A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

NÓRI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-11 15:42:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NÓRI +36305786042 121477 szexpartner

kron a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg NÓRI hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Csörgettem és hamar felvette. Megkérdezte, hol találkoztam a hirdetésével. Ekkor még nem értettem, de később erre is fény derült (a "másik" oldalon domina). Az étlapról előzetesen itt az oldalon már értesültem, így azt már szóba sem hoztuk. Nagy szerencsémre éppen szabad volt, így kisvártatva megjelenhettem ajtaja előtt. Szerintem ez a rész nagyon flottul ment:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A legbelebb belváros (Nyugati tér vonzáskörzete) annak minden előnyével és hátrányával. Számomra csak előny lehetett, mivel tipikus városlakóként a helyi közlekedést (vagy kerékpárt) veszek igénybe. Valószínűleg rá kell szánni az időt, ha esetleg autóval érkezve parkolóhelyet szeretne az ember. Azért szerintem az sem lehetetlen.
Régebbi építésű ház pár emelettel. A bejárattól jobbra lévő lépcsőházat érdemes használni, mert ott a lift. Aztán a megadott emeleten (igazság szerint a lépcsőházból) egyenesen a körfolyosó végén az ajtó (2 lakáshoz nyílik). A kis előtérből már nyílt is a csodák palotája:)
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Nagyon szuper lakás, kifinomult ízléssel berendezve. Kacskaringós folyosó elejéből nyílik a fürdőszoba: kádas zuhanyzó száraz kilépővel, elegendő tusfürdő, szájvíz. A folyosó végén egy nagyobb szoba szolgált a mai találka helyszínéül. Egy nagyobb ágy uralja a szobát, pár fotel és egy kis kanapé segít elhelyezni a feleslegessé váló holmijainkat. Nagyon barátságos lakás érzetét kelti.
NÓRI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már a képek alapján sejteni lehet, hogy egy elegáns finom hölgy látja vendégül a betérőket. Ezt a valóság 1000%-ban túlszárnyalja. Egy egyszerű köntösben fogadott egy angyalarcú Tündér. Bekísér, cseveg, mosolyog, varázsol...Mi egyszerű halandók pedig sodródunk. Szóval a lány csodaszép kívülről: sudár termet, szép arc, csodás keblek. A lány csodaszép belülről is: egy nagyon közvetlen, vidám, mosolygós Tünemény. Hogy mi tetszik rajta: hát úgy minden. Erre mondja a közhely, hogy barátnő feeling. Ő ezt tökéletesen nyújtja az arra érdemeseknek.
1. NÓRI +36305786042 beszámoló Budapest 121477 erotikus masszázs
3. NÓRI +36305786042 beszámoló Budapest 121477 erotikus masszázs4. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-05-13 07:02:12 erotikus masszázs 1214775. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-05-13 07:02:12 erotikus masszázs 1214776. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-05-13 07:02:12 erotikus masszázs 121477
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Beléptem és megkaptam a puszikat, végem volt. Már az ajtóban szimpatikusak voltunk egymásnak. Bekísért a szobába, ahol elhelyeztem a felesleges holmijaimat és elsomfordáltam a fürdőbe. De már eközben is folyamatosan és felszabadultan csevegtünk. Aztán megpillantottam vadító idomait az ágyhoz visszatérve. Ülve lágyan simogattuk egymást. Aztán megszabadulva a feleslegessé vált melltartótól simogattam és ízlelgettem az éledező bimbókat. Érkeztek az első sóhajok csinos vendéglátóm finom ajkairól. Nóri a hátára feküdt és én próbálkoztam bebarangolni az észvesztő idomokat. A melleit és nyakát finoman csókolgatva lassan közeledtem a gyönyörű combok közé. Párszor felpillantva láttam szép partnernőm örömét. Aztán a bugyit félrehúzva táncoltattam nyelvem a forró barlangban. Jópár tánclépés után megemelkedett a formás csípő és Nóri elröppent az élvezetek mezejére.
Helycserés támadást javasolt, mert az idő már jócskán előre haladt (és hosszabítást javasolt). Felém kerekedett, én még kicsit átölelve a melleit kényeztettem, amit nagyon élvezett. Kicsit benyálazta a kezét és egy lágy kényeztetésbe kezdett. Hihetetlen, de ez most jobban esett, mintha szájjal munkálkodott volna. Azt hittem, rögtön végem, Felkerült a védelem és a már így is határon lévő merev testrészem a forróan lágy ajkak közé került. Kellően lágy és intenzív ápolás következményeként nagyon hamar végem lett. Mivel már nagyon elszaladt az idő (hosszabbításra végül nem volt szükség), ezért megtisztogattam magam, aztán vizesblokk látogatás után távoztam.
Aktusra most nem került sor, de igazság szerint ez a látogatás számomra így is tökéletesre sikeredett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, az ár/érték arány kiváló. Extrát nem kértem, mivel maga Nóri az extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Odamegyekelrabolomhogyegylakatlanszigetencsakénölelhessem:)
Sokat csevegtünk és számomra (talán számunkra) igazán ez adta meg a nagyon jó alapot egy remek találkára.
Nóri egy csodás Jelenség: társaságában repül az idő, bármit is műveljünk közösen.
Részemről abszolút ajánlott a Vele való találkozás bármilyen formában is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NÓRI szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNÓRI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-05-17) : Nóri a lábamra ült és light-osan masszírozott, inkább csak, hogy meglegyen a hangulat. Viszonylag sokat beszélgettünk olyan dolgokról, amik a kínálatban szerepelnek, nagy részéről el sem tudtam képzelni, hogy valaki tényleg ennyire fájdalmas dolgokat kérjen, de megint tanultam...

nagyon jó: 1db
(2022-05-18) : Csókolgatta a fülemet, nyakamat, melleimet. Szeret harapgálni, nyom nélkül tette ahogy kértem. Kicsit fájt, jó érzés volt. Szemkötő lekerült, szolid húgycső tágító pedig előkerült és szépen belém nyomta, mozgatta.

: 15db
(2024-07-16) : Majd kaptam egy isteni francia és kézi levezetését addig míg el nem mentem. Nagyon finoman franciàzik, érti a dolgát tudja mi kell a férfinak .

(2024-07-07) : Finomabb és kevésbé finomabb mozdulatok (ezek dominás beütések?) váltják egymást. Ja, még a legelején kikészített pár eszközt, de mondtam, hogy félreértés, én azokat nem kérem :-). Végig két kézzel dolgozott, növelte szép fokozatosan a feszültséget és amikor majdnem vége lett meg tudott állítani, majd újra kezdte és így lett vége(m).

(2024-05-20) : Volt egy felvetése,hogy forduljunk 69be,nem ellenkeztem és így folytatta a masszázst, és olyannyira jó volt,hogy nem tartott sokáig mire elmentem úgy, hogy ráadásul nem voltam teljesen merev,de így is jót élveztem.