Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Csenge(20+)
Budapest IX.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Nóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-16 00:12:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a kedves szavaidat! Várlak vissza szeretettel legközelebb is :)

Beszámoló Nóri +36303574063 120958 szexpartner

Draquar a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Nóri hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
Egyeztetés
Elérhető:
4
Aznap 11 körül hívtam és a két, munkaidő pont végi időpontból mindkettő szabad volt még. Én a későbbi mellett döntöttem, hogy biztosan odaérjek. Ekkor kaptam pontos címet.

Telefonon beszéltünk több alkalommal is - egyszer még a korábbi helyén és kétszer itt.
Sajnos néha nincs elég térerő a mostani lakásában, de amúgy zökkenőmentes volt a kommunikációnk.

Nóri néha kimértnek és tárgyilagosnak tűnt, de sosem volt rideg és mindig nagyon korrekt volt; jó érzésekkel készültem a randira.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Lurdy ház tőszomszédsága, ismert épülettömb. Parkoláshoz is az üzletközpontot szokták ajánlani, onnan talán már rá is látsz Nóri Boudoir-jára. [kacsint]
GPS a helyet pontosan ismeri, érdemes is hallgatni rá, mert az épületek itt elég furán vannak számozva.

BKV-ból villamosok járnak erre; 1, 2, 2B, 23, 51 és klónjaik lesznek a segítségedre, plusz némi séta.

Az épület szerencsére jól van feliratozva, így könnyű megtalálni a bejáratot és portaszolgálat sincs. Lift visz nem túl magasra, de érdemes azt választani, mert jobbra kilépve majdnem rögtön jó helyen jársz.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
Többszereplős lánylakba jutsz, ezt ajtónyitás után legkésőbb a kardiogép és az óriás plüssmaci a tudtodra adja.
Engem Nóri megkért, hogy vigyem be a cipőmet, nehogy a helyi vadmacska megvicceljen, mire visszavenném. A bal kéz felőli szobában voltunk, a fürdő mellett.

A szobát egy franciaágy uralja, az ajtóval szemben szék és kiskomód, rajta kellékek. Ne nagyon akarj sokat mozogni, de az ágy két magas embernek is elég helyet kínál, ha nem terpeszkedsz el nagyon. A falak viszont elég vékonyak, jól lehet hallani a kinti mozgásokat és beszélgetést is - innen tudom, hogy Nóri min. 2 másik lánnyal rendel.
Az ágyon ropogós törölköző várt és tiszta, bordó lepedő; utóbbit együtt terítettük le.

A fürdőben tisztaság és rend fogadott, valamint vizes kilépő. Ez utólag kiderült, hogy a kádból kicsit nehezen lefolyó víz miatt van így, ami más lakásban is probléma. Tusfürdőkből többféle volt, főleg egy márkából - Nóri elmondása szerint mindegyik illatával elégedett, úgyhogy szabadon választhatunk. Szájvíz és kis poharak is rendelkezésre állnak, pont nálam fogyott ki a flakon.
Nóri külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nórira az adatlapján látható képek miatt figyeltem fel, azoknak teljesen megfelelő leányzóval találkoztam élőben is.
Valóban magas hölgy, szép hosszú lábakkal és hajjal - utóbbit látogatásom idején kb. féltucat fonatban hordta. Szemüveges, jól is áll neki, nem takarja el szép szemeit és a dús, de vélhetően mű szempilláit. Szemüvege a fürdésem alatt lekerült, és csak a végén vette vissza.
Teste vékony, nagy cicijei hangsúlyosak, csakúgy, mint formás popsija. Hasa lapos, köldökét egy szép kis ékszer díszíti, ezen kívül nyakában egy aranyos kis medált viselt a természetes szépségén kívül.
Combjai simák és nagyon formásak, puncija is sima volt és jó illatú, nagyajkai között csiklója úgy helyezkedik el, mint a borsó meg a héja. Kényeztetésre jól reagál, élvezet volt foglalkozni vele.

Egy fekete bugyi-melltartó kombóban fogadott az ajtó mögé bújva, félmosollyal az arcán. Bemutatkozásnál nem tudtuk eldönteni, hogy puszival vagy kézfogással indítsunk, zavarunk miatt, ha jól emlékszem, végül kedves mosoly lett a megoldás. Később láttam rajta a visszafogottságának okát is.
1. Nóri +36303574063 beszámoló Budapest 120958 erotikus masszázs
3. Nóri +36303574063 beszámoló Budapest 120958 erotikus masszázs4. Nóri +36303574063 beszámoló 2024-03-18 01:33:50 erotikus masszázs 1209585. Nóri +36303574063 beszámoló 2024-03-18 01:33:50 erotikus masszázs 1209586. Nóri +36303574063 beszámoló 2024-03-18 01:33:50 erotikus masszázs 120958
Action
Barátnő feeling:
3
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
4
Popó:
4
Pornós feeling:
1
Másfél órára érkeztem, majdnem végig ki is töltöttük az időt.

A fürdőszobából kilépve láttam, hogy Nóri már az ágyon ülve vár, még felöltözve. Közeledtemre felállt, amíg én leterítettem a törölközőt a székre, ő már le is kapta magáról a melltartót és elém tárultak szép nagy cicijei, amik a maguk tömöttségében és természetes esésében igencsak tutajos látványt nyújtottak. Ezt meg is jegyeztem neki, amit mosolyogva megköszönt, miközben kecsesen kilépett a bugyijából is. Megbeszéltük, hogy csók csak nagyon ritka esetben van vendéggel, így nem fogom erőltetni, de a pusziknak nincs akadálya.

Kicsit nehezen tudtuk elkezdeni a testi kontaktust, bármilyen jól is alakult szóban a beszélgetés, úgyhogy megkértem, hogy feküdjön az ágyra és kicsit megmasszírozom. Ez tovább oldotta a hangulatot, a kezembe adott krémmel felfedeztem szép és karcsú testét, formás popsiját - és megbeszéltük, hogy a lába és a talpa kimarad, mert nagyon csikis.
Egy idő után, mikor kedvemre végigsimogattam, megkértem, hogy forduljon meg, szeretnék neki máshogy is örömet szerezni. Készségesen megfordult, kezeit a feje alá tette és miután kényelmesen elhelyezkedtünk, apró puszikkal kezdtem elhalmozni. Előbb nyakát és vállait, majd szép csepp-formájú cicijeit ápoltam le, a hegyes bimbóikból ítélve ez tetszhetett is neki, de sok jelét nem mutatta. Illetve annyit mondott, hogy a hajam egy ponton csikizte a hónalját, úgyhogy pózt váltottunk és szemből süllyedtem ölének mélyére. Elképesztően hosszú lábait az elején nem nagyon tudtuk hova tenni, végül javasoltam, hogy tegye a hátamra - reméltem, hogy így a reakcióiból jobban tudom majd, hogy mikor jó neki. Nyalakodásom gyorsan jó hangulatba hozta, időnként sóhajtozott is, de alapvetően mikor felnéztem, arcáról nem sok mindent tudtam leolvasni. Sokáig ügyködtem, egy idő után már csak saját örömömre: puncija jó ízű, puha és nedves volt. Ujjaimat csak a vége felé vetettem be, rögtön a popsijánál. Jól reagált arra is, éreztem, ahogy ráfeszül időnként az ujjamra az élvezettől és finoman mozogott is rá.

Közben odakintről csörgő telefon hangjára lettem figyelmes, egy kolléganő pedig szólongatni kezdte Nórit - gondolom, hogy vegye fel. 3-4 szólítás után egy másik lányhang szólt, hogy "Nóri nem ér rá, a másfél órás vendégével van!". Bent pedig Nóri tőlem kérdezte, hogy ugye nem jól hallja, hogy őt szólítgatják, mikor vendéggel van? Megegyeztünk, hogy idő közben megoldódott a helyzet és nincs ránk odakint szükség.

