Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

NÓRI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-11 22:55:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NÓRI +36305146219 120120 erotikus masszázs

Rontonton a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg NÓRI hirdetővel
perfekt popsi
fülledt erotika
sok játékszer(vibrik)
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nóri hírdetésére itt az oldalon találtam rá. Nagyon megtetszettek a fotói, de igazán az érdekelt mi is ez a varázsdoboz. Ezért telefont ragadtam. Szexi hang szólt a telefonba, sikerült vele egyeztetnem. Elmondta a lehetőségeket, virágcsokrot is tisztáztuk és még aznapra találtunk is mindkettőnknek megfelelő időt. Másfél órára neveztem be elsőre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a 2.kerületben a Mechwart ligetnél van, vagyis könnyen megközelíthető. A tömegközlekedés kiváló, parkolás azonban nehézkes, ezt bele kell kalkulálni az érkezési időbe.Keresgélés helyett jó opció lehet a közelben lévő Mammut garázsa. Innen pár perc séta a cél. Telefonban megadott cím pontos, könnyen megtalálható, telefonban a kapucsengő számát is megkaptam,csengetés után elmondta az emelet,ajtót is így egyszerűen bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi patináns épület egyik lakása van kialakítva egy igényes szalonná. Egy kis fogadóhelységbe érkeztem, onnan középső előszoba jellegű helységbe értünk, innen nyílik a fürdő, a wc, és 3 szoba, illetve egy helység csak a lányoknak. Minden nagyon igényes és hangulatos. Egy kicsi szobába léptünk, halk zene és hangulatfény volt, masszázságy a programhoz, 2 fotel, több tükör, nagyon izgalmas volt. A fürdőben zuhany van, , mosdó, illetve a mosógép is itt van elhelyezve. Szép, igényes és legfőképp tiszta, higiénikus. Még a kilépőn is volt külön száraz törölköző. Hibátlan hely.
NÓRI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nóri pont úgy néz ki, mint a képeken, az egyetlen dolog ami újdonság volt, az a szemüvege, viszont szerintem kimondottan jól áll neki, és egy idő után le is kerül. Fekete egyrészes miniruhában várt rám, kiengedett hajjal, fekete magassarkúban. Tusolás után az előszobában várt rám egy fekete köntösben, alatta már csak fehérnemű, és egy bohókás, plüss papucsban, szerinem cuki. A köntös a masszázs előtt lekerült, egy fekete szett volt rajta, tangás alsóval, nagyon vonzó volt számomra. Nóri jó beszélgetőpartner is, intelligens, kedves, figyelmes. Nagyon jó társaság. Szerintem ő erre termett, mert belead mindent, hogy jól érezzem magam, és átéli veled a kalandot.
1. NÓRI +36305146219 beszámoló Budapest 120120 erotikus masszázs
3. NÓRI +36305146219 beszámoló Budapest 120120 erotikus masszázs4. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-12-12 09:44:09 erotikus masszázs 1201205. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-12-12 09:44:09 erotikus masszázs 1201206. NÓRI +36305146219 beszámoló 2023-12-12 09:44:09 erotikus masszázs 120120
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hasra feküdtem, Nóri megkérdezte, hogy krémet vagy olajat szeretnék, én rá bíztam magam, így olajjal kaptam a masszázst. Finom, lazító masszázs volt, nem erős, sportos, hanem pihentető. Alulról haladt felfelé, kitért a belső combomra is és kisebb, nagyobb benyúlásokkal is jelezte, hogy jó kis program van készülőben. Aztán haladt tovább a hátamra, ezután a fejemhez állt, és folytatta a vállammal, nyakammal. Itt merészkedtem már megsimítani a combjait, és formás popsiját. Itt még visszanyúlt a hátamat masszírozni, és a fenekem sem maradt ki. Jó kis játék volt ez is. Ezután az ágy másik végéhez ment, felnéztem a tükörben láttam, hogy leveszi a fehérneműjét, és olajozza a testét. Oh, ez milyen dögös! Már ezért a látványért megérte. ( Melltartó nélkül látszik, hogy a melle picit megereszkedett, gondolom már édesanya, kicsit kisebbnek is tűnt, mint cicitartóban, de ez semmit sem vesz el az élményből!!) Olajozás után lassan felmászott mögém a masszázságyra, ami szintén jól mutatott a tükörből nézve. Melleivel a fenekemet masszírozta, aztán haladt felfelé, végül ráült a derekamra, és így mozgott fel és le. Lehet, hogy volt koreográfia, de nem figyeltem meg, mert jobban vonzotta a figyelmemet az, hogy lefelé csúszásnál éreztem a puncija melegét a fenekemen. Itt már nagyon nehéz volt hason feküdni, de még bírtam. csúszka után még megmasszírozta a fenekem és a belső combom, ezután leszállt, szólt, hogy megfordulhatok.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megfordultam , a combomon még volt egy kis masszázs, majd lassan áttért az ágyékomra. Valami ilyesminek képzelem a lingam masszázst ,mert nem csak fel-le rángatás volt, sőt az még messze nem volt. Itt is masszázst kaptam, minden oldalról, és külön a kalapon is .Ez nagyon izgató, szóltam is, hogy szünetet kérek, mert korai lenne végezni. Helycserét javasoltam, meg is történt. Kicsit én is masszíroztam őt ,de hamar eltévedt a kezem itt-ott. Halk nyögdécseléseiből tudtam, jól esik neki az érintésem. Megkértem, hogy forduljon a hátára, így kényeztettem tovább. Felfedeztem az egész testét, minden porcikája finom volt. Olyan volt, mintha remegne, de megnyugtatott, hogy nincs baj, ez pozitív jelzése a testének. A mézescsuporhoz érve kértem még egy megerősítést, hogy lehet-e. Lehetett, így nyelvvel és ujjal is kényeztettem, ami szemmel láthatóan, füllel hallhatóan örömet okozott neki. Szerintem ez legalább 2 orgazmus volt, de ezt ő tudná megmondani biztosan. Mindenesetre a hangja kéjes volt, teste végig vonaglott az érintésemtől. Gyönyörű puncija van egyébként, formás, kívánatos, és ahogy a 2 betolakodó ujjamal érzékeltem, elég szűk is lehet ( sajnos ez nem derült ki biztosan, mivel nem tudtam elcsábítani egy jó szexre, pedig mindent bevetettem) Ezután a masszázságy mellé álltam és ő elém állt, ölelkeztünk, simogattuk egymást, kezével kényeztette a farkam. Aztán egyszer csak elindult a nyelvével a fülemtől a melleimen, hasamon keresztül a harcoshoz. Alulról indult a zacsiktól, aztán végignyalta az egyszeműt, majd lassan vette a szájába. Nagyon érzéki volt, halk hangokat hallatott, mint akit szívesen kényeztet, ez annyira tetszett majdnem eldurrantam. Kis szünet után már kicsit intenzívebben játszott vele. Aztán lassított, majd váltakoztatta ezeket, míg eljött a nagy durranás épp a szájában. De nem engedett el, még lassan dolgozott rajta, míg teljesen elernyedtem. Ezután utódok papírba, majd engem törölgetett. Tusolás után döbbentünk rá, hogy a varázsdoboz kimaradt. Gyors belekukkantottam......legközelebb színezzük a programot ezekkel. Ilyen intenzív élményben még nem volt részem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tudomásom szerint nincsenek extrák, ami növelné a virágcsokor méretét, amit vállal, az mind az alapban van.Bár szerintem a csúszkája és a doboza nagyon extra, a franciájáról nem is beszélve, de azt hiszem ez másféle értelmezés.
Rózsacsokrot az elején adtam át, minden a megbeszéltek szerint történt, visszajárót is szó nélkül megkaptam, nem volt semmi célozgatás, ezért nem is hoztam el mindet.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében nagyon jól éreztem magam. Nóri elsőre szigorú benyomást kelt,de nagyon aranyos, intelligens lány, kellemes társaság. Szemében ott van a tűz, a huncutság. Ő nem egy robot, aki unottan elvégzi a munkáját. Ő igazi partner a játékban, és együtt mentek az úton a célig. Imádtam minden percét. Én biztosan törzsvendég leszek, és jó szívvel ajánlom nektek is a randit vele!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NÓRI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-13 09:13:28
"Szerintem ez legalább 2 orgazmus volt..." LoL :)
Ez tetszett.
Meg az is hogy mindent bevetettèl ès ezt leírtad tök őszintèn. Mondjuk a mindent att a fantáziára bíztad, mit lehet itt bevetni?
Amúgy a mèzescsupros engedèlykèrès mutatja hogy illedelmes vagy.

2023-12-13 06:06:28
ha valoban ugy torten ahogy irtad es probaltad rabeszelni a szexre, akkor ez a beszi ekes peldaja annak, hogy mit nem szabad masszoznel muvelni. eleg sokmindent elmond az irorol is, mindenki vonja le maga.

2023-12-12 10:00:26
Szuper írás! Nóri hozta a formáját!
Mutasd mindet