A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Mia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-05 21:52:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mia +36305407893 120569 szexpartner

julios a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Mia hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Miával VTR segítségével vettem fel a kapcsolatot egy nappal hamarabb. Időben reagált, jól kommunikált.
Másnap amikor a metrón ültem, sms formájában kérdezte hogy tudnánk e tolni az időpontot egy kicsit későbbre, úgy fél órával. Mivel tudtam alkalmazkodni belementem. Kicsit megijedtem mert volt már egy két randim ami így indult aztán nem lett semmi...a másik variáció ilyenkor persze amikor az ember akaratlanul is azon agyal hogy egy másik MT van a dologban. A tali alatt kiderült hogy alaptalan volt az "aggodalmam".
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A klinikáknál szálltam kia a metróból, onnan egy max 10 perces séta a megadott címig. Odaérve hívtam, kért még 5 perc időt, ezt kihasználva az épületek architektúráját tanulmányoztam.
Újabb hívás, kód megadása, nyitódás, bejutás...egyenlőre csak az ajtón, lakás ajtajáig meg sem álltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Lakás ajtaja lassan kinyílt, a szokásos helyen pedig megbújva alkalmi barátnőm. Egy picit megijedtem hogy szabad -e itt lennem büntetlenül, ugyanis egy nagyon fiatal, vékony, nagyon helyes, szép arcú tinilány fogadott....hogy miben arra már nem emlékszem. Üdvözlés, bemutatkozás, puszi nyuszi. Irány a szoba, ami egy tágas előtér után folytatódott. Ha jól emlékszem még egy szoba volt a konyhán kívül. Erre annyira nem szokok fókuszálni mert a lényeg hogy egy legyen szabad. Habár voltam már olyan helyen hogy a sok szoba eléggé zavaró volt, a mostani esetben pedig egy lélek sem volt a lakásban rajtunk kívül.
A szoba minimalisztikus, ágy, szekrénysor, kisasztal, szék rajta több törülköző...szóval minden van amire egy vendégnek szuksége van :)
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy említettem Mia egy nagyon fiatal, alkatilag vékony és egyben formás, arca is nagyon tetszett a szép szemeivel, barna sima hosszú hajával. A képeivel összehasonlítva szerintem a bőre világosabb, mind testben és arcban is, a cicijei pedig helyes kicsik, de nem az a kerek forma mint a képeken. Néha eljátszadoztam a gondolattal hogy valamelyik képe a tesójáról készült (tudom hogy van neki)... de ez csak sci-fi.
1. Mia +36305407893 beszámoló Budapest 120569 erotikus masszázs
3. Mia +36305407893 beszámoló Budapest 120569 erotikus masszázs4. Mia +36305407893 beszámoló 2024-02-05 23:25:45 erotikus masszázs 1205695. Mia +36305407893 beszámoló 2024-02-05 23:25:45 erotikus masszázs 1205696. Mia +36305407893 beszámoló 2024-02-05 23:25:45 erotikus masszázs 120569
Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A szobában már jót beszélgettünk, érdeklődött miközben dobáltam le magamról a ruhákat. Zavaromban majdnem elfeledkeztem a csokorról, amit elhelyeztem a kis komódon.
Megkaptam a törülközőt, egyben meghívtam Miát egy közös ismerkedésre a fürdőszobába. Nem volt ellenvetése, megmutatta hogy merre menjek azonnal jön utánam. Így is volt, mire megengedtem a meleg vizet már be is lépett és megszabadult a kis melltartó/bugyikától. Felmelegítés beindult, nemcsak a meleg víznek hanem vendéglátómnak köszönhetően is..főleg. Átmostuk, simogattuk egymást , először én Őt majd viszont, közben persze beszélgettünk mintha már régóta közösen tusolnánk. (akarom mondani régi ismerősök lennénk). Eléggé felizgatott eme lánykának a közelsége ami minden téren megmutatkozott, próbáltam rábeszélni hogy az ajkaival talán ki is végezhetne most helyben, de diplomatikusan kivédte hogy az ágyban sokkal kényelmesebb lesz, hát legyen...
A kölcsönös törölközés után irányt vettünk a szobába. Én még ott a talpamat szárítgattam MIA már kényelembe is helyezte magát az ágyon, háton fekve fejét kitámasztva a fal melletti kisvánkuson. Gyönyörű látvány volt, belegondolva hogy ez a test még egy kis időre mellettem lesz. Mellébújtam, elkezdtük simogatni egymást, rájöttem hogy merre csiklandós, mit szeret és mit nem. Felém hajolt és elkezdett szájával izgatni amikor már így is alig bírtam magammal. Kérdezte hogy hogy szeretném, nagyon izgatott voltam, tudtam hogy a gumizásnak most nincs sok értelme, Miánál szájba élvezés nincs ezért megkértem hogy feküdjön a hátára had térdeljek a cicik fölé és így szabadítson meg a gonosztól...Ámen. Valami olyat mondott utána hogy nagyon fickós lehettél miután beterítettem a cicik környékét...ja mondtam kb. egy hét böjtölés volt. Pihenésképpen jött egy újabb "interviewztatás", jobban én voltam az alanya. Válaszadások közben fokozatosan próbáltam jobban a teste felé venni az irányt, ízlelgetni, csikizni, simogatni. Jóváhagyást kaptam hogy kényeztessem tini punciját is...csodás látvány volt a formás pillangókkal. Nyelvemmel kényeztettem már pár perce, Mia feje hátra dőlve a párnán, csendesen "tűrte". Halk szszogást hallottam csak, nem tudtam eldönteni hogy így élvezi-e a ténykedésemet vagy csak szundizik. Kicsit leálltam puncijának nyalásával, felnéztem egy pillanatra, puszilgatni kzdtem belső combjait és ekkor jött a letolás hogy most élvezett volna el ha nem hagyom abba. Hmm...ezen feldobodtam, uccu neki a folytatásnak. Elkezdtem ujjazni is a nedves punciját, itt kaptam egy kis instrukciót hogy hogy szereti az ujjazást, szóval részemről minden adott volt hogy élvezzen a kis Mia. Először a lábánál éreztem egy kis feszülést, folyamatosan jött meg a hangja is a csendből, és amikor a dereka is kifordult éreztem hogy elélvezett.(remélem) Megköszönte, én próbáltam repetelni a dolgokat de mondta hogy ez már elég csiklandós neki. Újabb kis csevegés majd elkezdett felszopizni az aktushoz. Gumit húzott, és mivel a paciért nincs annyira oda misszionárius pózban - széttárt láb, összezárt láb, láb a vállon - formációkban szeretgettem lassú tempóban, mialatt Mia hozta szokásos halk formáját, igéző szemével azért biztatott. Nem szerettem volna kihagyni a kutyus változatot sem, itt is széttárt majd összezárt lábakkal nyomultam. Csodálatos látvány és érzés volt, viszont az idő repült és én sem éreztem hogy végem lenne így megkértem hogy kis kacsójával adagolja ki a Níveát a cicikre hasonlóan mint az első storyban. Megdolgozott érte, és amikor munkálkodását sikerre vitte fel is kiáltott: Igeeen, MEGCSINÁLTUK!
Szerintem itt már az idő letelt de nem siettetett, tusolás most már egyedül. A szobában említette hogy megy ebédelni, szóval együtt készülődés, beszélgetés (pár infót még elárult magáról), mint amikor a családban mindenki megy a maga útjára. Puszi.Pont.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amiért mentem megkaptam, tudtam hogy mit vállal és mit nem, hazafelé döbbentem rá hogy a csókkal sajnos nem is próbálkoztam.
Az oldalon üzenetben megköszönte a randi után hogy rugalmas voltam az időpont változtatással kapcsolatosan is, ráadásul 2drb tombolájával ajéndékozott meg.
Rózsacsokor
julios nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szerintem amikor egy ilyen kaland után az ember kilép az utcára és éppen azt érzi amit abban a pillanatban az a valós. Én jó érzésekkel hagytam ott Miát. Volt egy óra ami alatt sikerult megismernem egy helyes, közvetlen lányt akivel jól éreztem magam. A randi vége felé jöttem rá, hogy a kicsi tinilány akihez az ember majdnemhogy fél hozzáérni az elején az valójában egy tapasztalt profi. Még ez miatt is szeretnék visszamenni hozzá hogy kihozzam belőle ezt az oldalát is, persze kölcsönösen :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról


