A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Mimi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-16 11:28:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mimi +36705553232 121808 szexpartner

Kenny_ a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Mimi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Legutóbbi talink óta kétszer is találkoztunk, kapcsolatban maradtunk, egyszerű volt az egyeztetés.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Taxival, a megbeszéltek szerint - késő este - pontosan érkezett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Házhoz jött, nálam voltunk.
Mimi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedves, mosolygós hölgy markolni való popsival, hatalmas mellekkel és érzéki puncival. Lehetetlen betelni vele!
1. Mimi +36705553232 beszámoló Budapest 121808 erotikus masszázs
3. Mimi +36705553232 beszámoló Budapest 121808 erotikus masszázs4. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-06-17 08:18:05 erotikus masszázs 1218085. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-06-17 08:18:05 erotikus masszázs 1218086. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-06-17 08:18:05 erotikus masszázs 121808
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Megérkezése után célpontunk az erkély lett volna, amire készült is, hiszen piros magassarkút és egy szexi, fekete kombinét is hozott magával. Mivel borús idő volt odakint, így a szeretkezésre a hálószobában került sor. Előtte viszont a fürdőszobában felvette a kombinét, majd egy nagyon kellemes masszázzsal kezdtünk, közben jót beszélgettünk.

Fordulás után nekilátott franciázni: bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve. Simogattam a haját, finoman húztam fejét a farkamra. A melleihez is eltévedtek a kezeim, óvatosan markoltam őket és lassan lehámoztam róla a kombinét, egyre jobban beleélte magát. Felegyenesedtem és a mellei közé fúrtam a fejem. Csókolgattam, nyelvemmel körkörösen kényeztettem a bimbóit, majd vízszintesbe helyezkedtem és folytatta a franciát. 69-be fordultunk, így elém tárult az érzéki puncija. Először csak a csiklóját nyaltam, majd széthúztam és belenyaltam a punciba is sokszor és jó mélyen. Éreztem a nyelvemen a puncinedvét, közben egyre gyorsabban, hevesebben és hangosan vette a levegőt, míg nem arcomon ülve elélvezett.

Kisebb szusszanás után gumit húzott, kanapé szélére helyezkedett, széttárta a lábait, így könnyedén behatoltam. Szemeit lehunyva élvezte a kényeztetésem misszionáriusban, közben puszit nyomtam az arcára. Leírhatatlan érzés volt látni, ahogy ki-be járok benne, punciját simogatva élvezi szeretkezésünk ezen formáját. "Jól befűtöttek" - jegyezte meg. Percekig szeretkeztünk, egyre gyorsabban, nem is bírtam tartani, végül nagyot élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, letisztítottuk egymást, a nyomok eltüntetése után kötetlen beszélgetés következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát. Egy órát volt nálam, végig kedves és odaadó volt, ismertségünkből adódóan könnyedén egymásra hangolódtunk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mimi rendkívül hálás hölgy, aki megérdemli figyelmet és az odaadó kényeztetést! Az elmúlt négy talinkhoz hasonlóan most is szuperül éreztem magam. Mindig teljes mértékben a kedvemben jár, ahogy igyekszek én is. Folytatása következik, puszillak Mimi!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mimi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMimi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-02-12) : Fordulás után nekilátott franciázni: érzékien, bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve - kérésemre kicsit megharapva, tövig bevette a farkam -, a golyók is kaptak a jóból.

(2023-08-08) : A nagy csodálkozás akkor ért , amikor a 69 közben, egyre hangosodó zihálás után, előzetes jelzés nélkül kipördült 69-ből , mire magamhoz tértem , már felgumizva misszionáriusban rántott magába.

felejthetetlen: 2db
(2022-08-29) : Franciája isteni jó, változatos, 69 -be fordulás után megmutatta mélytorkos technikáját is, abszolut rendben van a dolog. Később lovaglást javasoltam. Azt hiszem ezt ő is kedveli. Gugolva, majd térdelve mozgott rajtam, láthatóan figyelve saját élvezetére is. Hagytam kibontakozni ebben a helyzetben, és ezt láthatóan , hallhatóan élvezte is, akárcsak én.

(2022-05-07) : Zacsinyalás,szopás,gátingerlés . Egyszerűen imádom!! Aztán csere és én nyaltam amíg ő a csiklóját simogatta és így szépen el is élvezett. Gumihúzás után szemből kezdetük a vízszintes ismerkedést de mivel először voltam nála nem mertem nagyon durvulni így viszonylag finoman dugtam a gyönyörű punciját.

nagyon jó: 1db
(2022-04-13) : Na de visszatérve, az actionre, természetesen engem is elkapott a hév, és faltam minden testrészét amihez hozzá fértem, melleit csókolgattam hevesen, majd a nyakát, közben simogattam a combját, mialatt végig vonaglott rajtam , aztán újra a már korábban leírt szenvedélyes csókolózásé, majd ezután, szépen lassan egyre lejjebb csúszott, és elkezdődött a francia óra.

: 6db
(2024-02-22) : Folytatta a franciát, majd jöhetett a gumizás. Még az elején megbeszéltük, hogy hátulról lesz a menet, mert ő is ezt szereti, meg nekem is benne van sz összes kedvenc pózom közt.

(2023-04-26) : Élvezte a ténykedésem, de eljött a váltás és az ágyon fekve lágyan majd határozottan kifejezte, hogy itt ma száj nem maradhat szárazon , élvezettel adtam neki az örökítő anyagomat. Ezután törlés, majd lazulás és cirógatós beszélgetés következett.

(2022-05-16) : Aztán megkérdezte pontosan miként, s hogy szeretném, én pedig egy lágyabb franciát kértem kezdésnek. Tényleg finoman csinálta, jobban szeretem ha megvan a fokozatosság, közben foglalkozott a lőszerraktárral is, és úgy helyezkedett, hogy tudjam az ő testét is felfedezni.

lehetne jobb: 1db
(2023-10-02) : Az első kört egy kellemes kis masszás/simogatással vezette fel. Popsihoz nagy voltam, bár szerintem ez csak kifogás volt. Én is nyaltam egy kicsit, de igen fertőtlenítő ízű volt a nunija. Reakció nem sok. Majd missziben gyorsan el is mentem. Pihi képpen beszélgetés, bár elég sok politika volt a részéről benne, amit nem szeretek.