Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Mia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-18 20:16:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mia +36206100804 122087 erotikus masszázs

Bourges a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Mia hirdetővel
csodás cicik
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Miával ezt megelőzően én Márciusban egyszer már telefonon hosszabban diskuráltam. Akkoriban már csak a masszázs területen szorgoskodott, de engem a személyisége, a szókimondó stílusa, életbölcsességei fogtak meg leginkább. A találkánkra azonban, egyéb okok miatt, csak most tudtunk sort keríteni. Könnyen elértem és egy rövid beszélgetést követően megkaptam tőle másnap délelőttre, első vendégként a pontos címet is.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Az Újpest Áruház közelében rendel, ahol a parkolásért már nem kell fizetni. Akár a sokemeletes panel épület előtt is találhatunk magunknak helyet. A kék buszok pedig innen kb. 300 méterrel odébb állnak meg. Egy csendes, nyugodt, tisztán tartott, fákkal gazdagon beültetett, biztonságos környék ez.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kapuból felhívtam a vendéglátómat, akitől megkaptam a kódot, amit ugye nem volt szabad hangosan megismételni(!) és az egyik felső emelet számát. Odafent már egyértelmű volt a helyzet, mert résnyire ki volt nyitva a rendelő ajtaja. A lakáson belül otthonosság tapasztalható, valamint rend és tisztaság honol. A bal oldali, ajtó nélküli kisebb szobában egy nagyobb méretű, masszív francia ágyon zajlanak az események, ami majdnem ki is tölti az ottani teret. Bal oldalt eltolva a falra rövid fehér polcok vannak szerelve a különféle relikviáknak és masszázs kellékeknek. Oldalról az ágyat is csak innen lehet megközelíteni ezért az alacsonyabban lévő polcokra tessenek figyelni! Jobb oldalt pedig ízléses, színes fényfüzér díszíti a falat. A világos, kádas, függöny nélküli fürdőben is minden tisztálkodási kellék megtalálható, akárcsak a száraz kilépő. Különösebb sötétítések sem voltak a lakáson belül, a telefonról pedig kellemes relax zene szólt.
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Akiknek Mia fotói felkeltették az érdeklődését azok majd a személyes találkozás alkalmával sem fognak benne csalódni. Az életkorát tekintve szerintem pár évvel talán több lehet a kiírtnál, de ez csak az én szubjektív véleményem. Egy piros színű, keresztpántos top felsőben és egy halványlila tangában fogadott. Kívánatos, szolibarna teste csak úgy vonzza magára az irigy férfi és női tekinteteket. Most, szőke színű a haja, de elmondása szerint ezt megelőzően volt már vörös is. Nem kell félni nála az arckitakarástól sem. Egy szép arcú, kék szemű, érzéki húsos ajkú, selymes bőrű, nem filigrán alkatú, dús keblű, feszes méretes, kemény popsis, frissen borotvált, zárt baba puncis, karcsú lábú, türelmes, de amúgy határozott hölgy volt a vendéglátóm. Ő egyébként egy beszédes, értelmes, intelligens lány, aki szerintem hamar szót ért a vendégeivel. Mia a fiatal kora ellenére mostanra már sok mindent megtapasztalt és egész jól kiismert bennünket.
1. Mia +36206100804 beszámoló Budapest 122087 erotikus masszázs
3. Mia +36206100804 beszámoló Budapest 122087 erotikus masszázs4. Mia +36206100804 beszámoló 2024-07-19 09:15:17 erotikus masszázs 1220875. Mia +36206100804 beszámoló 2024-07-19 09:15:17 erotikus masszázs 1220876. Mia +36206100804 beszámoló 2024-07-19 09:15:17 erotikus masszázs 122087
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A lakásba belépve puszival üdvözöltük egymást, majd kibújtam a cipőmből. Gyorsan átbeszéltük a programot, én pedig az ágy végénél lévő székre raktam a ruháimat. A fürdéshez, száraz, tiszta, nedvszívó törölközőt kaptam. A tusolás után hasmánt az ágyra feküdtem, amire korábban már egy nagyméretű, tiszta lepedőt terített. A bal lábamat a combjára fektette és a bokámtól kiindulva, az olajos kezével a talpamat, majd a vádlit és a combomat kezdte el alaposan átgyúrni. Később a jobb lábamat is hasonló kezelés alá vette. Az ágy mellett mindkét oldalon a falra hosszában tükröket rögzítettek, így most ezen keresztül beszélgettünk egymással, a szakmáról és a világ dolgairól. Hamar egymásra hangolódtunk és gyakorlatilag végig beszéltük az egyébként szakszerű masszázst. A derekam, hátam és a vállaim is kaptak a jóból, de amikor megtudtam tőle, hogy a meztelen csúszka masszázs is az étlapon van nála, számomra az egészségem máris kevésbé volt olyan fontos!
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Mia bekente a méretes ikreit és a felső testét olajjal majd kezdetét vette a csúszka, amiben a sikamlós mellei, újbegyei most fontos szerephez jutottak. Először a kiemelt fenekemen siklott, miközben a heréimet az ujjaival cirógatta. A farpofák között apró, nyögések kíséretében megjáratta a kebleit, majd a gerincem mentén haladt a nyakamig ahol a fülembe forrón belelehelt. Fordulás után elölről is, alulról felfelé haladva folytatódott ez a kéjes játék. Azzal kezdte, hogy lazán az ikrei közé kapta a farkamat és egy pornós mellszexet imitáltunk. Majd a cicikkel a hasamon, mellkasomon játszadozott, végül egyenként a számba adta őket.

