Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-12 00:39:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Örülök hogy jól érezted magad 😘 remelem meg találkozunk! 😘

Beszámoló Mia_VIP +36307226259 119235 szexpartner

yko a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
felejthetetlen páros
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már jártam Zoénál, meg is énekeltem is itt egy besziben. Fura módon nem is az ő oldalán, hanem kolleganője, Mia oldalán láttam, hogy hármas randira is van lehetőség. Gondoltam, ennél szebb nyárbúcsúztató ceremóniát el sem lehet képzelni, úgyhogy ráírtam Zoéra, össze tudna-e hozni egy ilyen matinét. Pár nap múlva megvolt az időpont, tisztáztuk a virágszálakat is, én pedig hamarosan ott álltam az újbudai társasház kapujában.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, Érdemes plusz öt percet szánni a parkolókeresésre. Vagy tízet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház folyosóról nyíló lakása, amelyet több hölgy használ. A tetthely Zoé szobája volt, amit a fürdőn keresztül lehet megközelíteni. A nappaliban két kisméretű kutya várta a lányokat, az ismerkedésnél ők is benéztek, de ki lettek tessékelve. Mivel a legutóbb – általam random kiválasztott – tusfürdő illatát Zoé nem szerette, most én kértem, hogy válasszon. A szoba teljesen megfelel a célnak, és az ágy is megfelelő méretű volt hármunknak.
Mia_VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mia nőiesebb, dúsabb formával tökéletes párja volt Zoének. Zoé egy vékony fekete párduc, mindene izmos, pici cici, kicsi, tenyérbe illő fenék. Imádom ha egyszerre van jelen mindkét alaptípusom. Zoé temperamenumos, cserfes lány, szinte táncol, akkor is, amikor nem. Olykor pedig énekel. Mia hozzá képest a második szólamot viszi, keveset beszél, annál többet mosolyog.
1. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 119235 erotikus masszázs
3. Mia_VIP +36307226259 beszámoló Budapest 119235 erotikus masszázs4. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-09-12 09:09:13 erotikus masszázs 1192355. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-09-12 09:09:13 erotikus masszázs 1192356. Mia_VIP +36307226259 beszámoló 2023-09-12 09:09:13 erotikus masszázs 119235
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Tisztáztuk, hogy az alapmenüt kérem, a VTR miatt járó extra pedig a csók lesz. Ezzel mindkettejük esetében éltem is. Az első menet a négykezes kétszájas francialecke volt, amit ha mást terveztem volna, se tudtam volna abbahagyni, annyira jól csinálták. Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva. A mélytorok most sem jött össze, igaz, nem is erőltettük. Egy idő után váltottunk: Zoét nyaltam, Mia közben a heréimet simogatta.. Egymással némi cicisimogatáson kívül nem foglalkoztak, de ez nem is volt előírás. Miután Zoé jól hallható módon elment, váltottunk. Kicsit keverednek a dolgok, de volt olyan, hogy Miát nyaltam, amíg Zoé szopott, és talán fordítva is. Az biztos, hogy a végén Zoé végzett ki. Kis pihi, tusolás, és jött az újabb félidő. Lazító masszázzsal és dumálással folytattuk, amíg újra harci állapotba nem kerültem. Kis orális kedvcsináló után mindkettejükkel dugtam. Előbb Mia ült bele lovagló pózba a farkamba, Zoé pedig hol a golyóimat, hol Mia cicijét simogatta. Gumicsere után Zoéval folytattuk. Előbb. misszi, aztán a nyakamba akasztotta a lábait. Mikor már közeledett a táncóra vége, éreztem, hogy másodjára ennyi idő alatt így nem tudnék elmenni, ezért újabb orális levezetést indítványoztam. Amíg Mia szorgalmasan szopott, Zoé elém tolta punciját, amiből ujjazásos orgazmus következett nem sokkal az én második robbanásom előtt. Akkorát élveztem, hogy egy pillanatra azt hitték a lányok, infarktusom lett. Röhögéssel, kis dumával és nagy tusolással búcsúztunk egymástól és a nyártól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már VTR-en tisztáztuk. A két extrát megbeszéltük, ha lett volna még, akkor utólag rendezzük. Simán ment. A kettejük virágszálainak száma 150, ebből Mia része 70 volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 70 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Két nagyon különböző lány, tökéletes komplementer választás. azért látszik, hogy Zoé a szólóhegedűs, de Mia csellója is remek. És még jó hangulatú, szuperkedves csajok is. A pontozásnál itt Zoé adatait adom meg, majd kiteszem Miához is az övét.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP szexpartner beszámolójáról


2023-09-12 17:34:09
Pvadasz egy picivel feljebb ott van a matek pontosan.

2023-09-12 13:19:47
Hello! Az ajándékra úgy érted, hogy 2*70 gondolom a másfél órára két lánnyal. Jó kis írás!
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-11-16) : A fiatal, ruganyos mellekkel kezdem a foglalkozást, míg ő a farkammal a kezében teszi ugyanezt. Kellemesen sóhajtozik közben, ez nagyon beindít és hanyatt az ágyra fektetem.

(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

(2023-07-05) : Kértem, hogy hozzá működésbe az öreg játékmestert. Csodálatos, intenzív kézimunka és NF mellett egy jókora cici szexxet kaptam. Na ezután már kértem a gumimat mert majd szétrobbantam. Kértem, hogy lovacskázzon meg.

nagyon jó: 5db
(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

(2023-08-23) : Ügyesen eljutott a számtól a farkamig , de a szája közben egy pillanatra sem hagyta el a testemet . Folyamatosan tartotta a szemkontaktust , gyönyörű volt ahogy a szemebe nézett ,közen tövig eltünteti a farkamat a szájába és még mosolyog is a szeme . Iszonyatosan felhúzott .

(2023-07-24) : Számomra ez szabad utat jelentett , így rácuppantam és és finoman szopni kezdtem . Alapos játszadozásomnak a telhetetlen vágyam szabott határt , így irányt vettem a a puncija felé ,már az első nyalintást jól fogadta a hangjából következtetve . Isteni körutazást tettem csiklótól gátig , először finoman , majd egyre nagyobb intenzitással .

: 3db
(2023-11-02) : Gyors zuhany után, fehérneműben várt engem, és belekezdett a franciába. Őszinte leszek, aktust is szerettem volna, de egyszerűen olyan jól franciázott, hogy így akartam elsülni, ami termsészetesen sikerült is.

(2023-08-23) : Olyan isteni franciába kezdet hogy az csak na! Eközben én természetesen erogénebb zónái simogatásába kezdtem újra, de nem bírtam sokáig ennyivel beérni.

(2023-06-09) : Ezt követően egy fergeteges lovaglásban részesített, és közben kicsit elkezdtünk vadulni, amelyet némi dirty talkkal fűszerezett, iszonyat erotikus módon, néha nyögve, néha a fülembe súgva.