Mivel éreztem, hogy átütő sikerem most nem lesz, kértem, hogy forduljunk 69-be. Közel egymagasak vagyunk, de igencsak nyújtogatnom kellett a nyelvem, hogy elérjem punciját. Ő viszont igen jó formában találta már a velem egykorút, nem is teketóriázott sokat, marokra fogta a rudat és finoman nyalogatni kezdte a makkomat. Apró, szinte tapogatózó felderítés után mélyebbre kezdte venni - már-már kezdődő mélytorok érzésem volt -, majd kisvártatva áttért a golyókra. Kérésemre egy idő után visszaváltott és szájának határozott és gyors pumpálásával teljesen megacélozott. Mivel a popsija már készen állt, így gumihúzást javasoltam és nem is tiltakozott. Megkérdezte, hogy miként kezdjünk, én szemből szerettem volna, hogy lássam csinos testét. A gumit ő húzta fel, kaptam síkosítót is, de a popsijának bekenéséhez kért egy kis segítséget - naná, hogy örömmel megtettem. Amíg melengettem a kezemen az anyagot, megbeszéltük, hogy tesz egy párnát a dereka alá a jobb szög érdekében. Kicsit nehézkesen ment a metakommunikáció köztünk, de végül minden a helyére került és nagy sóhajjal magába fogadott. Popsija jó szűk volt, a hangja is megjött kicsit, közben tudtam izgatni a csiklóját és időnként a cicijeit is. Lábait felhúzta vagy időnként mellém letette, ilyenformán aktív volt. Egyszer kicsúsztam és a visszahelyezés nehézkes lett volna, így megbeszéltük, hogy gumicsere és punciban folytatjuk.

Nagyon rá voltam izgulva a popsizásra, de a puncija még fantasztikusabb élmény volt - egyszerre szűk, puha és meleg, hívogatva szippantott magába. Mélyebb és intenzívebb lökéseimre újra megjött a hangja, kérésemre vagy kezével izgatta a csiklóját, vagy csak összebújva dugtunk - egészen szerelmes hatást keltett így a randi. Mivel már eléggé előre haladtunk az időben, így magamra kezdtem koncentrálni és mielőtt elsültem volna, kértem, hogy fejezzük be akkor a pofijára. Itt megint póz-problémák adódtak, próbáltam oldalról, próbáltuk az ágy mellett térdelve, de végül határozottan megkért, hogy inkább csak feküdjek le a hátamra és bízzam oda a többit. A pofit így elengedtem.
Viszont jó ötlet volt hallgatni rá, mert kis kézi felkeményítés után mellbimbóival és mellével, valamint szájával vett kezelésbe - ez annyira megtetszett, hogy meglepően gyorsan haladtam a végkifejlet felé. Annyit kért halkan, hogy szóljak, mielőtt elélveznék és akkor gyorsan bekapja. Így is lett...