Jeleztem neki, hogy szeretnék elbeszélgetni a csodás baba puncusával. Helyet cseréltünk, én pedig a combjai között vertem tanyát. Kezdetben a nyelvemmel majd az újamat is segítségül hívva próbáltam Miát kényeztetni. Bár nedvesedett ugyan az én kedves házigazdám, de idő híján végül feladtam az örömszerzési elképzeléseimet.

Újabb helyváltoztatás következett, most már a masszőzöm fészkelte be magát a széttárt lábaim közé. Egy szemvillanás alatt felöltöztetett, majd egy tanítani való oboaszóló vette kezdetét. Nem akart azonnal kivégezni, először csak kívülről, a zsákomat nem kihagyva, a nyelvével és a kacsóival szinkronban dolgozott, folyamatos szemkontaktus mellett. Ezt követően már csak a makkot szopizta, majd egyszer csak eltűntem az ajkai között. Sokáig lent tartott, miközben a golyszikat finoman morzsolgatta. Többször megismételte ezeket a delejes gyakorlatokat. Azonban ezt a csúcsra járatást nem is bírtam sokáig és a gumiba táraztam ki az örököseimet. Továbbra is lent tartott, végig kísérte a folyamatot és csak a lankadásomkor távolította rólam el a védelmet. Megtisztogatott, majd mellém bújt egy kurta időre.

Az mondjuk számomra a helyszínen derült ki, hogy jelenleg csak szájra puszit tud adni, mert a csók nála erősen személyfüggő és az többnyire a visszajárósai privilégiuma szokott lenni. Egyébként az elejétől fogva éreztem rajta, a végén azért már nem, sőt ő mondta is, hogy mivel először találkoztunk ezért van benne némi távolság tartás az új látogatóival szemben. Ha azonban hozzá hűséges lesz a vendége, akkor ezek a találkák már jóval oldottabbak lesznek majd!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nála eléggé egyszerű a matek, mert nincsenek extrái. Én most egy órát töltöttem vele a szűkösebb kínálata ellenére is, és ezért 30 szál rózsát fontam csokorba. Nagyon jól éreztem vele magam!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Miától most egy remek vágykeltő cicis csúszka masszázst és egy változatos technikával előadott, parádés gumis franciát is kaptam! Személyében ez úttal szakmai szempontból, egy széles látókörű, gyakorlatias gondolkodású, unikális Hölgyet ismerhettem meg. Drukkolok neki, hogy mielőbb megvalósíthassa majd azokat a célokat, elképzeléseket, amiket rövidtávon kitűzött maga elé!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-19 17:58:08
Totálisan jó írás 💯 Mia külseje 👙 és személyisége🙋‍♀️ átfogóan bemutatva.✔️ A történet 💃 és a hozzá kapcsolódó elemzés 💬 érdekes.Az alacsonyabb 🔢 pontok a szöveg alapján nem teljesen érthetőek 🤔. 💐 hála Köszönöm az élményt és annak megosztását 💭, a múzsának👱‍♀️ és a szerzőnek 🙏.
Mutasd mindet

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-08-11) : Barátnős csókolózás a jobbik fajtából, először puhán, majd jó mélyen smároltunk, ahogy szerettem volna, sokat és nyálasan. Kértem, hogy ne fukarkodjon a nyálával, szeretném, ha tocsognánk. Ezt maximálisan teljesítette és hamarosan mindketten úsztunk a nyálban. Farkam végig a kezében volt és finoman izgatott.

felejthetetlen: 1db
(2022-06-06) : Eldobtam fáradt testem az ágy közepén, majd rám merőlegesen rá is cuppant a szerszámomra, ami már eléggé fel volt ajzva, várta a találkozást rendesen. Olyan jól helyezkedett be, hogy szó szerint mindenhez hozzá tudtam férni. Franciája igazi szomszédlányos, közepes mély eltűntetésekkel.

nagyon jó: 6db
(2022-09-02) : A mélytorkos franciája csábított hozzá, amit a végére akartam hagyni, így èn fektettem szépen hanyatt. Kicsit ismerkedtem a punussal, majd gumit kértem és szép lassan beraktam az ekkorra már hatalmasra duzzadt kőkemény farkam.

(2022-06-27) : Csinált natúr franciát, de én kértem, hogy inkább kézzel csinálja nekem, amíg mellettem fekszik, akkor jobban tudom élvezni a testét. Volt kölcsönös is, majd én csináltam neki hátulról.

(2022-06-25) : A masodik felvonas elött kis beszelgetes, itallal is kinalt, kicsit masszirozott. Majd a vegen egy szuper franciaval harcra kèszre allitott engem. Jol csinalta ezt is, ugy hogy közben tudjam öt is izgatni :) Ahogy korabban irtam, doggy volt a valasztasunk amit nagyon jol birt.

: 10db
(2024-03-04) : A nyakamnak inkább torna volt, mint sem relaxálás. Masszázs elején az ágy túl felén ült féloldalasan. Felrakta a vádlimat a combjára és átmasszírozott a combomtól a talpamig. Később a fenék környékére is kitért mozdulataival. Benyúlós rész nem volt. Közben folyamatosan ment a beszélgetés. Kommunikatív nő, elég széles érdeklődési körrel.

(2024-01-03) : Kellemesen megmasszírozott minden milliméteren bő olajjal. Imádtam a kezét. Közben beszelgettünk kicsit. Nagyon értelmes lány, kedves, beszédes.

(2022-09-19) : Ezutan megkertem, hogy o is dolgozzon egy kicsit a velem egykorun. Az agyra terdeltem o elem heveredett majd kenyeztetni kezdett, semmi pornos allur, egy alapvetoen jo franciat kaptam. Probaltam egy kicsit hatarozoattabban iranyitani mire kozolte, hogy nem szereti amikor "tunkoljuk" a szajaba,