Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Mia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-24 19:47:25

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Legalabb irnad le ami történt,es nem illúziót írnál le. Velem nem csesztel ki hogy ezt ki írtad,sőt..:D Várható volt,hidd el nem te vagy az elso aki ki ír valamit rolam,mert nem fogadtam sok átverés után. Nem jottel el a megbeszélt találkozóra,se kép se hang egy jelzést nem adtál,igy egyertelmu nem fogadlak ezután mar. A vicc te vagy,hogy ezzel nem voltal tisztában es neked áll feljebb meg:) ki van írva az adatlapomra,aki nem jon el első találkozóra az automatikusan tiltás es nincs több időpont kiadás. Sajnos ez benne van a pakliban,hogy ilyenkor a vendégek bosszúból ki írnak egy ilyet,de mit vartal dragam hogy majd azt mondom persze gyere el újra,vedd el mas elől a helyet mert te unalmadban be foglalsz hozzam egy időpontot? En megértelek titeket sok csaló lány van,akik szórakoznak de en pont nem vagyok az 10/bol 9-en ezt le is írtak érdekes hogy ok miert nem ezt írtak mint te? Veluk semmi probléma nem volt mert megjelentek a találkozón,veled ellentétbe;) aki volt mar nalam tudja de fel is van tüntetve: ha nem jossz el a megadott találkozóra,es nem jelzed ezt időben nekem automatikusan tiltás,es nincs tobb időpont,mert ezzel mas elől el veszed a helyet aki tényleg komolyan gondolja es el is jon,nalam nincs több esély:) Egy szo mint száz. Ezzel a “beszámolóval” nem járattal le engem,nem tudsz ezzel bosszút állni vagy hogy is mondjam,hogy ezt ki írtad mert nem veszem magamra aki tudja a vendégeim közül es ismer tudja en ezeket nem veszem magamra:D Muszáj voltam erre reagálni,mert kicsit durva hogy meg te vagy fel háborodva a történtek után,es egy olyan történetet mondtal el ami szappanoperába illő:) sok sikert a továbbiakban dragam;)

Beszámoló Mia +36305407893 120756 szexpartner

tomas110 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Mia hirdetővel
Egyeztetés
Igazából 2 alkalom. Elég nehéz elérni vagy lehet hogy csak nekem 1 alkalom kor kedvesen elmondott mindent
Megközelítés
Klinikak állomástól nem messze gyalog pár perc
Leírás
A megbeszélt idopontra pontosan megérkeztem a címre ahol többszöri hívás után sem vette fel . De kitartó voltam 20 percet vártam es közben hívtam de semmi. Feladtam elindultam haza. Mikor már haza értem. Az még fel ora. Visszahívott hogy sürgős dolga akadt el kellett menjen, de sajnàlja és potoljuk be mindenképp. Megértettem rendben gyanús volt de ok. Na a lényeg most lassan 3 hétre rá hívom .az hagyján hogy többször kinyomot de oké, nagy nehezen felvette és közölte nem ad időpontot nekem mert nem mentem el a megbeszélt találkozóra, és a visszahívására se emlékezett. Na elmondom sztem mi történt. Valószínűleg látott amikor ott voltam nem akart fogadni( amivel semmi gond nincs, bár eddig mindenki fogadott akinél voltam de rendben van) de akkor ezt ott egy sms el le lehetett volna zárni. De az hogy hetekkel később még én lettem letiltva az vicc. Mindegy aki szerencsés és bejut hozzá annak gratula. Csak írni akartam hogy van egy ilyen oldala is a hölgynek

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról


2024-04-08 18:43:11
Tomi42, legalább visszahívott? Már az is valami? A hajadra lehet ezt kenni. Ilyen hülyeséget.

2024-02-28 22:57:14
Sajnálom hogy így jártál,de legalább visszahivott

2024-02-28 21:30:03
Vigasztalásból nyomtam egy jól megírt szavazatot. Szerintem ne bánkódj, várnak még rád jobbnál jobb randik.

2024-02-28 07:45:45
Nem semmi szitu. Jól tetted, hogy megírtad.

2024-02-28 07:09:07
Egyáltalán nem gond, hogy megírtad, hiszen a teljes képhez ez is hozzátartozik. Hasznos beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-11-15) : Azért beleadva apait anyait kényeztettem a finom kelyhét .Aztán gumit húztunk és misszionáriusban kezdtünk. Azonnal vehemens módon estünk egymásnak, számomra úgy tűnt élvezi a hevesebb rohamokat. Egy idő után váltottunk , lovacskába, először szemből majd háttal ült bele.

(2023-06-19) : Majd következett a natúr francia, amit finoman, érzékien csinált, pont ahogy kértem. Megbeszéltük, hogy a pornós torokra vevős fajta helyett mindketten ezt preferáljuk. Nagyon kellemes volt, bele is borzongtam egy kicsit, ahogy éreztem a munkálkodását.

nagyon jó: 1db
(2024-02-11) : Ezután az ágyra ült és elkezdett franciázni (ahogy kértem tőle), egy kézzel ráfogott és finoman elkezdett szopni. Kellemes volt, de ez annyira nem volt extra, nem nézett fel, nem nézett rám, nem volt változatos, félig vette csak be, szóval mélyre sem ment.

: 6db
(2024-02-27) : Visszatértemkor Mia már meztelenül várt a tetthelyen, én pedig leülve mellé röviden csodálgattam, majd belekezdett egy lágy, natúr franciába. Felajzott eléggé,

(2024-02-05) : Mellébújtam, elkezdtük simogatni egymást, rájöttem hogy merre csiklandós, mit szeret és mit nem. Felém hajolt és elkezdett szájával izgatni amikor már így is alig bírtam magammal

(2024-01-20) : Szájába vette a meredező  farkamat, és olyan lágy franciába kezdett, amit órákig el tudnék viselni. Közben időnként kivette és törölgette, mert nem szeret találkozni az előnedvekkel, a spermáról nem is beszélve. Mikor a harmadik törölgetés jött volna, szolidan utalt rá, hogy most már én mutassam meg, mit tudok, aztán még dugjunk is. Néhány percig nyaltam a punciját, nekem jó volt, ő valahogy csukott szemmel élvezte a helyzetet.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat