Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Mona

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-18 03:11:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mona +36209525130 121550 szexpartner

Straval_Gabriev_2 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Mona hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Amint megpillantottam a hirdetését, egyből vágyat éreztem egy randira, így örültem hogy van nála VTR lehetőség.
Egyből rá is írtam és szerencsémre hamar vissza is igazolta az általam kitalált időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Helyileg a MÜPA és a Lurdy Ház közötti új építésű lakópark övezet egyike a helyszín. BKK-val jól megközelíthető, jómagam 1 villamos plusz bő tíz perc séta mellett döntöttem. Meleg volt az idő így kimondottan jólesett kicsit mászkálni. Aki autóval menne, annak ajánlom hogy egy negyed órát minimum szánjon a parkolásra, mert én tömött utcarészt és nulla parkolóhelyet láttam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga a lakás ízlésesen volt berendezve, balra hajló L alakú folyosó majd balra volt a szoba, maga a szobából nyílt a fürdő, kicsit ilyen hotel szoba feelinget adva. A fürdő jól felszerelt volt, minden pipere cucc megtalálható, 4-5 tusfürdő, dezodor, szájvíz etc. higiénikus és rendezett volt minden.
A fürdőből a szobába lépve balra tükrös gardróbszekrény, előre a kényelmes nagy francia ágy, az ágy mellett kis éjjeli szekrényke amire utólag helyeztem le a csokrot.
Mona külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Mona a képeknek megfelelő alacsony, picike törékeny szőke lányka. Igazi kis gyöngyszem. A mosolyával engem maximálisan elbűvölt. Szép élénk tekintet, huncut arckifejezéssel párosul. Szép cickói vannak, tenyérbe illőek, nekem kimondottan tetszettek a mellbimbói. Kis gyönyörűség, abszolút magával ragadó.
1. Mona +36209525130 beszámoló Budapest 121550 erotikus masszázs
3. Mona +36209525130 beszámoló Budapest 121550 erotikus masszázs4. Mona +36209525130 beszámoló 2024-05-19 09:45:29 erotikus masszázs 1215505. Mona +36209525130 beszámoló 2024-05-19 09:45:29 erotikus masszázs 1215506. Mona +36209525130 beszámoló 2024-05-19 09:45:29 erotikus masszázs 121550
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Itt sajnos megérződött a fél óra, mivel szívesen eltöltöttem volna vele még időt, na de akkor kezdjünk is bele. :)

A fürdőből visszatérve vártam a szobában rá, nemsokára meg is érkezett az általam kért pohár vízzel. Letettem az éjjeli szekrénykére majd javasolta hogy foglaljak helyet az ágyon.
Kérdezte, hogyan szeretném hogy Ő kezdeményezzen-e, avagy fordítva. Nekem sosincs forgatókönyvem általában a dolgok úgy jönnek az adott vágyaimból adódóan.
Így kényelembe helyeztem magam és hagytam kibontakozni, egy nagyon kellemes natúr franciába belekezdett. Finoman érzékien vett a szájacskájába és fürge nyelvecskéje csak úgy pörgött a makkomon. Majd picit mélyebbre vette és kicsi kéz használattal, de egy elég rendes felvezetést kaptam. Volt egy két pillanat mikor szívesen elengedtem volna magamat, de nagyon vágytam rá, hogy belé hatoljak így óvszer felhelyezését javasoltam.
Mivel én feküdtem a hátamon javasoltam hogy akkor lovagoljon meg. Óvatosan ült bele, volt egy pillanat mikor olyan érzésem volt hogy felnyársalom szegénykét. Mikor tövig merültem, ténylegesen extra szűk puncijába picit sziszegett és óvatosan úgy helyezkedett hogy neki is jó legyen. Gyengéden lovacskázott, majd inkább váltottunk misszionárius pózba.
Itt már szabadabb volt a mozgás, nagyon kellemes jó volt így szeretkezni, majd idő szűkében gondoltam akkor kutyusban fejezzük be. Gyengéden betettem neki hátulról, mellkasát néha lenyomta az ágyra hogy jobban bepucsítson nekem. Picit elkapott a hév, de figyeltem a jelzésére, mert picit a bal kezét a combomra helyezte, hogy ne teljesen toljam be.
Viszont picit túlpörögtem és kifáradtam a tempóban így, javasolta, hogy szájjal befejezi.
Gumi le, én hanyatt és hagytam, hogy finom puha ajkaival és szívóerejével csodát tegyen rajtam. Mivel nem kértem extrákat, így a csúcs közelében mikor nagyon hallatszott a hangomon, hogy mindjárt elmegyek, akkor kivett a szájából és kicsi kacsójával rántott kettőt-hármat és volt egy hatalmas spricc.
Még jó hogy kommandós reflexekkel rendelkezem, mert jobbra kaptam a fejem és kb. 2-3 cm tőlem a fejem mellett telibe kaptam a kis díszpárnát, így az ment a mosásba. :D
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kiírtaknak megfelelő a virágszám. Korrekt minden. Én most csak az alap fél órát vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 70, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Olyan pozitív módon van hiány érzetem, mivel jól éreztem magam és több idővel szívesen kipróbáltam volna még ezt azt az étlapról. :)
Abszolút barátnő feeling volt az együttlét, búcsúzóul egy finom szájra puszi keretében kaptam invitálást, hogy legközelebb popsizhatunk is. Nos hát én abszolút vevő vagyok minden jóra, csupán majd legközelebb egy óra hosszát kell választanom, hogy jusson mindenre szép kényelmesen idő.
Még majd jövök, puszillak! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mona szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet