Kiemelt
Csenge(20+)
Budapest IX.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Nóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-19 13:24:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Milf1!

Először is elnézésed kérem, hogy feleslegesen szántad a meglátogatásomra az időd, senki idejét nem rabolom szándékosan,soha..
Napokkal a mai meghiúsult tali előtt leveleztünk, utána telefonon kérted az időpontot, és elnézésed kérem, de nem tudtam Te vagy aki vagy. De ha tudtam volna sem változtatott volna a mai talinkon, sajnos :(
Valóban annyiban hibáztam, hogy nem engedtelek be a lakásba, ezért bocsánatot kérek! Viszont amint kinyitottam az ajtót résnyire, ne haragudj, hogy ezt írom de láttam rögtön, hogy nem szeretnélek fogadni :(
külsőd alapján hirtelen ijedtségből cselekedtem:(
Soha nem bántok meg senkit, miért is tenném? De ahogy én sem tetszem minden férfinak, így nekem is lehet okom elutasítani a randit…
Ezt neked az ajtóban mondtam is, hogy ne haragudj nem vállallak, amire többször vissza is kérdeztél de miért….
Még egyszer elnézést kérek, hogy így reagáltam hirtelen…
Köszönöm a megértésed és szép estét kívánok Neked !

Beszámoló Nóri +36303574063 120694 szexpartner

Milf1 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Nóri hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Itt az oldalon levelezés formájában, majd telefonon egyeztettünk. Eddig minden rendben volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolással nem volt gond, de lehet csak szerencsém volt. A címet kicsit nehéz megtalálni, de nem lehetetlen. A GPS csak részben visz oda. Öt percet kért miután megérkeztem.
Leírás
Telefonon hívtam eléggé kimérten tudtunk beszélni, de azért sikerült leegyeztetni az időpontot. Pontosan meg is érkeztem a kapott címhez. Hívtam és mivel nyitva volt jelenleg a lépcsőház ajtaja így nem kellett kapucsengőt használnom. Kért még öt percet, amit megbeszéltünk, csörgessen meg ha mehetek, így is történt öt perc múlva csörgött. Megadta az emelet számot, de ajtó számot nem mondott. Az emeletre érve hívtam ismét ajtó szám miatt mondta, hogy nem lát az emeleten a kémlelő lukon nézte gondolom. Majd miután visszamentem a lifthez kinyílt résnyire az egyik ajtó. Mondta, hogy nem tud fogadni, mert közbejött valami. Így nem volt mit tennem eljöttem. Ilyenben se volt részem ebben a több mint tíz évben mióta járok lányokhoz. Csak azt nem értem mi jöhetett közbe ilyen rövid idő alatt míg felértem az emeletre. Az hogy maszk volt a nyakamban az nem lehetett a gond mivel vérvételen voltam ott kötelező volt. Elfelejtettem levenni, de nem volt takarva az arcom. Így érthetetlenül álltam az ajtó előtt mikor mondta, hogy közbe jött valami. Ezt csak azért írtam meg, hogy erre számíthat bárki aki elmegy hozzá.
Címkézni nem tudom, mert nincs mit. A képet se tudom megerősíteni, hogy ő lenne, mert arc nélkül hirdet a magassága az stimmelhet, amit a résnyire nyitott ajtóban láthattam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nóri szexpartner beszámolójáról


2024-02-20 08:20:08
Töröltem a hozzászólásokat. Bármelyik hirdető bárkit elküldhet senki nem kötelezhető, kényszeríthető arra, hogy fogadjon valakit.
Mutasd mindet

FunkciókNóri legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-02-29) : Éreztem a szerszámon , megkeményedet mint a vidia, gondoltam ő se maradjon ki a jóból. Nórinak jeleztem itt az ideje a francia leckének. Elhelyezkedtem az ágyon, párna a fejem alá, Nóri meg a lábam közé helyezkedett. Az elején finoman lenyálazta a makkot aztán szép fokozatosan egyre mélyebre engedte. Az elején még kicsit fogta a kezével aztán már kéz nélkül csinálta.

nagyon jó: 2db
(2024-01-30) : Most én feküdtem hanyatt, és nyálcsorgatós, köpködős natúr franciát kaptam. Néha a kezével húzogatta kicsit, de csak pár másodpercig, és többször tövig benyelt. Nagyon jól csinálta, miután párszor torokra vett mondtam is neki,

(2023-11-22) : Leheveredtünk a franciaágyra, ahol először is Nóri kebleit simiztem, somáztam. Először szólt, hogy csak finoman, mert érzékeny, de némi bemelegedés után, amelyről a bimbók ágaskodásából következtettem, nem okozott problémát a finom gyömködés.

: 4db
(2024-03-16) : Apró, szinte tapogatózó felderítés után mélyebbre kezdte venni - már-már kezdődő mélytorok érzésem volt -, majd kisvártatva áttért a golyókra. Kérésemre egy idő után visszaváltott és szájának határozott és gyors pumpálásával teljesen megacélozott.

(2023-10-20) : Lovaglással kezdtük, szép lassan beleült a farkamba és lovagolni kezdett rajta. Közben fogtam a melleit, jó volt. Ezután misszionárius, felhajtottam a lábait és úgy dugtam. Ez is jó volt.

(2023-10-04) : Amikor már kicsit kiélvezkedtem magam, akkor szóltam neki, - vagy valami ilyesmi - hogy én is viszonoznám az orális kényeztetést.

lehetne jobb: 2db
(2023-09-28) : Majd elkezdett szopni és verni, elég sietős volt pedig volt időnk bőven. Najd én is kényeztettem egy kicsit végül jött a gumi. Több pózban csináltuk de valahogy nem volt meg az összhang.

(2023-09-20) : A 2.kör eljött lábaim közé ült és farkamra nyálát csurgatva izgatott, hol szopott, hol verte. Végül is jó esett, sikerült felcsigáznia.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat