Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Nóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-22 20:43:28

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nóri +36303574063 119948 szexpartner

SimiSoma a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Nóri hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon jelentkeztem be délelőtt délutánra. Kellemes, laza stílusú barátnőjével beszéltem, aki Nórinak adta ki magát, de más a hangjuk. Korrekt tájékoztatás, ismerős cím. Két órával a randi előtt még meg kellett erősítenem, és a pontos címet is akkor kaptam meg. Zökkenőmentesen ment ez is.
Megközelítés
Az uszodakörnyéki, legendás lakópark újabb tömbje. Villamoshegyekkel érhető el, busz is van, ahonnan 5-6 percet kell rászánni a gyalogos megközelítésre. A parkolási helyzet belvárosi állapotokat idéz, különösen amióta az Andor utcáig kiterjesztették a fizetős övezetet. Ahol eddig mindig találtam több üres helyet is, most egyet sem. A bolt előtt is, amikor kiáll valaki, már áll is be a helyére az, aki kiengedte.
Helyszín
Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Aztán kétszer jobbra, kis séta, és kopp-kopp.
Minden újszerű, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét, de Nóri kérés nélkül is elegendő fényt fakasztott.
Nóri külseje
Nagyon szép, fiatal lány. Egy sokpántos, hálós semmiségben fogadott, némelyik képen látható is. Viszonylag magas (manapság ritkaság), karcsú, de nem sovány. Cicijei is szép nagyok, nem túlméretezettek, de már akkorák, hogy nem lehetnek immmunisak a gravitáció ellen.
Valóban nem dohányzik. Kicsit távolságtartó, szűkszavú, de alapvetően kedves, együttműködő. Határozott, de azért irányítható. Higiéniája kifogástalan.
1. Nóri +36303574063 beszámoló Budapest 119948 erotikus masszázs
3. Nóri +36303574063 beszámoló Budapest 119948 erotikus masszázs4. Nóri +36303574063 beszámoló 2023-11-23 09:29:53 erotikus masszázs 1199485. Nóri +36303574063 beszámoló 2023-11-23 09:29:53 erotikus masszázs 1199486. Nóri +36303574063 beszámoló 2023-11-23 09:29:53 erotikus masszázs 119948
Action
Tusolás után gyönyörködtem benne, ahogy megszabadult a fogadórucitól. Nem volt tánc vagy sztriptíz, mégis izgalmas élményt nyújtott a kibontakozása.
Próbálkoztam a csókkal, nem csókolózik. Állítólag mással sem, de lehet, hogy csak kedvességből mondta, hogy ne irigykedjek. Megértettem, elég nagy köztünk a korkülönbség. Így ölelkezés közben csak a nyakát puszilgattam. Leheveredtünk a franciaágyra, ahol először is Nóri kebleit simiztem, somáztam. Először szólt, hogy csak finoman, mert érzékeny, de némi bemelegedés után, amelyről a bimbók ágaskodásából következtettem, nem okozott problémát a finom gyömködés.
Keblei után punciját kényeztettem. A nedvesedésből, a hangokból és a finom izomrángásokból ítélve sikerült bemelegítenem. Ennek ellenére az volt a benyomásom, hogy nem járok elég közel az elélveztetéséhez. Besegítettem egy ujjammal is. Megkért, hogy ne menjek mélyre, mert az már nem kellemes. Gondolván, hogy nem kedvence – vagy én nem találtam el a metódust –, csak a barlang feléig merészkedtem. A csiklót viszont hosszasan és alaposan megdolgoztam, jól fel is izgultam közben.
Védőöltözködés után Nóri meglovagolt. Nagyon jól és lelkesen csinálja, rendesen odateszi magát. Nem is bírtam soká. Cicijeit gyűrögetve, puszilgatva, csócsálgatva élveztem el. Hagyott lenyugodni, majd segédkezett higiéniám helyreállításában.
Aztán cicijeit simogatva beszélgettünk. Mint említettem, Nóri kissé szűkszavú. Ennek (nem publikus) oka ki is derült. Talán ezért érezhette pár elődöm, hogy nincs meg a kémia Nórival. Valóban van egy kis távolságtartás, de nem több, mint ami személyiségéből adódik. Egyáltalán nem az a fajta lány, akinek problémás lenne idegennel szexelni, és csak túl akarna lenni rajta. Az, hogy elég nehézkesen találtunk közös témát a csevegéshez, és meg-megszakadt a párbeszéd folyamatossága, az legalább annyira rajtam múlott, sőt, inkább rajtam. Mi tagadás, én sem voltam beszédes hangulatban.
Kitöltöttük az órát, még egy levezető tus is belefért, de második menetre már nem volt erőm. Pedig kedvem az lett volna...
Elszámolás
Mint említette, előre szokta kapni a csokrot. Méltányos, arányos.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nóri megtetszett nekem, nagyon szép lány, és érdemes megnevettetni, mert gyönyörű a mosolya. Nagyon kellemes randi volt. Alkalomadtán szívesen megismétlem majd.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nóri szexpartner beszámolójáról


2023-12-03 07:12:28
Hasznos a beszid, ami több, eddig nyitott kérdésre adta meg a választ. Megjegyzem: a rutin, az rutin!

2023-11-28 08:16:13
Jó kis kedvcsináló írás, nekem tetszett.

2023-11-23 12:44:09
Jól megírt, figyelem felkeltő beszit olvashattam. Kösz a megosztást!
Mutasd mindet

FunkciókNóri legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-02-29) : Éreztem a szerszámon , megkeményedet mint a vidia, gondoltam ő se maradjon ki a jóból. Nórinak jeleztem itt az ideje a francia leckének. Elhelyezkedtem az ágyon, párna a fejem alá, Nóri meg a lábam közé helyezkedett. Az elején finoman lenyálazta a makkot aztán szép fokozatosan egyre mélyebre engedte. Az elején még kicsit fogta a kezével aztán már kéz nélkül csinálta.

nagyon jó: 1db
(2024-01-30) : Most én feküdtem hanyatt, és nyálcsorgatós, köpködős natúr franciát kaptam. Néha a kezével húzogatta kicsit, de csak pár másodpercig, és többször tövig benyelt. Nagyon jól csinálta, miután párszor torokra vett mondtam is neki,

: 4db
(2024-03-16) : Apró, szinte tapogatózó felderítés után mélyebbre kezdte venni - már-már kezdődő mélytorok érzésem volt -, majd kisvártatva áttért a golyókra. Kérésemre egy idő után visszaváltott és szájának határozott és gyors pumpálásával teljesen megacélozott.

(2023-10-20) : Lovaglással kezdtük, szép lassan beleült a farkamba és lovagolni kezdett rajta. Közben fogtam a melleit, jó volt. Ezután misszionárius, felhajtottam a lábait és úgy dugtam. Ez is jó volt.

(2023-10-04) : Amikor már kicsit kiélvezkedtem magam, akkor szóltam neki, - vagy valami ilyesmi - hogy én is viszonoznám az orális kényeztetést.

lehetne jobb: 2db
(2023-09-28) : Majd elkezdett szopni és verni, elég sietős volt pedig volt időnk bőven. Najd én is kényeztettem egy kicsit végül jött a gumi. Több pózban csináltuk de valahogy nem volt meg az összhang.

(2023-09-20) : A 2.kör eljött lábaim közé ült és farkamra nyálát csurgatva izgatott, hol szopott, hol verte. Végül is jó esett, sikerült felcsigáznia.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-19) : Majd miután visszamentem a lifthez kinyílt résnyire az egyik ajtó. Mondta, hogy nem tud fogadni, mert közbejött valami.