Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Nóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-29 16:31:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a kedves szavaidat! Várlak vissza szeretettel legközelebb is :)

Beszámoló Nóri +36303574063 120806 szexpartner

Lacafici a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Nóri hirdetővel
hosszú lábak
fergeteges francia
legjobb popószex
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon egyeztetünk, elsőre nem sikerült elérnem, de kis idő múlva visszacsörgetett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem a közelben van parkolóhely, a ház másik oldalán. Lurdy mellett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, lakás több szobás, a fürdő, szoba tiszta. A tetthelyen francia ágy van , szoba inas a ruháknak. Minden rendelkezésre áll ami ilyenkor kell.
Egy apró megjegyzés, már voltam ebben a lakásban egy másik leányzónál ami nem túl jó élményeket adott, a lakásban a macskák még mindig meg vannak. Többen vannak a lakásban ,de ennek semmi jelét nem látni. Mással nem találkoztam.
Nóri külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Szép vékony, formás leányzó tényleg kb. 180 magas, arányos testalkat, a test alkatához igazodó szép nagy mellek, amik a képek alapján azt sugalnák ,hogy gravitálnak , de nem csak természetesen állnak. Csodálatos tapintásuk van. Persze mindenhol nagyon jó simogatni, a bőre kellemes puha és sima. Az arc nélküli fotóktól sem kell tartani, kerek arc, szerintem szép arca van, különösen mikor mosolyog. Szemüveg volt rajta amitől kicsit olyan kezdő titkárnő kinézete lett. A haja tényleg olyan hosszú, hogy majdnem a fenekéig ér. A fent lévő képei és az adatok fedik a valóságot.
1. Nóri +36303574063 beszámoló Budapest 120806 erotikus masszázs
3. Nóri +36303574063 beszámoló Budapest 120806 erotikus masszázs4. Nóri +36303574063 beszámoló 2024-02-29 17:59:03 erotikus masszázs 1208065. Nóri +36303574063 beszámoló 2024-02-29 17:59:03 erotikus masszázs 1208066. Nóri +36303574063 beszámoló 2024-02-29 17:59:03 erotikus masszázs 120806
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
A bejutás a szokásos rend szerint, az ajtó mögé bújt, mikor megláttam és végig néztem rajta már abba elfáradt a szemem. A kiírt magasság stimmel mint ahogy szokták mondani két napi hideg élelem kell míg fel érsz a combján.
Aztán a fogadó ruha ami meg olyan mint mesében, volt is rajta valami meg nem is. A színe piros olyan 1 cm szalagokból áll ami körbeveszi a melleit, csak bimbót takarta egy kis szövet, a bugyi szintén ilyen ott csak az elején van egy háromszög alakú takaró.
Aztán hogy vadító legyen fekete combfix ,azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Cipő le és irány a babaszoba, itt megbeszéltük a lehetőségeket, kaptam törölközőt majd irány a fürdő. Gyorsam végeztem, mert nem a locspikolással akartam az időmet eltölteni. Amikor vissza értem ő is bejött a szobába és mivel túlöltözve éreztem magam törölközővel a derekamon, gyorsan megszabadultam tőle.
Állva kezdtük a megismerkedést, végig simítottam a fenekét ,hátát, combokat és puszikat leheltem a vállára , nyakára. Aztán az ajkaimmal eljutottam a mellekig, amiket először körbe jártam a számmal, meg a kezemmel , mivel a csíkok között megtaláltam a bimbokat is , hát azokat is birtokba vettem.
Nem akartam belekeveredni a madzagokba ezért meg kértem vegye le őket, amit készséggel teljesített is. Meg fordítottam és hátulról átölelve élvezkedtem a melleken illetve azt gondoltam a farkamat a fenék vályatba teszem, igen ám csak mivel ilyen magas leányzóról van szó vagy nekem kicsi a szerszámom nem ért fel oda csak alája.
Ekkor gondoltam helyezkedjük inkább vízszintbe mivel ott nincs magasság különbség.
Az ágyra telepedtünk , egymás mellé feküdtünk , ez is egy jó pozitúra mert így a mellekkel és a combokkal is tudtam foglalkozni.
Itt van az előnye a hosszú combú lányoknak, mert elindul a kezed a térttől aztán harisnya, harisnya, harisnya pici bársonyos bőr és elérsz a völgybe ott megkeresed a barlangocskát.
