Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Misty VIP  beszámolója
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-10 14:51:30Miszter01 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Misty VIP +36305476995 121749 szexpartner

Miszter01 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Mistyre itt az oldalon találtam rá. Már régóta szemezgettem vele, hát mondom nosza bepróbálkozom. Szerdán hívtam kérdeztem, hogy előre tudok-e időpontot foglalni szerencsére igen. Én előtte egy órával meg kettővel nem tudom kiszámolni a napot sajna. Meg is beszéltük a péntek 9-et. Elmondta, hogy hova kell menni, kaptam házszámot és emelet ajtót. Már a telefonban nagyon kedves hangja volt beszélgettünk is egy kicsit már itt meg volt a közös hang úgy éreztem. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Annak ellenére, hogy a 9 kerület forgalmas részén található a kecó, könnyen odataláltam és szerencsére parkoló is volt. Én kocsival mentem, de a Boráros tér önmagáért beszél tömegközlekedésben is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Épület egy régi téglaépítésű polgári ház emeletén található. Bejutás pofon egyszerű volt. Előtte lentről csörgettem pont mikor beszéltünk jött ki egy idős Úr az épületből, ezért továbbsétáltam a diszkréció miatt, nem szeretek lakókkal találkozni. Miután az öreg el, én visszasétáltam és felcsengettem nyílt az ajtó és elindultam kedves partnerem kéjbarlangja felé.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Abszolúte mint a képeken, azoknak teljes mértékben megfelel. Mivel arccal hirdet, tudtam mire számítsak és azt is kaptam. Egy gyönyörű bomba testű milf nyitott ajtót. Mivel van egy kamasz lánya ezért abszolúte MILF na, de nem az életkora miatt mert eléggé fiatalka még, korán lett a baba. De sehol egy terhességi csík semmi. Szép feszes popsi, lapos has és brutál jó szilikon cickók.

Nagyon szép az arca is, nem kell rá egy kiló vakolat, hogy kinézzen valahogy. Plusz kértem is, hogy ha lehet a nagyon erős sminket kerüljük, mert az kimondottan taszít. Kérésemnek e tekintetben is eleget tett, volt egy enyhe make up, de pont annyi amennyi kellett. Egyszóval bomba a csaj. Külön örültem, hogy a képein látható fekete cicaruciban fogadott.Misty VIP 305476995  Miszter01 beszámolója
Action
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Miután megérkeztem beinvitált és kedvesen puszival köszöntött, átadtam egy apró kis ajándékot és mellétéve a csokrot is. Cipőt lerúgva beljebb vezetett a kéjkuckó lényegi helyiségébe. Miután bementünk picit beszélgettünk, no nem arról mit szeretnék, mert azt telefonon már tisztáztuk és azt csak megerősítettük. Itt már igazából mindenféléről beszéltünk, oldottuk a hangulatot. Közben levetkőztem, már ekkor elkezdett simogatni, cirógatni és hát a velem egykorú már kezdett mocorogni amit mosolyogva konstatált.

Mivel kezdtem rohamtempóban megkeményedni, mondta is, hogy nem húzza az időt szaladjak el tusolni. Kezembe adott egy nagy puha törölközőt és bevezetett a fürdőszobába. Fürdő szép tiszta, száraz kilépővel az épített zuhany előtt. Zuhanyzón függöny és természetesen többféle tusfürdő. Nagy szerencsémre nála is találtam olyat amit egyébként használok és szeretek, úgyhogy egy gyors de alapos tusolást eszközöltem. Fürdés után a kikészített szájvízzel a szájhigiéniáról is maradéktalanul gondoskodtam és siettem vissza gyönyörű partneremhez.

Szobába belépve szexi pózban, hívogatóan az ágyon fekve várt, nem volt telefonnyomkodás stb. Rám koncentrált és ez nagyon tetszett. Az ágyhoz közeledve kértem, hogy álljon fel, először szerettem volna még állva is megcsodálni, végigpásztázni gyönyörű formás testét, kérésemnek készséggel eleget tett. Felállt és szexin meg is pördül előttem, hogy meg tudjam csodálni. Tényleg egy bombázó, nagyon bejött. Még így állva hozzám bújt, elkezdett puszilgatni és csakhamar már csókolóztunk és faltuk egymást. Nagyon kellemes puha szája van, jól csókol és nem csak a szájra puszilkodás megy, hanem rendesen. Nagyon érzéki volt igazi barátnő feelinges nyelves csókcsata volt. Közben simogatott és újfent masszírozta a farkam és heréimet. Menet közben hátat is fordított úgy csókolgattam a nyakát simogattam a melleit, ő pedig hátranyúlva folyamatosan izgatta a velem egykorút, aki mondanom sem kell már kőkemény volt ekkor, alig vártam, hogy a szájában legyek.

