Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Myira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-31 22:18:14

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Myira +36300999832 119737 erotikus masszázs

crashdummy a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Myira hirdetővel
profi, szakszerű
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Kifejezetten tantra masszázst kerestem, így akadt meg a szemem Myira hirdetésén itt az oldalon. Ugyan a bemutatkozása nem túl részletes, de a képei tetszettek, így a tettek mezejére léptem. Hívtam egy hétköznap reggel, de nem vette fel a telefont. Egy kicsit később újra megcsörgettem, és ekkor már simán elértem. Kérésemre részletesen elmondta a programot., hogyan történik a masszázs, milyen fogásaokat használ, hogyan végzi a lingamot. Elmondta az árakat is. Nála 1.5 vagy 2 órás program van. Tetszett, amit hallottam, ezért egyeztettünk egy délelőtti 1.5 órás időpontot pár nappal későbbre. A meglepetés akkor jött, amikor elmondta a helyszínt. Nem túl rég már jártam ott egy másik lánynál, szintén tantra masszázson.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszínt már ismertem, így GPS nélkül is sima volt odatalálni. Mivel a Belváros legközepén van, pár perc sétára az Andrássy úttól és a Deák tértől, így normál esetben a parkolás macerás lehet, de most iskolai szünet lévén, nagyon egyszerű volt. Természetesen fizetős, és drága. Tömegkőzlekedésből számtalan lehetőség elérhető a környéken, metró, busz és villamos is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy régi építésű, szépen felújított bérház. A bejutáshoz a ház elől hívtam és megkaptam a kapukódot, majd lifttel fel a már isemert emeletre, ahol már a résnyire nyitott ajtó mögött várt. A bejutás diszkrét, bár most alálkoztam egy futárral, aki szintén arra az emeletre ment, ahová én. A lakás is szépen felújított, hangulatosan berendezett, szemmel láthatóan masszázs helyszínnek kialakítva. Most realizáltam, amit a múltkor nem, hogy több masszázs szoba van a lakásban, így nyilván többen is használják. Most nem volt más, férficipő sem állt az előszobában. Egy másik szobában voltunk, mint amit már ismertem, de ez is hangulatos, keleties stílusban kialakítva, a padlón gyertyák, a falon keleti kép és szőnyeg, függönnyel lesötétítve. Halk, relax zene szól. A padlón egy nagy tatami, mellette elektromos melegítő, és mint később megtapasztaltam, a lepedő alatt elektromos melegítő párna. Pakolni van két szék, egy kis kanapéra és asztalka. A fürdő átlagos, zuhanyzó függönnyel. A melegvízre kicsit várni kell, a tusfürdő választék a DM saját márkás termékeiből áll, vol vagy 7-8 különböző féle. A törölköző tiszta, nagy és nedvszívó.
Myira külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Myira egy térdig éső kendőben fogadott, így az alakját csak sejteni lehetett. Magas hölgy, alig alacsonyabb nálam, bár nem vagyok egy óriás. A masszázs során a kendő maradt a derekán, így csak a ciciket vehettem szemügyre, amik közepes méretűek, és kellemesek,.Az arca pont olyan, mint a hirdetésben. Nem egy kirobbanó szépség, mint a kolléganője, de nekem bejött. Szőkésbarna haja és kék szeme van. A masszázs végén, amikor elment rendbe szedni magát már utcai ruhában tért vissza, feszes nadrág és póló volt rajta. Átlagos alkatú, kellemes negyvenes MILF.
1. Myira +36300999832 beszámoló Budapest 119737 erotikus masszázs
3. Myira +36300999832 beszámoló Budapest 119737 erotikus masszázs4. Myira +36300999832 beszámoló 2023-11-02 10:24:46 erotikus masszázs 1197375. Myira +36300999832 beszámoló 2023-11-02 10:24:46 erotikus masszázs 1197376. Myira +36300999832 beszámoló 2023-11-02 10:24:46 erotikus masszázs 119737
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Érkezés után leültetett a kanapéra, vízzel kínált és beszélgettünk. Érdeklődött a tantra masszázzsal és a jógával kapcsolatos tapasztalataimról, és arról, hogy mit várok a programról. Miután így feltérképezett, kaptam egy kendőt, amit a derekam köré kellett tekerni, majd magamra hagyott, hogy felkészülhessek.

