Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-11-16 20:32:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon örülök hogy jól érezted magad és remélem hamarosan találkozunk 😘

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 119892 szexpartner

Hiding a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
Egyeztetés
Mia nyitó popsis fotója a retinámba ėgett, nem tudtam sokáig elfelejteni. Váratlan, oda nem illő pillanatokban villant be, mint mikor egy dallam rögzül az agyadban. Az egyik ilyen villanásnál pont telefonközelben volt, rögvest felhívtam és bejelentkeztem hozzá. Cserfesen izgató hangon tájékoztatott a részletekről és még aznapra találtunk időpontot.
Megközelítés
Ismert forgalmas helyen rendel Mia, bármivel könnyen elérhető. BKV járat számtalan, autóval is kényelmesen megközelíthető. Parkolás okozhat kihívást, én nyugodtabb időszakban érkeztem és szerencsém is volt.
Helyszín
Érkezésemkor új építésű házba kapom a kódot, emeleten van a rendelő amit lépcsőn közelítek meg. Próbálok minėl diszkrétebben közlekedni, kevesebb esèlyt adni egy kellemetlen találkozásnak egy buzgó szomszéd személyében. Hangulatos kis helyre érkezem, kellemes fényekkel megvilágítva. A tiszta fürdőszobában zuhanykabin vár, hogy frissítsem magam, megfelelő piperékkel feltöltve az igényes tisztálkodáshoz. Megfelelő méretű, tiszta törölközőt is kapok a szárítkozáshoz.
Mia_VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fiatal kedvesen mosolygós làny vár az ajtóban, kis body van a formás testén. Hamar nyilvánvalóvá vállik, hogy a fotón látott popsi az a valóságban is hibátlanul kerek, feszes és kívánatos. Egész teste friss, ropogós és nőiesen formás. Szemei pajzánul csillognak a kellemes félhomályban. Szolíd kis bestia, állapítom meg elégedetten.
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 119892 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 119892 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-11-17 09:23:33 erotikus masszázs 1198925. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-11-17 09:23:33 erotikus masszázs 1198926. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-11-17 09:23:33 erotikus masszázs 119892
Action
Legutóbbi kitérőmnél arra jutottam, érdemes fél órával kezdeni, annyi idő alatt kiderül érdemes-e a történet a folytatásra. Nagy gyakorlatom még nincs rapid randik terén, de annyit már megtanultam "ne húzd az időt" a beszélgetést és többi dolgot rövidre zárni, hogy maradjon elég idő a lényegi dolgokra.
Ezért az érkezésemtől számítva nagyon hamar Mia mellett találom magam meztelenül. Az ágy mellett állunk, ő is megszabadult a ruhától és egymás testével folytatjuk az ismerkedést.
A fiatal, ruganyos mellekkel kezdem a foglalkozást, míg ő a farkammal a kezében teszi ugyanezt. Kellemesen sóhajtozik közben, ez nagyon beindít és hanyatt az ágyra fektetem. Egyik lábát feltolom, így fedezem fel az ízletes puncit. Nehéz betelnem a rózsaszín ajkakkal. Nyalom kívül-belül, falom , talán kicsit mohón, annyira ízletes. Mikor már az arcomra is elegendő nedű kerül, akkor kérek egy gumit és misszibe hatolok belé. Szeretem nézni az arcukat, mikor először éreznek magukban. Mia tekintete izgató és beindító, finoman mozgok benne. A punci kellemesen szorítja a farkam, Mia két kezét a feje fölé teszem, egy rövid ideig így kiélvezem a birtoklás izgalmát. Eltudnék élvezni, de még a formás popsit szertném markolászni, ezért megkérem üljön belém. Lassan ereszkedik rám, lassú tempóban mozog rajtam. Magamra húzom, hogy alulról tudjam kicsit növelni az erőt és az ütemet. A fenekéhez is így jobban hozzáférek, markolom és úgy húzom a farkamba. Halk, soft pornós sikolyai a fülembe esélyt sem adnak, hogy tovább bírjam. Hatalmasat robbanok, miközben szorítom magamra. Kicsit együtt szuszogunk, megállapítjuk hogy elsőre azért ez egész jó volt.
Elszámolás
A fél órás extra nélküli program díját az elején rendeztem. Elfogadható és reális árai vannak, egyensúlyban a szolgáltatás minőségével.
Rózsacsokor
Hiding nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fiatal, dögös kis csábító a leányzó.
Rendesen elvette az eszem. Fiatal kora ellenére odaadó és figyelmes.
Köszönöm az élményt:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2024-02-04 11:38:50
Informatív, pörgős beszámoló. Mindössze a randi időtartama és a csokor méret az, ami hiányzik.
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

(2023-07-05) : Kértem, hogy hozzá működésbe az öreg játékmestert. Csodálatos, intenzív kézimunka és NF mellett egy jókora cici szexxet kaptam. Na ezután már kértem a gumimat mert majd szétrobbantam. Kértem, hogy lovacskázzon meg.

nagyon jó: 7db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

: 11db
(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-02-04) : Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is

(2024-01-29) : Letérdelt elém és a betettem a szájába.Nem sokat bíbelődött vele,bekapta és jó mélyre vette rögtön,valósággal habzsolta a farkamat.Jól szopik a kis drága,élveztem nagyon!

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.