Misty ezt meg is érezte mert ismét szembefordult velem és elkezdett leguggolni előttem és szájjal kényeztetni meredező férfiasságom. Először lágyan kezdte, nyalogatta a farkam és a golyóimat, minimális kézi rásegítéssel. A nyalogatást természetesen az ismerkedős lágy francia váltotta fel, kezdetben még csak a végét vette be, de aztán szépen egyre mélyebbre, szinte koppanásig. Látszott, hogy beindult az álló fasz látványától. Elkezdett olyan mesteri oboázásba részesíteni, amit régen kaptam már. nagyon jól szopott, hol erőteljesen hol lágyan, nyalogatta majd újra rábukott. Közben fogtam a fejét és lehetett diktálni neki az ütemet. Többször jó mélyre bevette látszott, hogy tényleg szeret szopni és szereti a szájába a kemény hímtagot. És mit ad Isten én is szerettem ahogy szopott. Mesés látvány volt, ahogy az is, hogy végig a tükörben láttam ahogy előttem terpesztve guggolt. Hol lenéztem, hol a tükröt felejthetetlen élmény volt.

Egy levegővételénél aztán leültem az ágyra még mindig szemben a tükörrel és ő négykézlábra ereszkedett kis terpeszben kitolta a popsiját, punciját és úgy pucsított és kezdett el újra szopni. Kérésemnek eleget téve a szebb látványért, miközben a melleinél tartottam Ő pedig a szájával a farkamon támaszkodott két kézzel széthúzta punciját és úgy szopott. Úristen na ez beégett az agyamba, ha csak rá gondolok feláll a faszom. Már önmagában ez a látvány meggyőzött, hogy amint lehet újra meglátogassam Mistyt.

Miután tényleg jól megszopattam, illetve szopatta magát a farkammal kértem, hogy feküdjön hanyatt, ha van kedve és én kényeztetném. Volt kedve, hanyatt feküdt és elkezdtem simogatni, cirógatni melleit majd pedig lecsúsztam, hogy gyönyörű kelyhét is megízleljem. Mikor lekúsztam nagyon kellemes meglepetésben volt részem, Misty ugyanis szépen nedvesedett, már önmagában attól, hogy szopott. Na ha valami akkor ez igazán felizgat. Mivel ujjazni nem lehet ezét nyelvmunkámra támaszkodhattam csak a kellő eredmény elérése érdekében. Nagyon finom, jó illatú puncija van, jó volt nyalni.

Misty miközben nyaltam és melleit simogattam a fejemet simogatta, fogta és kissé irányította is. Volt, hogy rá is húzta a fejem a puncijára és természetesen megérkeztek a kívánt hangok is. A felizgultságtól egyre jobban tekerte csípőjét, szépen emelte, miközben húzta rá a fejelem mígnem egy erősebb sikkantás és combremegések közben még erősebben rányomta, majd pedig megérkezvén eltolta a fejem, hogy szusszanni tudjon. Kicsit pihegett, fújt egyet majd pedig úgy nézett rám, hogy most aztán Ő lesz az aki ellentmondást nem tűrően elveszi ami jár.

Hanyatt fektetett, a lábam közé térdelt és újra elkezdett szopni, de olyan vehemenciával, hogy azt hittem menten elélvezek. De kedves vendéglátóm megkegyelmezett, gumit húzott és belecsúszott. Nagyon kellemes szorítása van a puncijának, jó volt benne lenni. Először csak finoman mozgott, majd elkezdett igazi rodeósként pattogni a nyeregben, amikor pedig lassított én adtam az ütemet, közben Ő végig simogatta magát. Javaslatára lejjebb csúsztunk az ágyon, hogy a tükörben lássam mi történik és Ő is lássa magát. Ahogy látszott és később el is mondta, imádja nézni magát szex közben. Nagyon beindul, ha látja, hogy ki-be jár benne egy farok. Hát mondanom sem kell én is imádtam azt a látványt, miközben ki-be járt benne a farkam.

Kérte, hogy forduljuk át misszibe, ennek örömmel eleget tettem. Misty ekkor átkulcsolt a lábaival és úgy fogadott magába. Jó keményen lehetett dugni és jó nedves is volt. Ahogy húzott magába, hátamba és fenekembe kapaszkodva csókolózás közben az felejthetetlen volt. Kicsit elfáradtam így ezért kértem, hogy forduljunk doggyba, hogy még úgy is kiélvezhessem. Misty azonnal feltérdelt az ágyon szemben a tükörrel és úgy tolta oda gyönyörű punciját. És amit akkor tett az feltette az i-re a pontot. Felsőtestét letette két kézzel hátranyúlt széthúzta gyönyörű kelyhét és mondta, hogy basszam meg jó keményen a szűk pináját. Hát mondom hogy a viharba lehetne ennek nemet mondani. Mögé helyezkedtem és az általa széthúzott gyönyörű kéjbarlang bejáratához helyezkedtem. Szépen betoltam neki tövig, amit ő egy kéjes nyögéssel hálált meg, valamint a szemei felfelé fordulásával.

