Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Mirus

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-15 23:26:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Charles!

Köszönöm a kedves és udvarias beszámolòt és köszönöm,hogy első lehettem,akinek ìrsz,megtiszteltél vele!

Kellemesen éreztem a randinkon én is magam!
Mielőbbi viszontlátásra!😉🤗

Beszámoló Mirus +36205669419 120957 erotikus masszázs

Charles-the-One a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Mirus hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Elöljáróban annyit, hogy nem írtam eddig beszámolót, valószínűleg ez sokáig kivétel lesz, de most megteszem...
Telefonon hívtam fel, és éppen elérhető is volt. Csak az új címet kellett egyeztetni (költözött mostanában), és a tisztelet díjára rákérdezni (nem emlékeztem biztosan), mert egyszer már voltam nála. A hangja kicsit "vékonyabbnak" tűnt, mint amire emlékeztem, de kellemes, nőies, jó érzéseket kelt az emberben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az Árpád híd pesti hídfőjénél van a lakás egy múlt század második felében épült, de normál állapotú társasházban. Pár perc séta a Göncz Árpád városközponttól (vagy egy megálló az 1-essel Buda felé), ahol rengeteg féle BKK eszköz elérhető, 4-es metró, 1-es villamos és egy csomó busz.
Autóval estefelé könnyen találtam parkolót, de napközben sem lehet nehéz, mert sajnálatos módon fizetős a környék.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Tiszta rendezett. Kulturált fürdési lehetőség, türcsi, stb. A masszázs szoba szintén tiszta, rendezett. A masszázs ágy egy árnyalattal talán keskenyebb a legszélesebbnél, de cserébe van egy szélesebb tatami is. Nekem tetszett a zene is, amit választott. A világítás hangulatos, diszkrét, de nincs sötét.
Mirus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mirus egy aranyos teremtés. Nem kérdés, a képek biztos róla készültek. De azok mégis csak képek. Élőben lenyűgöző! Kifejezetten szép arcú, szép szájú és mosolyú, a vidám, derűs szemekről nem is beszélve.
Egy színes egyrészes ruciban (olyan mint egy fürdőruha) és felette egy pongyolában fogadott. A pongyola szétnyílva arányos méretű és kifejezetten szép, kívánatos mellein. Onnan nehéz elvenni az ember tekintetét😊. De egész teste formás, izmos, bőre finom, jó hozzáérni.
1. Mirus +36205669419 beszámoló Budapest 120957 erotikus masszázs
3. Mirus +36205669419 beszámoló Budapest 120957 erotikus masszázs4. Mirus +36205669419 beszámoló 2024-03-18 01:33:29 erotikus masszázs 1209575. Mirus +36205669419 beszámoló 2024-03-18 01:33:29 erotikus masszázs 1209576. Mirus +36205669419 beszámoló 2024-03-18 01:33:29 erotikus masszázs 120957
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Másfél órára mentem, amit a masszázzsal kezdtünk, ami a masszázságyon, krémmel történt. Kellemes volt ahogy hozzám ért, de nem azért mintha csak finoman izgató lett volna. Masszázs volt nem simogatás, de kellemesen el is lazított.
Ráadásul közben nagyon jól elbeszélgettünk. Én is szeretek beszélni, mesélni, de Ő is kifejezetten mesélős volt. Nem mély, filozofikus társalgás volt, inkább hétköznapi témák. Szóval jól éreztem magam a masszázs alatt (is).
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs végén fordulás helyett, először szerettem volna közelebb kerülni hozzá, és én is foglalkozni vele, ezért inkább felültem az ágyon és kibontottam a ruciból a már korábban jellemzett melleit. Jó volt, és izgató foglalkozni vele.
Némi átmenettel (nem kell itt minden apró részletre kitérni) a tatamin kötöttünk ki, ahol először én kényeztettem, aztán Ő engem. Mindkettő izgató, klassz élmény volt. Itt, amikor velem foglalkozott már előkerült az olaj is, amit én szimpatikus figyelmességnek értékeltem.
Miután másodszor is lezuhanyoztam és visszatértem a szobába, vízen kívül trüffel bonbonnal és sós rudakkal is kínált, ami eddigi tapasztalataim szerint nem mindenkinél szokás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt a tájékoztatás az adatlapon, ami kicsit pontosodott (kedvező irányba) a telefon beszélgetésben, majd a helyszínen sem változott. Az volt, amit megbeszéltünk előre.
Rózsacsokor
Charles-the-One nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Leginkább az az érzés volt bennem, hogy milyen aranyos, kedves társaságban voltam az elmúlt másfél órában. Jó volt a masszázs és az erotikus része is, de igazán a találkozó hangulata, Mirus személyisége maradt meg bennem, a szép, kedves arc. De persze azt sem tagadom, hogy a keblei, és úgy ahogy volt az egész teste is megragadt bennem, izgató gondolatban felidézni 😉

