam egy puha törcsit, és a szobából nyíló fürdőbe távoztam. A törölgetésem után kezeim Niki kivánatos testét kezdték felfedezni. Rajta volt még a body, de így még izgalmasabb volt, lépésről-lépésre.....
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Valahogy a matracra keveredtünk, ahol mindketten a legjobbat próbáltuk kihozni egymásból. Nyaltuk, faltuk egymást, dolgozott az adrenalin, legalábbis nálam bizonyosan. Niki megszabadult bodyjától, bekúszott a lábaim közé és a már időközben felcseperedő farkam vette kezelésbe. Kezében nem sokáig voltam, seperc úgy elnyelt, mint farönköt az örvény. Egyik kezében a zacsim, másikkal a combok simogatta. Időnként felnézett rám, szemével egyértelműen közölte, hogy most szétkaplak ba..meg! Néha kiengedte hímtagom, de csak annyi időre, hogy egy hatalmas adag nyálat csurgasson rá. Mit mondjak, rendesen odaszegezett a matrac hoz. Kicsit felültem, fejét mindkét kezemmel tartottam, nem irányítottam, pont úgy volt jó, ahogy ő diktálta a tempót. Eszembe jutott a ,,Nem vénnek való vidék" című film, de azért a helyzet ennél sokkal jobb volt. Megcsapkodtam a tatamit, időt kértem Nikitől. Ő készségesen szabadon engedte farkam, egy kis olajat tett mindkettőnkre, majd szép lassan csúszkálni kezdett rajtam le-föl.
A genitáliák ezáltal többször is súrolták egymást, Niki igen csak adagolta az örömöket. Egy idő után a 69-re kérdezett rá, de nekem más elképzelésem volt. Kértem feküdjön a hátára, feje alá párnát raktam. Először felső testével barátkoztam, bimbókat májusfaként állítottam, majd lejjebb csúsztam szeméremdombja felé. Puncusát ujjaimmal előkészítettem, majd percenkénti kétszázas nyelcsapással udvaroltam vaginájának. Hálásan szuszogott Niki, lábait magasba emelte jelezvén megelégedését. Az idő viszont haladt rendesen, úgyhogy felhúzodtam Niki mellé, pont annyira, hogy farkam szájával elérje. Ő is befordult felém, férfiasságom ajka befogadta, csípőjét úgy helyezte, hogy punciját kényelmesen elérjem. Egyik lábát még fel is emelte a jobb hozzáférés érdekében. A maradék kb. negyed órában egy hatalmas petting orgia zajlott le kettönk között. Én inkább csak csiklóját izgattam Nikinek, amitől rendesen beindúlt, legalábbis hang effektek erre utaltak. Farkam eközben végig vendéglátóm forró ajkai közt érezhették az egyre vehemensebb szívóhatást, a fejem talán egy kicsit be is horpadt. Kezem finoman Niki nyakára tettem, élvezettel hallgattam, ahogy ő is élvezi közös pettingünket. Az Nfvsz. opcionális, extra Nikinél, most nem éltem vele, még időben kihúztam ajkai szoritása alól. Gyorsan kezébe fogta, majd nem sokra rá melleire irányította szaporító anyagomat. Erősen vissza kellett fognom magam ejakulációm alatt, persze ez nem sikerült maradéktalanul. Nálam kis időre filmszakadás volt, de azért sikerült visszatérnem a való világba. Ezután a szokásos tisztálkodási protokol a már jól bevált ,,Szilvia" hathatós segítségével.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint említettem a Nfvsz. extra Nikinél. Egyéb extráról nincs tudomásom. A tiszteletdíjat a randi végén helyeztem el. Szerintem már nincs ott.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ez volt a második randim Nikivel, ami számomra legalább olyan emlékezetes marad, mint az első volt. Egy vadmacska és egy vén kandúr szerencsés találkozása jókor, jó helyen.
Niki jó fej, csinos, tüzes, odateszi magát. Ezek miatt csak ajánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NIKI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-22 20:56:15
Költöi megfogalmazás, tükrözi a valóságot

2024-05-09 08:44:58
Remek, részletes, élménybeszámoló, élmény olvasni, jól visszaadja a randit. Köszönet rózsák számáért és a megosztásért!
Mutasd mindet

FunkciókNIKI legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-07-25) : Bekapja és nagyon lassan tövig nyeli miközben a szemedbe néz. Csinálja szemből, oldalról és 69-ben is. A létező legtermészetesebb módon lemegy a golyókra is és azt csinálja ott, amit kell, nem viszi túlzásba, nem túl erősen, mint néhány hölgy.

(2023-08-14) : Azzal kezdtük, hogy hasamra feküdtem és Niki a hátamat és a gerincemet masszírozta, majd a csípőmet. Erős keze van és így még sokáig éreztem a testrészeim átmozgatását. A kezelés jó illatú olajjal történt.

(2023-08-07) : A combtő környékén kicsit elidőzött, nagyon jól esett amikor kicsit alám nyúlt, feltérképezte az erogén zónákat. Már ekkor nagyon vártam, hogy a hátamra fektessen. De előtte még jó keményen meggyúrta a hátamat, egész jól ellazított.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-13) : Egyszer csak fölém perdül, punciját szájamhoz nyomja, farkam szájával eltünteti. Igen, nevezhetjük 69-nek is, egy biztos, senki sem jár rosszul. Fogom a fenekét próbálok a legjobb helyzetbe kerülni, miközben Niki szabályosan lefetyeli farkam.

(2022-11-29) : Ráült a derekamra, onnan folytatta és akkor is megkérdezte, hogy nem zavar-e, nagyon felhasználó barát viselkedés. Valami krémet is használt szerintem. Kérdezte a csúszkát, persze miért is ne ha más ott vagyok. Meglocsolt valami olajjal és már rám is siklott. Kicsit csúszkát rajtam, aztán fordulót is kért. Nagyon közvetlen lány, folyamatosan beszélgettünk. Hogy a masszázs elérte-e a célját?

nagyon jó: 1db
(2023-09-07) : Niki elkezdett simogatni és puszilgatta a testemet. Aztán egyre inkább a cerka felé orientálódott. Először a kezébe vette és simogatta, majd puszit adott rá, aztán egyre jobban a szájába vette. Közben a kezei simogatták a cerka tövét és a hasamat, de betévedtek a combjaim közé is.

: 1db
(2023-04-17) : Utána nagyon finoman csúszkált rajtam, apró sóhajokkal, finom puszikkal , kedvességgel és odaadással, nagyon erotikus feelinget varázsolva. Nagyon élveztem, hogy mennyire érzéki átéléssel foglalkozik velem .