Elkezdtem finoman dugni újra, Ő pedig kezét a popsiján tartotta, azt széthúzva. Megfogtam a kezeit és vele a popsiját és még mindig lassan járattam benne férfiasságomat. Kezeit elengedve egyik kezével elkezdte simogatni punciját másikkal pedig bal mellét és mondta, hogy ne finomkodjak, hanem basszam meg jó keményen és élvezzem tele. Hát mondom ahogy kívánod. Megfogtam a derekát és felhúztam a farkamra, jó keményen belerántottam, éreztem, hogy jó mélyen vagyok benne és persze neki is megjött a hangja, nyögött élvezkedett és biztatott, hogy basszam csak. Nem volt ott már semmi finomkodás és barátnő feeling sem, itt már kemény pornós baszás volt a javából.

Én basztam ahogy csak bírtam Misty pedig egyre hangosabban élvezkedett újfent, közben feltámaszkodott és tolta rá magát, hogy teljesen tövig benne legyek. Élveztük egymást ahogy kellett, közben végig a tökör felé fordulva ringó melleiben gyönyörködtem és nem is tudtam már mit nézzek a ki-be járó farkamat a pinájába vagy a tükörben az arcát és melleit ahogy élvezkedik, miközben neki is egyre jobban megjött a hangja és kérte, hogy ne hagyjam abba. Ekkor éreztem, hogy eldurranok, ezért egy határozott rántással felrántottam teljes erőből a farkamra és láss csodát egy elnyújtott sikkantás és mély nyögés közben megremegett és újra remegő lábbal elélvezett, miközben Én lüktetve teleélveztem gyönyörű pináját. Misty utána lerogyott az ágyra én még picit mozogtam benne, hogy az utolsó cseppet is benne hagyjam és aztán szépen lenyugodtunk. Eszméletlen élmény volt. Két élvezés a partner részéről egy találkozó alatt, hát mondom ilyen az életbe nem lesz több. Szerintem szimpatikus voltam neki és éreztem, hogy megvolt a kémia is.

Miután lenyugodtunk és kifújta magát kiszálltam, kaptam nedves törlőt és eltávolítottuk a harci felszerelést és ledőltünk az ágyra. Hozzám bújt, simogatott, leginkább a farkam és heréimet és beszélgettünk az élte nagy dolgairól.

Kérdeztem, hogy mennyi az idő és közösen konstatáltuk, hogy szó szerint "elbasztuk az időt" és már túlfutottam a randit, mondtam, hogy természetesen kompenzálom, de mondta, hogy már kompenzáltam természetben és, hogy cuki vagyok és szívesen töltötte velem az időt. Természetesen azonnal szedelőzködtem, mert nem élünk vissza a vendégszeretettel, de szerencsére Misty mondta, hogy tusoljak le nyugodtan, nem az 5 perc tusoláson fog múlni az élete. Ezért elszaladtam fürdeni és extra gyors fürdés, törölközés után öltöztem is és egy búcsú csók kíséretében a mielőbbi viszontlátás reményében távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt volt, amit megbeszéltünk minden úgy történt. Az órás csokrot adtam át egy extrával, melyet a legelején letettem az asztalkára és többé szóba sem került.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Misty egy tökéletes partner egy igazi (bocsánat a ronda szavakért) baszni való dögös MILF, aki az elején a barátnő feelinggel vezet rá az abszolút pornós művészetre. Látszik, hogy imádja a faszt, szereti szopni és szereti a szexet. A popsit végül nem próbáltuk ki, azt meghagytam egy következő alkalomra, mivel közösen megállapodtunk, hogy természetesen lesz következő alkalom. Alig várom, hogy újra benne legyek. És újra egy hatalmasat basszunk!

Köszönöm Misty szuper volt! :) < 3

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 43db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2024-05-02) : Újra egy isteni francia, barátnös, pornós felváltva, én a levegőt egyre jobban kapkodtam. Előkerült az óvszer, azt sem tudtam, hogyan került a megfelelő helyre, s Misty már rajtam is ült. Majd mozgott, egyre lendületesebben, mígnem elérkezett a vágta ideje.

(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

: 51db
(2024-04-26) : Egy kis lovaglólecke vette kezdetét, nagyon profi módon. Ekkor már tudtam, hogy ebből szégyen lesz és vert seregként távozom majd. Gyorsan egy kis kutyust próbáltunk, továbbra is eszméletlen látvány mellett,

(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.