Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-02-01 12:31:59

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Turkisguy!

Koszonom a beszamolodat és reagálok is ra akkor. A felhasználó nevedbol adódóan arra lehet gondolni hogy török származású ember vagy, amikor beleptel az ajtón számomra nyilván valóvá vált hogy inkább egy más származás közelebb áll hozzád ami már a beszéd stílusból is kiderült. Nem fogadok roma szàrmazású embereket de úgy voltam vele besziról jöttél nagy gáz nem lehet. A szobába belépve próbáltam veled kedvesen kommunikálni amibe nem nagyon voltál partner és inkább hagytam a dolgot. Megkérdeztem a szokásos kérdésem: , Inni vagy csokit kérsz esetleg? ‘ a válaszod az volt hogy ,azt hitted én vagyok a desszert’ tudod ha ilyen mondatot mondok valakinek nem hinném hogy akkora baj lehetet a kulsommel amit te meg dicsértél is nekem. Megkérdeztem hogy akkor biztosan egy orat szeretnel e maradni te azt valaszoltad igen! Megvoltak az anyagiak, tusi. Vissza jöttél megint dicsertel hogy jobban nézek ki mint a kepeken, jött a francia amit elegge elveztel mert mondtad hogy lassitsak varjak meg nem akarsz elmenni Ja és persze többször mondtad idézem! , azaz szopjal’ ,kopkodj’
El elveztel gyors gumi húzás megpróbáltad betenni de nem állt úgy ahogy kell. Leszedted a gumit és mondtad hogy franciazzak pár perc után megkertelek hogy egy gyors mosdast csinálj kerlek mert nagyon érezni a gumi ízét. ( aminek valjuk be se jo ize se jo illata nincs ha nem ízesített). Több mint valószínű hogy ezt a ,szajszagot’ érezted mert ha az elején nem de utána igen akkor az elegge érdekes eset. Pihi nélkül nagy csoda ha valakinek azonnal működik a dolog a tapasztalataim alapján. Te saját magad hergelted azzal hogy nem áll úgy azonnal ahogy te akarod és meg mutogattad is hogy fogjam meg a hereid ezt mind nekem gyűjtötted. 😂 mondtad hogy sajnálod de masodik kor nem fog menni ezért te távozol. Megkérdeztem hogy biztos e? Biztos, vissza adom e a pénzt és akkor csak a fel orat fizeted ki. Na most akkor hozok egy példát elmesz a boltba veszel egy kg kenyeret de estere marad fel kg vissza viszed este hogy nem kellett az egész vegyek vissza a felet?? Az elején megkérdeztem egy óra biztos? Ne haragudj meg de ha egy orat foglalsz le akkor az egy óra ha te menni szeretnel menj de nekem az hogy te felet maradsz egyet foglalsz és vissza adnam a pénzt saját magammal csesznek ki mert akkor a maradék fel órában lehetett volna másik vendegem és előrébb lettem volna az o fel órája dijaval. De tudod azt is hozza tennem a dolgokhoz hogy ha nőként ezt dolgozod es már az elején olyat kérdeznek egyedül vagyok e stb benne marad egy kicsi félsz az emberbe hogy vajon miért is kérdezi meg ezt es nem tudja 100%-an elengedni magát főleg hogy én voltam már nemi erőszak áldozata is de volt példa arra is hogy egy vendeg bántalmazott. De Koszonom szepen ezt a semmit mondó, primitív beszámolót ezzel is bizonyítottad a származásod. De ha ilyen rossz lennék nem lenne ennyi visszajáró vendegem köztük olyan is aki heti rendszerességgel jött. Koszonom.

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 120483 szexpartner

TURKISHGUY a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-En aznap reggel. Kiírt rendelési idő kezdete után el is fogadta. Randi előtt egy órával rácsörögtem, röviden megerősítettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Forgalmas budai csomóponthoz közel, autóval érkeztem. Parkolás fizetős és a ház előtt kevés a hely. BKV dögivel.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
2
Újépítésű. A tetthely egy kisebb méretű szoba rögtön a bejárat mellet jobbra.
Nem emlékszem volt-e ablak de szellőztetés talán lehetne gyakoribb a hely szűke miatt. Az ágyon keresztben egy törölköző volt leterítve, körbe tükrök, félhomály. A fürdőben az összes tusfürdő kupakkal lefelé fordítva a takarékoskodás jegyében…
Mia_VIP külseje
Tetszett:
2
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
2
Arc:
2
Szeretném leszögezni hogy tisztában vagyok vele hogy az én döntésen volt hogy maradtam. A korábbi beszámolók es a bemutatkozása miatt is másra számítottam főleg a kisugárzása, előzékenysége, kedvessége terén. Lehet nem voltam szimpatikus de egy profi szolgáltató el tudja játszani hogy Te vagy a nap fénypontja. Nyilván tudjuk hogy ez nem így van viszont a leányzó nagyon kevés kísérletet tett még a látszat fenntartására is. Az arca és a háta, válla smink nélkül pattanásos mint a tiniknek valahogy a képek alapján a mellét illetően teltebbre és nagyobbra számítottam de összeségében csinos fiatal lány.
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120483 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 120483 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-05 11:52:49 erotikus masszázs 1204835. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-05 11:52:49 erotikus masszázs 1204836. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2024-02-05 11:52:49 erotikus masszázs 120483
Action
Pornós feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Natúr francia (előjátékként):
3
Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt. Ekkor megláttam a salátaágyat ami őszintén szólva nem keltett bennem égető vágyat az iránt hogy beletegyem. El is ment a kedvem és kimentünk frissíteni a következő francia kör előtt.
Mikor visszatértünk ismét elkezdődött a pornósnak mondott de inkább taszító francia ami mostmár a valami miatt kellemetlen szagokkal és rángatással is kiegészült sajnos. Körbenéztem és lefújtam a találkozót.
Elszámolás
Megérte:
2
Elején elkérte, egy ajándék extra a mélytorok volt ami megvalósult. Mivel nem töltöttem ki az időt kèrdeztem lehet-e módosítani fél órára a válasz nem volt. Elfogadtam, én döntöttem úgy hogy inkabb tàvozok.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Gondolkoztam hogy vajon az én igényeim elképzeléseim vàltoztak-e meg…vagy egyszerűen nem szívesen látott vendég voltam. Valószínű mindkettő. Egyrészt ilyenkor szívesebben veszem (és volt rá példa) hogy elküldenek. Másrészt ez a lány a hirdetési nevében VIP rövidítést használ és nekem kicsit más fogalmaim vannak a VIP-ről.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2024-01-27 00:32:00

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2024-02-07 12:09:52
Givemefime!
Akkor miét nem írtál beszámolót?
Így bár jó pontot tudsz szerezni Miánál, de súlytalan a hozzászólásod.
Főleg, ha túlteljesített, megtisztelhetted volna egy írással.

2024-02-07 11:58:45
Érdekes beszámoló , de nem jó értelemben . Háromszor voltam nála , és az itt felsorolt problémákból semmit nem tapasztaltam . Mindig magasan túlteljesítette az elvárásokat .

2024-02-06 22:06:32
Gratulálok a hirdetőnek a válaszért!

2024-02-06 19:03:34
Olvastam a beszámolót, majd a rá írt reagálást is, amihez egyben gratulálok Miának. Nagyon korrekt és nagyon jól összeszedett gondolatok. Az írót nem ismerem, Miát sem. Viszont az írások alapján Miának adnám a pontot, szerintem nála van az igazság.

2024-02-06 18:59:29
" Nem fogadok roma származású embereket, de úgy voltam vele besziről jöttél NAGY GÁZ nem lehet" ! Ez számomra többet mond minden szónál. A kihangsúlyozott rész az, ami nem kicsit elgondolkodtat vendég és vendéglátó jellemzéséről!
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

(2023-07-05) : Kértem, hogy hozzá működésbe az öreg játékmestert. Csodálatos, intenzív kézimunka és NF mellett egy jókora cici szexxet kaptam. Na ezután már kértem a gumimat mert majd szétrobbantam. Kértem, hogy lovacskázzon meg.

nagyon jó: 8db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

: 11db
(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

(2024-01-29) : Letérdelt elém és a betettem a szájába.Nem sokat bíbelődött vele,bekapta és jó mélyre vette rögtön,valósággal habzsolta a farkamat.Jól szopik a kis drága,élveztem nagyon!

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.