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mirus erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMirus legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-10-22) : Masszázs, utána levezetés. Kérte, hogy feküdjek hasra. Bekente a hátamat masszázsolajjal aztán először gyengédebben majd fokozatosan erősebben átgyúrta a hátamat. Nagyon kellemes volt. Sokat ülök autóban úgyhogy kellett már nagyon a masszázs. A gyúrás végén lassan átváltott simogatásba mikor is figyelnem kellett el ne aludjak olyan jól esett. Aztán a lábaim közé térdelt és a fenekemtől a sarkamig a lábaimat is végigsimogatta

felejthetetlen: 1db
(2020-10-08) : Amikor már érezte, hogy az izgalom a tetőfokához közeledik, kérte, hogy álljak fel az ágy széléhez.. Leült az ágyra és...Itt egy olyan francia következett, hogy a fülem is kettéállt. A hangok, az intenzitás minden olyan volt ahogy azt szeretem. Kellő erősséggel de nem túl durván, sok nyállal de nem úszott a szoba. Ez a lány egy szextündér! Nem néztem az órát de szerintem nem bírtam öt percnél tovább. Hatalmasat élveztem a gyönyörű mellekre.

nagyon jó: 2db
(2020-12-11) : Még az első kényeztetés előtt hasra feküdtem és Mira a derekamra ült és úgy masszírozott.Előbb a hátam,vállam majd miután megfordult a derekamon a lábaimat.Erősen és szakszerű mozdulatokkal tette mindezt,ami nagyon jólesett.Egy idő után a mozdulatok erőssége megváltozott és már nem korlátozódott az előbb említett területekre.Finoman simogatva,besimítva az érzékenyebb részekre készített fel az első kényeztetésre.

(2020-11-08) : Gyors tusolás után szexi fehérneműben várt a szobában. Egyből megölelgettem, majd egy két puszi után kérte, hogy feküdjek le az ágyra. Masszázzsal kezdtünk, ráült a fenekemre és vég...

: 8db
(2024-03-21) : Először a hátamat masszírozta, majd a lábaim és karjaim következtek, végül pedig a nyakam és az arcom. A masszírozása jól ellazított és szerintem szakszerű volt. Nem csak simogatott, hanem tényleg jól átmozgatta az izmaimat!

(2024-01-31) : Azért megtapasztaltam kezei finomságát,simogattam olajos kemény melleit.De az idő lejárt nem tudtam rábeszélni egy gyengébbed kényeztetésre,huncutúl mondta majd legközelebb!

(2023-10-06) : Kellemes svédmasszazs jellegű masszazs,olajjal,kozben cserfesen beszélgetünk,a masszazs hamar a végéhez ér es már érezni a labnal Pár szexi mozdulatot.Majd a kedvenc mondatom:Fordulj meg!

lehetne jobb: 1db
(2021-12-31) : Ő mondta, hogy hagyjunk későbbre és feküdjek le a tatamira. Nem megkérdezte, hogy mit szeretnék, hanem ő a saját forgatókönyve szerint megy. Én elég nehezen vagyok irányítható, de hasra feküdtem, nem volt meg bennem a belső késztetés a meggyőzésre. Megkérdezte, hogy rám ülhet-e és hogy úgy masszírozzon, én mondtam, hogy nekem mindegy