Nemsoká visszatért és kezdetét vette a kendő szertartás. Először megkért, hogy álljak vele szembe. A kezét a mellkasomra tette, az övét meg az enyémre. Megkért, hogy nézzek a szemébe, hogy egymásra tudjunk hangolódni. Ezután elővett egy kis botot, amit ő szent fának nevezett. Felizzította, majd az egész testemet körberajzolta vele, hogy megtisztítson. Majd megkért, hogy álljak a szőnyegre, és csukjam be a szemem. Az egész testemet körbe simogatta, a vállamtól a bokámig, miközben körbe járt körülöttem. Ezután a hátam mőgé állt, szorosan átölelt. Az egyik kezét a homlokomra tette, a másikat a mellkasomra, és így ringatott percekig. Őszintén szólva ez nagyon erotikus volt. Leoldotta rólam a kendőt, és azzal is körbesímogatott, majd megkért, hogy hasaljak a tatamira.

Leterített a kendővel, majd azon keresztül végig nyomkodta az egész testemet. Utána finoman lehúzta rólam a kendőt, és egy pávatollal érzékien simogatott. Ezután vette kezdetét a masszázs rész, amihez forró olajat használ. Először a hátamon ment végig az alkarjával, ujjaival, öklével és a körmeivel, nem túl erős mozdulatokkal, kivéve azt a részt, amikor a gerinc mentén végig nyomkodta az akupresszúrás pontokat.

Ezután következtek a lábaim, ami már inkább simogatás volt, semmint gyúrás. A lábfejem is kapott egy finom masszázst. A végén újra végig simogatta az egész testemet, majd szólt, hogy megfordulhatok. Ebben a részben nem voltak kifejezetten erotikus részek. A fenekemet és a zacsit csak jelzés értékkel érintette.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
A folytatáshoz mellém helyezkedett és finoman simogatta a lában, combom, hasam és a mellkasom, újra és újra végigmenve az egész testemen. Itt már érezni lehetett, hogy ébreszti fel a szexuális energiákat. A farkamhoz most is csak szinte véletlenül ért hozzá, de ahogy haladtunk ezen az úton egyre keményebb lettem. Ez a játék folytatódott egy jó darabig, majd előkerült a meleg olaj és rátért a lingam masszázsra. Finoman, lassan csinálta, fokozatosan emelve az izgalmi szintet. Közben igyekeztem használni a légzéstechnikát, amit ajánlott. Időnként visszatért a hasam, combom és mellkasom simogatására, majd újra a lingam masszázs jött. Ezek a körök jó sokáig folytatódtak. Amikor érezte, hogy már a robbanás közelében vagyok, akkor felajánlotta a magmegtartás lehetőségét, de én maradtam a hagyományos felállásnál. Tovább simogatott lassan, érzékien, minden sietség nélkül. A vége egy hatalmas tűzijátékos robbanás lett, ami után még tartott egy darabig a kezében, majd letörölgetett. Leterített a kendővel, mellém telepedett, és újra átsimogatta a testemet a kendőn keresztül. Kaptam egy nagyon finom kéz masszázst is a végén, majd elment rendbe szedni magát, engem meg hagyott addig pihenni. Utána újra vízzel kínált, majd átbeszéltük, hogy hogyan éreztem magam. Távozáskor öleléssel búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, minden az alapban. Volt egy kis zavar az erőben az elszámoláskor, mert én 1.5 órára mentem, ő pedig 2 órára emlékezett. De a naptárja segítségével ezt sikerült tisztázni. Így végül kaptam 15 perc bónuszt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Aki egy nagyon jó tantra és lingam masszázst szeretne, annak jó szívvel tudom ajánlani. Profi és kedves szolgáltatás, jó ár érték aránnyal.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Myira erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-05 15:19:16
Igen ezt így kell megírni. Tények, minden túlzott hozzáadás nélkül, gratulálok!
Ebből valóban lehet tájékozódni, hasznossága vitathatatlan. Köszönet érte.
Mutasd mindet