Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-15 19:12:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Nabut. ❤️ Ennyire részletes és totálisan a valóságot leíró beszit nem is lehetett volna ennél tökéletesebben írni. 😇🤩 Nagyon köszönöm neked és azt is hogy megismertelek, imádlak💋💫 nekem is kellemes volt az idő amit itt töltöttél hiszen egy igazán jó partnert ismertem meg mindentéren benned ⭐️❤️ remélem hamarosan újra talizunk 💋💫 csokollak💋

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 121229 szexpartner

Nabut a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Miát már jó ideje figyelem, követője vagyok, persze a kedvenceimet is gyarapítja. Egy érzés Vele szemben nem hagyott nyugodni, nem tudnám megnevezni mi, de folyamatosan tervezgettem a meglátogatását, ám mindeddíg nem került rá sor. Majd a sors keze! Zoé bemutatott Neki, ez jelentős lökést hozott. Pár nap múlva böngészve az oldalt, megláttam hogy hívható.
Ok, többször is előfordul ez, de most pár másodperc múlva összeraktam tervemet, hívtam és meg is beszéltük, hogy következő héten, az én protokollom szerinti napon találkozunk. Minden flottul és nagyon gördülékenyen ment, Mia maximálisa alkalmazkodó, nagyon kedves és kifejezetten szimpatikus volt már a telefonban, és mivel arcát már láttam ,tuti biztos voltam benne, hogy jó döntést hoztam. Megérzésem nem hagyott most se cserben, Mia kommunikációja átlagon felüli, ami nagyban hozzájárult mindehhez.
Bár a belső üzenetváltásaink kiválóan működtek, de elmondása alapján a telefont és a vibert jobban kedveli, utóbbit használtuk első beszélgetésünk után leginkább, rövid időn belül válasz a kérdésre, de beszélgetést is ajánlott íly módon, ha kedvem van hozzá. Figyelemre méltó hozzáállás. Mindeközben vtr, gyorsan elfogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel nem először járok a lakásban, mondhatom rutinból érkeztem, a Fehérvári út Móricz-hoz közel eső szakasza a támpont, aki a tömegközlekedést veszi ígénybe, villamos az optimális megoldás, aki autóval érkezik, annak szerencsével azonnal van parkolóhelye, de pár percet azért biztos-ami biztos szánjunk erre a feladatra. Viccesen alacsony a parkolás díja, (200ft) és viccesen alacson a pótdíj is.
Ezt onnan tudom, hogy a parkolóautomata úgy dobálta vissza a fémpénzt, ahogy én dobálta bele.
Ha keresek másik masinát kések, így bevállaltam.
Kedvem nem volt a hibabejelentéshez, telóról nem akartam parkolást fizetni, így a randi után első utam a helyi parkolási nonprofit kft. 2 kiló kenyer ára volt, máshol ennyi egy-két óra parkolás ára. Szóltam miss nonprofitnak, hogy az egyik automata nem működik, a válasz, "most Ő mit csináljon?" De nem szegte gedvem, Mia klasszissal ügyfélbarátabb élménye még hatással volt rám, vigyorogva fizettem.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás már ismert számomra, a szoba ahol Miával voltam még nem. Az biztos, minimum két szoba, az előszoba nem nagy de lehetőség adott , ha ülve szeretnéd levenni a cipőt, aminek jól láthatóan helye is van az egyik oldalon. Az előszobából nyílik jobbra a szoba, először semmit nem láttam, a kinti szikrázó napfény egy-két perce, viszont Mia belépve azonnal rákérdezett, csináljon-e nagyobb világosságot. Ez pozitívum, hiszen érzékelte , hogy csak botorkálok.
Tehát a fényviszonyok is rendben, kellemes hangulat fiatalos ,nem hangos zene. Bal oldalon egy asztalka, rajta italok, csokoládék, az ajtóval szemben nagy franciaágy, melynek bal oldán a falon hatalmas tükör is található! Az ágyon friss tiszta lepedő, a fejrésznél párnák. Egy magasított szék, erre tettem ruháimat,
talán egy fotel még jól jönne ide, de ez csupán egy apró hiányosság, a szoba sem túl nagy, lehet el sem férne rendesen. Ettől függetlenül elégedett voltam mindennel, ilyen alkalomra tökéletes a helyszín.
Ahogy a fűrdőben is! Zuhanyfülke, mely előtt záraz kilépő, figyelmességre utal ez is, 7-8 féle tusfűrdő biztosa, de nem számoltam, a szájhigiéniához is szükséges szer-kellék szintúgy adott, dezodor a mosdókagyló jobb oldalán kis polcon.
Mia_VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
"Ez az" ! Szólt aranytollú írónk a mikor beszámolóját kezdte Mia bemutatásakor. "Hát valóban!" Én pdig így kezdem. Klasszisokkal jobb a valóság, mint ahogyan a fotók alapján vártam, és még attól is amit a bemutatásakor tapasztaltam. Mia a "nagyon jó nő" kategória, a bárhol-bármikor. Fiatal, mosolygós szép arc, ápolt haj, nem túlzó smink, és nagyon jó alkat.
Az adatlap kb a valóság, ha van eltérés az minimális, magasság, súly és életkor stimmel. Szexi, izgató az egész megjelenése, érdekes a mosolya, nem tudom hova tenni, de egyedi és izgató. Nos! Popsi szuper, ezt már többen is elmondták, amikor felált és vizet töltött, azonnal az ágy szélére ültem , csókoltam és átöleltem ahogy elöre hajolt, a magassarkú ami csak elköszönéskor került le lábáról, veszettül kiemelte alkatát, feszes vádli, lapos has, izmos combok. El tudnék képzelni egy ilyen mezítelen fotót az oldalán.
A cicik a klasszikus formájúak. A 22-es fotó adja vissza legjobban a valóságot, szép esése( de nem lóg) van, a bimbók előre tekintenek és tökéletes alakjuk, méretük van, ez a kedvenc melltípusom.
Ritkán olvasni Mia szép intím részéről. Első élmény bugyin keresztül tapintás, "édes istenem", Mia felém fordítja fenekét, forró. Szép pillangók, ezt már a bugyi levétele után láthattam, a nőiesség csodás bizonyítékaként bujik meg lábai között, ritkán élek első alkalommal a punci izlelésével, de most több irányból is élveztem, makulátlan higiénia. Klassz csajszi Mia!
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 121229 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 121229 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-04-16 13:09:18 erotikus masszázs 1212295. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-04-16 13:09:18 erotikus masszázs 1212296. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-04-16 13:09:18 erotikus masszázs 121229
Action
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pontosan érkeztem, ezt bármi áron, írtam fentebb.
Hívtam Miát, fel a már ismert ajtóhoz, résnyire nyitva Ő pedíg mögötte. Emlékeztem arcára, de most szebb volt. És mennyire fiatal!!!! Jó volt, hogy csevegésben már incselkedtünk, és már láttuk is egymást ha csak egy pillanatra is, majdnem ismerőskénk köszöntünk, "hogy vagy" kérdés is aktuális volt, cipő le, szobába be, vaksi Nabut botorkál, Mira máris gondoskodott világításról. Most vettem jobban szemügyre Őt.