Közben azért az ajkaim sem tétlenkedtek , mert ők meg a melleket és bimbokat kényeztették. A kezemmel nem tudtam betelni a lehetőségekkel , combok, has aztán mell, meg vissza felé. Annyira belefeledkeztem a csodás jó tapintású melleibe , hogy a barlangot csak kívülről jártam körbe de be nem jutottam. Ami mondjuk csak rajtam múlott, mert nem is próbáltam. A mellek és combok elvették a figyelmemet. Hiába na a természetes nagy mellek az nem szilikon, más a fogása.
Éreztem a szerszámon , megkeményedet mint a vidia, gondoltam ő se maradjon ki a jóból. Nórinak jeleztem itt az ideje a francia leckének.
Elhelyezkedtem az ágyon, párna a fejem alá, Nóri meg a lábam közé helyezkedett. Az elején finoman lenyálazta a makkot aztán szép fokozatosan egyre mélyebre engedte. Az elején még kicsit fogta a kezével aztán már kéz nélkül csinálta. A francia közben a mellei a combomon szánkáztak ami nagyon jó érzés volt. A franciája változatos kellőképpen mélyre veszi, vannak hangok is amit a férfiember szeret hallani mikor elég mélyen van. Igaz az adatlapján nincs jelezve , de volt mélytorok. A kényszert is kipróbáltuk igaz ne a pornós változatra gondoljon senki inkább a barátnősre. Amikor elfáradt a feje , megfogtam és én adtam az ütemet, hagyta hogy segítsek. Pihenés képen a golyókat is meglátogatta egy párszor, úgyhogy lehet mondani változatos francia volt. A nyelvét is használja meg a vákuum is megfelelő.
Mivel nem így szeretem volna befejezni kértem a védő felszerelést amit Nóri felhelyezett.
Ha már úgyis fekszem kértem lovagoljon meg, már pattan is a nyeregbe, nem hiába vagyunk lovas nemzet nagyon jól űzi.
Tekerget rajtam rendesen nem kímélte magát, én meg közben a melleivel foglalkoztam hol a kezembe vettem őket hol a számba, kezembe.
Ebbe helyzetbe kezdet igen csak be melegedni , már a hangja is megjött.
A legjobban az tetszett neki , na meg nekem is amikor kicsit megemeltem a fenekét és én mozogtam alatta, adva az ütemet. Közben teljesen rám hajolt és csodás melleit éreztem a mellkasomon. Ezeket a pózókat variáltuk hol ő mozgott , hol én.
Ezt nem tudom mennyi ideig csináltuk, de még nem igy szeretem volna befejezni habár nem sok tartotta.
Jövetelem fő célját a popót kértem Nóritól. Kérdeztem milyen pózban szokta csinálni, hátulról, OK.
Kitolatott az ágy szélére én mögé álltam, kis sikosítás.
Oda illesztettem a szerszámot és finom, kis mozdulatokkal fokozatosan haladtam a cél felé, egyszer csak éreztem átbuktam és a makk bekerült, finoman toltam tovább, aztán kicsit vissza majd megint be de már kicsit beljebb, míg nem elértem a vég célt teljesen befogadott.
Az elején finoman mozogtam , éreztem egyre jobban megjön a hangja Nórinak és ő is elkezdett a farkamon táncolni, na ekkor már lehetett tolni rendesen.
Ebben a helyzetben Nórinak igen csak megjött a hangja és szerintem élvezte is na meg én is.
Nem néztem az időt ,de azt hiszen elég sokáig csináltuk, amikor érezte fáradok akkor ő mozgott, aztán megint én toltam. Meg kell mondjam nagyon élveztem a helyzetet, néha előre nyúltam és a melleket markolásztam.
Mikor már elfáradtam az ágymelletti állásba, párnát tettünk Nóri alá és az ágyra dőltünk és a kezeimbe vettem a melleit, na ez volt az a pont amikor már nem volt visszaút és hamarosan a popóba /gumiba/ élveztem. Hagyott lenyugodni, egy kicsit még mozogtam benne, aztán minden jónak vége szakad, így ennek is.
Elterültem mint a krumplis zsák. Nóri kiment rendbe szedni magát , amikor vissza jött oda feküdt mellém, még egy kicsit simogattam, beszélgettünk.
Sajnos nem sokat ,mert az időm kezdett a végéhez közeledni kb. olyan 40-45 percnél jártunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztem, a megbeszéltek szerint volt. Az extra a Popsi ami 8 rózsa. A mélytorok, kényszer nincs az étlapon, de nem számolt érte plusz. Lehet szimpátia függő.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Aki szereti a vékony, arányos, nem sovány, szép nagy mellű, szép arcú magas lányokat annak kitűnő választás. Valakinek talán úgy tűnhet, hogy nem vesz részt a játékban, de igen csak ő igényli az irányítást és amit mondasz a lehetőségein belül maximálisan teljesíti. Ő nem az a kezdeményező típus, de nem az agresszív, erőszakos irányítás kell neki. Amikor be melegszik a hangja alapján igen csak élvezi a játékot, csak kell neki idő ,hogy oldódjon. A popót nagyon jól bírja és élvezi is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nóri szexpartner beszámolójáról


