Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Mia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-27 02:10:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mia +36301456715 120781 szexpartner

kolbi19 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mia hirdetővel
gyönyörű arc
csodás kézimunka
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mia hirdetésével már régebb óta szemezgettem, és amikor a hétvégén láttam hogy nem biztos hogy sokáig lesz, meggyőztem magam, és felcsörögtem. Könnyű volt elérni, de azt előre láttam hogy nem biztos hogy el fogok hozzá jutni, így inkább nem fixáltunk, nem szerettem volna kiszúrni vele. Másnap viszont össze tudtuk hozni, és egy késő esti időpontban állapodtunk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A mostanság elég felkapott Corvin közelében található a kéjlak, könnyű megtalálni, szép, újépítésű történet, mely egy hotelként funkcionál. Egyszerű megtalálni, jó a közlekedés, max a parkolással lehetnek arrafele gondok. Könnyű volt a bejutás, Mia pedig maximálisan törekszik a biztonságra és a diszkrécióra is. Azonnal beengedett, egyébként egyszerű volt megtalálni magát a lakást is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Semmi kivetnivaló nem lehet semmivel sem, modern, tiszta, szépen berendezett az egész kuckó. Szeretem ilyenkor a félhomályt, könnyebb ellazulni, a halk alapzajt pedig a tv szolgáltatta. A fürdő tiszta, tágas, és bőven kielégítő a megfelelő tisztálkodáshoz is. A tetthelyet pedig egy kényelmes, nagy, kanapé? biztosította.
Mia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nagyon szép, fiatal, és valóban kis törékeny lányka, szóval illik vigyázni rá. Szolídabb sminkben fogadott mint ahogy a képeken van, de egyáltalán nem gond, mert nagyon szép, bájos. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszene. Valószínű bármilyen smink nélkül ugyanolyan szép lenne! A hetyke, közepes méretű cicijei voltak a kedvenceim rajta. Sajnos jó szokásom szerint ismét elfelejtettem miben fogadott a vendéglátóm.:D
1. Mia +36301456715 beszámoló Baranya 120781 erotikus masszázs
3. Mia +36301456715 beszámoló Baranya 120781 erotikus masszázs4. Mia +36301456715 beszámoló 2024-02-27 10:00:02 erotikus masszázs 1207815. Mia +36301456715 beszámoló 2024-02-27 10:00:02 erotikus masszázs 1207816. Mia +36301456715 beszámoló 2024-02-27 10:00:02 erotikus masszázs 120781
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Pornós feeling:
2
Érkezésem után puszi és egy pár perces csevegés, majd a fürdő felé vettem az irányt. Visszatértemkor Mia már meztelenül várt a tetthelyen, én pedig leülve mellé röviden csodálgattam, majd belekezdett egy lágy, natúr franciába. Felajzott eléggé, majd utána én is kértem hogy megnézhessem a cicijeit közelebbről. Sajnos csikis voltam neki, így nem akartam erőltetni ezt a témát, és megnéztem őt lent is. Finom, illatos, és szép puncija van, én szívesen kényeztettem volna még, de elmondása szerint nem nagyon tud elélvezni, így inkább nekiláttam húzás után a farkincámmal is élvezkedni. Először talán missziben voltunk, utána kutyusba váltottunk, és alapvetően jó volt, de valahogy mégse tudtam elkapni azt az iramot, aminek hatására el tudtam volna menni. Hiába, még mindig fiatal vagyok, de pár éve ennyitől még gyorsan eldurrantam volna. Hát igen, szar érzés hogy változik a férfiember. Ami nekem viszont nem annyira tetszett, hogy tett utalást az időre, ezáltal éreztem egy kis kellemetlen tp-t (pedig időben voltunk) de túltettem magam rajta, és a kézzel való besegítés után végül a cicijein ért a vég. Ezután gyors leöblítettem magam, és elkezdtem öltözni. Egyébként nagyon kedves, érdeklődő volt végig, jó vele beszélgetni, akár nem csak általános dolgokról is simán lehet vele.
Az időnk lejárta előtt 1-2 perccel vetett egy pillantást az ajtó felé, én pedig egyébként sem szoktam sosem még 1 perccel se túllépni a megbeszélteket, így elbúcsúztunk egymástól. Előtte még ellenőrizte hogy diszkrét legyen a távozásom is, külön köszönet jár érte, mert utálok ilyenkor más emberekkel összefutni, paranoiás vagyok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején szeretem rendezni, leraktam az ágy mellé amit le kell. Extrával nem éltem. Minden rendben ment.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében azt gondolom hogy Mia jó szolgáltató, köztünk viszont lehet nem nagyon volt meg az összhang (nem kizárt hogy csak akkor), vagy kései volt az időpont. Erről pedig ő nem tehet, és megjátszani pedig felesleges a dolgokat. A tp-t leszámítva viszont a legtöbb mindennel elégedett voltam, így azt se tartom kizártnak, hogy ha egy órára mentem volna és esetleg előbb, lehet minden klappolt volna. Így ajánlom, és ha esetleg úgy alakul máskor még hogy megyek hozzá, akkor viszont biztosan korábbi időpontban fogom azt tenni, egy kevésbé rohanós 1 órában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról


2024-02-27 20:47:07
Manapság órás randi beszijében sem mindig kap ennyit az ember.
Mutasd mindet

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-11-15) : Azért beleadva apait anyait kényeztettem a finom kelyhét .Aztán gumit húztunk és misszionáriusban kezdtünk. Azonnal vehemens módon estünk egymásnak, számomra úgy tűnt élvezi a hevesebb rohamokat. Egy idő után váltottunk , lovacskába, először szemből majd háttal ült bele.

(2023-06-19) : Majd következett a natúr francia, amit finoman, érzékien csinált, pont ahogy kértem. Megbeszéltük, hogy a pornós torokra vevős fajta helyett mindketten ezt preferáljuk. Nagyon kellemes volt, bele is borzongtam egy kicsit, ahogy éreztem a munkálkodását.

nagyon jó: 1db
(2024-02-11) : Ezután az ágyra ült és elkezdett franciázni (ahogy kértem tőle), egy kézzel ráfogott és finoman elkezdett szopni. Kellemes volt, de ez annyira nem volt extra, nem nézett fel, nem nézett rám, nem volt változatos, félig vette csak be, szóval mélyre sem ment.

: 5db
(2024-02-05) : Mellébújtam, elkezdtük simogatni egymást, rájöttem hogy merre csiklandós, mit szeret és mit nem. Felém hajolt és elkezdett szájával izgatni amikor már így is alig bírtam magammal

(2024-01-20) : Szájába vette a meredező  farkamat, és olyan lágy franciába kezdett, amit órákig el tudnék viselni. Közben időnként kivette és törölgette, mert nem szeret találkozni az előnedvekkel, a spermáról nem is beszélve. Mikor a harmadik törölgetés jött volna, szolidan utalt rá, hogy most már én mutassam meg, mit tudok, aztán még dugjunk is. Néhány percig nyaltam a punciját, nekem jó volt, ő valahogy csukott szemmel élvezte a helyzetet.

(2023-12-19) : A farkamat nem kellett nagyon élesztgetni, gyorsan rá is vetette magát. Szuper jól, változatosan és érzékien franciázik és azért sem szólt amikor én diktáltam a tempót. Mélytorokban verhetetlen . Aztán én kezdtem kényeztetni , azt hiszem tetszett neki , de el nem élvezett.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-24) : Na a lényeg most lassan 3 hétre rá hívom .az hagyján hogy többször kinyomot de oké, nagy nehezen felvette és közölte nem ad időpontot nekem mert nem mentem el a megbeszélt találkozóra, és a visszahívására se emlékezett.