Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Mimi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-22 20:13:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mimi +36705553232 120735 szexpartner

félórás_vendég a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mimi hirdetővel
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Régebben egyszer már majdnem eljutottam hozzá, csak lebetegedett, így a találkozó elmaradt. Most eszembe jutott és kerestem az oldalon, de nem találtam meg. Szerencsére el volt mentve a száma, így fel tudtam hívni. (után láttam, hogy másik oldalon aktív) Sikerült megbeszélnünk egy megfelelő időpontot. Külön pont jár azért, mert emlékezett rám.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel mentem és másoknak is ezt ajánlom. Parkoló csak nagy szerencsével és/vagy kihalásos alapon. De a metró 1 percnyire tett le. De van busz is és villamos is, aki nem szeret a föld alatt közlekedni.
Helyszín
A lakás hangulata teljesen hozza Mimi személyiségét. Egy fiatalos, mégis kissé retro feelinges hangulatot áraszt. Nekem bejött. Tisztaság van mindenhol és megfelelő felszerelés a fürdőben.
Mimi külseje
Kedves, mosolygós, csendes hölgy. Alakja nagyon jó, sok fiatal megirigyelhetné, de ez a képeken is jól látszik. Amit a képek nem hoznak át, az Mii pozitív kisugárzása. Ahogy találkoztunk egyből jobb lett a hangulatom.
1. Mimi +36705553232 beszámoló Budapest 120735 erotikus masszázs
3. Mimi +36705553232 beszámoló Budapest 120735 erotikus masszázs4. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-02-23 09:19:04 erotikus masszázs 1207355. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-02-23 09:19:04 erotikus masszázs 1207356. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-02-23 09:19:04 erotikus masszázs 120735
Action
Fürdés után átadtam az ilyenkor szokásosat, majd a lényegre térünk. Kölcsönös simogatással és csókkal indult a party, majd hamarosan már 69-ben kényeztettük egymást. Érezhetően élvezte ténykedésemet, de ez fordítva is így volt. Kéjes nyögdécselések voltak mindkét fél részéről, majd Mimi egyszer csak elment. szerintem ezen ő is meglepődött, de én biztosan. Hagytam neki pát percet a regenerálódásra, aztán kértem hozza be a lemaradásomat. Folytatta a franciát, majd jöhetett a gumizás. Még az elején megbeszéltük, hogy hátulról lesz a menet, mert ő is ezt szereti, meg nekem is benne van sz összes kedvenc pózom közt. Miután elhelyezkedett, becsusszantottam merevedésemet a puncijába. természetesen ő is kivette a részét a munkából és határozottan tolta rám magát. Aztán hamarosan megtaláltuk a közös ritmust és ütemes csattogás töltötte be a szobát. Aztán az én kéjes nyögésem, majd a lihegésem. Kis pihegés, beszélgetés, majd tisztálkodás és búcsúzás.
Elszámolás
Szokásom szerint az elején rendeztem.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jó volt, kellemes volt és tartalmas volt. Egy nagyon kedves hölgyet ismertem meg Mimi személyében. Nem kizárt, hogy visszatérek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mimi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMimi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-02-12) : Fordulás után nekilátott franciázni: érzékien, bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve - kérésemre kicsit megharapva, tövig bevette a farkam -, a golyók is kaptak a jóból.

(2023-08-08) : A nagy csodálkozás akkor ért , amikor a 69 közben, egyre hangosodó zihálás után, előzetes jelzés nélkül kipördült 69-ből , mire magamhoz tértem , már felgumizva misszionáriusban rántott magába.

felejthetetlen: 3db
(2024-06-16) : Fordulás után nekilátott franciázni: bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve. Simogattam a haját, finoman húztam fejét a farkamra. A melleihez is eltévedtek a kezeim, óvatosan markoltam őket és lassan lehámoztam róla a kombinét, egyre jobban beleélte magát.

(2022-08-29) : Franciája isteni jó, változatos, 69 -be fordulás után megmutatta mélytorkos technikáját is, abszolut rendben van a dolog. Később lovaglást javasoltam. Azt hiszem ezt ő is kedveli. Gugolva, majd térdelve mozgott rajtam, láthatóan figyelve saját élvezetére is. Hagytam kibontakozni ebben a helyzetben, és ezt láthatóan , hallhatóan élvezte is, akárcsak én.

(2022-05-07) : Zacsinyalás,szopás,gátingerlés . Egyszerűen imádom!! Aztán csere és én nyaltam amíg ő a csiklóját simogatta és így szépen el is élvezett. Gumihúzás után szemből kezdetük a vízszintes ismerkedést de mivel először voltam nála nem mertem nagyon durvulni így viszonylag finoman dugtam a gyönyörű punciját.

nagyon jó: 1db
(2022-04-13) : Na de visszatérve, az actionre, természetesen engem is elkapott a hév, és faltam minden testrészét amihez hozzá fértem, melleit csókolgattam hevesen, majd a nyakát, közben simogattam a combját, mialatt végig vonaglott rajtam , aztán újra a már korábban leírt szenvedélyes csókolózásé, majd ezután, szépen lassan egyre lejjebb csúszott, és elkezdődött a francia óra.

: 5db
(2023-04-26) : Élvezte a ténykedésem, de eljött a váltás és az ágyon fekve lágyan majd határozottan kifejezte, hogy itt ma száj nem maradhat szárazon , élvezettel adtam neki az örökítő anyagomat. Ezután törlés, majd lazulás és cirógatós beszélgetés következett.

(2022-05-16) : Aztán megkérdezte pontosan miként, s hogy szeretném, én pedig egy lágyabb franciát kértem kezdésnek. Tényleg finoman csinálta, jobban szeretem ha megvan a fokozatosság, közben foglalkozott a lőszerraktárral is, és úgy helyezkedett, hogy tudjam az ő testét is felfedezni.

(2021-10-05) : A lábam közzé térdelve bepucsított, a melleit a combjaimhoz nyomta és finoman, jó keményre és nagyra szopta a farkamat. Lovaglóban beleült, kértem hogy ne kiméljen. Fantasztikusak azok a mellek ahogy belelendül a vágtába. A szőrös fazonirozott puncija elnyelte a lompost,forróságot éreztem mikor beleült. Az asszonyos popsiját is akartam élvezni,kértem hogy kutyusban folytassuk.

lehetne jobb: 1db
(2023-10-02) : Az első kört egy kellemes kis masszás/simogatással vezette fel. Popsihoz nagy voltam, bár szerintem ez csak kifogás volt. Én is nyaltam egy kicsit, de igen fertőtlenítő ízű volt a nunija. Reakció nem sok. Majd missziben gyorsan el is mentem. Pihi képpen beszélgetés, bár elég sok politika volt a részéről benne, amit nem szeretek.