Piros selyemköntös, alatta kétrészes fehérnemü, ne kérdezzétek színet, +fekete magassarkú. Egy félszeg ölelést követően egyeztettük a csokrot, amit az ágy jobb oldalánál lévő asztalkára tettem, beszélgettünk még egy-két percet, majd elmentem fürödni. Sietve rendeztem a dolgokat, visszatérve Mia már a köntös nélkül, a vágy rögtön nőtt bennem, átöleltem adtam csókot a nyakára, beszívtam illatát. Megfordult és kezét derékmagasságomtól egy arasznyival lentebb éreztem, fenekét nekemszorította, a keményebbik testrészemhez, fejét hátrahajlította, testét átadta számomra. Ha három kezem lett volna, az sem elég, egyik a keblein, másik lejjebb a bugyin keresztül a punciját símogatta. Éreztem forró testét, majd Mia megfordult és egyértelmü volt szándéka. Leült az ágyra, szembefordult felém és kényeztetésemhez kezdett. Ekkor már kőkemény voltam, felnézett rám, szemében kéjt láttam. "Szereti!" ez volt az első gondolatom, élvezettel és nagyon érzékien vette szájába cerkám, kezeivel szinte csak alig, és nagyon finomam ért hozzám, ugyanígy szája is lágyan vett birtokba. Szinte folyamatos szemkontaktus, már amikor épp nem hátrahajtott fejjel, csukott szemmel némi hanghatással fejeztem ki élvezetemet. Néha meg kellett kapaszkodnom a bal oldalon lévő asztal sarkába, jeleztem is Mia felé, hogy egy orgazmusra készüljünk, biztos ami biztos. Legyen egy alapos franciás rész a programnak, utána jöhet a szex.
"Jó, akkor lassítok" mondta kedvesen, de végig, a teljes randi alatt éreztem alkalmazkodását. Ekkor úgy döntöttünk, hogy irány az ágy! Na nem alváshoz,
hanyattfeküdtem, Mia pedíg mellémterdelt, folytatta kényeztetésem egy ideig ,utána a lábam közé térdelt szemből is, majd 90 fokot fordultam, lábam az ágy mellett, Mia pedíg az ágy mellé térdelt. Akár azt is mondhatnám , hogy több pózt is kipróbáltunk. Mia még bugyiban, a melltartó már nem volt rajta.
Felültem az ágyon, Mia fenekével felém, oldalt és közösen megszabadultunk az utólsó ruhától. És a mezítelen Mia immár, végigcsókoltam testét és a fenekénél megáltam. Az ágy mellé térdeltem, úgy kezdtem én is Őt kényztetni. Nyelvem első érintése halk sóhajt váltott ki belőle. Ezt biztatásnak vettem, így szó szerint mindent beleadtam. Nem csak szép, de finom is Mia puncija, bepörögtem rendesen, főleg, hogy az élvezet hangja is erősödött. Kértem, hogy feküdjön hanyatt és tárja szét lábát. Szívélyesen megtette és elémtárult teljes valójában, úgy ahogy megteremtődött. Combjainak belső felével kezdve lassan közelítettem célomhoz, nem szokásom első randi alkalmával élni ezen lehetőséggel, de ezt most nagy hiba lett volna kihagyni, nyelvemet mélyen, az újjaimmal óvatosan a szirmok körül, a csiklót se kihagyva símogattam. A durva, mély újjazást nem szeretem, inkább csak a puncit kívülről kicsit csak első újjpercel nyúltam beljebb.Nagyon élveztem, Mia nedves volt, fejét hátrahajtva, szeme csukva, kezével melleit maszírozta. Volt, hogy összenéztünk, szeme telve szenvedéllyel. Huhh!
De kell a szex! "Hogy szeretnéd?" kérdezte Mia,értve gondolatom, "meglovagolsz?" kérdeztem vissza,
"előről vagy háttal?" jött a kérdés. Az "igen" válaszom miatt egyértelmű volt , hogy lesz itt mindkét póz.
Fejem alá párna, Mia gumit húzott rám és háttal nekem széttárta lábait, lábai között hátranyúlt és magába helyezett. Hátulról feneke brutál szexi, kissé kiszélesedik csípője, én rámarkolok mindkét oldalt, Ő elöre támaszkodik és beindul. Az első mozdulatára majdnem elmentem, a barátnőmmel szexeltem, volt pornós hangulata is, nem durva ,mint az adatlapján olvashatjuk" a nimfomán" és "jókislány"is.És olyan is.
Mia kiválóan hozta ezt a komplex érzés, és az hogy szereti a szexet, nem kétséges. Fordultunk, immár szemből , tudtam csókolni kebleit, szemébe néztem.