2024-04-02 21:38:38
Jól megírt beszámoló, minden fontos kiderült belőle kedvet csinált, hogy újra meglátogassam Nórit! Főleg, hogy már van popó is. :-)

2024-02-29 22:23:21
Köszi a megerősítést, Lacafici!

2024-02-29 20:46:06
Mint egy labor munka, olyan precíziós elemzés reszesévé tettél. Gratulálok

2024-02-29 20:22:56
igen ,stimmel a csokor 31 volt popóval.

2024-02-29 19:56:50
Hiánytalan, remek hangulatú órát töltöttél el Nórival, s mindezt 'izletesen' tálaltad elénk, egy jól megirt beszámoló formájában, köszi. A virág csokor nagysága gondolom a megbeszéltek szerint történt. Roppant kedvező... :)
Mutasd mindet

FunkciókNóri legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-10-04) : Amikor már kicsit kiélvezkedtem magam, akkor szóltam neki, - vagy valami ilyesmi - hogy én is viszonoznám az orális kényeztetést.

nagyon jó: 2db
(2024-01-30) : Most én feküdtem hanyatt, és nyálcsorgatós, köpködős natúr franciát kaptam. Néha a kezével húzogatta kicsit, de csak pár másodpercig, és többször tövig benyelt. Nagyon jól csinálta, miután párszor torokra vett mondtam is neki,

(2023-11-22) : Leheveredtünk a franciaágyra, ahol először is Nóri kebleit simiztem, somáztam. Először szólt, hogy csak finoman, mert érzékeny, de némi bemelegedés után, amelyről a bimbók ágaskodásából következtettem, nem okozott problémát a finom gyömködés.

: 5db
(2024-06-14) : Egy kissé visszahúzó, de kedves és korrekt lányt ismertem meg, nem egy irányító típus, de ha korrekt vagy vele, megteszi, amit szeretnél. Az egymásra hangolódás talán nehezebben ment, de a vége jól alakult

(2024-06-12) : Ezt végig úgy csinálta, hogy közben egymást simogattuk, felkészített rendesen a franciára, aminél megkérdezte hogyan szeretem, miután mondtam, hogy én inkább a lassú kényeztetést szeretem, szépen erotikusan végigcsorgatta a nyálát a farkamon, és lassan, felváltva néha kicsit érzéki kézimunka,

(2024-03-16) : Apró, szinte tapogatózó felderítés után mélyebbre kezdte venni - már-már kezdődő mélytorok érzésem volt -, majd kisvártatva áttért a golyókra. Kérésemre egy idő után visszaváltott és szájának határozott és gyors pumpálásával teljesen megacélozott.

lehetne jobb: 2db
(2023-09-28) : Majd elkezdett szopni és verni, elég sietős volt pedig volt időnk bőven. Najd én is kényeztettem egy kicsit végül jött a gumi. Több pózban csináltuk de valahogy nem volt meg az összhang.

(2023-09-20) : A 2.kör eljött lábaim közé ült és farkamra nyálát csurgatva izgatott, hol szopott, hol verte. Végül is jó esett, sikerült felcsigáznia.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-19) : Majd miután visszamentem a lifthez kinyílt résnyire az egyik ajtó. Mondta, hogy nem tud fogadni, mert közbejött valami.