Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Mia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-20 15:32:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mia +36301456715 120428 szexpartner

tudatos a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Mia hirdetővel
igéző szemek
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam az oldalán feltüntetett elérhetőségi időben. Néhány órán belül, talán második vagy harmadik alkalomra sikerült elérnem. Megbeszéltük a legfontosabb dolgokat, ezek alapján aznap délutánra szerettem volna bejelentkezni. Az általam javasolt időpontban Mia kozmetikusnál készült csücsülni, így kicsit későbbre, este 19 órára beszéltük meg a találkozót. Megkaptam a címet is. Gördülékenyen ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térképre tett jelzés cseppnyit odébb van a valóságtól. A tömegközlekedőknek a Klinikák metrómegállót javaslom. Az autóval érkezőknek sok szerencsét kívánok a parkolóhely vadászathoz. A cél felé közelítve az utolsó 2-300 méteren mindig nézem az üres helyeket, most is így történt, letámasztottam a vasat, így 3-4 percet sétáltam a végén. A ház könnyen megtalálható. Pontosan időben hívtam, kért pár percet még, viszont figyelmes volt, és beengedett a lépcsőházba, hogy ne fázzak. Éltem a lehetőséggel, de ilyenkor mindig motoszkál bennem, hogy biztosan az előttem lévő MT húzza az időt, és a szemem sarkából figyelem, vajon ki lehet az. Néhány lakó elment mellettem, aztán hívott Mia, hogy mehetek. A liftben nincs térerő, erre érdemes figyelni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Szerintem teljesen új építésű a ház, a lakás pöpec, a berendezés modern és egyszerű. Ilyen téren nincsenek extra igényeim. Az elvárható tisztaság megvolt, a tisztálkodáshoz és a szexhez szükséges alapvető kellékek megvoltak, a házigazda tini korához képest még rend is fogadott a lakásban. Volt velünk még egy házőrző, félelmetes bodyguard, de jól viselkedett, nem jött utánunk kukkolni sehová.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Oké, hogy arcos fotókkal hirdet, de azért földbe gyökerezett a lábam, amikor beléptem. A képek szerintem nem adják kellően vissza szépségét. Mondanám is neki, melyik fotókat vegye le, mert a valósághoz képest szinte előnytelen némelyik. Egy profi fotóssal címlaplány lehetne Mia. Vékony, karcsú testű, számomra nagyon vonzó, gyakran írom a narancs youtube keresőjébe, hogy "slim".
Szolibarna bőre hibátlan, mellei formásak, tökéletes alakúak, szépen állnak, jó tapintásúak. Köldökében piercing, fogai és körmei ápoltak. Pillája optimális mértékűre felturbózott, sminkje szolid volt az együttlét alatt. A punciját aznap nem hiszem, hogy borotválta. A fürdőkádból kászálódtam ki éppen, amikor kibontotta és megrázta dús, fekete haját, elmosolyodott, csábos tekintettel rám nézett, én pedig megbotlottam, majdnem elestem zavaromban.
1. Mia +36301456715 beszámoló Budapest 120428 erotikus masszázs
3. Mia +36301456715 beszámoló Budapest 120428 erotikus masszázs4. Mia +36301456715 beszámoló 2024-01-22 09:39:22 erotikus masszázs 1204285. Mia +36301456715 beszámoló 2024-01-22 09:39:22 erotikus masszázs 1204286. Mia +36301456715 beszámoló 2024-01-22 09:39:22 erotikus masszázs 120428
Action
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Másfél órát beszéltünk meg előre telefonon.  Akkor azt mondta, így három lehetőségem lesz. Úgy gondoltam, örülök majd kettőnek is, nem szeretek és nem is tudok már kapkodni, és úgy kényelmesen belefér majd egy  közös tusolás.  Együtt mentünk tehát zuhanyozni, egymás testének feltérképezése jó előjáték nekem, és a makulátlan tisztaságra való garancia miatt gyakran élek ezzel a lehetőséggel ismeretlen vidékeken. Most ez a zuhany alatti habos masszázs valamiért nem váltott ki belőlem akkora izgalmat, mint általában szokott. Pedig még csókolóztunk is. Csókja nem nyelves, de határozottan több, mint szájra puszi. Valószínűleg zavarban voltam a tökéletes tini test látványától és közelségétől. Törölközést követően bementünk a hálóba, az ágyra heveredve gyorsan tisztáztuk az alapvető szabályokat. Én őszinteséget kértem tőle, Mia pedig őszintén elsorolta, mit nem szeret. Hát, van listája...