Nem fogta vissza magát, dolgom nem volt, a ritmust Ő diktálta. Úri dolgom volt! Ösztönöse érezte, hogy nem vagyok b.gép, szeretem az ingereket, ha látvány is adódik hozzá. Rajtam ülve kezeit felemelte feje fölé , mintha nyújtózkodott volna (22 kép megvan?)
és mindez a legtermészetesebb módon tette. Ezek után nem csoda, hogy sokáig már nem bírtam.
Kértem Miát váljunk ketté, bűvös kezei tegyék rá a pontot a mai találkozónkra. Pillanatok alatt zajlott a kézi aktusunk, szemeibe nézve, levegőt kapkodva élveztem el. Órát kerestem, Mia közölte a pontos időt és azt is , hogy legyek nyugodt, van még pár percünk fújjam ki magam.Nem pattant fel, hogy na gyerünk, beszélgettünk kicsit, öltöztem ,majd kedves búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlap teljes körű tájékoztatást nyújt, a vtr * szál rózsa kedvezmény. Az alap bőséges lehetőségein felül néhány extra, ezekkel nem éltem, így az alap mínusz kedvezményt borítékba készítve tettem le az ágy melletti asztalra. Egy mosoly viszonzásul. Már-már átlagosnak mondható csokor ismerve a tendenciát a ezen területen, de korrekt hozzáállás és tevékeny részvétele jó szívvel hagytam Miánál a mai alkalomra szánt virágcsokrot.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mia volt rekreációm előidézője, higgadt, nyugodt, néha érdekes mosollyal arcán adta, amire vágytam.
Észrevétlen természetességgel telt röpke óránk, a két eltérő generació nem érezte a korral járó eltérő
szocializációs különbséget, egyik a másik felé tett közeledése tompította a differenciát.Ebben Mia volt a példamutató, azt gondolom ez egyik nagy titka, a beszélgetéseink alatt tett erre utaló kijelentéseket.
Őszinték a megnyílvánulásai, nem hitette el azt ami nem hihető, illúzióval sem festett ködöt. Gesztusai őszinték, megjátszás és minden görcsös akarástól mentes Mia viselkedése, korát meghazuttoló rutint tapasztaltam. Adottságaival meglepett, előzetesen erre nem számítottam , bár arcát már ismertem, de testét akkor nem láttam, így a szokásos elsőrandis izgalom bennem volt. Útban hazafelé a non-profit kaland, a Lágymányosi hídon araszolás nem szegte kedvem, vittem magammal Mia különleges, fiatalos hangulatát, útközben azt is észrevettem, hogy végre itt a tavasz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2024-04-19 06:53:33
Köszönöm Grizzly, hogy ismét megtisztelsz soraiddal.
Az átlagos értékeléseket inkább megerősítésnek tekintem,nyílván értő és körültekintő olvasás után jön a döntés.

2024-04-17 21:10:37
Mia reagja után nehéz mit írni, de ez egy mestermű amelyhez csak gratulálni szabad az írónak és elismerés Mia számára.
Az átlagos értékelések pedig, semmit nem csökkentenek az írás értékéből.

2024-04-17 10:19:16
Köszönöm Uraim, Miának pedig a csodás reagálását!:)

2024-04-16 19:40:50
Kalapom emelem. Jó randi, nagyszerű besziben megörökítve.

2024-04-16 13:56:54
Jó lett, tegnap mikor megláttam a beküldèst azóta vártam.
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 1db
(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

nagyon jó: 9db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

: 12db
(2024-02-28) : Folytatta a franciáját, aminek eredményeképpen olyan mértékű feszítést éreztem a farkamban, amit csak nagyon ritkán. Szóltam is neki, kicsit pihenni kellene, mert oda fog menni, ahova nem lehet.

(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.