Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-15 11:28:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 119287 szexpartner

Majomcsapda a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Telefonon egyeztettünk, aznapra már nem fértem be(le), így megegyeztünk egy következő heti időpontban. Nem kellett SMS, megerősítés, mindketten tudtuk, hogy mikor és hol kell megjelennünk. Szeretem benne, hogy nem túráztat feleslegesen, amit megbeszéltünk, az úgy is lesz.
Megközelítés
Pontos címet kaptam már a telefonban, kivételesen tömegközlekedtem, a 4-6 villamostól öt percet kell gyalogolni. Parkolni pénzért lehet, de nem bíztam abban, hogy lesz hely. A ház könnyen felismerhető, kaputelefonálás után nyílik az ajtó.
Helyszín
Egy talán századfordulós lakás, felújítva. Szép nagy előszoba konyhával, fürdő zuhanyzóval, tusfürdővel, szájvízzel, puha törölközővel. A baszoba szép nagy, világos, három állítható tükör (nem értem rá foglalkozni velük), nagy franciaágy. A ruháimat egy fotelba raktam le, de legközelebb azzal vannak terveim, úgyhogy akkor majd egy székre teszem.
Misty VIP külseje
Misty a képeknek megfelelő csinos hölgy. Szép arc, tuningolt cicik, borotvált punci, csinos popsi. Sok tetkó, a videón mindegyik megtekinthető, a képekről némelyik lemaradt. Fehérneműben és magassarkúban fogadott, de szép sorban minden ruhadarab lekerült róla.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 119287 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 119287 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2023-09-15 18:30:08 erotikus masszázs 1192875. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2023-09-15 18:30:08 erotikus masszázs 1192876. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2023-09-15 18:30:08 erotikus masszázs 119287
Action
Fürdés után Misty az ágyon várt, gyorsan belevágtunk a lecsóba. Az elején kicsit nyalogattam a punciját, de hamarosan a szájában találtam magam. Itt némi mélytorkos elemekkel fűszerezett francia vette kezdetét, a kedvencem az volt, mikor hanyatt feküdt az ágyon, és felülről dugtam a száját. Nem kellett fejlógatás, csak úgy függőlegesen durr bele. Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is :D. Egy idő után nem bírtam, magasabb sebességre kapcsoltam, és telelőttem a gumit, nem kis részben az általa kiadott izgató hangok miatt. Nem így terveztem, de sebaj. Ezután beszélgettünk egy jót, kivel mi történt, hol járt, mit csinált az elmúlt időben. Ezzel el is szaladt az idő, de Misty jelezte, hogy utánam nem jön senki, így még egy spricc nélkül nem szabadulok. Gyorsan a szájába is vett, profi módon játszott a farkammal, ügyelt arra is, hogy lássak is valamit, miközben ő a tükörben nézte a történéseket. Végül hanyatt fekve menterm el a szájába/arcára, persze a gravitáció egy szemétláda, mert minden visszacsurgott :D. Kaptam törlőt, amíg Misty rendbehozta magát, majd segített nekem is befejezni a tisztálkodást. Dobtam egy gyors zuhanyt, rendeztem a piszkos anyagiakat, és könnyes búcsút vettem Mistytől.
Elszámolás
A végén rendeztem, extrát nem vettem igénybe (talán a popsi az?), Misty szépen megköszönte és eltette.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon rég durrantam el gumiban, és nagyon rég szoptak le ilyen gyorsan, mint Misty a végén. Hiába, aki tud, az tud. Jó élmény volt az egy óra, jó hogy Misty ismét elérhető. Át kell terveznem a cash-flow-mat, kevesebb koktél és sör, több Misty. Ha bírod a bevállalós csajokat, Misty jó választás!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2023-10-14 21:58:15
Gratulálok M.Csapda, elèrted az első helyet.

2023-09-24 07:47:10
Le a kalappal Misty előtt. Ez a hozzáállása példás, ahogy nem hagyja a vendéget csak úgy szabadulni, hanem szex ragadozóként újra ráveti magát.

2023-09-17 23:48:16
Nem különösebben hosszú lett ez a beszi, pláne, hogy "felejthetetlen". De minden benne van ami lényeges, így nálam elérte a jól megírt szintet. Köszi, hogy megírtad!

2023-09-16 11:59:05
A bővebb infóban szereplő óra ára és a beszámolóban megadott összeg különbözik. Végül is akkor melyik a helyes? Kicsit lehetett volna hosszabb az írás de alapvetően tetszett.

2023-09-15 19:00:30
Példaértékű hozzáállás. Talán egyszer engem is megtisztel vendéglátásával!
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-07-05) : Az ágy mellett állva ölelkezünk, csókolózunk, keze már a farkam kutatja, türcsi le, róla meg a melltartó le, így gyorsan rá is bukok a bimbókra, mint az éhes csecsemő. Leül az ágyra, leveszi a bodyt, majd a a farkam kerül a szájába. Határozott és lendületes bólogatásokkal kerget az őrületbe, aztán leguggol az ágy mellé és úgy próbálja minél jobban eltűntetni a farkam a

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

felejthetetlen: 42db
(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

(2022-11-21) : Visszatéer és elkezdett incselkedni megint az kezeivel lent, és ha már érezte az újratöltödést, elkezdett leszopni. Az a jó, hogy még nem volt kemény, ezéert a kicsi faszomra tudott mélytorkozni és végre koppant az orra a hasamon.

(2022-10-20) : Misty-misszi póz következett, majd feltérdeltem és rendezgettem a lábait, közben döngettem ahogy csak bírtam. Majd oldalra fodítottam, ez a póz mindig fokozza a hangulatot, és a hanghatásokat is.

nagyon jó: 29db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 51db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.