Szájába vette a meredező  farkamat, és olyan lágy franciába kezdett, amit órákig el tudnék viselni. Közben időnként kivette és törölgette, mert nem szeret találkozni az előnedvekkel, a spermáról nem is beszélve. Mikor a harmadik törölgetés jött volna, szolidan utalt rá, hogy most már én mutassam meg, mit tudok, aztán még dugjunk is. Néhány percig nyaltam a punciját, nekem jó volt, ő valahogy csukott szemmel élvezte a helyzetet. Átütő sikert nem vártam, de kellően nedvesedett (én nem törölgettem) és elmondása szerint jó volt neki is. Gumi után nyúlt, márkás óvszer került rám, ami végre nem szorított, és szembe fordulva szexeltünk. Mia teste amilyen vékony kívül, olyan szűk belül is, már csak emiatt sem bírtam volna sokáig, de amúgy sem akartam húzni, hogy legyen időm regenerálódni, szóval előbb-utóbb a Durex lágy ölelésében kötöttek ki magjaim.
Kaptam száraz papírt tisztálkodni, aztán jobbnak láttam kimenni a fürdőbe és alulról lecsapatni magam, hogy ne érje szó a ház elejét. Mindketten kimentünk ekkor, és a konyhában egy közvetlen, jó kedélyű beszélgetésbe bonyolódtunk. Tetszett Mia közvetlensége és őszintesége, mintha ismertük volna már egymást. Innivalóval kínált, töltött egy pohár hideg Fantát, majd aranyosan meg is vacsoráztatott volna. Ezzel most nem éltem, de ő külön engedélyt kérve, és természetesen kapva, benyomott gyorsan egy szendvicset. Időnkbe belefért, nekem úgyis jól jött a pihenés, a hangulat oldott volt közben.
Gyors kör a fürdőben, majd vissza a hálóba.
Franciával kezdett feléleszteni, de nem nagyon tért belém a lélek. Szerintem fáradt voltam, vagy frusztrált az előnedvektől.
Mia nem siettetett, nem érzékeltette velem, hogy probléma lenne, sőt, aranyosan megsimogatta az arcom, és azt mondta, ne legyek gondterhelt. Széles terpeszben elém ült, simogatta magát, és javasolta, próbáljam én is magamnak. Így aztán sikerült elérni az üzemkész állapotot, húztunk egy gumit, és készséggel pucsított előttem. Hátulról még szűkebbnek éreztem, ez így is lehetett, mert Mia egy idő után jelezte, hogy kezd fájni neki. Hát igen, valószínűleg méretbeli inkompatibilitás áll fenn köztünk...
A lovaglásra rá sem kérdeztem, inkább akkor forduljunk misszibe, az már egyszer bevált. Elégedett mosollyal fél másodperc alatt perdült a hátára. Egy darabig így szexeltünk, rakosgattam a lábait ide-oda, egyszercsak rákérdezett, el tudnék-e már élvezni.
- Jó lenne már befejezni?
Bólogatott...
Próbálkozott azzal, hogy szép szemeivel, ártatlan tinis tekintettel a szemembe nézett, kérdezte is, hogy "Így könnyebb lesz?" Jó volt, izgató volt, de nem éreztem, hogy közeledne a vég.
Kicsit lelombozó volt ez a helyzet, ki is húztam a farkam törékeny testéből.
Gumiba már nem fogok elmenni, szájba élvezés nincs... Kértem, hogy verje ki. Határozott kézimunkája és a koncentrációm meghozta az eredményt. Nekem végül jó volt, és ő is elégedett volt. A hasamon alig több mint három cseppnyi adag gyűlt össze, ennek megfelelő mennyiségű, három kocka wc papírt kaptam törölközni.
Jó alaposan letusoltam még utána, Mia közben kicsit nyomkodta a telefonját, kisminkelte magát, vadító piros rúzst használva. Mondván étterembe készül. Kétségkívül jól nézett ki. Öltöztem, apró cuccaimat magamhoz vettem, és végülis elégedetten távoztam. Kb. időben léptem ki, az elején keletkezett 7-8 perces csúszásból 3 percet visszavéve.
Elszámolás
Megérte:
5
A csokrot még a fürdésem előtt kérte, hogy tegyem ki. Magamtól is előre adtam volna, a kéréssel ebben megelőzött. Úgy lett, ahogy megbeszéltük. Egy Széchenyivel toldottam meg a másfél óra publikus  csokrát, ennek fejében készíthettem pár felvételt magunkról, emlékbe.
Közben valamikor rákérdeztem a hosszabbítás lehetőségére is, mód ugyan lett volna rá, de Mia szabályai szerint nem úgy kell számolni a két órát, mintha előre rendeztem volna, hanem a másfél órához adjam hozzá a fél órás rózsát.
Nem értettem meg ennek az okát, nem akartam még egy Széchenyit ilyen könyvelés- és nézőpontbeli eltérésekre áldozni, és rövid úton lemondtam a hosszabbításról, a továbbiakban arra koncentráltam, hozzam ki a legtöbbet 90 percből.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Elégedett voltam. Egy szép és ropogósan fiatal, fincsi lánynál jártam, aki szabályai ellenére, vagy inkább azok mellett sikeresen kielégített. Apróságok nem árnyékolták be az estémet, kedvességével kompenzálta azokat. Biztosan van, aki fennakadna ezen-azon, hogy nem volt kikészítve a fürdőszobában kilépő, meg ilyenek, de ezek pótolhatók. Sőt, talán Mia is fejlődhetne itt-ott, hogy tökéletes szolgáltatást tudjon nyújtani. Én őszinteséget kértem tőle, hogy együtt tudjunk működni, ezt meg is kaptam, ezekhez igyekeztem alkalmazkodni. Summa summarum: nem lehet okom panaszra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról


2024-02-06 23:29:27
Számomra extra informatív beszi. Jól megfogtad, az együttműködés a kulcs amitől szigorú szabályrendszer ellenére is jó lehet a randi, habár szerintem ezen kritériumokkal együttélve kevesünknek lesz igazi flow élménye.

2024-02-04 17:27:02
Kritikus és rendkívül hasznos beszámolót írtál. Szerencsére te nem akadtál fenn "ezen-azon", viszont nagyon jó, hogy írtál róluk, mivel másoknak ez nagy segítséget nyújt. Kellenek az ilyen beszámolók is.

2024-01-22 16:32:46
Példamutató írás. Minden fejezet, minden részlet igényesen megfogalmazva. Köszönöm a megosztást.

2024-01-22 16:01:56
Korrekt és nagyon hasznos írás! Köszi, hogy megírtad.

2024-01-22 12:05:52
Köszi szépen a korrket dolgozatot, a lényeg átjött, a lány egy csoda, mégis felejtős sajnos.
Mutasd mindet

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-11-15) : Azért beleadva apait anyait kényeztettem a finom kelyhét .Aztán gumit húztunk és misszionáriusban kezdtünk. Azonnal vehemens módon estünk egymásnak, számomra úgy tűnt élvezi a hevesebb rohamokat. Egy idő után váltottunk , lovacskába, először szemből majd háttal ült bele.

(2023-06-19) : Majd következett a natúr francia, amit finoman, érzékien csinált, pont ahogy kértem. Megbeszéltük, hogy a pornós torokra vevős fajta helyett mindketten ezt preferáljuk. Nagyon kellemes volt, bele is borzongtam egy kicsit, ahogy éreztem a munkálkodását.

nagyon jó: 1db
(2024-02-11) : Ezután az ágyra ült és elkezdett franciázni (ahogy kértem tőle), egy kézzel ráfogott és finoman elkezdett szopni. Kellemes volt, de ez annyira nem volt extra, nem nézett fel, nem nézett rám, nem volt változatos, félig vette csak be, szóval mélyre sem ment.

: 4db
(2024-02-05) : Mellébújtam, elkezdtük simogatni egymást, rájöttem hogy merre csiklandós, mit szeret és mit nem. Felém hajolt és elkezdett szájával izgatni amikor már így is alig bírtam magammal

(2023-12-19) : A farkamat nem kellett nagyon élesztgetni, gyorsan rá is vetette magát. Szuper jól, változatosan és érzékien franciázik és azért sem szólt amikor én diktáltam a tempót. Mélytorokban verhetetlen . Aztán én kezdtem kényeztetni , azt hiszem tetszett neki , de el nem élvezett.

(2023-11-23) : Kellett egy idő mire teljesen harci állapotba került a testrészem mivel nem volt előjáték. Azt hiányoltam. Mondta, hogy fél órában nincs 69, csak külön-külön. Így is történt.