2024-02-06 21:59:24
Nagyszerű kalandot örökítettél meg az utókor számára. Köszönöm

2024-02-06 09:34:46
Rózsainfó hiánya miatt. Értelmetlen titkolni.
Mutasd mindet

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-11-15) : Azért beleadva apait anyait kényeztettem a finom kelyhét .Aztán gumit húztunk és misszionáriusban kezdtünk. Azonnal vehemens módon estünk egymásnak, számomra úgy tűnt élvezi a hevesebb rohamokat. Egy idő után váltottunk , lovacskába, először szemből majd háttal ült bele.

(2023-06-19) : Majd következett a natúr francia, amit finoman, érzékien csinált, pont ahogy kértem. Megbeszéltük, hogy a pornós torokra vevős fajta helyett mindketten ezt preferáljuk. Nagyon kellemes volt, bele is borzongtam egy kicsit, ahogy éreztem a munkálkodását.

nagyon jó: 1db
(2024-02-11) : Ezután az ágyra ült és elkezdett franciázni (ahogy kértem tőle), egy kézzel ráfogott és finoman elkezdett szopni. Kellemes volt, de ez annyira nem volt extra, nem nézett fel, nem nézett rám, nem volt változatos, félig vette csak be, szóval mélyre sem ment.

: 5db
(2024-02-27) : Visszatértemkor Mia már meztelenül várt a tetthelyen, én pedig leülve mellé röviden csodálgattam, majd belekezdett egy lágy, natúr franciába. Felajzott eléggé,

(2024-01-20) : Szájába vette a meredező  farkamat, és olyan lágy franciába kezdett, amit órákig el tudnék viselni. Közben időnként kivette és törölgette, mert nem szeret találkozni az előnedvekkel, a spermáról nem is beszélve. Mikor a harmadik törölgetés jött volna, szolidan utalt rá, hogy most már én mutassam meg, mit tudok, aztán még dugjunk is. Néhány percig nyaltam a punciját, nekem jó volt, ő valahogy csukott szemmel élvezte a helyzetet.

(2023-12-19) : A farkamat nem kellett nagyon élesztgetni, gyorsan rá is vetette magát. Szuper jól, változatosan és érzékien franciázik és azért sem szólt amikor én diktáltam a tempót. Mélytorokban verhetetlen . Aztán én kezdtem kényeztetni , azt hiszem tetszett neki , de el nem élvezett.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-24) : Na a lényeg most lassan 3 hétre rá hívom .az hagyján hogy többször kinyomot de oké, nagy nehezen felvette és közölte nem ad időpontot nekem mert nem mentem el a megbeszélt találkozóra, és a visszahívására se emlékezett.