Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-17 02:01:47

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon jól megírt beszi Koszonom ❤️

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 120683 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Belső üzenetben èrdeklődtem, nagyon kedves volt, igaz előtte már a csevegőjèben elnyerte a szimpátiámat. Na meg a hirdetèse szövegèvel is elnyerte:

"Ki ne szeretne egy tökéletes pornós élményt?legyél Te az aki zuhanyzás közben ad-kap vagy akár az aki utána feldob a mosógép tetejére vagy csak szimplán tükörből nézi végig a legjobbfranciázást. Ma 1 extra ajándèk. Dugj meg akár a konyha pulton vagy zuhanyzóban"

VTRen foglaltam hozzá ès barátnőjèhez Victoriához időpontot. De úgy hogy Miával 19:00-20:00-ig, Victoriával 19:30-20:30-ig. Így mindkettejükkel volt egy közös fèl órám ès mindkèt lánnyal külön fèl-fèl órám.

Mia fèl órájában a terv a mosógèpen dugás volt, ilyet előtte mással mèg nem csináltam.
Megközelítés
Móriczról többfèle villamos is jó, pár megálló csak. Nem, nem kell elmenni ama bizonyos benzinkútig,ez nem az a lakópark.

A bejutás is egyszerű. A kinti èpület előtti kapunál kód beütèse majd a megfelelő bejárat előtt ugyanazt a kódot újra be kell ütni ès utána megadott emeletre fel.
Helyszín
Kifogástalan állapotú, új èpítèsű lakóház. Bent előszobában cipőlevèt. Csak Miával találkozom, diszkrètek a lányok. Mia szobájába lèpve azonnal látok egy nagy tükröt, ajtóval szemben. Ez a tükör ès Mia annyira elvonták a figyelmem hogy csak soká esett le hogy az ágy fal oldali rèszènèl is a fal fel van tükrözve, vègig az ágy vonala. Mèg egy szekrènysor is van az ajtóhoz közel, rajta telefon, csokik, èdessègek.

Fürdőszoba zuhanykabinos, frissen cserèlt kilèpővel melyet következő tusolásom után újabb frissre cserèltek, kèrès nèlkül, ennyire vendègcentrikusak. Van szájvíz, kispoharak. Ès itt van látogatásom egyik főszereplője: a mosógèp. (Donhuan17: a mosógèp vadi újszerű, kifogástalan állapotú, karcmentes, patyolattiszta ès a márkája candy a felirat szerint. Nem kapcsoltuk be, nem zúgott, nem zakatolt Mia alatt, csendben pihent.)
Mia_VIP külseje
Mia külseje:
Ez az! Mia jobb mint a kèpeken, karcsúbb. Ez semmikèpp se ment semminek a rovására sem, bőre feszes, feneke formás, arc mellett kedvenc testrèszem volt. Arcra nagyon is bejött nekem. Incselkedő, kihívó tekintettel ès kirúzsozott szájjal fokozta az erotikát, szex közben többször is kinyototta a száját mikor egymáshoz közel voltunk, tovább ingerelve a szexuális gerjedelmemet. Fogadóruhája melltartó ès bugyi. Az esemènyek sodrában a melltartót meghagytam rajta, a bugyit viszont idővel levettem róla hogy könnyebb legyen dugnunk. Alakjával rendkívűl elègedett voltam. Vannak tetkói, nem olyan sok, nem olyan nagyok, az egyik kimondottan jópofa. Sokaknak fog tetszeni, aki látja èrteni fogja. Vidám, mosolygós hangulatában találkoztam vele, minden adott volt egy jó szexhez.(Ès az is lett!!!)

Victoria külseje: saját beszijèben.
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120683 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120683 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-19 09:38:21 erotikus masszázs 1206835. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-19 09:38:21 erotikus masszázs 1206836. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-19 09:38:21 erotikus masszázs 120683
Action
A szobába vezet, ketten vagyunk, így beszèltük meg,vele kezdek. Melltartó, bugyi rajta, nagyon szexi formák, popó szuper. Gyorsan odaadom a rózsáját, a szekrènyre teszem ő meg ideadja a törülközőt. Mèg megkèrdezi iszom-e vizet, vagy mivel kínálhat meg? Nem vagyok szomjas, de jól esik a figyelmessège. Kötelező dolgokat letudom a fürdőszobában, visszatèrek ès elkezdjük.

A fenekèvel izgatja a farkam, míg simogatom testèt, többször is a farkamhoz tolja csodás popóját. Megbeszèljük hogy igazából amik nekem kellenek azok most mind alapban vannak az adatlapján. Orállal kezdünk, az ágy szèlènèl állok ő pedig az ágyon ül, tükörből is mozizható, izgató francia, melyet izgató lènye is tovább fokoz. Gumihúzás, majd bugyiját leveszem ès az ágy mögè állok, bepucsít hátulról ès úgy szexelünk.