... és megkaptam itteni pályafutásom dobogós szájba élvezését, olyan levezetéssel és száj- és nyelvmunkával élvezés közben, hogy úgy éreztem, mintha a kéjtől apró áramütések cikáznának végig a testemen, amiből talán egy pillanatra ki is emelkedtem. Nagy szavak, én tudom, de tényleg ilyen érzés volt. Leírhatatlan és fantasztikus, valami, amire nem is számítottam ilyen randi után. Percekig csak hevertem, Nóri minden cseppemet eltüntette, de utána is mereven tartott a technikájával. Végül aztán mellém feküdt, megköszöntem neki az élményt és kértem egy pohár vizet.
Amíg ő odakint volt, összeszedtem magam; kicsit még beszélgettünk öltözés közben, megvártam, míg a másik lányokhoz érkező vendéget fogadják és utána kislisszoltam a lakásból.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Másfél órára jó sok extrát terveztem - popsi, pofira élvezés és lenyelés, amik az alap rózsatöveken kívül még 8 és 6-6 rózsaszálat növesztettek. Nóri kedves volt, a telefonban előre kiszámolta a kiskert méretét. Az elején átadásnál megkérdezte, kell-e visszaadnia és a végén az elmaradt extra miatt is megkérdezte, hogy visszaadja-e az árát. Szóval korrekt volt végig.
Én nem kértem vissza, mert megérdemelte szerintem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nóri kedves, de távolságtartó maradt a randi ideje alatt: amit kértem, azt megtette, de éreztem rajta, hogy zavarják a kérdéseim. Beszélgetni masszázs közben és a randi végén is oldott hangulatban tudtunk, nagyon korrekt volt az elszámolás és az elmaradt extrák ügyében is. A szex is jó volt, sokszor éreztem, hogy kedveli amit csinálok, de teljesen nem tudtunk egymásra hangolódni.
Jó érzésekkel távoztam és köszönöm Nórinak a meghatározó élményt a randi végén!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nóri szexpartner beszámolójáról


2024-03-19 07:48:51
Köszönöm szépen, igyekeztem. :)

2024-03-18 09:12:25
Nagyszerű, részletes. Kösz a megosztást. Gratula!
Mutasd mindet

FunkciókNóri legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-02-29) : Éreztem a szerszámon , megkeményedet mint a vidia, gondoltam ő se maradjon ki a jóból. Nórinak jeleztem itt az ideje a francia leckének. Elhelyezkedtem az ágyon, párna a fejem alá, Nóri meg a lábam közé helyezkedett. Az elején finoman lenyálazta a makkot aztán szép fokozatosan egyre mélyebre engedte. Az elején még kicsit fogta a kezével aztán már kéz nélkül csinálta.

nagyon jó: 2db
(2024-01-30) : Most én feküdtem hanyatt, és nyálcsorgatós, köpködős natúr franciát kaptam. Néha a kezével húzogatta kicsit, de csak pár másodpercig, és többször tövig benyelt. Nagyon jól csinálta, miután párszor torokra vett mondtam is neki,

(2023-11-22) : Leheveredtünk a franciaágyra, ahol először is Nóri kebleit simiztem, somáztam. Először szólt, hogy csak finoman, mert érzékeny, de némi bemelegedés után, amelyről a bimbók ágaskodásából következtettem, nem okozott problémát a finom gyömködés.

: 3db
(2023-10-20) : Lovaglással kezdtük, szép lassan beleült a farkamba és lovagolni kezdett rajta. Közben fogtam a melleit, jó volt. Ezután misszionárius, felhajtottam a lábait és úgy dugtam. Ez is jó volt.

(2023-10-04) : Amikor már kicsit kiélvezkedtem magam, akkor szóltam neki, - vagy valami ilyesmi - hogy én is viszonoznám az orális kényeztetést.

(2023-09-23) : Kaptam egy natúr franciát amibe picit lassan, nyálcsorgatósan, játékosan kezdett bele, ami így idő hiányában már nem a legszerencsésebb. Saját meglepetésemre azonban, mivel vizuális élményekkel gazdagon fel voltam már töltödve, villámgyorsan kőkemény lettem.

lehetne jobb: 2db
(2023-09-28) : Majd elkezdett szopni és verni, elég sietős volt pedig volt időnk bőven. Najd én is kényeztettem egy kicsit végül jött a gumi. Több pózban csináltuk de valahogy nem volt meg az összhang.

(2023-09-20) : A 2.kör eljött lábaim közé ült és farkamra nyálát csurgatva izgatott, hol szopott, hol verte. Végül is jó esett, sikerült felcsigáznia.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-19) : Majd miután visszamentem a lifthez kinyílt résnyire az egyik ajtó. Mondta, hogy nem tud fogadni, mert közbejött valami.