Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-28 21:03:04

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Örülök édesem hogy jól érezted magad és várlak 💖💫 Rád mindig lesz szabadidőm 🙈💋💖

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 120795 szexpartner

Miska40 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Az oldalon találtam Miácskára. Elolvastam a róla született írásokat is, amik segítettek a döntésben. Felhívtam, de elsőre nem értem el. Kicsit később azonban sikerrel jártam. A telefonban nagyon aranyos volt, mindenről megfelelő tájékoztatást adott. Pár perc múlva már tudtam, hogy szeretném meglátogatni.
Megközelítés
Fehérvári út elején. Villamos tulajdonképpen a ház előtt áll meg. Parkolás fizetős, "rendszámos" automata.
Helyszín
Kapu elől hívtam, és már mondta is a kódot. Nem kell magasra menni, de van lift is. A folyosón az ajtóban vár. A lakás több szobás. Az előszoba kicsit szűkös, de el lehetett férni. Láthatóan nem egyedül van a lakásban, de nem találkoztam senkivel. A fürdő szép és tiszta, a baszoba kellemes, tükörrel ellátott. Hangulatfény gondoskodik a meghitt világításról. Kaptam egy kellemes illatú törölközőt és megmutatta merre van a fürdő.
Mia_VIP külseje
Nagyon aranyos, fiatal, alacsony lány. Szexi ruciban fogadott, minimális sminkkel. Formás feneke egyből megmozgatta a fantáziámat csakúgy, mint a kedves kis mellei. Arca aranyos, mosolygós, szeme kis huncut, mint aki minden csibészségre kapható.
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120795 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120795 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-29 09:43:37 erotikus masszázs 1207955. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-29 09:43:37 erotikus masszázs 1207956. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-29 09:43:37 erotikus masszázs 120795
Action
Egyszerűen nagyon jól éreztem magam. Kedves lány, szinte leste minden kívánságomat. A franciája nagyon jó. kezei finomak, játékosak. Puncija finom és frissen borotváltan várta, hogy kényeztessem. Meg is tettem, mindkettőnk örömére. Kicsit belekóstoltam a láberotikába is, mivel ez eddig kimaradt az életemből. Persze ezt nem mondtam el neki, ne nézzen kezdőnek. :) Jó, kellemes és érdekes is volt egyben, de végül maradtam a hagyományos dolgoknál. Pér percet elidőztem a melleinél is, amiket szintén örömmel kényeztette, mivel hálásan fogadták. Pillanatok alatt kemények lettek a bimbók, Simogattam, csókolgattam őket, aztán visszaadtam a lehetőséget Miácskának. Folytatta a franciáját, aminek eredményeképpen olyan mértékű feszítést éreztem a farkamban, amit csak nagyon ritkán. Szóltam is neki, kicsit pihenni kellene, mert oda fog menni, ahova nem lehet. Mosolygott, majd megkérdezte, jöhet-e a gumi. Bólintottam, mire nagyon ügyesen felhelyezte. Megbeszéltük, hogy lovaglós lesz a kezdő helyzet, aztán majd amit kiad a gép. A vége úgy alakult, hogy aznapra csak ennyit adott. persze nem azonnal, jó pár percig kiélveztük a lovaglás adta életérzést és a vele járó örömöket, mire teljesen kiörömködtem magamból a kis utódokat.
Kis pihenő következett, ami alatt kiderült, hogy Miácska milyen kellemes beszélgetőpartner. Szó volt sok mindenről, közben megkínált ásványvízzel is. Aztán sajnos vége szakadt közös időtöltésünknek, mennem kellett.
Elszámolás
Nem esett erről szó, én pedig úgy gondoltam, talán jó pont számomra, ha előre adom. Így is tettem. Amúgy az adatlapján minden információ megtalálható a csokor méretről.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon kellemes társat, partnert találtam magamnak egy röpke órára. Olyan jól éreztem magam, hogy már most tervezem a következő látogatásomat hozzá. Addig is ajánlom a hölgyet, de csak módjával, tessék hagyni nekem is belőle! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-15) : Ekkor már kőkemény voltam, felnézett rám, szemében kéjt láttam. "Szereti!" ez volt az első gondolatom, élvezettel és nagyon érzékien vette szájába cerkám, kezeivel szinte csak alig, és nagyon finomam ért hozzám, ugyanígy szája is lágyan vett birtokba.

(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

nagyon jó: 9db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

: 11db
(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

(2024-01-29) : Letérdelt elém és a betettem a szájába.Nem sokat bíbelődött vele,bekapta és jó mélyre vette rögtön,valósággal habzsolta a farkamat.Jól szopik a kis drága,élveztem nagyon!

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.