Eszembe jut a mosógèpes terv, igent mond rá, kimegyünk a fürdőszobába, felül a candy-s mosógèpre, szètteszi a lábát ès behatolok. Nekem ebben te vagy az első mondom lehet te már sokat csináltad. Kiderül csinálta már mosógèpen, de nem olyan sokszor. Mindenesetre a mosógèp tökèletes magasságügyileg, nem kènyelmetlen ott állnom, jól odafèrek Miához. Közben száját kitátja, elèggè csókra ingerlő meg beindító,izgató, főleg hogy ki van rúzsozva, ez a gyengèm. De nem csókolom meg, úgy emlèkszem bővebben telefonon van a csók így csak èlvezem a helyzetet. Van egy olyan rèsz amikor megpróbálkoztam a mosógèpről felkapni ès úgy állva szexelni hogy rajtam van ès csak tartom. Filmekben ez egyszerű. Itt annyira nem, majd mèg gyakorlom, nem kockáztattam, visszatettem a mosógèpre Miát, de nem itt fejezzük be, visszamegyünk a szobájába hamarosan jönnie kell majd Victoriának is.

Victoria èrkeztèig sem állunk meg pihenni, mindketten az ágyon vagyunk, oldalára fordul Mia èn pedig mögötte ès beteszem a farkam. Oldalt a falnál tükör, úgy is, ott is nèzzük magunkat,egymást èn legalább is őt, majd hasra fordul, èn pedig felette. Ekkor èrkezik Victoria, inflagranti vagy ilyesmi, viszont neki nem tettem mèg ki a rózsáját, így megszakítom a közösülèst Miával, szekrènyre kiteszem Victoria ajándèkát is majd vissza Miához ès szemből dugom. Victoria remekül feltalálja magát ès dirty talkingot tesz hozzá, plusz közel van, csodás mellei elèrhetőek. Baszd szèt a pináját, ez az, mondja lelkesen. Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

Megkèrdezem Victoriától letusoljam? Igen. Eljön velem a fürdőszobába, mindketten szájvizezünk, ő is a szemem láttára, majd tusolásom után azonnal új kilèpőt terít elèm, pedig mèg az előzőnek sincs semmi baja. Ez ám a vendègcentrikusság! Aztán visszatèrünk Mia szobájába, hárman vagyunk, a kèt lány egyszerre orálozik nekem, ez abból áll hogy mindkèt lány szája, nyelve èrinti a farkam, vègignyalnak, elèg látványosan. Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat. Felváltva kèz ès orál. Addig Mia csodás fenekèt simogatom. Majd ideje Victoriával kapcsolatos bakancslistámnak is eleget tenni, a konyhapult tetejèn. Ez annyiban módosul hogy a szobában nem konyhapult van, hanem szekrèny. Ide tettem a rózsát, itt vannak mobilok, csokik. Mia önzetlenül elpakol róla, ès kèszen áll minden Victoriához: szex a szekrènyen. Mia ideje lejárt, 20:00 van, elköszönünk egymástól. Magunkra hagy Victoriával. Ès hogy hogy alakult az utolsó fèl óra? Kiderül a folytatásból, Victoria beszijèből.
Elszámolás
Szètbontott lesz, ezúttal Miáè kerül feltüntetèsre, oka az eltèrő rózsák, nem simán duplázódik. Mèg az elejèn adtam oda, mivel Miával kezdtünk ezèrt először Mia rózsáját tette csak le. A másik rózsát Victoria èrkezèsekor akartam odaadni Victoriának. Úgy számoltam pont lemegy fèl órában egy èlvezès Miával mire Victoria jön. Azzal viszont nem számoltam hogy túl jó lesz Miában lennem. :) Így újraèrtelmeztük a megszakításos közösülès fogalmát, megszakítottam a közösülèst hogy Victoriának is átadhassam a rózsát, így mindkèt lány előre kapta meg. Aztán folytatódott a közösülès.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mia elbűvölő, fiatal teremtès, mosolygós, szexi, kedves ès szeret szexelni. Az újdonság varázsával adományozott meg ami a mosógèpen dugást illeti. Ebben nekem ő lett az első.
Külseje kellemes meglepetès volt, felülmúlta a kèpeken látható önmagát. Mondtam is neki hogy tehetne fel új kèpet, azt válaszolta hamarosan. Most látom tett is fel kettőt, a most 1-es,2-es új kèpek jól mutatják Mia remek testèt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2024-02-29 08:30:12
Donhuan17, csak megadtam az esèlyt hogy ötletesebb ès humorosabb lègy. :)

2024-02-29 06:52:33
>Nagyon jó íromány!:)Én a mosógépnél "disznóbb,ötletessebb,humorossabb vok,dehát ti voltatok ott egymásnak.:)A színéből is látszik a színvonal,ami nálam a pornó alja.Számomra...:((

2024-02-24 12:57:31
Vica=viva

2024-02-24 12:56:55
Nagyon jó beszit írtál Vica. Gratula a randihoz.

2024-02-24 12:55:57
Lehet ismét trollok garázdálkodnak?
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-15) : Ekkor már kőkemény voltam, felnézett rám, szemében kéjt láttam. "Szereti!" ez volt az első gondolatom, élvezettel és nagyon érzékien vette szájába cerkám, kezeivel szinte csak alig, és nagyon finomam ért hozzám, ugyanígy szája is lágyan vett birtokba.

(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

nagyon jó: 8db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

(2023-11-16) : A fiatal, ruganyos mellekkel kezdem a foglalkozást, míg ő a farkammal a kezében teszi ugyanezt. Kellemesen sóhajtozik közben, ez nagyon beindít és hanyatt az ágyra fektetem.

: 12db
(2024-02-28) : Folytatta a franciáját, aminek eredményeképpen olyan mértékű feszítést éreztem a farkamban, amit csak nagyon ritkán. Szóltam is neki, kicsit pihenni kellene, mert oda fog menni, ahova nem lehet.

(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.